Ikväll

Ja vi bestämde oss till slut för att åka ända bort till Bromma ikväll på nån inflyttningsfest eller vad det var, så vid 8-9 drar Jenny, jag, Sofie och Nille!
Tänkte ha på mig de mörka jeanstightsen och nåt snyggt linne.. får se om jag hinner med en outfitbild!
Sen så kommer vi sova över hos Micke på Thorildsplan, dödsskönt att slippa åka hem haha ;)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, ha en trevlig kväll!

Shopping

Hejhej! Kom precis hem från stan med tjejerna, och det här blev det:


         

2 jeanstights (YESSSSSS) - Gina Tricot
Midjeskärp - H&M
Mascara DiorShow - Kicks

Lördag

Nej nu ska jag lägga mig. Tänkte dra in till stan en snabbis imorn och hitta nåt kul att ha på mig till kvällen, känner att jag verkligen behöver köpa nåt nytt! Visar inköpen om det blir några, vilket är troligt hihi. Godnatt!


Supermassive Black Hole

Har varit usel på att skriva på sistone men.. mina tankar är på andra håll just nu om man säger så :)
Igår var vi ju på bio allihopa (Micke och Isak följde med!) och det var helt sjukt kul, skrattade mer än vad jag gjort på länge haha.. Filmen var faktiskt inte alls lika bra som jag trodde, dock var den ändå helt underbar pga en av huvudpersonerna som jag inte kunde slita blicken ifrån. Och ni som sett filmen förstår nog vad jag menar här!
Självklart blev det Taco Bar innan för min del, man tröttnar ju aldrig! Och efteråt tog vi en fika på Kungstornet.. jättemysigt kväll helt enkelt, det behöver man.

Idag var det skola, sen skulle jag ha varit barnvakt men Matilda är fortfarande sjuk så jag gick bara dit och fick lönen. Tänkte spara nästan allt till Kryssningen till Tallin som vi tjejer och lite flera ska åka på på sportlovet!

Imorgon blir det antingen utgång eller fest i Bromma, och d kanske blir övernattning även denna gång. Man vet aldrig!


                         
                        haha jag och mina egobilder.. i love it


I don't wanna wait

"When you can live forever, what do you live for?" står d på framsidan på filmomslaget. Hoppas den är lika bra som alla säger nudå!  Ja d blir bio på Sergel ikväll med Jenny, Hanna, Sofie, Nille och eventuellt Micke och nån mer. Ska bli skitkul! Innan äter vi middag på typ Kungshallen (taco baar), och efteråt ska vi kanske ta en fika :) 
                                       


Onsdag

Woho här kommer jag tillbaks lite oväntat liksom efter.. 1 (?) dags paus.
Har inte gjort så mkt, kom precis hem från träningen. Idag var vi med religionen på Naturhistoriska museet och lyssnade på föredrag om Rainbow animals och RFSL på eftermiddagen. RFSL killarna måste jag säga först och främst var otroligt duktiga på att "hålla föredrag", och det var skitintressant faktiskt.

Sofie och jag planerade lite inför studenten ikväll efter friskispasset. Snart är det ju dags, och vi har bestämt att vi ska trycka tröjor med nån skön text på, och dom ska va ljusrosa. Sen på kvällen typ, efter mottagningarna, ska Jenny ha studentfest så då kommer vi dra dit. Seriöst GUD vad jag längtar.. kommer bli fruktansvärt lyckat, det jobbiga är bara att man kommer ju typ däcka redan på morgonen!? hahaha

Måndag

Ojojoj har laddat ner 2 sjuukt bra låtar, då menar jag verkligen SJUKT bra;
Basic Element - Touch You Right Now (Radio Edit)
Hani - Wait Forever

Den första är bäst, seriöst.. det är nära att den blir årets bästa låt (ja jag är hundra på att jag inte kommer tröttna på den)

Idag var det skoola, tråk tråk, sen träning kl 5-6 + promenad hem..kände att d behövdes efter helgen haha!


