V is very very, extraordinary

Så var den helgen slut! Känns som att man knappt hinner vakna på mornarna förrän det redan är kväll, så är den dagen slut. Haha hemskt

Min helg var väldigt lugn och skön, och känner mig riktigt utvilad, vilket behövs inför en skol-och träningsvecka.
Igår åkte jag in till stan med mamsen och hittade väääldigt fina saker inför hösten/vintern:



Jättesöt kappa med trekvartsärmar och pälskrage - Zara
Varm kappa - United colors of benetton
Mysig kofta - H&M
Vanliga hårspännen i guld - Glitter

På kvällen hade vi en liten kräftskiva (som jag längtat efter i ett helt år):

jag säger bara GUD vad gott det var och GUD vad jag längtar till nästa kräftskiva!!
Igårkväll gick filmen "Benny & Joon" på tv och självklart såg jag den eftersom Johnny Depp var en av huvudpersonerna, och jag är ett riktigt riktigt johnny-fan. När 1a Pirates of the Caribbean gick på bio gick jag och såg den hela 5 gånger bara för att få se honom i den där döläckra scenen, ni vet där han står på masten i hans alla första scen.. haha desperat eller vad! :) Men Benny & Joon hade jag faktiskt aldrig sett, och han var såklart dösnygg i den filmen också.. måste han alltid vara det?

The world is not enough

Jag är ett riktigt James Bond-fan och har sett alla filmerna rätt många gånger och missar för allt i världen aldrig en film om dom visas på tv. Synd är dock att det inte händer så ofta att dom visas på tv.. såklart har jag några filmer hemma, men inte alla. Det måste fixas! Så ikväll tänkte jag bränna GoldenEye och For Your Eyes Only :) till att börja med! Måste släcka min Bondtörst genast..

Idag hade vi specialschemadag i skolan, och vi borde ha varit lediga men vår svenskalärare hade planerat in att vi skulle se på en film. Vi såg "Populärmusik från Vittula", och jag måste säga att det är verkligen en av dom konstigaste filmerna jag någonsin sett! Den har ingen sensmoral och är väldigt motbjudande.. och om den filmen ska vi skriva recension om på måndag. Suck!

Efter filmen åkte jag till centrum och hittade lite saker:


2 kollegieblock 30 kr - Akademibokhandeln
Rosa mapp 10 kr - Akademibokhandeln
Nagelstärkande lack  Sally Hansen 119 k - H&M
Mascara Maybelline Volume Express 120 kr - H&M

Nu ska jag mysa framför tvn med GoldenEye och Dorritoschips!

Make it work


Idag var jag ju och klippte mig och slingade mig, och jag måste säga att det är första gången som jag inte är jättenöjd.. blev alldeles för mörkt vilket var lite konstigt eftersom jag verkligen poängterade i början att jag fortfarande ville vara blond, bara liiite mörkare.. :/ aja, som Tim Gunn i Project alltid säger: Make it work!

före: efter:

usch hemsk efterbild men har ingen annan så. :P

Jag sprang runt lite på stan innan jag klippte mig och då hittade jag typ världens billigaste jeans, trosor och leggings:

 
Jeans 198 kr - H&M
Tjocka Leggings 98 kr - H&M
Oj vad jag måste torka av min kameralins och spegel hehe.

Onsdag

Hur har folk tid att blogga egentligen!? det kommer förmodligen förbli ett mysterium för mig hur folk som bloggar typ 2-4 gånger per dag får ihop det.. Liksom, när man vaknar är det skola, sen kommer man hem vid 3-4, sen är i alla fall jag alltid helt dötrött efter dagen och äter mellis och vilar lite, sen ska man plugga, sen är det dags för träning, och sen är klockan typ 9-10 och då ska man duscha och sova?.. aja. :P

Idag hinns det inte med någon outfit bild utan det får jag fixa imorgon..
Imorgon blir det roligare än stressigaonsdagen idag, då ska jag först ha mandarin (kinesiska!) på morgonen, sen lite kemi, och efter det hem och käka lunch, sen direkt in till stan och shoppa lite höstmåsten på H&M om jag hittar det jag vill ha (vilket är myycket) och sen ska jag klippa mig på Svartensgatan 7! :)
Är ju väldigt blond nu så ska slinga lite mörkare slingor, så jag förblir blond men inte så starkt blond :) Kan ta en bild när jag kommer hem, mitt hår är alltid så fantastiskt fint efter att jag klippt mig där.

Nedan kommer mina höstmåsten från H&M (eller.. saker jag gärna tar med mig hem åtminstone), ja, några av dom ser du här alltså:


Jag och marabou

är lika med kärlek.. för mycket kärlek.
Sitter hemma nu för jag har rast mellan 10.10 och 12.40, så har precis ätit en god lunch och sitter nu och knaprar på min marabou daim.. :) Sen tillbaks i skolan igen är det dags för miljökunskap, svenska och sen projektarbete ;) KUL!
Ikväll tänkte jag tvinga mig på lite kemi B-uppgifter som förmodligen blir förgäves då min hjärna och kemi inte tycks gå ihop, i varje fall inte när det gäller räkneuppgifter!
Så kanske jag skulle ta ett jympa-pass, medelpass, på friskis och svettis kl. 18.30? så blir det nog


Min första outfit

 Japp här är den! dock måste jag verkligen säga att jag inte är särskilt bra på det här med att ta självutlösande kort än.. plus att jag har fulaste bakrunden.. får väl öva lite helt enkelt ;)
Jaja idag, en vanlig skoldag efter att ha varit sjuk hela helgen, hade jag på mig:

Tröja - H&M
Leggings - H&M
"Tjocktröja" - H&M
Sjal - H&M
Väska - Shestore (likadan som nedan fast svart, hittade ingen bild på en svart så det fick bli den)
Skor - Vagabond (syns ej på bild.. jag måste öva på hela kroppsbilder)

Nu kör vi!

Hej allihopa!
Nu tänker jag försöka göra mitt andra försök till att börja blogga, sist så .. "saknade jag motivationen" haha, men nu har jag fixat ihop en riktigt snygg header som jag är nöjd med och det är i alla fall en bra början :) det här ska nog gå vägen.
Imorgon kommer första outfiten of the day!

RSS 2.0