Är det fest är det fest är det fest

Idag är det Valborg. Vad gör Jenny nu? Jenny ska sova. När ska Jennys klocka ringa imorgon? Klockan 03:53. För hon ska jobba 9 h. Vad har Jenny gjort i veckan? Måndag - Jobbat. Tisdag - Jobbat. Onsdag? Jobbat. Torsdag?? Jobbat. Fredag!? Jobbat. Lördag? ska jobba!!!!!!!!!!!!!


Trött

Var precis inne på Vings hemsida och kollade vår resa, och den går inte att boka längre hihi.

Nu ska jag stänga av datorn och sova! Godnatt


Aja here it is










Hej

Jag hann inte med något bloggande alls igår för direkt efter jobbet (11-17) åkte jag hem och slängde i mig mat för att sedan ta bussen mot Gångsätrabadet. Ida och jag prövade på motionssim och det var riktigt mysigt, lugn musik och skön belysning. 30 längder hann vi med under halvtimmen, riktigt duktiga! Sen bastade och snackade vi en massa :) Fredagsmys<3

Idag åkte jag som nästan varje lördag in till stan med syrran, var ju lön igår för tusan. Så lite inhandlande blev det.. men nu är det nog. Jag skäms nästan. Inte för att jag köper så himla himla mycket onödigt, men ändå. Nu är det stopp.


Torsdag

Hej min kära kära blogg

Vad har Jenny gjort idag då, jo hon har jobbat sen klockan 7 imorse faktiskt. Steg upp vid halv 5 för att sedan gå ut i kylan och mörkret mot arbetet. Jag slutade i och för sig klockan 2 men jag är inte mindre trött för det.. får väl kanske skylla mig själv för att istället för att åka hem direkt åkte jag till centralen och strosade runt i regnet till diverse affärer. Är ju H&M Clubdag idag som jag hoppas ni vet och då måste man ju faktiskt inköpa något åtminstone,. (visar lite av mina köp tomorrow).

Nu ska Jenny se på film och duscha och SOVA för imorgon är det ..gissa vad? Joooobb!

Ps. Förresten nu är första delen av älsklingens och min resa betald..<3<3 längtar!

:)

Hihi nu är dessa 2 godbitar mina..




Lördag

Jag har verkligen beslutsångest idag. Först tänker jag vara hemma och ha mysig filmkväll, sen ska polarna ut och man är taggad och börjar välja kläder. Sen inser man att man inte har några kläder (och inga pengar heller för den delen) så då blir det hemmakväll iallafall. Nästa helg får blir det utgång.

Är fortfarande sugen på att dra ut men utan kläder och pengar kommer jag tyvärr ingenstans. Och ja jag är en sån person som måste ha rätt kläder på mig annars förstörs hela min kväll - jag blir deppig och då kan jag lika gärna dra hem (tråkigast i världen jag vet) men aja thats me.

Nu ska jag snart se på Bond på 3an iaf! :)

             
    Hehe så här ser min säng ut just nu.. blir alltid så när jag ska försöka välja kläder


Heeeeeeeeeeeeelg

Hej!

NU är det äntligen helg, hurra hurra. Är råsliten efter den här jobbveckan då jag jobbade över några timmar men nu känns det desto bättre, har en skön ledig helg att använda och ska sova minst 12h/natt.

Idag blev det jobb 11-19 och efteråt kom älskling och vi gick och först åt lite kladdkaka och kaffe, därefter nachostallrik. Alltså efterrätt före middagen.. hm

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske åka till stan och orka leta efter en tröja jag vill ha. Kanske utgång på kvällen? Fortsättning följer på den.

              


H&M

Hittade den här fina blusen och bikiniöverdelen på H&M i veckan:



Snart Sommar

Hej bloggen

Idag har jag gjort lite nytta iaf. Ligger nämligen hemma och är förkyld så det kunde man ju inte tro!

