Glamourama

Har ni kollat på Glamourama-avsnitten? Älskar dom! Handlar inte om något speciellt egentligen, men det är intressant iallafall. Och jag gillar tjejerna.


Imorgon är jag ledig, och imorn är det vårrensning så det står härliga till. Ska vädra ALLA kläder, ta fram sommarkläderna och lägga undan vinterkläderna, gå igenom allt och sortera bort det jag inte längre vill ha, storstäda rummet etc. Skönt att få det gjort!


Vila i frid

tindraskamp.se

Läste Katrin Zytomierskas blogg nyss och då hade hon skrivit ett inlägg om denna lilla tjej, Tindra. Gud vad mina tårar rann! Skänker en tanke åt deras familj.

Om sanningen ska fram

Heeeeeej!

Kom precis in, har legat ute och njutit av solen i ett par timmar. Hade tänkt plugga men ja..
Nu är det dags för träning!


All the things she said

Hallå!

Det är en trött Jenny som skriver nu. Kom precis ut ur duschen efter träningen som inte blev som jag tänkt. Hade ju skola 13-15 och det resulterade i lunch kl 16, vilket gjorde att jag kände mig som en köttbulle som försökte hoppa omkring på passet. Nu är jag helt utslagen.. fast inte på ett så skönt sätt.

Nu ska jag plugga!


Det gör mig irrationell

Nu är klockan 23:15 och det känns som att den är.. 9? Men det gör inget. Börjar 13 imorgon så kan somna sent.

Måste bara säga att jag älskar min blogg! Så sjukt skönt att skriva av sig. Inte för att jag skriver om mina innersta tankar utan snarare vad jag gör på dagarna, men det räcker bra. Så kan man ta snacket med de närmsta vännerna istället. Funkar bra.


Tisdag

Heeeeej

Märks att det börjar bli sommar? Man sitter inte och bloggar lika mycket. Man är ute och lever.

Idag var det skola 11-13, och jag sov väl ungefär en 4-5 timmar inatt, varför vet jag inte. Kunde bara inte sova och kände mig sjukt pigg när klockan ringde vid 8.40, skumt? Skolan gick bra, sen åkte jag in till stan, lämnade tillbaks en tröja och köpte en klänning, mötte upp Carro och åt lunch på Fridays Kungsan.

Hoppades hinna hem till träningen som jag trodde var 18.30 men icke, den började 18. Lika bra det efter så lite sömn, plus att jag är fruktansvärt illamående? Kör hårt imorn och på torsdag istället!




Sommardagen i April

Hej på er!

Varmaste dagen i april va? Kunde inte varit nöjdare med vädret iallafall. La mig så sent som 2 igår och därför sov jag ända till 11.30, fick snabbt rusa upp och äta frukost och packa ihop lite grejer för Carro var redan påväg till mig, och sen kom hon och vi drog till Fågelöudde.

Vi åt gott och stekte på, doppade fötterna men ja som ni förstår, iskallt.

Fick en hel del färg faktiskt. Nej nu måste jag sova, skola imorn!




You're gonna make me stay

Först var vi hos Amanda (jag, Carro och Jennifer) och åt jordgubbar och godis och förade, tog lite flumbilder och sen tog vi en taxi till ropsten och hoppade på tåget där, vi försökte bestämma oss om vi ville dra till Pure, Amba eller Berns? Blev Berns. Hade en skitkul kväll!







Älska

Nästan så det känns lite läskigt med så fint väder, börjar tänka i GlobalWarming-tankar men det är säkert inget. Hoppas jag. Imorn är det ännu bättre väder än idag och då ska min käresta åka hit och steka med mig! Blir fågelöudde, bästa stället på ön på somrarna. Synd att det är för kallt att bada bara.. eller?


Luften blir tung

Hejhej!

Vilken kväll det blev igår. Berättar allt senare, när jag fått bilderna också.
Är bara så jobbigt sliten idag, snackade med Carro förut om att vi skulle hitta på nåt ikväll men hehe.. orkar knappt skriva detta. Är dessutom jättesugen på nåt men vet inte vad.. och det spelar ingen roll för jag är alldeles för trött för att gå till Ica ändå.

Lite bilder från dagen igår vid påskbuffén på Grand. Sjuuukt god mat





Aloha

Godmorgooooon godmorgon

Kom precis hem från systemet, lycka att det var öppet en dag som denna och att man fick skjuts. Då är kvällen säkrad. Om två timmar sticker vi iväg på lunchen och sen hem och fixa sig. Astaggad!

