Ingen energi kvar

Godkväll

Guuuuuuud vad jag är slut. Jag har kämpat hela dagen 9.30-19, och det känns i fötterna nu kan jag lova. En rolig grej som hände på jobbet idag: Bloggerskan Annie (ni vet Paows polare) kom förbi idag för intervju! Fatta kul om hon började hos oss, jag hoppas :D hon verkar som en bra tjej.

Igår åkte jag, älskling och Onur (hans brorsa) till IKEA i kungens kurva. Vi åt middag (jag köttbullar som alltid) där och köpte världens mysigaste täcke och påslakan till mig och baby. Sen köpte jag även 2 doftljus hem till mitt rum också. 
Nån perfekt skinnjacka hittade jag inte.. :(

Nu ska jag sova! Jobb 10-15 imorn igen, sen ska jag hem till älskling.


Hej bloggen

Helloooo

Har tyvärr bara inte känt för att blogga under de senaste dagarna. Men tänkte bara skriva ett litet inlägg nu iallafall! Igår jobbade jag 9-13, stört skön tid I love, sen åkte jag in till stan en stund. Eller okej i flera timmar, jag var galen. Jag gick runt i typ varenda liten butik i jakt efter den perfekta skinnjackan, men utan resultat alls. Finns den perfekta skinnjackan ens? Jag måste hitta den! Imorgon fortsätter jakten i Skärholmen.

Hursomhelst, idag var jag ledig. Har bara suttit ute i solen och läst Make Up Stores tidning och suttit här och kollat på Glamourama på tv3 play. Går ju inte ett skvatt på tv som varenda helg. Trist.

Imorgon blir det jobb 12-16, sen ska jag som sagt till Skärholmen där älskling ska möta mig och hjälpa mig. Sen åker vi hem till honom och äter middag och myser järnet hihi. Miss my baby.

Nu ska jag duscha och sen sova tror jag. Godnatt!


gammal bild, för nåt/några år sen, vaknade med världens fluff!


Skönt

Sådär. Då var man nytränad, nyduschad och mätt till hundra. Gud jag vill aldrig äta mer.

Detta blev min glamourösa middag tonight:



Snart dags för Fångarna på Fortet!

Den bästa dagen på månaden typ

Nej bästa är nog min och älsklings dag.. men näst bäst är den 25e helt klart! Äntligen är läget stabilt.
Har redan avklarat mobilräkning på 600(!) och busskort på 650(!!!!!!!). Jag tycker det är sjukt att betala 650 spänn för 1 enda månad, årskostnad skulle däremot vara acceptabelt. Men per månad.. jag DÖR!?

Jaja. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att baka en äppelkaka. Kom hem vid 12tiden från älskling som skulle jobba. Imorn är det min tur, 11-20.

Snart är det dags för ett träningspass, kl. 17.30. Blir bara ett pass denna vecka också, så synd!


Dyrt.....

Syns

Nu åker jag iväg. Hörs<3



Tummen upp

Det lönar sig minsann.


Men det bästa av allt som jag jublar över är att lönen blev exakt 4 gånger högre än vad jag förväntade mig.. hade ju semester förra månaden så det blev inte så mkt jobb. Hursomhelst. Det kunde inte bli mer lägligt med tanke på allt jag behöver köpa.. hehe.


Att rösta eller att inte rösta

Godmorgoon!

Vaknade vid 10 imorse, sent för att vara mig nuförtiden. Drömde massa konstiga drömmar.
Har precis städat klart rummet och ska börja fixa mig för att åka mot jobbet för att möta upp älsklingen som slutar 15 (exakt samma sak som för en vecka sen hihi).

Det är ju val snart. Är inte alls insatt. Men jag ska nog göra det.. gjorde ett sånt där test på dn.se och svt.se och jag kom närmast Kristdemokraterna haha. Bra?
Men vi får se, jag jobbar ju på valdagen dessutom.


Jättefin solnedgång utanför fönstret för några dagar sen... :)


En obloggig period?

Nej jag har inte slutat blogga :) jag har bara jobbat och farit runt lite här o där nåt extremt mycket så har inte suttit vid datorn mer än en kvart då och då..

Men nu har jag 2 lediga dagar framför mig, då jag i och för sig inte kommer spendera helt hemma utan kommer nog åka över till älsklingen, men ändå. Bloggande ska det bli!

Så jag återkommer imorgon när jag vaknat, för nu är jag fruktansvärt trött.. Gäääsp godnatt

Mätt

Hejhej

Dagen har alltså tillbringats till en början hos min älskling, och resten hemma. Åt världens brunch för ett tag sen innehållandes: smoothie med jordgubb/banan, äggröra, rostat bröd med ost, vindruvor, te och en bit sockerkaka. Kanske inte nyttigt till 100% men en rejäl brunch iallafall! :)

Sitter och väntar på att klockan ska slå 18 så att jag kan ta mina träningsgrejer och åka iväg till Friskis för det enda passet (tyvärr) denna vecka. Är ledig på fredag också men då finns det inga pass, synd. Men snart kör dom igång med höstschemat!