Nilles 20-årsfest igår



Helt vimmelkantig

Godmorgon! (Inte för att den känns speciellt god men)
Igår, 20års festen hos Nille och Jenny, var fan en av dom roligaste festerna jag nånsin vart på. Det vart mer lyckat än vanligt och ja.. helt sjukt kul helt enkelt!

Det blev dessutom övernattning för ganska många där, även för mig, och det var underbart skönt istället för att gå hem i regnet. Nej usch!
Så somnade man vid halv 7 -7, steg upp vid 11.. kom hem vid 1. Sen tuppade jag av här hemma vid 3tiden, sov 2 h. Har feta huvudvärken nu och så mkt att plugga att jag funderar på att ta sömntabletter och skita i allt. Om man nu hade d..

Nej nu är det lunch/middag sen lägger jag upp lite bilder från igår!

900124

All on you, fortfarande på repeat, kanske inte så bra..kommer ju tröttna snart!

Hursomhelst, nu ska jag och Hanna dra ni till stan som sagt för att hitta nån lämplig födelsedagspresent åt Nicklas. Är sjukt taggad inför ikväll, ska bli super kul! Sen tänkte vi (i stan) dra förbi Mc Donalds där Jenny och Sofie jobbar :)
Laterzzz


090123

Fredag fredag fredag, jag är nästan aldrig så avslappnad som när man kommer hem efter skolan på fredagar. Det är verkligen den bästa dan på hela veckan. Man har allt roligt framför sig.
Idag har jag inte gjort så speciellt mkt, var som sagt i centrum i lite ärenden och så kilade syrran och jag iväg till Ica för lite gott inför kvällen. Det blir nog hemmakväll trots allt, laddning inför morgondagen, fast..morgonkvällen(?)
Lets dance, äntligen ska jag få se på det omtalade programmet och äntligen får jag se Bella in action, ska bli spännande.
Imorgon blir det först stan med Hanna för att köpa antingen shotglas (orginellt lr hur) eller en drinkbok till Nille som fyller 20. Kommer komma massa folk så det ska bli riktigt kul! 

               
Nu är det semmeltider. Igen. Jag är verkligen inget stort fan av semlan, och enligt mig borde den som kom på att det var gott med mandelmassa skjutas, det förstör ALLT och går ju fan inte att få bort.

I am all on you

Var en snabbis i centrum idag o köpte detta! Sjukt sjukt söta och somriga örhängen, med blommor på :)
                    

Danny - All on you

Jag är helt galen i den låten just nu.. repeat is ooon

Sitter o funderar på o lägga mig nu, är seriöst helt DÖD efter den här dagen. Slutade 10.20 (naaajs), skrev arbete i skolan med Klaris (miljörapporten) till kl 15:00!!!!! fattar ni, 5 TIMMAR! det är seriöst stört hur lång tid det tog. Mina ögon värkte efteråt pga all dataskrivande, och mitt huvud sen.. ska vi inte tala om.

Aja det var bara att bita ihop och inte somna när jag kom hem, för 15:30 skulle jag hämta Matilda, och där var även Philip o hämtade Nora vilket gjorde allt mkt roligare. Så vi gick till parken o lekte i en timme medans det snöade mer o mer så man blev helt blöt, men det var skoj och dömysigt med all snö.

Och igår tränade jag för första gången på flera månader, med Jenny och Sofie. + att vi mötte Sebbe och Simon där haha, det var riktigt längesen! Passet var riktigt riktigt skönt..o det värker lite här o var idag men d är smällar man får ta haha.
        
                          

090120

Heyhey! sitter hemma och ska snart göra lunch, för tyydligen hade vi bara 1 lektion idag.. men TACK för att ni ringde o sa det när man kämpade sig upp imorse för att gå på engelskan kl. 8. Bra jobbat.
Så nu har jag 5 timmars håltimme to kill, så ska plugga till eng provet imorgon.. har ca 3.000 glosor kvar :D

Jaja hursomhelst, biofilmen (Låt den rätte komma in) igår var verkligen sämst.. hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte alls förstå hur den kunde få hela 5 guldbaggar!? Den var verkligen inte värd att se. Synd. Men det var ändå mysigt att gå med klassen!