Men vad ska jag ha på mig? Hjälp!
Svarta jeans förmodligen, men över? Nån av dessa 3:


!?

Bra

Oj vad mycket god mat jag har ätit nu.. vill inte äta på ett tag nu. Fast det blir det definitivt imorgon, då ska vi på den årliga påskbuffén på Grand. Haha mat mat mat.

Sen vid 9 ska alla samlas hos Lollo och föra, och sen ut, får se vart det blir! Hoppas på nåt nytt ställe.
På söndag snackade Vendela och vi om att dra hem till dom och köra nån sleepover eller nåt, vore skitkul!
Blir en bra helg.

            

Långfredag

Godmorgon allesammans!

Påsken är här så det står härliga till och det är så fruktansvärt skönt väder ute. Dock orkar jag inte flytta mig från sängen just nu, är fortfarande lite morgontrött och nästan lite sliten från den långa dagen igår. Men det var en mycket bra dag! Hade saknat min fina kusin.

Idag var det planer på att dra ut med Carro men eftersom hon jobbar 11-21 (!) vet jag att hon inte orkar, och jag ska ändå upp hyfsat tidigt imorn så. Får se vad man hittar på istället.

Be free

Senaste nytt:



Siden på framsidan.. (syns inte)



Och två efterlängtade sportbh:ar.. sån där grej man inte orkar köpa för det är så tråkigt, men äntligen blev dom mina haha


Hela dagen gick jag runt och kände att det var nåt jag glömt.. och mycket riktigt, fast lite sent påtänkt: skulle handla på systemet idag nu när det var öppet och allt. Men fan nej det kom jag inte ihåg och imorn är det stängt. Ska föra hos en polare på lördag men meeed vaaad? Det är öppet 5h på lördag men då ska jag iväg, fast får kolla om man kan få skjuts en snabbis innan? Måste!


Today


En (hel) dag i stan

Hejsan hejsan!

Bloggade jag igår? Jo juste om ett glas i stan, vilket det inte blev, för jag körde så hårt på träningen så jag hade inte en droppe energi kvar efter det. Istället blev det en kväll i soffan framför Real-Barca matchen, riiiktigt grymt faktiskt. Synd att fel lag vann bara!

Idag blev det stan med Vendela och syrran, hittade riktigt fina och bra saker. Visar strax. Det roligaste kan jag tyvärr inte dela med mig till er, men det var som Vendela skulle sagt F-L-I-P-P-A-T! Att vi vågade!!!

Sen mötte jag upp min älskade Carro, och vi gick runt lite och sen blev det en kaffe i kungsan. Efter 8h i stan är jag dock DÖD.

Prövade lite fint..


Lunch i kungsan i solen sitter aldrig fel


Min lilla pingla


Under the coconut tree

Så nu har jag precis läst en artikel från kriminalstatistiken, *stolt som pluggar på "påsklovet"* höhö. Satt ute i solen så det funkade..

Kl 17 är det ju träning, sen får vi se vad som händer. Har alldeles för mycket energi för att bara sitta hemma, så måste ut på äventyr. Håller tummarna för att min älsklingsCarro vill dra till stan och ta ett glas!

                    
                                     Appletini, godaaaaste drinken

NEEEEJ

ORKAR INTE att hela inlägget jag skrev nyss försvann..

Men. Godmorgon IGEN. Vaknade hyfsat tidigt idag vilket var bra, det som var mindre bra var att jag tror att jag har stukat foten (väldigt lätt) på träningen i förrgår. Minns att jag gjorde ett snedsteg, gör väldigt ont när jag lyfter den eller hur man ska förklara.

Det stoppar dock inte mig för att gå på träningen idag, bästa passet på onsdagar som sagt.


All I see is beautiful people

Carros naglar före efter och under process:





Hon ville ha naturliga naglar med lack, utan fransk manikyr. Även rundade kanter istället för lite fyrkantiga. Är såå nöjd med hennes och det blev hon med! Mission accomplished.


Mina med fransk manikyr.

But I'm on top

Jag har sakta men säkert börjat vända på dygnet.. gillar det inte alls. Igår la jag mig runt 01.30 och lär väl bli ungefär samma ikväll bara för det. Tusan.

Imorgon är det skola samma tid som idag och därefter ska Carro åka till skolan och möta upp mig så åker vi hem till mig och då ska jag äntligen göra hennes naglar, och kanske sola eller nåt.