Vi hyrde 2 filmer igår. Första var jättehemsk men sevärd och andra förutsägbar och inte alls speciell.

Happy days

Godmorgon godmorgon!

En ledig dag idag, mycket skönt. Ska strax fixa mig lite och senare laga lunch innan jag åker till jobbet och möter upp älsklingen innan vi åker hem till honom. Imorgon är jag ju också ledig, så då blir det träning efter en lång sovmorgon hos baby. Härligt!

Dock blev det ändrade planer angående inlägget under, det blir ingen kräftskiva för min del för tydligen kunde ingen i familjen så mja det får bli firande en annan gång. Syrran åker tydligen till Gotland med klassen.

Nej men vi hörs när vi hörs


Phew

Så då är man nyduschad och snart är det middag. Är helt totalt utpumpad sen träningen.. körde på ordentligt och det känns nu om man säger så. Kan knappt röra mig? Hmm..

På söndagar brukar jag alltid åka hem till min baby men han jobbar natt ikväll igen :( och jag hatar verkligen att sova ensam där så nä... Jobbar ändå 10-19 imorn också. Men sen är jag ledig 2 dagar :D





Hittade lite randombilder från min student med lite släkt. Den 27e ska jag och syrran dra till underbara familjen Cassel där Adrian (bilder ovan) fyller 18! Ska bli stört najs.. kräftskiva och grejer. Och jag som älskar kräftor, hehe kommer stortrivas. Men asså seriöst vad tusan ska man köpa till en 18årig kille? Flaska vin? USBsladd? En klocka? (som att jag hade råd med en klocka) Men hjälp mig!

MOGIS bloggtävling

Jag är med i Mogis bloggtävling om dom fantastiskt snygga Redfootskorna! Gå med ni också på mogis.se :)

rollover

Träning

Så nu ska jag sticka iväg på nästa pass, ska bli skönt. Har inte gjort något speciellt idag, mest suttit och läst massa bloggar.. så är extremt rastlös nu. Vill göra nåt.. vill gå på stan..träffa älsklingen. Snyft!


Jag i nattlinne för en stund sen

-







Lördag

Fredag den 13e igår, är ni skrockfulla av er kära bloggläsare? Själv tycker jag det är lite kul med såna här grejer men tror på det vet jag inte.. lite kanske.

Ikväll har jag massa energi för det är fint väder och jag skulle gärna vara ute och röja, men plötsligt ikväll ska alla åka iväg. Några till England och några till Rhodos.. och syrran och kusinen till The voice. vad är detta tjejer? Ska ni svika mig en dag som denna? Haha. Jaja.. Skulle gärna hänkat på The Voice om det inte vore för att åldersnivån kommer vara lite låg, iallafall om jag skulle hänga med syrran och kussen min.. och deras polare som jag antar inte är över 20. Hehe.

Såå min kväll kommer tillbringas framför en bra film och daimglass. I might survive......might.

Förresten! Har äntligen börjat lite smått komma igång med träningen igen. Känns saftigt bra. Nästa pass blir imorgon :)

Ikväll

Kräftskiva! eller en liten en iaf..



Sry

För ett långt uppehåll. En vecka typ? Inte bra.. men sånt händer här i Jennys blogg. You never know!

Skämt åsido, har jobbat mycket, varit hos älskling mycket och ja lite annat skoj.. som inte visade sig vara som jag hoppats. Men men life goes on.

Min kontostatus har börjat mörkna lite som det brukar nu när lönen närmar sig så det ser jag fram emot.. men jag har ganska mycket jag vill spendera på. Jag har varit i desperat behov av nya glasögon (som jag faktiskt kan se igenom.. de jag har nu har typ fel styrka x10000) i flera år, plus ny dator då min snart har sett sina sista dagar och nya vinterstövlar. Detta var bara det viktigaste.. sen är det ju lite mer om man säger så (Strumpor, LV väskan som jag suktat över så länge nu, presenter hit och dit, jeans, ny skinnjacka, svart eyeliner? och en stor sminkväska som får plats med alla mina grejer.)


Vaaaaaaaaaarmt

Okej man ska inte klaga men jag måste göra det.. Jag hatar mitt rum!!!! Det ligger i solen i stort sett hela dagen, det enda i hela huset. Alltså ni förstår inte, temperaturen här inne är runt 40 nu = INTE KUL!

Jag kan inte blogga mer just nu måste trycka in mig i frysen. Laters

Segt

Hejhej

Alltså det här augustivädret.. blir det ingen mer sommar eller? Vad jag minns brukar man kunna sola och bada vid den här tiden, men just nu om man går ut är det typ skinnjacka och gummistövlar som gäller. Hallåååååååååååååååå?

Iallfall. Idag har jag inte gjort ett skvatt, bara typ hängt med syrran. Vi ska snart äta lunch och åka in till stan en snabbis innan jag börjar jobba (17-21).