Sen idag blir det jobb. På lördag ska jag på födelsedagsfest hos Jenny igen, men nu är det hennes broder som fyller 20! Nån som har nåt tips på vad i hela världen man ska ge en kille som fyller 20? Vi kommer verkligen inte på nåt.. nåt billigt och bra.. 

                                

Miljö

Dags för miljörapporten. Klaris kommer över närsomhelst så är det bara att skriva på så mkt vi hinner för halv 6 går bussen till t-centralen, vi ska ju se på bio med klassen! ska bli skitskoj haha

Vååååår

H&M:s vårkollektion ser riktigt bra ut.. och dessa godsaker är vad jag gärna köper med mig hem. Nej, vad jag måste köpa med mig hem!


090118

Hej hej jag sitter egentligen och skriver på min roliga miljökunskapsrapport om krasse men det visade sig att den inte var så rolig så jag tar en paus. Har varit skitduktig o städat idag också höhö.. det behövdes.. inte. Det var fan inte alls så dammigt överallt som jag trodde ... jaja.
Imorn blir det skoj (för att vara måndag) för då ska vi på bio med heeela den stooora klassen (vi är typ 22?), och se Låt den rätte komma in (som vi håller på o läser). Eftersom den fick 5 guldbaggar så lär den ju vara bra, så det ska bli kul. Men nu börjar jag bli oerhört sugen på den där klassfesten..


Yummie


Hemlagad Cheesecake med mosade hallon... u gotta love it.

The Killers - Human

Nu är jag "frisk" igen! ja dvs så frisk som jag nu kan bli. Folk tycker fortfarande jag låter förkyld.. wiierd
Jaja idag har jag inte gjort så mkt, kollat på alpint som jag gillar av någon anledning att följa nu i början av året, jag känner mig typ avslappnad när jag har det på i bakrunden på tv. Har gjort lite engelska inför provet på onsdag och lite lite miljö (rapportinlämning på tisdag).
Dessutom gjorde jag precis världens godaste Cheesecake (inte i ugn utan i frys), ska visa bild sen,..mmm den är så underbart god. Såg på "Vad blir det för mat?" i förrgår då han gjorde Cheesecake, så kände ett starkt behov av att också göra en.

Skulle ju bli utgång till Blå med Sofie, Jenny och Hanna ikväll men jag får banga det pga att jag inte har pengar. Så det får bli en annan gång!

Igårkväll kollade jag på den här filmen ni vet, "All the boys love Mandy Lane" och jag måste bara säga OJ vilken liten twist det var i slutet där! Jag äääälskar såna oförutsäga bara twistiga grejer.. så man blir riktigt överraskad. Den var helt okej, så se den!
                                   


Suck

Jag undrar verkligen var det var jag fick igår, magsjuka eller matförgiftning? Aja roligt var det iaf inte.. hade en sån extrem magvärk, var något av det värsta jag upplevt när det gäller magont.. Usch hoppas verkligen det är borta nu för idag mår jag ganska mycket bättre. Är bara rätt svag från igår.. Tur att pappa kom hem med lite mat! Ja jag var alltså hemma från skolan, och det gjorde jag rätt i.
Imorgon ska jag nog till skolan iaf, sen ska jag jobba och sen hem och ta det lugnt. Får se hur det blir med utgången på lördag..har ju inte pengar och känner att jag inte riktigt borde ut o festa just nu.. jaja!
Nu ska jag läsa lite i min franskabok (läxa) sen ta ett varmt bad!

Mixfabriken.se

Guuuuud vad det var tungt o gå upp imorse asså.. kl 6 ringer klockan. Uuh..
Aja jag hade inga hål iaf och det ska man väl vara glad över! Har aldrig riktigt gillat att gå till tandläkaren.. gillar inte när dom kör den där vassa saken mellan tänderna för då sticker dom alltid en i tandköttet och det gör så jäkla ont tkr jag som är överkänslig förmodligen menmen.

