Så var man rik igen

Ett ljus i mörkret: lön x 2! Dels från jobbet och sen från barnvaktandet. Riktigt smaskigt. Vinterstövlar var det ja.. och present till min älskling som fyller år om exakt en vecka. Vad ska man köpa..........


Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kura ihop i sängen och se på film, vila fingret och ja sånt där.
Imorn blir det jobb 11.30-20, lite sovmorgon, skönt som jag vet inte vad.


Stackars mig

Just nu känner jag mig så liten. Jag klämde fingrarna i hissen på jobbet idag, riktigt hårt. Det är inga lätta dörrar heller, riktiga betongdörrar typ. Så jag började ju såklart tjuta som en liten unge men kan man göra annat. Alltså mina fingrar blev svarta, iallfall där slaget hade tagit emot.
Känns lite bättre nu men kan inte röra långfingret.. så det går skitsegt att skriva här.

:(

Nej

Hallooj

Helgen blev knas pga det där nattpasset. Blev inte riktigt bra om man säger så. Funkar inte.

Städade precis rummet och nu ska jag duscha och sen försöka dra mig ut i regnet.. ska hem till älsklingen och mysa. Vill helst dra dit innan det blir mörkt så får lägga på ett kol.

Imorn är det jobb 11-20 och lär åka hem till älsklingen efter det, så vi hörs på tisdag efter jobb och barnvaktande. Hektiskt!?


Dags för mig att åka och jobba då

Hejhej

Lyckades hålla mig vaken till 2.30 inatt, sen slocknade jag.
Känner mig lite vimmelkantig idag, har sovit typ halva dagen av och till. Känns som att jag kommer klara mig till 2 tiden inatt, men efter det kommer det gå utför. Jaja vi får se.

Roligaste var ju imorse när jag vaknade vid 10.30 och bara gick upp för att kolla vädret, så är det värsta winter wonderland! Där blev man rejält överraskad.


Det mörknar (ute)

Jag såg precis nånstans att jag har skrivit 644 inlägg. Jojo.

Jaaaa jag är fortfarande uppe. Helt otroligt! Men klockan är ju än så länge bara lite över 1.. men jag ska försöka kämpa vidare någon timme till.

Kollar man ut genom mitt fönster är det som om jag var den enda i världen som är uppe vid den här tidpunkten. Man ser liksom inte ens grannarnas hus mittemot för det är så mörkt..

Nej ska se på tv nu.
Skulle ju förresten vara trevligt att vakna upp med lite snö imorgon?


Istappar utanför mitt fönster i vintras.. :D

Laddar upp

Ja vad ska Jenny hitta på inatt. Jag har faktiskt laddat upp med lite godis och cola (koffeiiin)... så jag klarar mig. Kanske. Men jag ska kolla på massa filmer, öh.. ja. Läsa bloggar.. Rensa alla bilder på datorn. Hmm. Rita i almanackan? Duscha? det blir säkert bra. Men jag fruktar att jag kommer somna alldeles för tidigt. Jag älskar nämligen att sova, det är så himla skönt och mysigt (speciellt nu under hösten/vintern). Så lockande

Kolla vädret imorn förresten:


Snööööööööö

Får jag sova nu?

Som alla vet vill man ha det man inte kan få. Jag vill ha sömn. Jag känner mig helt otroligt trött just nu, bara för att. Grejen är denna: Jag ska för första gången i mitt liv jobba natt imorgon 22-06, och senaste gången jag var uppe till 06 var flera år sen typ? hahaha. Men jag minns inte sist iallfall. Så för att ens kunna hålla mig vaken den natten måste jag senast lägga mig vid 4-5 tiden imorgon. Alltså om 9 timmar. Herregud. Jag kommer inte klara det................

PLUS att jag fick ont i halsen idag. Kommer säkert bli sjuk, och utan sömn blir jag alltid sjuk. Yey


Godnatt

Damn vad trött jag blev nu plötsligt. Det där träningspasset tog på krafterna.. Träffade förresten Jenny och Lollo där också, kul och träna med polare!

Imorgon blir det nog tyvärr inte så mycket bloggande. Fullt upp. Först är det jobb som gäller 10-14, sen direkt hem och äta lunch. Kl 15.30 och framåt ska jag vara barnvakt. Och sist men inte minst ska jag hem till baby. Men vi får se om jag kanske kan klämma in nåt litet inlägg.. annars hörs vi på torsdag.