Aaaaaaah

Guuuuud vad jag är rastlös!
Så fort jag kommer hem efter att ha varit hos min älskling några dagar blir jag såhär. Jag längtar och har tråkigt. Önskar att vi kunde flytta till en fin lägenhet tillsammans så vi slapp skiljas åt överhuvudtaget.. men att längta är ju också nyttigt.

jaja. det här sysslar jag med just nu hehe.. blev inge vilande för mig, huvudvärken gick över som tur var.


Använder Make Up Stores nagellackborttagning som jag fick av Vendela i julklapp. Fungerar jättebra

-

Haha usch vad dålig kvalitet det blev på alla dessa.. aja men jag orkar inte fixa om så ni får nöja er med detta hehe.

Först och främst har vi denna fina busskortshållare som får ersätta min svarta från Ordning & Reda

Två lack från Mavala

Fint flätat skärp från H&M

Baslinne från H&M (färgen är heelt fel på bilden. Den är mer beige)

Treggings från Topshop. Sjukt sköna...

Rea baströja från Gina. 49,50 ;) Kap

Sött linne från Gina. Tänkt som sovlinne men det används flitit dagligen

Inte använt än linne från Gina med söta små pärlor

Hösttunika från H&M. (helt fel färg här också. Puderrosa!)

Höst- Oversizekofta från H&M. Marinblå och supermysig

Stört skön skjortklänning från H&M. Endast 99:-


.

Hej allihopa!

Har sovit hos älskling sen i måndags så har inte blivit något bloggande. Vi har jobbat, kollat på film, och hängt med hans brorsa till Skärholmen när han köpte nya Iphone 4.
Fick en extrem huvudvärk alldeles nyss också så jag ska ta och lägga mig i sängen ett tag.. Men först tänkte jag visa lite bilder på lite köp jag gjort de senaste dagarna/veckorna :)


Glad

Hej på er!

Hehe jag gick ju upp 4 imorse, men det var inte så jobbigt som jag trodde. Det är snarare nu efter 9hs jobb som kroppen skriker efter sängen.. men den får vänta lite. Först ska jag duscha, äta middag och åka till älsklingen. Men man blir ju inte direkt pigg av det här ruskvädret!

Och inatt kom syrran hem ja, fick en jättefin och perfekt present av henne. Visar senare..

Plus att jag fick ett efterlängtat samtal idag, berättar när jag vet mer. Skönt säger jag bara!! Jenny is very happy



Sömnig?

Hoppas jag lyckas somna tidigt ikväll nudå.. jag ska upp om 7 timmar liksom. Känns inte så kul längre.

aja lika bra att stänga av datorn och lägga sig i sängen så man blir lite trött iallafall.

                          


Det är dags igen


Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att äntligen få träffa Emmis och Sannis
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt en god middag med föräldrarna

Det sista du sa högt: Tack för maten

Det senaste någon sa till dig: Varsågod :D

Vad har du druckit idag: Varm choklad, Vatten och Ramlösa

Vad var det senaste du åt: Middag(!): Parmaskinka, omelett med paprika och grejer, sallad med tomat, rödlök och basilika

Vad var det senaste du köpte: Tandkräm och godis

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Sol/Moln

Godaste glassmaken: Hmm.. daim!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp

Sover du tungt: Nja. Vaknar av minsta ljud.. ibland!

Drömmer du mardrömmar: Om jag ser skräckfilmer
Favoritklädsel: Jeans först och främst, sen nån snygg topp till och sköna skor.. typ keds. Och skinnjacka

Favoritlåt just nu:  Robyn - Dancing on my own

Vad ser du om du tittar till höger: Min balkong

Vad gör dig glad just nu: Att jag är ledig

Vad ska du göra härnäst: Läsa bloggar

Höger eller vänsterhänt: Högeeeer

Humör just nu: Rastlös som tusan

Favoritgodis: Choklad!

Kläder just nu: Mjukisbyxor och sammetshoodie från Bikbok

Sommarplaner: Jobba resten av sommaren

Hur många kuddar sover du med: Alltid två

Spelar du något instrument:

Morgon eller nattmänniska: Morgon

Är du kittlig: Ja..

Snarkar du: Nej för tusan

Stjärntecken: Firre

Äckligaste insekten: Spindel utan tvekan

Längtar du mest efter just nu: Min älskling :(


1a Augusti

Hejhej

Igår var jag ju som sagt hos Emma, och spenderade hela kvällen där tillsammans med Sanna och Emmas polare Denise. Vi snackade en extremt massa nödvändigheter och onödigheter, så det vart en lyckad kväll :D Plus att Emma lagade en jättegod middag hihi. Måste göras om snart!<3

Idag vaknade jag hyfsat tidigt, klockan 9. Bra för imorgon ska jag upp vid 4 eller nåt (jobbar 6-15)..
Har precis städat rummet lite, annars har jag inte gjort så mycket roligt idag. Sent ikväll kommer syrran hem från Grekland också.. lär ju vara gaaanska mycket brunare än mig, suck.


RSS 2.0