Nu ska jag skriva lite på min miljörapport om Synergieffekt, sen är det för första gången på flera månader (pga att jag var sjuk hela tiden) dags för mitt första Friskisgympapass! Ska bli så skönt att sätta igång igen. Jag är en rutinmänniska. Jag vill gå upp tidigt, jag vill ha mina regelbundna gympapass, jag vill att vakna med the voice ska vara på tv varje vardagsmorgon, jag vill att Andra avenyn ska gå varje tisdag. (Dock är rutiner inte alltid underbara men vissa är ju faktiskt det.)

                         
                                          Snart står vi där! I hersbyhagen haha
 
Update: Blir ingen träning. Har fått nån matförgiftning. (såvida det inte är magsjuka igen men det ska det fan inte vara)


21:00

Nu börjar Andra Avenyn, säsongsstart! Gud vad jag har längtat haha. Ne men det är väldigt sällan jag fastnat för en serie och verkligen följer den..

090113


Dags för promenad!

Det ryktas att...

...det snart kommer bli ännu en klassfest! Och det hoppas jag verkligen att det blir med tanke på den vi hade sist, innan jul, dock är nog alla överens om att vissa personer måste kontrollera sitt drickande.. haha, men förutom det vart det ju skitlyckat och det var sjukt kul.

Imorgon blir det tandläkaren kl 8 (GAAAAH) för min del, undrar om man har samlat på sig lite hål? eller känner man inte om man har det?
På torsdag ska jag jobba, fredag´förmodligen chilla, lördag utgång och söndag plugga + omformatera datorn som är helt...vild.

Tog en sväng till centrum för att kolla om pengarna som nån tog när mitt kort blev stulet hade kommit tillbaks än men .. nänä,. man kanske ska gå dit och fråga hur det går med den där reklamationen egentligen.

                                
  Jag kommer nog aldrig förstå hur man verkligen kan vilja vara tandläkare


Beyonce - Halo


Fyfan va gott! Fast den här underbara fruktsalladen gjorde jag igår men ändå.  Me<3Druvsocker?

Ett av mina nyårslöften.. nej vänta det är mitt enda nyårslöfte, är att inte äta godis på vardagar. Eller ja inte bara godis, helst försöka skippa massa onyttiga saker överhuvudtagetvardagar och bara rikta in mig på typ lördagar (en dag i veckan).
Imorgon eller på onsdag är det iaf dags igen att köpa nytt årskort på Friskis. Hade ett förra året som jag till min stora förvåning använde oerhört flitigt om jag får säga det själv och jag har längtat till att få börja igen.. hur konstigt det än låter.

Idag var det skola och sen springa till dagiset o hämta Matilda för dom stängde tydligen tidigt idag, sen skrev jag lite projekt.. liiite :) Nu ska jag duscha o sova!

090112


Jeans - H&M
Mörkgrå t-shirt - H&M
Grå kofta - Zara

18årskalas


Lite bilder från igårkväll, födelsedagsfesten för Jenny som fyllde 18 och Veronika som ska fylla 18 :) (Det är de två med dom skitsnygga brillorna!) 
Det var jättetrevligt och som ni ser på bilden bjöds det på vin och skumpa, godis chips nötter och snittar.. massa gott! I hennes brors rum hade dom gjort om till dansgolv :D Det hände en massa konstiga grejer, t.ex. när Sofie fick för sig att hälla öl i mitt hår när jag satt ner i tvättstugan o snackade i telefon (där la vi våra grejer) precis då hennes mamma kom hem och kikade in.. hahaha och så var det en dörr som gick sönder osv osv.. men det var sjukt kul!
Sen när vi skulle hem bestämde sig Hanna och jag för att gå hem, heeeela den långa vägen.. haha

090111


De här låg i mitt rum när jag kom hem sent igårkväll som Mamma hade köpt till mig.. Skitsöta! Jag älskar dom! och framförallt så är dom otroligt bekväma och mysiga!
Sen hade hon även köpt ett jättesött litet hårspänne:
                   
                                  Tack mamsen!