Don't you know

Heeeeeeeej!

Seriöst är det sommar eller? Så himla underbart, alla är på asbra humör, man får världens energikickar och det är inte ett moln på himlen. Älska!

Idag var det ju som sagt skola, och vi har min favoritlärare Anders just nu.. eller Björn Borg som han även kallas, riktig sköning han är alltså.

Nu ska jag iväg på träning :) 
                              
                                                        Hahaha så söt

Back in school

Imorgon börjar delkurs 3 av 3. Kriminalpolitik, lär ju bli mer intressant än metodkursen iaf.. svårt att slå den!

Börjar 13 så jag får rejäl sovmorgon, bra det. Sov liksom till 11.30 imorse hehe.

Såg på Casino Royale häromdagen. Oh my Eva Green måste vara en av de snyggaste skådespelerskorna ever


Osmakligt

Osmakligt var dagens ord. Vi sa det säkert 100 gånger var om allt möjligt, vår humor asså... hmm och Carro varför känns det som att jag bara bloggar om dig nuförtiden? Gilla! Och dubbelgilla på att min babe förmodligen ska stanna hemma i Stockholm istället för att åka på bartenderjobbgrej i Kos i sommar, sååååå himla glad över det! Tror inte jag hade klarat en hel sommar utan dig.
                        


Dagen

Först åkte vi in och kollade runt lite i kungsan där det var turkisk "festival"/barnens dag grej, var rätt kul, fast sen fick Carro för sig att hälla lite kaffe på min vita topp hahaha! Så stört. Så vi gick till första bästa H&M och jag fick köpa nåt snabbt att sätta på mig haha.. sen skulle vi leta efter nåt bra ställe att käka på och det blev till slut Pizza Hut's uteservering men det var inte alls så gott. Sen satte vi oss i kungsan igen och blev stalkade av nån idiot som jag fräste åt,och till slut satte vi oss vid uteserveringen brevid trapporna där ni vet och tog en kaffe. What a day!


bjuder på den med..



och den... my god

Soooooool!

Godmorgon allesammans!

Är så glad!!! Sommaren är snart här, tentan är inne, snart är skolan slut, det är påsk, det är världens finaste väder ute och nu ska jag och min kära fru åka in till stan och promenera och njuta av den underbara vårsolen! Det vankas även lunch ute nånstans. Kan en söndag bli bättre? NEJ!

INTE OK

Ni har hört det nyaste om Spotify va? Att inom 6 månader kommer gratistjänsten begränsas extremt, du kommer bara kunna lyssna på samma låt max 5 gånger (per månad) och totalt lyssna på musiken max 10h per MÅNAD.

Jag lyssnar på musik 10h PER DAG typ, så ofta jag kan. Ja nej men det blir väl till att tvångsköpa Premium? INTE okej.

                                     


Aldrig nöjd va

Hejsan!

Typ första gången jag orkar skriva efter en heldag med jobb och det känns som det bara blir hårdare och hårdare, förstår inte hur jag orkade jobba 5 dagar i veckan (9hs pass) förr? Galet.

Ligger i sängen nu och kan inte röra benen för jag har så ont. Ska bli riktigt skönt att kolla på nån film, men ändå är jag skitdepp för det känns som att alla andra är och festar. Jag vet att dom inte är det men det känns så och jag vill också. Fast egentligen inte? Och när jag väl ska gå ut och läser om någon annan som ska ha myskväll vill jag ju också ta det lugnt. Varför är det så? Kluuurigt.

Fina saker just nu

En färdig hemtenta..


och söta vårkrokusar!


I don't need to need you

Låg i solen och glassade både idag och igår tack vare det fina vädret, heelt underbart. Känner hur vinterkylan sakta men säkert rinner ur mig. Och gilla att det ska fortsätta såhär! Tack!


bjuder på den


Friiiiiiiiiiiihet!

Godmorgon!

TENTAN ÄR INNE, allt är underbart och det är sommarväder idag igen.

Blev inget bloggande igår, huvudet tillät inte.
I onsdags drog först jag och hjärtat till Bankomat och drack lite goda drinkar och hade FÖR roligt (vi grät av skratt) och sen blev det Collage dit Mickan och Cissi i vanlig ordning kom. En riktigt trevlig kväll!


jag i mitten med Cissi haha..