Först satt jag hela gårdagkvällen och sökte resor, sen bestämde jag mig imorse för Turkiet. Så imorse satt jag hela morgonen fram till någon timme sen och hittade massa fina resmål. Efter extremt mycket jämförande hit och dit mellan alla hotellen bestämde mig sedan för detta fina som nu är bokat för mig och älsklingen 7/7-14/7:




Sen skickade jag även in min semesteransökan vilket tog ett antal timmar, krångligare kan det knappast bli säger jag bara...

SLkaos

Åååh vad jag är trött på alla inställda tåg, vad händer egentligen SL? Så fort det sker minsta grej så måste allt ställas in och alla måste vänta timmar på ersättningsbussar. Först snökaos och nu personolycka. Jag.orkar.inte.

Men nu ska jag ut i kaoset igen, blev en halvtimme hemma istället för typ en halv dag, kul.


There's always more

Tog en promenad i solen till Lidingö Centrum imorse, och där blev det lite lite inköp. Behövde faktiskt en klänning till ikväll (Personalfest) och den här var ju värsta kapet:  endast 99kr.



Sen behövde jag också...

                     

Igårkväll

Igår blev det riktigt mysigt. Vi bestämde oss att göra en rejäl pastasallad till middag med massa goda ingredienser, och trots våra tvekande matkunskaper blev det fruktansvärt lyckat.
Vi såg på "He's just not that into you" med typ alla kändisar intryckta i en film, men den var rolig och säkert lite lärorik ändå.

Åkte hem vid 12 och slocknade direkt, prat och mat tär på krafterna.

        
                                     Såg inte lika gott ut på bild..

Grädd(fil)

Igår när jag och Ida var och handlade mat och var för stunden på jakt efter gräddfil möttes jag ännu en gång av det här otroligt intressanta fenomenet:



Jag menar, likheten är ju slående. Det måste väl ha hänt nånstans att någon stressig människa har tagit fel?


Annandag påsk

Kom hem från älskling för ett tag sen, sov där inatt. Igår strosade vi runt i Skärholmens centrum och åt middag där på den italienska restaurangen igen haha, så gott! Sen köpte vi godis, glass och film och åkte hem till honom och myste<3

Idag är jag mycket mycket trött, vet inte varför. Ska dock strax över till Ida för ännu mer filmmys och sånt härligt.

Imorgon är det Personalfest med jobbet igen, på nån båt tror jag? Hoppas det blir kul.

Godmorgon

Vaknade först vid 8 men kände nej det här går inte an, några timmar till måste jag ha. Fast jag vaknade inte nu om ni tror det nejnej, jag har redan duschat och ätit frukost ;)

Idag ska familjen till stan och äta påskbuffé på Grand som förra året, mycket gott.
Sen ikväll vet jag inte vad som händer, ska förmodligen bara vara hemma för ska upp ganska tidigt imorn då det blir stan (igen!) med syrran och Vendela.

Påsk!

Skärtorsdag och grejer, vad fort tiden går. Redan underbara påsken, älskar det. Känns verkligen som våren kommer närma sig med stormsteg...snart.

Idag blev det jobb 10-17.20. Och nu har min efterlängtade påskledighet börjat, nästa jobbdag blir onsdag! Men det är väl en del som ska hinnas med så det kommer nog gå fort, som vanligt.


1 April

April april. Ja själv (extremt lättlurad som man är) blev jag lurad redan vid 8 tiden imorse av DN. Dom skrev att from januari 2013 kommer man bara kunna surfa till en viss gräns varje månad, att SVT PLAY kommer behöva läggas ner för att om man bara ser på 1 avsnitt har man redan använd halva månadskvoten. Jag typ åh nej jag måste surfa jättemycket nu medans jag kan!!! Hahaha... pinsamt.

         
              Nu kan den riktiga våren gärna få komma... Sverige är redo.

RSS 2.0