090110

Igår var jag, Sofie, Hanna, Emmelie och några till på Fellows, ännu ett ställe där vi inte varit förut.
Det var asbra musik (som iofs inte alltid gick o dansa till), skulle varit 50% i baren men ofta, då skulle min cider i vanliga fall kostat 68 spänn, det var skönt folk och träffade jättemånga där. Bla. Kissie (kissies.se), Bronge, Sophie, Ellinor, Erik, Peter.. ja hur många som helst så det vart skitkul.
Stället stängde 1, Hanna och Sofie skulle jobba idag så jag följde med dom hem.
Och idag fyller Jenny L 18 år!! GRATTIS! Så om några timmar bär det av till henne där det är fest :D Ska bli så jäkla kul, fast jag har som vanligt panik med klädsel.. aaah jag vill ha nåt nytt!


Önskelista

Nu är det mindre än 2 månader tills jag fyller 19. Det känns inte sådär jättestort, däremot när det blir 20 kommer det kännas lite läskigt tror jag. Det låter ju så "gammalt"! 19 är fortfarande okej, men 20.. får se om man känner sig lite mer vuxnare då? ;)
Vet redan halvt vad jag önskar mig!

> Ny Mobil (håller på o letar efter nån bra..)
> Nya snygga glasögon. (Måste ha ny styrka också)
> Pengar pengar pengar (aldrig fel)


090108

Igår var vi ju på Klubb Onsdag (Hirschenkeller eller vad stället nu heter) och det var jättekul! Det blev bara vi tre, men även om det är skitkul när man är många är det ofta skönast att vara få tkr jag för då slipper man tappa bort nån haha.. ;) Det här stället var liite annorlunda från andra klubbar, man fick inte gå ner på nedervåningen (dansgolvet) förrens klockan var 11, HappyHour drinkarna fick man bara köpa på övervåningen och det var bara i mitten av baren man fick beställa (inte på sidorna).. haha jaja. Det blev en lyckad kväll och vi kom med på en del kort.. och som vanligt så ser jag helt crazy ut. :)

Haha jag tror det är blixten som gör att mina ögon typ spärras upp så det ser konstigt ut.. haha hursomhelst, vi fick dra vid 1 för vår sista buss gick redan 01:30 från Sergel eftersom det var onsdag.
Idag blir det förresten ingen middag med Becks för jag har inga pengar :( Så d skjuts upp till söndag! Är fett trött så tänkte ta det lugnt ikväll.. på lördag blir det ju fest hos Jenny som fyller 18!<3


Pokerface

Ikväll blir det Klubb Onsdag med Sofie (som vanligt haha), Hanna och kanske nån mer :) Ska bli askul som alltid! Det är typ premiärkväll lr nåt på den här klubben (för i år eller helt ny?) och har aldrig vart där så ska bli spännande ;) Dock suger det att jag typ bara har knappt 200 spänn.. så hoppas verkligen att priserna är okej! Imorgon ska jag ju på middag med Rebecka så då måste jag ju ha pengar.. haha aaaja d fixar sig.


Tisdag

Filmen igår var jättebra, fast jag är väldigt skeptisk till amerikanska filmer.. för den var väl amerikansk? Iaf var den väldigt typisk amerikansk på det lyckliga slutet, alla klarar sig som vanligt och den är otroligt förutsägbar på många ställen. Jag saknar att bli överraskad, jag tycker det blir mer realistiskt om nån dör som är huvudperson lr nåt.. aja! Den var jättebra iaf. 
Men det bästa var ju att jag slapp betala för både biljett och popcorn för Jonathan kände killen som jobbade där. :) Skitbra! Det som var mindre bra var att Ida råkade ha sönder sin mobil som satt fast under en av biostolarna, skärmen krossades. Fett segt..
                           Se den!