Are you in? What's it gonna be

Och där var man klar med finslipningen för idag. Jag och tjejorna från skolan skulle egentligen ha mötts upp imorse för lite genomgång men folk va sjuka osv så det blev inget. Håller tummarna för att jag klarar tentan ändå.

Nu ska jag strax kila iväg på veckans bästa passa med favvoledaren Carina som vanligt.


Onsdag

Godmorgon bloggen

Har precis städat klart rummet och nu är det dags att kolla igenom tentan. Gud vilket intressant liv jag har just nu! Men ikväll ska jag träna och sen (om frugan inte mot all förmodan inte skulle kunna) ut och dricka lite nånstans.

Förresten va otaggad man blir när det är sånt här väder? Var är vårsolen!

Ett kriminologiskt forskningsprojekt

Sådär hörni. Jenny ÄR FÄRDIG MED HEMTENTA NR 1! Typ. Ska skriva nån liten avslutning tänkte jag.. fast vet inte om vad men jag hittar på nåt kul. Ska kolla igenom den tills på fredag nu och fixa till lite småsaker, kanske lägga till nåt här o där.

Nu längtar jag som fan tills nästa vecka, då är det påsk, då ska jag festa, då ska jag äta påskbrunch på grand, då ska jag hänga med carro så mycket så hon kommer vilja döda mig, då ska jag inte plugga eller jobba ett enda dugg!!!!!!!!


Segertåget

Godmorgon alla

Gissa vad jag håller på med? Bakar bröd. haha. Var riktigt länge sen jag gjorde det sist.. jag bakar nämligen världens godaste bröd för er som inte visste det. Mumma!

Idag ska jag försöka skriva klart hela tentan, SKÖNT. Och sen är jag sugen på att träna ikväll igen,men får se!

Hurts like bullets

Nu ska jag sova. Arg och besviken, på att vissa är så dumma att dom inte fattar men man kan inte göra nåt åt det.

Men jag är också skitglad, för min Carro sa världens bästa grej idag, en dröm, om att vi skulle flytta ihop och bo i stan hon och jag till hösten. Måste vara den sötaste sak jag hört ever! Och so true, skulle vara galet kul. Vi får se om drömmen slår in. Kärlek till dig<3

Ordinalvariabler, univariat analys, statistisk signifikans.....

Usch nu börjar det bli riktigt svårt det här. Skrev inte alls lika mycket idag, bara en halv sida tror jag. Men det man inte vet är hur mycket man ska skriva, det står "redogör övergripande" på den punkt jag är på nu, men hur övergripande vet man ju inte exakt.

Men men! Nu ska jag strax sticka iväg på träning och det ska bli grymt skönt att släppa alla tankar.

Sommaräng en kväll i somras

+15 grader

Hejsan!

Åh vilken värme det är ute, helt otroligt skönt ju. Men här sitter jag vid datorn med tentan :D

Åt förresten världens kungligaste brunch idag; french toast (fattiga riddare fast med vanilj och socker), äggröra, kiwi, gurka och nypressad apelsinjuice. Gud vad gott det var.

Nu är jag inne på 3e sidan av hemtentan, har 2 punkter kvar att klara av sen är jag klar. Men den sista punkten tar jag imorgon!
                       
                                                   så ser dom ut :)

Tradigt

Det här var inte en rolig helg. Plugg jobb och.. ja, det var väl det. Ville göra så mycket mer. Ville träffa så många fler.

Längtar tills i sommar då man är ensam hemma någon vecka här o där. Kommer bli så fruktansvärt skönt.. och då ska jag dra hit folk. Gillar inte att sitta på mitt rum ensam, vill ha sällskap. Frugan varför bor du inte på ön?

Shit deppmode här men blir så av Metod I.

Yes!

1,5 av 5 sidor hemtenta avklarade!!! Haha... känns bra. Bra början. Närmar mig slutet med varje ord jag skriver. Och jag känner nu att hemtenta är mer min grej än att skriva salstenta. Du får mer tid att fundera och leta fram svar själv, istället för att läsa läsa läsa i flera dagar och bara mata in allt som sedan ändå försvinner dagen efter.

Ska skriva ett tag till nu sen ska jag kolla på OC igen hehe.. är fast nu. Igen. Helst vill jag hitta på nåt ute med frugan men hon är död idag så det går inte.
            
                      Jag skriver om "Utvärdering av Lugna Gatan"

Pluggsöndag javisst

Hej på er!

