Skola

Till våren hade jag tänkt börja plugga. Men inte ett program utan nån kurs, har varit inne på studera.nu och kollat runt lite och hittat några jag skulle kunna tänka mig:

- Kriminologi
- Grundkurs i Handelsrätt, Juridisk översiktskurs
- Kinesiska II
- Juridisk introduktionskurs, fristående kurs
 
Har en vän som läst kriminologi, och jag tycker det verkar mest lockande.. men den stora frågan är om man kommer in? Vet inte vart man hittar information om sånt.
Alla kurser är iallafall på SU, Stockholms universitet. Är inte så mycket för att flytta.
Sen till hösten (nästa år) ska jag köra igång med fullt utbildningsprogram, hoppas jag vet vad jag vill då.

                                     

Bloggigt

Hej på er!

Today har jag städat rummet, .. hmm.. kollat lite på film. Ja det var allt. Klockan är ju i och för sig bara 1 så det är väl okej. Ska till jobbet senare för 4hs jobb. Imorgon är det heldag jobb 11-20, sen ledig 2 dagar! Då blir det vilande och en tripp till stan med mamsen och syrran på lördag.


Idag känner jag mig glad. Måste få uttrycka min glädje: gud vad jag älskar bloggar! Att skriva på min egna likaså. Det är så kul, så intressant. Känner mig extremt bloggsugen idag.. wiiho


Men det bästa idag: 8 månader<3


Nu känns det verkligen som höst. Nästan isande kallt ute och löven börjar bli riktigt färgglada. Så fint

Tisdag

Hallååååååå

Nu är jag hemma igen, och nu blir det förhoppningsvis bloggande så det står härliga till.

Ska strax iväg på veckans träningspass, men först lite uppvilande här.. känns som att mitt huvud ska sprängas snart så jag längtar tills jag ska sova ikväll. Det är så fruktansvärt mycket att tänka på nuförtiden så man blir alldeles snurrig! Mycket småsaker som ska hinnas med och fixas hit och dit. Lätt att tappa greppet.

Men iallfall, har spenderat 2 dagar hos min älskling med massa mys och goda middagar. Imorgon firar vi 8 månader, dock jobbar båda på helt olika tider (när jag slutar börjar han) så det blir att ses senare.. Dessutom fyller han år om ungefär en månad! fast jag har för länge sen bestämt vad han ska få hihi.


Köpte denna tillsynes goda hallonsmoothies idag. Tyvärr smakade den typ filmjölk.. :(

Hej bloggen

Lördaaag idag. Har vart i stan med syrran och chillat hemma, inte gjort något speciellt. Lidingöloppet nu ihelgen så man är lite strandsatt nästan.. bussarna är ju försenade allihop och det är stopp i trafiken var 5e minut liksom. Men men.

Nu ska jag se på film och käka tacos, imorn är det jobb och likadant 5 dagar framöver. Kul kul kul

Hörs när vi hörs

What's the point

Johnossi lyssnade jag mycket på som ung. Haha. Nä men skämt åsido, dom hade bra låtar förr. Nu har jag inte hört från dom så mkt.. förutom den här låten (rubriken). Gillas starkt!



Aaaaja. Nu drar jag och tränar lite.. Imorgon är det jobb 10-19. Så vi hörs på lördag!

Lite höstnytt

Kom på att jag glömt att fota plagg jag köpt tidigare också, så här är allt:

Olivgrön mjuk oversizetröja - Gina


Perfekta Lee-jeans - JC


Lila (dålig bild) vanlig baströja - Vero Moda


Svart stickad kofta -H&M


Skitsnygg topp - Gina


Slapp tröja - Gina


Stickad stört mysig kofta - Gina


Fin beige kofta - H&M

Hej

Rubriker rubriker.. alltid på något sätt svårt, man kan göra det enkelt men jag vill försöka ha dom speciella. Svårt som sagt.

Jaja! Godmorgon på er. Eller god eftermiddag eller vad man ska kalla det nu vid 2tiden.
Idag har jag inte gjort ett skvatt, legat vid tvn och sett på King Kong. Åt nyss lunch och nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Skönt.
Såg förresten mitt schema för oktober precis, mycket besviken. Men inte så mycket att göra tyvärr. Bara att ta smällen för denna gång.

Ska lägga upp bilderna på det lilla jag köpte i förrgår nu

Stunder av stillhet

Hejhej

Som alltid: åt nyss middag efter hemgången från jobbet. Kom hem med 2 påsar från igår också.. en från Gina och en från JC, visar imorn.

