59 minuter

Kvar innan jag åker mot värmen! Ska vi bli så otroligt underbart. Vi bor i Peleponesos eller vad det heter och har bara några meter till stranden.  Tar väl kanske 4 timmar att åka dit ner.. SÅ mkt skönare än usa på ungefär 14 timmar! Får se om det blir någon shopping också, hade egentligen bara tänkt slappa hela dagarna och äta god mat, och spara pengarna till torsdagen dagen efter jag kommer hem då cammi och jag ska ´köpa höstkläder och maskeradkläder till fanny och maddes fest på lördagen.. kommer bli rätt så stressigt! Ska kanske klä ut mig till Tingeling :) men då behöver man ju en illgrön klänning med v spetsar där nere.. håller tummarna för att buttericks har det!

Nej nu ska jag stänga av datorn och börja stänga väskan.  À bientôt!

image69

Dan före dan

Jag säger bara FINALLY visar sig solen här i vårt kalla sverige, kände verkligen hur brännan försvann lite varje dag sen jag kom hem från usa. Och usa var helt fantastiskt måste jag säga, fick se nästan allt jag ville se, bl.a. st monica beach, hollywood + walk of fame, disneyland och california adventures. Missade såklart newport beach..
Iaf så drog jag och cammi och solade igår, fast innan var vi hos mig och pratade om allt eftersom vi inte riktigt hade hunnit göra det innan och jag visade mina inköp från the states. Och mitt i allt ringde jakob från spanien!<3
Så när jag och cammi kom fram hade klockan hunnit bli 3. Men vi badade för första gången i havet, tog väl ca en timme för oss att doppa hela kroppen, var inte direkt varmt.

Idag måste jag åka till centrum och låna böcker och köpa tandkräm haha.. till grekland imorgon! ska bli så jävla skönt. Steka varje dag :) vill verkligen få brännan nu innan skolan börjar.

Hade även tänkt göra nagelförlängning med fransk manikyr, men frågan är vad det bästa är; att göra det i grekland eller här hemma? Någon som har något förslag? och kanske vet något bra ställe här hemma (i sthlm vore ju skönt)?                                              

                                                                                                               image68

RSS 2.0