Var inga problem för mig att dra mig upp igår vid 5tiden, men mina ögon med linser i mådde värre. Dagen gick hursomhelst snabbt och vid 4 var det dags att gå, skönt. Åkte hem, satte på OC och kom bara upp ur sängen när jag skulle äta världens godaste middag.

Idag är det råplugg som gäller. Hemtentan ska in på fredag 10:00 men jag vill verkligen försöka hinna klart den så fort som möjligt. Ska inte lämna in den förrens på fredag ändå, för då kan man kolla igenom den varje dag och fixa till det sista.

Så nu isolerar jag mig i mitt rum!

helst vill jag va ute i solen.. men men metod I kallar

Vi måste gå nu. Himlen väntar

Ska sätta på nån film nu och sen sova. Jobbet vill att jag ska jobba 7-16 imorn istället för 11-20 och det tackar jag minsann inte nej till, sluta 16 är mycket skönare plus att tiden rinner iväg på morgonen. Och inte lika stressigt heller. Ska bli riktigt skönt. Plus att jag är morgonmänniska, visst gå upp 5 är väl inget som lockar men det funkar bra för mig.

Ha en trevlig fredagskväll allihopa


What its all about

Mina senaste köp:

Hårprodukt som man använder i vått hår som återfuktar och gör att det glänser osv.


Mintgrönt linne


Den dyraste kräm jag äger haha..men den bästa!


Sött armband och ögonbrynspenna som H&M typ slutat med? Finns inte i hela stan så jag blev överlycklig när det fanns kvar några få på ön ;)


Nailsbyme

Nyaste


Today people


Ring ring. Who is it? Destiny!? I've been expecting your call.

Heeeejsan bloggen

Igår pluggade jag som sagt på morgonen och sen åkte jag och mötte upp min lilla dam. Vi gick o fikade och sen när klockan var 18.40 ville vi kolla i affärer.. visar senare vad jag köpte. Men när vi gick mot tågen kände vi bara nej, kvällen kan inte sluta här, the night is young! Så vi gick på spontanbio och såg Ritualen! Vilket jag nästan ångrade.. den var riktigt creepy. Men sevärd. Får 3,5 av 5.

Traditionsfikan: latte och brownie. yeah hello!

vad ska vi se vad ska vi seee...

Lets go to rigoletto instead "var ligger det?" (Carro)

Vi var tvungna att vänta en timme. Vi dödade tiden med att leka psykologer med 3Dglasögon som fanns i en stor tunna... i know.

AND THEN WE HAD IT!

Och vi kunde luta oss tillbaka

Dream is collapsing

Godmorgon på er

Vaknade 11.30 idag.. gillar inte det. Fast skönt var det. Nu håller jag på o göra frukost och sen är det pluggtime som gäller. Helst skulle jag vilja hinna fixa mina naglar men eftersom jag ska vara på fridhemsplan vid 17 blir det nog lite tajt. Ska käka middag/fika med frugan som sagt!


Tagen i somras, men såhär ser d nästan ut här utanför nu. Plus storm

A boy brushed red living in black and white

Gud vilket pass det var idag. Älskar onsdagar för då är det favoritledaren Carina som kör, och den människan är alltid glad och har sån energi så man kan inte bli annat än aspepp.. plus att vid stretchingen har hon "veckans frågor" från mixmegapol (10 allmänna frågor om vad som helst) som vi får svara på haha. Kul grej.

Nu ligger jag och kollar på OC som vanligt och ska väl sova snart. Imorn är det plugg och sen häng med frugan


När jag gick hem i vårsolen efter träningen.. ser ut som höst dock?


Igår



Bills bills...

Hejhej

Snackade precis med Tele2, har blivit nåt knas med fakturorna.. Överlät abonnemanget på mig för inte så länge sen och då fick jag fakturor och sånt som det ska, men eftersom det drogs automatiskt från mina föräldrars konto trodde jag att det skulle bli samma för mig men icke. Så jag har två snart tre räkningar att betala nu. KUL! Plus att den senaste fakturan har försvunnit nånstans så jag har inte ens fått den. Yes.

Idag ska jag plugga och träna, sen hade Carro och jag snackat om att dra ut.. är jättesugen men det är så himla svårt att komma hem på vardagar när inte tåg/bussar går.

Tråkigast i kriminologi..


Bra

Nu känns det verkligen att det är vår. Man kan öppna balkongdörren på morgonen utan att dö av kyla och skinnjackan fryser man inte i längre. Mycket bra mycket bra. Ett plus att det ska regna ikväll när jag jobbar.. bra att regnet passar på när man inte är ute liksom.

