In the club

Alltså den här låten har börjat sätta sig. Haaatar refrängen "in the club", man ba hej 90-talet? Men Dannys röst och ja jag vet inte, det funkar bara.

Första träningen - check. Gud vad det kändes bra! Jag måste sett löjlig ut som log så mycket på träningen, men det här hade jag och min kropp väntat på. Nu ska jag få energi.



Nyckel till lycka?

If you only knew

Heeeej bloggen!

Blir så glad när jag kollar statistiken, självklart går det upp och ner men på senaste tiden har det gått upp mer än vanligt. Riktigt kul.

Idag till och med torsdag är ju som sagt pluggdagar till tentan på fredag. Känns stört. Och riktigt jobbigt, har mycket kvar.. Men men.
Ikväll kör jag ett pass 18.30 med favoriten Hans, ska bli så skönt. Målet är att ha maximalt med träningsvärk imorn haha.

Fick förresten tillbaks hårddisken som de inte kunde laga på servicestället. De visste var felet var, men det finns bara 2 ställen i länet eller nåt sånt som kunde laga den, och en av dem ligger i Nacka och det kostar 4000 att få tillbaks materialet på disken. KUL. Bara att börja spara, jag måste ju ha tillbaks allt.

Fint blont hår.. fast nej jag saknar det inte än.

Ny människa

Tog precis en lång dusch. Känner ni också som att ni blir helt nya människor efteråt? Jag gör det iallafall. Skön känsla. Som vid nyår.

Blev ingen träning idag som jag hade tänkt, utan kör igång imorgon. Vet inte varför men jag har aldrig gillat söndagar som träningsdagar. Samma som att plugga på söndagar... funkar inte lika bra.
Men ja, imorn alltså. Med studieintyget.


Paus

Nu är jag otroligt nog klar med sammanfattningen från huvudboken, ska alldeles strax kolla igenom alla mina anteckningar från föreläsningarna och se om man kan lägga till nåt. Sen ska jag hoppa på straffrättssammanfattningen och alla tusen artiklar..

Här är världens tråkigaste outfit från igår iallfall :) :

Vill inte

Godmorgon

Var som vanligt jobb 11-20 igår så det blev inget bloggande tyvärr. Åkte sedan hem och åt middag, kollade på film och somnade vid 00.

Idag är det råplugg som gäller, riktigt riktigt riktigt kul. Längtar som tusan till lördag.. då är allt över för denna delkurs, ååh.

We all go a little mad sometimes

Usch vad jag mår illa.. har ätit för mycket. Jaja, nästa vecka blir det andra bullar, eller nej från och med söndag. Friskis svarade att studieintyg gick lika bra som mecenatkort, woho! Jag vill svettas!

Kollade precis på BB. Alltså.. jag trodde det skulle bli som de gamla tiderna? Men icke. Årets BB blev en flopp, so far iallafall. Synd.
Och nu går det inget på tv, why am I not surprised?


Fredag nu igen

Uuuuuuuusch jag vill inte plugga på fredagar! Är inte alls lika motiverande när man vet att alla normala människor taggar inför kvällens utgång. JAG VILL OCKSÅ. Men en lång jobbdag imorn hindrar mig.

Gick iaf nyss till Ica och handlande proviant inför kvällen, var tänkt att jag skulle äta middag i stan med en vän  men så blev det inte, riktigt synd.
Chokladsås 
vet ni hur gott detta är? Ska jag göra ikväll... MmMM

Klappat och klart

Godmorgon på er

Checkade in kontot imorse och vart i vanlig ordning besviken men vad gör man. Beställde dock precis mitt nagelkit, så lite glad är man ändå :D hoppas det inte tar lång tid innan det kommer.. detta var förresten första gången ever jag handlade över internet. Stort steg.


Åååååååååh vad jag längtar till att få börja göra mina egna!

Känsliga tittare varnas!

Jaaa hörni!!! 6,5 timmar kvar till det vi alla väntat på nu. Har redan gjort feta budgeten på Excel om vad som ska handlas och helst inte handlas.. och sånt där vi inte gillar, utgifter.

Nu sitter förresten min kära Soffis på ett plan nånstans påväg till Thailand där hon kommer tillbringa två kommande veckor. Avis? Njae..



