We could be the same

Hej på er!

Idag har jag bara legat i solen med syrran hela hela dagen, riktigt härligt. Eller ja jag städade rummet också.
Nu sitter jag och kollar på "Mia och Klara" på datorn men börjar få huvudvärk så ska dra mig mot sängen och kolla på "Bridget Jones Dagbok" istället.. sen lär jag somna, är helt slut och imorgon väntar 9h jobb.
Längtar till på tisdag då slutar både jag och min älskling 3 så då ska vi hitta på nåt efteråt<3 Love
_________________________________________________________

Juste förresten igår ja
: ESC, Tyskland vann. Jag är enormt besviken. Jag gillar inte låten alls och är så arg för Turkiet blev 2a.. har Europa fel på öronen? Klart Turkiet var bättre. Dom var bäst!

29 Maj

Idag är det min och älsklings 4månadersdag<3 Jag är dock ledsen för fick aldrig tillfälle att vara med honom idag.. han har sovit hela dagen för han jobbade natt och samma sak den här natten. Men vi ses imorgon förhoppningsvis.

Nu ska jag säga tack och hej för idag, för nu är det bara en timme och 20 min kvar till Eurovision Song Contest så jag måste förbereda mig.. :D

Vi hörs imorn!


Till Turkiet och Sommaren









ESC

Lördaaaaaaaag

Ska strax dra iväg till Lidingö centrum och shoppa. Fast inte kläder utan linsvätska och linser.. otroligt skoj. Sen ska jag bara hem och städa och invänta kvällens/årets program. Det blir fruktansvärt spännande


Snart åker vi<3

Åh vad jag längtar ni förstår inte. Det kommer bli årets bästa vecka.

Allt är betalt och nu är det bara att invänta dagen jag och älsklingen lyfter iväg mot paradiset


Angående

Melodifestivalen/Eurovision Song Contest.

De flesta av er som läser som känner mig vet att jag ÄLSKAR att kolla på de här programmen, och ja jag gör det fortfarande. Men igår blev man arg, Sverige gick inte vidare (för första gången!) till final. Alltså, jag är grymt besviken, truly. HUR kunde de skicka Anna vidare? Klart att vi inte kommer någonstans om vi skickar såna här låtar... hur kan dom inte fatta det dom som sitter i juryn`? Det här är oförståeligt.

Nej tack...............


Istället röstade jag 2 gånger (!) på Turkiets låt med MaNga (haha oväntat?) MEN den låten var faktiskt gryyymt bra. Jag menar så bra så jag har laddat ner den och lyssnar på repeat (det gör jag bara med låtar jag verkligen gillar)
Turkiet eller Frankrike vill jag ska vinna. Kom igen sätt er vid tvn på lördag och rösta på någon av dessa så blir Jenny nöjd





Helg

Ja det verkar bli mest/bara bloggning på helger nuförtiden.. det får ni leva med!

Jag såg precis att jag hade hela 500:- i guldbonus på H&M för jag har handlat för över 10,000 under mitt medlemsår. Herregud vad roligt ;D

Godmorgon

Idag var det molnigt och regn, passar perfekt så jag inte råkar lägga mig och steka lite till.. min bränna behöver vila en vecka.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, ska dra iväg till älsklingen sen för en heldag med mys.. eller en heldag på skärholmen? Det får vi se

              

Hej

Mitt liv består i stort sett bara av jobb just nu, så alla vet.

_______________________________________

I veckan har jag ändå faktiskt hunnit vara med älskling, då jag sov hos honom typ varenda natt<3


Idag fick jag njuta av min första hela lediga dag med sol. Jag tycker det känns konstigt, för ett år sen var jag typ brun nu, jag hade solat massor redan efter skolan och var redo för sommaren. Nu får min hud en chock av att ens vistas i solljus för jag spenderar alla dagar inomhus på jobbet? Jag hänger inte med i mitt liv

fast okej nu vistades jag ju inte direkt i solljus, jag låg och stekte som en galning :)
får ta mitt straff:

Omvandlas till snygg bränna över natten?

Mm

Jag är absolut kär i den här klänningen, tänk er tillsammans med en stadig bränna. Oh!





Nu är det sommar!

Idag var enligt Jenny den första riktiga sommardagen. Lycka!!
Dagen bestod av sovmorgon till 11 sedan snabb frukost och en härlig cykeltur iförd endast jeansshorts och H&M-Gardencollection-topp med syrran. Först gjorde vi ett stopp vid den årliga Cirkusen på Canadaängen där vi möttes av dessa fina djur:



Stor Sorg

Min älskade dator som jag haft i 5 (?) år har krashat. Just nu har jag kört lite diskrensning så har väl några timmar att använda den innan den dör igen, så annars är jag numera datorlös. Det är en hemsk upplevelse! Har dock alla filer på en extern hårddisk så inget försvinner, men ändå. När ska jag ha råd med en ny??????

Rakt eller lockigt?

Jag har suttit heeeeeeela morgonen och kollat på videor om hur man lockar håret med OBH Nordica/Björn Axéns plattång, för jag har verkligen inte fattat hur man gör. Men nu har jag allt fått in den rätta snitsen:



Fast nu kan jag inte bestämma mig, jag gillar det typ inte riktigt. Det blir nämligen mycket kortare och jag hatar kort hår, så nu kanske jag ska platta ut det, men fett onödigt i så fall? Åh stort problem

Lördag

Ååååh jag har precis råkat hitta en liten favoritlåt: Kato - Turn the lights off. Underbar!

Imorse vaknade jag innan 10, en tid som alltid överskrids men tydligen inte idag, lite skönt faktiskt. Sitter i mitt rum och fryser ihjäl men väntar ändå ivrigt på regnet som sägs ska komma i eftermiddag? Jag vill ha regn! Då ska jag ut och mysa.. hahahaa. Nä men jag och Ida ska dra till stan och hyra film och handla lite gott inför vår filmkväll. Härligt va! ;)

                 
                           


Torsdag

Onsdag och torsdag har varit lediga dagar för lilla mig. Jättejätteskönt, då jag är sjuk så det passar bra, det som däremot inte passar bra är att jag äntligen hade planerat träna dessa dagar men det får väl skjutas upp.

Både jag och älsklingen jobbade sjuka som dårar i tisdags (jag 11-20 han 10-19) så vi mådde ju sådär efteråt om man säger så. Det blev först ett stopp på Dagslivs för lite proviant sen hem till honom för att ta ett varmt bubbelbad och sen sova direkt.
Nu mår vi båda lite bättre som tur är. Idag har jag vart utelåst och pluggat det sista på handledarboken!


Jag vill göra

.. en ögonfransförlängning till sommaren. En tjej på jobbet har nämligen prövat och resultatet blev ju lysande. Så varför inte? Tänk vad skönt i sommar att gå runt som sminkad heeela tiden.. i like. Måste bara hitta nån bra salong?
                   


RSS 2.0