Nu ska jag bara andas. Lägga mig i ett varmt skumbad med tända ljus och lyssna på Cecilia Vennersten - Det vackraste och andra lugna låtar. Sen se på Halv åtta hos mig, Efterlyst och till sist sova. Imorgon är jag ledig! Ska dock bara vara hemma, sen träna på kvällen.

Hörs imorn då :)


I söndags


Turkiskt

Hallååå

Godkväll godkväll. Åt nyss en snabb liten middag efter att jag kom hem efter 9hs jobb idag. Är helt slut, så ska duscha nu och sen slänga mig i sängen.

Igår efter jobbet vid 4 åkte jag hem till älskling där dom "storstädade" eller röjde kanske man ska kalla det: dom hade plockat fram massa svarta sopsäckar (runt 10 st) och slängde allt dom inte behövde. Duktiga pojkar. Sen åkte vi 3 till Hallunda och käkade på något turkiskt ställe, och åt såklart turkiskt, som var helt okej.. haha. Teet var iallafall riktigt gott ;)




Sen åkte vi hem och kollade på Valvakan. Jag höll mig uppe ända till 23.30.. det är stört sent för att vara mig. Speciellt om jag ska upp 8 dan efter.. men jag klarade det!
Om valet då: ja vad ska man säga. Rörigt.

Lördag

Hej på er

Lördag och ledig dag för mig, helt lovely. Har inte gjort så mycket alls: städat rummet, sett på Greveholms alla avsnitt med syrran och ja..typ ätit, vart ute i regnet lite. Laddat upp för en jobbvecka helt enkelt (som börjar imorgon).


Wooh ser ni regnväggen som kommer.. myyyys


I torsdags var jag ju som sagt på middag hos Stina, mycket trevligt! Måste göras om snart.. vi åt massa gottis och snackade på som jag vet inte vad. Härligt


Haha det här är den enda bilden jag tog

Bråttooooom

Haha jag har haft en riktigt stressig dag. Allt har jag fått göra typ supersnabbt för att hinna med. Fick snabbt äta frukost efter min snabba sovmorgon, fick snabbt åka in till stan och snabbt gå igenom alla affärer, sen blev det en snabblunch med mamma och sen snabbt rösta och sen snabbt hem och ta en snabbfika. Nu måste jag skriva ett snabbt inlägg innan jag åker tillbaks till östermalm igen.. ska ju som sagt på middag hos Stina tonight, mycket mys!

Ja jag förtidsröstade alltså idag. Första gången för mig, men det var inte så svårt och nu är det klart.

Nej nu måste jag duscha! Vi hörs när vi hörs


Dagens tråkiga outfit. Byxorna är mer beigea och inte gröna som dom ser ut ´på bilden..

Fine

Gaaah jag blir så arg. Har försökt typ tusen nu att lägga in bilder till mitt inlägg som jag skulle skriva men det blir bara ett rött kryss. Vad tusan är grejen!? och måste det bli problem just nu JUST NU när man hade tänkt blogga lite. 

Såg nu även att mitt inlägg som jag skrev imorse inte ens kom upp.... då kommer väl inte det här upp heller,.

Jag ger upp.


Tunnelbana hit och tunnelbana dit

Halloooooooj

Hoppas alla läsare mår bra, själv är det topp för tillfället. Ja jag är alltså ledig idag, även imorgon. Kom hem från älskling imorse, och har precis ätit en god lunch (nudlar) plus sett på "Prinsessan och Grodan". Den var faktiskt bra. Se den!

Om 2 timmar ska jag åka in mot jobbet för ett möte. Sen hem igen och sova, upp imorn för en tur på stan och sen hem igen och fixa mig och sen in till stan igen för att äta en trevlig middag hos Stina med Emy :)

Ni förstår inte hur trött jag är på att åka tbana vid det här laget.. men har man inget annat alternativ så vad gör man.

Gårdagens


D-Ö-D

Hallå på er

Har nyss ätit middag och kommit hem från en stört stressig dag så jag orkar knappt röra en fena. Sitter och försöker andas normalt och inte hyperventilera men ah vi får se om jag lyckas. Är helt uppe i varv fortfarande.

Nu skulle jag helst vilja lägga mig i ett varmt bad men det tar sån tid och jag vill bara lägga mig i sängen och dö.. det blir nog en dusch.

Imorgon blir det jobb 12-16 och sen ska jag hem till älsklingen som varje söndag :)
Sen jobb igen måndag 10-19 och tisdag 10-19. Onsdag ledig MEN då är det möte 19.30.......

Hoppas ni andra har en lugn och skön lördagskväll iaf!