Nej nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen och se på Desperate Housewives eller nåt kul.


Löner och sånt kul

Nu är det 3 löner kvar att ta för sig av det här året. Här är en liten översikt vad jag ska göra för pengarna. Otroligt spännande att läsa jag vet men ändå haha. Lite dystert är det.. inget kommer ju bli över :(

Lön 1 ska jag köpa/betala:
- Vinterstövlar
- Present N
- Mobilräkning
- Busskort
- Mössa, vantar
- Klippning/Färgning
- Läkarbesök?
- Småsaker

Lön 2 ska jag köpa/betala:
- Mobilräkning
- Busskort
- ALLA julklappar
- Nagelförlängning till jul/nyår
- Nya glasögon?
- Småsaker

Lön 3 ska jag köpa/betala:
- Mobilräkning
- Busskort
- Nytt årskort på friskis? Eller när går det ut????
- Dator?
- Småsaker

Lugnt

Hejhej!

Ledig idag, lovely. Har sovit 11 timmar, sett på filmer och softat till 100%. Fast va ute i trädgården med pappa och röjde lite i och för sig, i regnet.

Ska snart dra iväg på ett pass, ska bli hur skönt som helst, blev ju ingen träning förra veckan :( not good!



            
                                   Nyplockade blommor i oktober någon?

Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep

Gud vad jag är dööööd. Eller okej mest orkar jag bara inte gå ut i höst (vinter) kylan. Men jag ska, jag ska åka till baby. Imorn är det jobb 10.30-17 sen ledig ännu en dag.. underbart. Då blir det träning för hela slanten.

                   
                               Gammal ful bild. Men håret. Håret håret.
                          Måste boka klipptid.. inte vart där på evigheter.

Längtar

                                                    67 dagar kvar

              

Verkligen söndag

Gooooodmorgon godmorgon

Eller ja god och god vet jag inte. Ja gårdagskvällen blev riktigt kul, inget ös tyvärr men med ett par skitroliga vänner blir allt stört kul iallafall<3 Vi flummade ihjäl oss hahaha.. började ställa fram klockor i huset och skriva roliga sms-roulette alternativ som vi inte ens använde tillslut. Kul kväll!
Dock jobbigt avslut: GICK hem i KYLAN heeela vägen. Inte så kul. Har typ köldskador nu?





usch hann inte ta några bra bilder igår.. men ville försöka visa lite av min nya topp från H&M. Skitsnygg, ska visa bättre bilder annan gång.

Börjar redan tagga till

Hallå denna soliga höstddag


Det var ett bra val att stanna hemma igår. Känner att mitt batteri helt har laddats upp, och är redo till max för kvällen. Städade precis hela rummet så nu är allt fräscht, då mår jag bra.

Ska alldeles strax börja mata in de nyaste hitsen (haha vad töntigt det där lät) på ipoden så vi har bra musik ikväll. Kommer bli så himla ööööös!




Har nån lite värme

Hejsan

Sitter just nu i mitt rum och fryser ihjäl. Jag kan knappt röra mig för jag har så fruktansvärt oerhört extremt ont i fötterna från arbetsdagen, men jag måste verkligen vira in mig i tio filtar snart innan jag tuppar av..

Aja. Idag blev det alltså jobb 7-15 så jag fick lidande dra mig upp klockan 5 imorse. Sådär halvkul på fredagar. Ikväll hade jag varit ute och röjt (som alla andra typ?)om det inte vore för lågt belopp på kontot och fotvärk. Och störd trötthet. Haha att jag ens funderade över saken.. Nej Jenny! En annan kväll.

Imorn är det ju dessutom hemmafest på ön så det blir till att ladda inför det.



Liiiiite shopping bara








Snart heeelg

Igår var jag ju som sagt på Yoga för första gången ever. Det var.. speciellt. Det var tråkigt. Hade en lite annan bild av det iallfall. Det enda jag gillade var avslappningen i slutet, annars var det typ bara lite konstig stretching kändes det som. Men men!

Efteråt kilade jag hem och duschade, sen drog jag och lite folk till Kaijser och kollade på Kungarna. Sen hem och sova.

Imorgon blir det jobb 7-15 istället för 22-06 (!) och efteråt ska man väl kanske förbi systemet.. fest på lördag!


Bästa låten just nu: Axwell-Nothing but love

Bloggtime

Hej på er!