Imorgon

Eller ja idag blir det. Usch jag hatar att vända på dygnet..aja mitt eget fel eftersom vi kom hem så sent igår.. 
Imorgon blir det mysigt iaf, vid 3 (dvs efter att jag har vaknat?) kommer Vendela hit (kusin), jag ska baka chokladmums och sen vid 9 blir det bio - Australia såklart med Ida och Jonathan. Har inte träffat varken Ida eller Jonathan på jättejättelänge så ska bli skitkul! We've got soo much to catch up with ;)


Ajaa

HAHA hittade massa cp bilder från igår.. här är två iaf. Jag ser galen ut på ALLA bilderna, vafan då fööör!



den sista var framsidan på vimmelbilderna.. taaaaaaaaaack för den hahaha

Söndag

Godmorgon godmorgon. Ja jag känner mig inte helt vaken.. vaknade vid 2-3 eftersom jag kom hem vid 5 igår. Jag, Sofie, Marra, Podge och Sanna var på Blå igårkväll och dansade hela natten. Var hur kul som helst! Efteråt, när dom stängde (vid 3tiden) drog vi till McDonalds o käkade. Sen fick vi vänta på tunnelbanan i en halvtimme, och samma sak med bussen hem.. så jääävla kallt det var, och det brinner ju i fötterna efter att ha dansat i halvhögklackat i flera timmar så man inte kan gå..!! Aja en lyckad kväll blev d ändå :)


Såhär såg jag ut i håret igår!


Mer mer mer

Bloggaddict atm men kom på massa grejer..


Jag älskar dom. Jag verkligen älskar dom, vet inte varför.. SÅ speciella är dom ju inte, men jag verkligen älskar dom. Och dom SKA bli mina.. fan H&M svik mig inte nu

Bilder


 
 

Julafton hos kusinerna, Nyårsafton Solliden.
Jag älskar att fotografera fyrverkerier! Tycker det blir skitcoolt

New stuff


Jeans (Squin Fit)- H&M
Grå kofta på rea - Zara
T-shirt - H&M
Färgglad t-shirt - Gina tricot
Naglar och puder - H&M

2009

Wiho så var man tillbaka igen. Nya tag. Nytt år. Allt ska bli nytt, och allt ska bli bättre. För 2008 är ett år jag med glädje glömmer.

Kör igång med en sån här rolig grej

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ja det gör man väl varje år.

2. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Haha nej..

3. Dog någon som stod dig nära?
Nej

4. Vilka länder besökte du?
Hmm.. Norge, Grekland (Kreta), Irland, USA (New York), Monaco.

5. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Eh ja.

6. Största sommarplågan?
Hmm.. nej på sommaren finns det inte mkt som stör mig, bara vädret om det är kallt.

7. Vilket/vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
1/1,lördagen innan sportlovet när det nu var och Dublinresan med Eng C

8. Vad var din största framgång 2008? 
Lärde känna mig själv bättre

9. Största misstaget?
Lite småsaker här och där. Shit happens

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Var sjuk i stort sett konstant fast olika sorters sjukdomar mellan den 20/10 och .. typ fram tills julas nu ungefär,

11. Bästa köpet?
Haha måste väl vara min nya ipod och mina mörka jeans som jag är kära i

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Skräpkläder förmodligen som varje år. Lär jag mig aldrig? Borde slänga typ.. 2/3. Och godis såklart

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Ja min födelsedagspresent från pappa och mamma, och mina älskade vänner som jag fick prata ut hos när det var jobbigt

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Im yours, Good song - Salem Al Fakir, Forever - Chris Brown.. okey I can go on forever

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Så jävla mkt ledsnare. Detta blev mitt depp-år och det var mitt första och sista

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vart med vännerna och sparat pengar

17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Käkat mindre godis och sånt shit

18. Hur tillbringade du nyår?
På Skansen med familjen

19. Blev du kär i år?
Ne bara lite crusher här o där hihi :)

20. Favoritprogram på TV?
The Hills

21. Bästa boken du läste?
Hehe tror inte jag läste nån bra

22. Största musikaliska upptäckten? 
Chris Brown (Forever) och fann tillbaka till Britney haha

23. Något du önskade dig och fick?
Ja bl.a. Dior Addict 2 (parfym) och min Ordning&Reda Almanacka

24. Något du önskade dig men inte fick?
Mer pengar hehe

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var hemma med familjen, firade med vänner senare

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja mkt. Så därför ser jag fram emot en ny start, nytt år

27. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?
Progressiv förbättring!

28. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, mina katter får mig alltid att må bra.

29. Vem/vad saknade du?
Jag saknade min bästa vän som vände mig ryggen

30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Jonathan och Sanya :)

RSS 2.0