2011

Hallå!

Mina vänner, ifall ni inte visste det än: imorgon är det sista dagen år 2010! Och nyår på det! Och jag har inte den minsta aning om vad jag ska göra. Jag har egentligen bara ett val: fira nyår på solliden med familjen, men jag vill ju festa in det nya året? Sen att jag jobbar 11-21 imorn och 10-20 dan efter gör ju inte direkt saken bättre.

Nej nu måste jag sova. God natt och Gott Nytt År!


Mot jobbet

Och vidareeeeeeeee


Mössan invigs idag dessutom. Men vi hörs väl imorn då, jobbar ju till 22-23 ikväll så.

Iphone 4

Har precis räknat ut att mitt abonnemang går ut i september nästa år. Så om jag vill ha Iphone 4 då kostar den bara 1 kr (så byter jag abonnemang samtidigt). Meeeeeen det är ju ett rejält bra tag till september nu.. :(

                                           

Lyckat

Hallå på er

Äntligen kan man sitta ner lite.. är helt slut i hela kroppen. Vi sprang runt på stan mellan seriöst 11-18. Stöört! Vi som bara tänkte kolla en snabbis. Men jag fick hem riktigt fina saker ändå (dumma mig).

Ring med lite fyrkantig form


Boots!




Mysmössa


Pälskragen

Snart dags igen

Nej nu är det dags för mig att lägga mig i sängen, ska se på min nya film Eclipse tror jag.
I stan hittade älsklingen 2 fina jackor, där snackar vi kap. Sen .. jaaaaaaa jag köpte en klänning och en tröja på H&M. Skäms. Ska in till stan igen imorn med syrran och kusinen (som vanligt haha).

Därefter väntar 10hs-pass i 4 dagar. Skoj.


Nästsista

Berörande.

Nu ska jag äta lunch och sen åka in till stan och möta älsklingen. Vi ska titta på en ordentlig vinterjacka till honom.. jag ska försöka inte köpa nåt. Jag får verkligen inte. Om någon ser mig på stan snegla in mot H&M, stoppa mig!


-

Läste precis en blogg som tillhör en tjej som bor här på Lidingö. Det stod "Vila i frid Emma". Emma, vem? Jag tänkte direkt på den Emma jag gick i samma skola som. Hon som var så perfekt. Jag menar verkligen perfekt. Så var det hon. Hon har nyligen gått bort pga cancer. Läste hennes blogg lite. Vilken kämpe. Och vilken otur. Sånt ska inte hända.

Jag kände inte Emma. Vi gick i samma kör när vi var små. Ändå.

Vila i frid

Inköpslistan

Jag har så otroligt mycket jag behöver köpa just nu känns det som. Och pengarna rullar ju inte direkt in sådär som man skulle vilja. Vill ni se min lista? Tror inte det. Jag har räknat ut att jag behöver ungefär, tja, 40-50,000 om jag köper exakt allt. Haha.. muntert!! Dyrast och prio 1 är ny dator. Min kära stationära har sett sina sista dagar. Men.. ORKA SPARA?





Lite av det jag vill ha :)

Julen 2010









Atm


HEEEEEJ

Men hur är läget? År sen sist!

Nu är det bloggning som gäller här iallafall. Julen är inte slut men det som har varit har varit bra. Några julklappar kvar som ska ges bort men det tar vi när det kommer no rush.
Igår var det bombutgång planerad men blev inte av, så fruktansvärt synd. Jaja. Man kan inte få allt?

2 dagar ledigt kvar. Så himla mycket jag vill hinna med men lär inte bli mycket. Snyft! Meeen snart börjar man ju plugga också.


S-t-r-e-s-s

Hej på er!

Tänkte bara skriva att jag lever och att jag ska precis in till stan och leta fler julklappar.. är långt ifrån färdig så ja jag är stressad till tusen. Syrran och kusinen följer med! Vi hörs senare

Gårdagens Outfit



Lucia

Godermorgon i denna sal

Såg ju på Luciamorgon igårkväll (inspelad), så himla fin! kanske att man fick en liten gnutta julstämning i sig nu.

Idag är det jobb som gäller. Ska alldeles strax börja fixa mig (i tid!) så jag slipper stressa sen. Allt är som vanligt, snön ligger kvar där ute.


.. är det bara jag eller ser alla kändisar extremt stora ut här i jämfört med Lucian?

Herre

Oj besöksrekord för några dagar sen. Nu när jag bloggar så mycket och allt, jo jag tackar jag!

Anledningen är simpel: JUL. Det är saker som ska handlas, fixas, skrivas, jobbas, träffas och jag vet inte vad. Datorn och jag ses inte så mycket.. nästan så jag måste boka in tider. Men det finns inga luckor? Nej men allvarligt hörni jag ska skriva i helgen massa massa. Imorn jobbar jag 13-22 så då kommer jag hem runt 23-24 och nä ingen dator då.

HÅLL UT

Let it snow

Godmorgon!

Jag kom på att sova till lunch var inte en så bra idé då jag ska upp 4 imorn, men kunde inte stiga upp tidigare än 9 iallfall. Dagen har ändå spenderats i sängen än så länge, kollat på Sunes Jul. 2a Advent idag ju!

Nu ska jag klä på mig nåt kul och sitta på tbanan i en timme (wihoooooo) för att åka till älsklingen ett tag. Sen hem igen.. en timme till.


Fredagens outfit


Andas

Jaaa men hejsan

Alltså jag har seriöst inte hunnit sätta mig vid datorn sen i tisdags? Det har varit jobb, barnvaktande, julklappshandlande, stygnborttagande och pojkvänsträffande. Men nu har man en liten lugn stund. Ska dock stänga av datorn strax efter lite bloggande, är helt slut. Ska slänga mig ner i sängen och inte gå upp förrens imorn vid lunch.


Tog dessa bilder 1a December tror jag. Helt vansinnigt frostigt ute. Myyyyys


Före och Efter bilder





RSS 2.0