Idag var det jobb heeela långa dagen (10-19).
Och jag hade på mig detta:



Hektiskt

Hallå igen

Jag kom nyss hem från småttingarna, var barnvakt idag ett litet tag :)
Nu ska jag strax iväg på mysig Yoga med Stina och Emy! Ska bli jättekul, har faktiskt aldrig varit på det förut så det blir spännande att se hur det är.
Därefter... Kungarna av Tylösand! Bästa programmet haha. Jag har blivit helt beroende.


Förresten. Skickade precis in ansökningen till kurser i vår. Hoppas!!

Ursäkta

Förlåt för uppehåll, men har inte vart vid datorn nåt alls.

I lördags drog jag och Sofie alltså ut, först till "Ego" där vi aldrig varit förut, men det blev en besvikelse. Jättelitet och dansband som spelades.. usch. Vi tog varsin drink där sedan smet vi snabbt ut. "Lobby" var vårt andra alternativ, så dit begav vi oss. Där stod vi i kön i typ en timme totalt.. sen kom det fram nån snubbe som sa att han kände vakten och bla bla så vi gick med honom och då kom vi in. Woho! Vilket toppenställe. Stort, luftigt och svalt. Stor skillnad gentemot alla småklubbar vi var på förut.. Där stannade vi till 3tiden och öste som aldrig förr. Fruktansvärt lyckad och rolig kväll!!

Sen väl hemma var rösten borta men den kom som tur var tillbaks till dan efter.

I söndags sov jag hos älskling.
Måndags jobb 11-20 sen hem och sova.
Igår hem till älskling igen efter jobbet.

Nu kör vii

Efter mycket om och men blev det till slut utgång! Eller blir. Väl på jobbet kände jag bara nej jag kommer inte orka, men ¨åååh jo. Är rysligt taggad så det här ska bli en bra kväll, jag och Soffan tar en buss som avgår om en och en halvtimme och sitter nu och förar så måste snart börja sminka och fixa mig.. :D

Alltså första alkoholen sen Januari för mig typ. Galet.

ha en bra kväll allihopa


Inte så gott som jag trodde men aaaja


En tidig kväll och en sen kväll

Neeeej nu ska jag allt stänga av datorn. Har kollat igenom alla mina obligatoriska bloggar som jag läser/skummar igenom varje gång datorn är på, och kollat mailen, skickat lite mail och ja sånt skoj u know.

Imorgon är det jobb 10-17 istället för 11-16, plus att jag ska utbilda en ny tjej imorn, så måste vara pigg och gla. Därför blir det sängen snart, eller ja om några timmar.

Hörs imorn! Då blir det förmodligen utgång woho typ ett år sen ;)

             
                              Fin solnedgång utanför mitt sovrum nyss

Dagens

Det var en tjej med likadan halsduk som jag idag på tbanan. Hon log och ba "tummen upp" haha. Yes.


Lite rolig grej

Hahaha. Jag har glömt berätta en lite rolig sak.

Förra veckan när jag och älskling skulle gå till tbanestationen stannade vi som vanligt till vid kiosken för att han skulle köpa redbull till frukost, och även kexchoklad. Så frågar han i vanlig ordning mig: "Ska du ha nåt?" och jag svarar som alltid "Neej". Så går vi och sätter oss, och jag ska såklart smaka av allt. Då säger han "om jag hade varit svensk nu, hade jag sagt: Varför köpte du inget eget förut när jag frågade dig om du ville ha?" Så skrattar vi och jag svarar "visst".
Vi sätter oss på tåget, och jag börjar läsa min tidning. Sen plötsligt rycker han tag i den för han vill läsa. Då utbrister jag "men hallå varför tog du inte en egen!!?" Hahahah. Vadå typiskt svenskt liksom.....


Godnatt

Barnvaktningen gick jättebra, ungarna är så himla söta alltså. Ska dit igen på onsdag.
Efteråt blev det ett träningspass, som inte var sådär jobbigt och det var lite synd.. gillar när man är helt slut men nu var jag inte ens törstig vid passets slut liksom.

Nu är jag ändå dödstrött även fast jag steg upp så sent imorse, så ska ta och lyssna på Melissa Horn och sen somna.
Imorgon är det jobb 9-15.