Nu har jag precis ätit frukost, och ska plugga lite och sen dra iväg till jobbet.

        


Måste bara berätta...

I lördags kom David Tainton in på jobbet, jag kan ju erkänna att jag dog lite.
Han måste ha undrat varför jag inte kunde sluta stirra haha. Älskar honom i Vinterviken.

You know what I paid for it

Sådär! Hemma och mätt och nyduschad. Sköna rutiner.
Hade ju skola imorse, 10-12, näst sista innan hemtentan.. Sen drog jag hem, städade och solade/pluggade lite. Carro skulle tydligen iväg på utställning så jag fick tillbringa dagen utan henne. Tråkigtsomfan.

Sen ringde jobbet och jag tog mig an ett extrapass imorn 15-20, älskar såna tider.

Nu ska jag se på film i min nybäddade säng :)


Highway man

Hejsan hejsan

Vaknade precis! Tog en liten powernap och den råkade bli lite lång.. typ en och en halvtimme. Vaknade nu och tänkte, sova vidare eller träna? Lätt svar: träna. Haha. Jag ser knappt vad jag skriver nu för linserna är torra som sand men men.

Hörs efter träningen hörni
           

Then it must be sunday

Nu ska jag ta en skön dusch och sen kolla på nåt OC avsnitt till och sen sova. Imorn är det skola 10-12 och sen hoppas jag att frugan kan ses.

Förresten, visste ni att det ska komma en till Scream film? Jag älskar dom filmerna! Måste ju bara se den på bio när den kommer.
            


Jobbigt

Kollar på OC. Fortfarande bästa serien.. nästan så att den kanske slår Lost? Vet inte.
Ligger och funderar på framtiden. Vad ska jag göra? Vad vill jag göra? Ska jag flytta eller bo kvar? Om jag ska flytta, hur skulle det gå till? Vad vill jag plugga - kurs eller program, juridik, biologi eller psykologi, eller språk? Snälla kan ingen bara säga åt mig vad jag ska göra.

Igår


Gillas

Jaaa värme och sol imorn!


Gårdagen

Godmorgon!

Är lite förvånad över att jag vaknade så himla tidigt, la mig runt halv 2 och då hade jag jobbat 9h och sen bowlat m.m. efteråt. Fast jag är ju inte direkt pigg om man säger så.

Det var riktigt kul igår! Emma, Linda och Andreas kom till jobbet och hämtade upp mig med bilen och sen åkte vi till Heron City, där vi satte oss och åt lite middag. Sen mötte vi upp Kabir och Zishan och vi ba "det är en timmes väntetid på banor..." men icke! Kabir hade tydligen bokat! haha. Skönt. Så vi körde igång, och med tanke på att senaste gången jag bowlat var runt 1999 typ så var jag ju kanske inte direkt världsbäst i början, men sen så.
Efter bowlingen gick vi runt i spelhallarna, körde lite dansspel och sen ett "teamwork" spel där man skulle skjuta typ soldater, gissa vem som vann? JAG. Bäst på att skjuta jag vet.
      




Just whip it

Ligger i sängen och kollar på Kocken som man sett tusen gånger tidigare. Hatar nästan fredagar numera bara för att jag alltid jobbar dan efter vilket betyder tidig kväll. Vill ut o ösa med frugan. Suck.

Men vi hörs väl på söndag, hinner nog inte blogga imorgon.


Vi kör

Har faktiskt varit lite duktig och pluggat lite nu. Absolut inte så mycket som jag borde men jag tar det.. på söndag.
Imorgon är det som vanligt jobb 11-20, och sen kommer dagen i ära lilla Emmiz och hämtar upp mig och Andreas och så joinar vi Kabir, Nawal, Zishan och Linda för bowling!!! Om nu inte nån hoppar av (gud hjälpe den.... :@) haha. Ska bli så STÖRT kul att va med alla gamla St:eriks kollegorna. Grymt.

På Zara

Hittade ingenting idag i stan. Tog en liten snabbrunda innan jag åkte hem efter klippningen. Vet inte vad det är med mig, men jag hittar absolut inget snyggt nuförtiden? Ekonomiskt men tråkigt.

Kanske kommer bättre grejer när sommaren närmar sig.

Prövade dock denna tshirt som var helt okej men orkade inte köpa den bara för att;


Dagens outfit


!

SÅÅÅÅÅ NÖJD<3 Tack bästa Mika!




RSS 2.0