Kylan kommer

Nu har jag faktiskt sagt farväl för i år till mina sommarkläder och packat ner dom ordentligt i min "lilla" låda. Och samtidigt tagit upp mina mer vintriga plagg, har vädrat allt dessutom. Duktigt. Dock har jag slängt väldigt mycket så det finns inte så himla mycket att sätta på sig men det går väl att ändra på...

Förresten har H&M kommit med nya höst/vinterjackor på hemsidan nu.. kunde inte hitta nåt som föll mig i smaken alls förutom dessa 2 som ser lite mysiga ut:


Men verkligen inget jag tänker lägga pengar på. Äger ju skinnjacka och nya Boomerang som jag köpte förra året, funkar utmärkt om inte bättre.

Och ni vet väl att det bara är 104 dagar kvar till Julafton nu! :D

Tired of being something that I'm just not

Hit the liiiiiiights! Ja hörni..på sistone har Jenny gått och blivit helt Darinfierad, jag kan inte sluta älska hans röst. Minns när han precis hade blivit känd och alla ba åh gud vad töntigt med Darin, så jag gav honom inte en chans. Men I love him! Snart har jag spelat sönder nya Lovekiller och Microphone. Örongodis.

                         

Trött man blir

Lite ledig tid här, jobbade 10-14 idag istället för 11-14 (duktigt?). Om en timme ska jag dra till Friskis för ett pass, skulle blivit ett igår men jag och Soffan valde ju som sagt att promenera.

Kom nyss hem och har både huvudvärk och lite halvt nackspärr så man mår sådär. Jaja vi hörs senare ska läsa lite bloggar nu :)

Dagens köp

ALLTSÅ orka att mitt inlägg inte kom upp förrens nu när jag uppdaterade!!! skrev d ju för fasen igår. suck...

Först blev det linsvätska för hela slanten. Haha gissa hur mycket jag betalade för detta? 15 spänn :)

Världens lenaste halsduk från Lindex

Jättesöt blus från H&M

Rosa skön tröja H&M

Ja ni ser vad detta är, allt från Apoteket.

Sist men inte minst: Från vår lilla Butik Grön här på ön, necessär. Köpte även en tvål


Plus strumpor som inte är roliga på bild och lite annat.

Nu ska jag lägga in lite nya låtar i ipoden (bland annat Darins nya Idolintrolåt: Microphone! Asbra.)
Hörs när vi hörs!

Stressig vardag

Hejhej!

Nu efter 4 dagars jobb (3 av dom 9h-pass.. phew) så är det skönt med en ledig dag ska jag säga er, att få andas lite. Men det blev inte mycket sittande utan jag behövde städa rummet och sen dra in till Lidingö centrum för en massa småärenden, men nu är det klart! Ska snart möta upp Sofie för en liten promenad, och sen ska jag åka hem till älsklingen.

Visar snart vad jag köpt!

Fika

Sådär. Då blev ju klockan väldigt mycket här så det blir ett snabbt inlägg nu, är så trött så tänkte lägga mig alldeles strax.

Men iallfall, fikan med Ida satt fint. Vi hade mycket att catcha up så vi snackade på som bara den, och åt massa gott:

haha det ser inte sådär jättegott ut här men jag kom på att ta bild precis efter att jag börjat äta. Jaja, båda vi tog varsin jättegod sallad till lunch.




Jag vet inte vad det är med mig just nu, men jag hittar inte ett skvatt i stan. Finns inget som lockar. MEN jag köpte hem en skinnjacka nu iaf.. dock inte äkta skinn som jag ville utan fejk, men det var den enda som satt bra. Bra pris också så äh, den får bli räddningen, även om den inte var perfekt! Lite grejer på Kicks blev det också. Visar allt imorn om jag orkar efter jobbet 11-20.

Godnatt!

For what it's worth

Hej på er!

Idag, jag vet inte varför, kanske för att jag är ledig, känns det som den riktiga första höstdagen. Temperaturen ligger på strax över 10 och det är sån där höstig sol. Tycker faktiskt det känns helt okej! Dock är jag väl inte helt redo än för jag har fortfarande ingen bra skinnjacka (haha gud vad jag tjatar om den) plus att jag har inga stövlar och skulle gärna hitta några snygga stövletter.

Igår var det jobb 11-15, men kom inte in förren 11.35 pga växelfel på röda linjen (är så trött på allt knas med tbanan nuförtiden! vad är grejen). Sen åkte jag hem och tränade med Sofie och her sister. Gud vad jag har saknat Sofie! Har inte träffat min snygging på evigheter.. så vi ska ses nästa vecka lite längre bestämde vi, och börja träna tillsammans lite mer planerat framöver.

Idag ska jag fika med Ida vid 12 och sen åka in till stan en tur. Vi hörs efter det!




RSS 2.0