Sovgott


Grattis (i efterskott) till mig

Igår var det en av dom bästa dagarna på året. Haha, nä men det var min namnsdag. Wohooo

Firades med stört god hemgjord tårta hemma


Gårdagens



Hej hej hemskt mycket hej

Suck skrev två inlägg igår som har helt försvunnit. Allt laggade sönder totalt igår och kunde inte gå in på enda blogg.se blogg eller uppdatera.. sääämst!

Iallafall, igår var det först jobb och sen tog jag mig en smygtitt in på H&M och råkade lämna med en klänning & ett par handskar..Jättefin klänning! Visar senare.
Sen på kvällen körde vi filmkväll som bestämt tidigare hos Kaijser, med Simon, Teddy och Albin också. Vi såg Daybreakers, faktiskt helt okej, men inget speciellt. Kom hem vid 12 så vaknade för nån timme sen.

Idag ska jag vara barnvakt! Ska bli skoj.

Usch

Så, nyss duschat och ätit middag nu efter träningen. Mår fruktansvärt illa, vet inte varför.. men direkt när stretchingen började ville jag bara spy. Usch hatar verkligen att må illa, fett jobbigt. Aja.

Ska slänga på mig nåt nu och sen gå över till nån av grannarna/grabbarna. Haha det är lite kul, 3, nej 4 av mina polare bor i samma länga som jag. Så filmkvällar är perfekt, nära dit nära hem :)

Imorn är det jobb 9.45-16. Hörs efter det!

___

Blev ingen filmkväll.. däckar i sängen nu. Vet inte varför, sov till 10 och har inte gjort mycket alls idag förutom träningen. Är bara så trött...


Going on

Hallåååå

Allt bra med er? Själv är det topp. Kom hem från älskling för ett tag sen, sov där sen i söndags. Ska precis hugga in i min lyxiga lilla lunch...



Idag blir det inte mycket. Ska iväg och träna snart sen hem, hoppas på att grabbarna/grannarna ska ha filmkväll senare, vore stört skönt. Men vi får se!


Time and money

Alltså jag befinner mig just nu i nån sorts begärbubbla.. Jag vill ha så mycket nu. NU. Jag vill ha det och det och det och det och det. Snabbt


Och jag är skitsugen på krogen. Gott folk jag skojar inte när jag säger att jag inte har varit ute sen typ Januari lr nåt? Det är inte likt mig men det har blivit så bara. Men nu ni anar inte.. jag vill uuut! Jobb imorn hindrar mig. Nästa helglucka är nästnästa helg. GAH nästnästa!!!


Like I'm the only girl in the world

Underbara uggs, perrrrrfekta:




Världens sötaste blus



Baströja


Finfin halsduk som inte är så grå som här, utan mer brunaktig


Dags att byta ut sminkborsten


Ja ni ser själva va


Nästan där

Hejhej

Idag var jag som sagt i stan och det blev lite köp, dock är jag flera flera tusenlappar fattigare... det känns! Känns som man har förlorat en bit av ..något. Haha

Visar allt snart. Men nu till en liten funderare:
Jag köpte ju min fina Boomerang jacka förra året, som jag kommer ha många kalla vintrar framöver, MEN vill jag köpa en till lite mer höst/vinterjacka som man slipper vara försiktig med (tänker utekvällar typ)? Billig i så fall, funderar på denna som jag prövade idag från Gina:


Alltså jag vet verkligen inte. Är det fullständigt onödigt eller bra kap? (399:-) Den är skitskön o så.. men lite väl ullig för höst kanske? åååh

Hey hey

1a Oktober! Ja det känns ju, höst vilken dag som helst här nu. Sen var det ju även sista dagen för 50öringens liv igår.. känns skönt men ändå lite konstigt. Aldrig mer!

Idag var jag ledig. Har inte gjort så mycket, varit hos mina barnvaktsbarn eller vad man ska kalla dom haha :) Emelie och Matilda, jättelänge sen vi sågs! Så otroligt söta är dom.. ville att jag skulle stanna på middag hihi.
Men ikväll är jag och syrran ensamma hemma så vi ska bunkra upp med lite B&J's och se nån bra rulle.

Imorn drar jag med mamma och syrran in till stan, dom hittar alltid så bra saker när dom åker in ensamma, så nu ska jag följa med och se vad deras hemlighet är....

Trevlig kväll


Köpte den här till den äldsta tjejen Matilda.. uppskattades ;)


RSS 2.0