Jaha vad är detta för tråkig bild Jenny har lagt upp? ja.. det är min "sammanfattning". På 12 kapitel av 19, så jag har 7 kvar. Hehe.. jag vet jag är sämst på att sammanfatta. Jag tycker allt är viktigt och hur ska man veta vad som inte kommer!?

Idag är det ingen vanlig dag

Nu ser jag mig som hyfsat klar för idag. Mycket tidigare än väntat, men det beror på om jag fortsätter senare. Nu: lååång paus.

Idag är det förövrigt syrrans 16årsdag!

Cake making by professional (me);




Visst borde jag bli konditor? hahaa.. dock måste jag erkänna att jag inte riktigt är ett stort fan av våra tårtor. Det är för mycket grädde och krossade jordgubbar. Jag vill ha typ bananmos.. choklad.. vaniljsås :) haha

Kul dag...

Godmorgon

Ja angående Friskis - jag mailade dem nyss och frågade om man kunde lämna in studieintyg/csn-intyg istället för att visa mecenatkortet just nu. Får se vad jag får för svar.

Nu ska jag direkt sätta igång med plugget. Bara att bita i det sura äpplet. Ska helst ha hunnit sammanfatta 4-5 kapitel idag.. Ja. Vi hörs sent ikväll då.


Ääääsch

Sitter och kollar på Efterlyst och är lite arg på mig själv.. kanske onödigt. Jag borde ha pluggat mycket mer än jag gjorde idag, men tusan. Jag har pluggat nästan varje dag de senaste veckorna, kom igen. Jag är inte ens en sån som pluggar så döseriöst? Äh nej nu orkar jag inte älta mer. Tar det imorn.

Fikan med sötaste Carro satt riktigt fint. Vi hade massa viktigt att prata igenom!<3


Nu kilar jag iväg

Såhär


Precis vad jag behöver

Neeej nu orkar jag inte plugga mer. Hur ska jag klara en hel vecka med bara sitta hemma och plugga? Kommer ju gå in i väggen.

Aja nu tar jag en välbehövlig paus - in till stan och fika med söta Carrobarro. Frågan är vart? Jag är världens tråkigaste när det gäller caféer, går bara till typ Coffeehouse eller JC. 

                

Dumt

Godmorgon alla glada

Satt precis i telefonen med CSN.. vart så förbannad imorse för att mitt kort aldrig kommer, mailade ju dem för mer än två veckor sen om ett nytt kort och då fick jag till svar "Ditt kort är beställt och kommer inom två veckor!". Så ringde jag dem idag och tjafsade om varför jag inte har fått mitt kort än, men "vaa har du beställt? det står inget om det här`? :) det här var ju konstigt!" AAAH VAFAN KAN DOM INTE SKÖTA SINA JOBB. Inte hon jag pratade med alltså utan jäkla csn som "beställde" åt mig, jo tjena. Så nu fick jag hjälp och som hon uttryckte det: "beställt ett kort på riktigt". Pfft. Innan var det på låtsas.

Kul att vänta ytterligare två veckor på att kunna köpa mitt friskiskort.. alltså jag blir galen.

                               

<3

Hej på er!

Idag vaknade jag vid 9.30, satte direkt igång med plugget och sen till skolan vid 2 och sen hem vid 5. Kom precis hem från en lång mysig vinterpromenad med Sofie. Behövdes! Mina ben är helt röda av kylan haha.. och vårt hår blev typ till is. Hon lämnar oss och åker till Thailand i två veckor på torsdag så jag var ju tvungen att träffa min bejb innan hon drar till paradiset. Sen snackade vi lite om sommaren.. blir bra. 

                                

21a februari

Hejhej

Idag var det skola 8-11, men det trodde ju självklart inte jag imorse eftersom vi börjar 9 varje måndag. Vaknar vid 7 och faaaaaan.. så det var bara att slänga på lite smink och kläder och sen åka iväg (dock bil). Kom faktiskt dit kvart i, sjukt bäst.

Nu ligger jag i sängen med huvudvärk som jag alltid gör när jag sitter med min bärbara, och pluggar. Inte många dagar kvar till min första tenta nu.. känns pirrigt och stressigt. Hörde att förra tentan fick bara hälften godkänt? heh.


Middag

Det här blev dagens middag. Jag gillar ju som många av er vet inte kyckling.. men jag gav det en chans idag och det var faktiskt ganska gott. Jag har dock inte ändrat uppfattning.. haha.

Baksmälla

Hej igen, nuuu är jag klar med plugget för idag, fan va skönt. Dock har jag stört mycket kvar till tentan.. aja.
Kanal 11 hittade jag, den fanns redan med på kanal 15 på min tv! Sjukt bra. Solsidan och sen BB.. skön söndag trots allt.

Har förresten totalt fastnat (efter jag vet) för Petter & Septembers låt Baksmälla. Bra grejer.


Gårdagens

Outfit

Popular

Godmorgon allihopa

Vaknade vid 9, riktigt tidigt. Igår gick allt bra på jobbet, förutom att jag slog upp en nagel litegrann så det är lite svårt att skriva nu.
Just nu kollar jag på reprisen av Melodifestivalen från igår, missar ju det varje lördag eftersom jag jobbar till 20. Ingen låt är bra den här gången heller?


Nån som ska kolla på omtalade BigBrother ikväll? Jag ska lätt kolla.. om jag får in kanal 11?

Nu är det fredagsmyyyys

Godmorgon på er

Blev inget bloggande igår, sov typ halva dagen efter skolan.. som vanligt.
Idag är jag ledig! Har vart på Ica och handlat upp sista lönen och städat hela rummet. Så duktig. Ikväll vet jag inte alls vad som händer,.. men eftersom jag är pank och det är jobb 11-20 imorn så lär jag ju vara hemma.
Exakt en vecka kvar till lön nu! :D



Should I drink another drink? Say another lie?

Sitter mitt inne i plugget nu.. kanske 10 sidor som jag måste avklara att sammanfatta innan jag lägger av för idag. Mitt huvud är som vanligt vid den här tiden helt slut. Jag vet precis varför. Jag har ätit dåligt, ingen lunch, och jag har inte tränat på evigheter. Varför? Jo- jag slängde i mig allt möjligt när jag kom efter skolan 13-15, jag åt ingen lunch innan så det blev tidig middag vid 4 istället. Träningskortet har jag inte haft råd att köpa, men när jag får lön är det dags som tur är. Mår så jäkla dåligt..mår illa. Vill svettas och kämpa. Men inte. Och nej jag är inte en sån som går ut och joggar i snö, jag måste till Friskis eller så får det vara vår/sommar. Suck. Varför är det hela 9 dagar kvar till lön?

Varför kan inget bara funka...

Åååååååååh jag blir så galen! Varför ska allt tekniskt hata mig. Har ett spel jag vill spela, installerat på datorn och allt och sen är allt knas. "du har inte grafikkortet som krävs, din dator är för ny" typ. Hur fan går det ihop om spelet inte görs nyare. (detta är inget gammalt spel, utan populärt). Och sen min hårddisk som jag inte ens kan tala om. Varför göra en hårddisk som ingen kan laga om den går sönder lite. AAAAH värdelöst!!!


I Know

Godmorgooooooooon!

Nu sticker jag iväg till skolan med sällskap av grannen :) hörs senare


Intressant

Hejsan!

Sitter här i sängen (för omväxlings skull) och funderar. Tusan vad vissa människor är lustiga..

Idag var jag ledig, så det blev sovmorgon och plugg. Kollade precis klart på Halv åtta hos mig och nu ska jag se på film och sörja min hårddisk som servicestället på ön tydligen inte heller kunde fixa.. faaaan. 

                   
                                  Min älskling.. survive!

Vad nu

Hejhej

Riktigt seg dag idag, först skola 9-11.30 sen hem, äta lunch, baka äppelpaj, kolla på film, plugga, halvsova. Är så trött så jag vet inte vad! Ska snart sova tror jag.. sjukt. Känner mig inte sjuk eller nåt, har bara ingen som helst energi. Skulle behöva en härlig resa nu känner jag. Är trött på kylan som blir värre och värre. 

              

Jaaaaaaaaaa........

Viiilken seg dag. Har i princip inte flyttat mig ifrån sängen.. ändå har jag ingen lust att lämna den imorn kl 7. Är ju skola imorn 9-12.

Nu kollar jag på Wallander som är ganska ointressant för jag har redan sett den här filmen flera gånger.

Haha vilket roligt inlägg ni fick :) godnatt!

Måste va en dröm

Hej bloggeeeeen

Blev ingen utgång igår.. var alldeles för sliten efter dagen plus att min kära gamla arbetskollega Nawal tittade förbi när jag hade slutat så vi blev kvar där ett tag och pratade om allt möjligt! :) Även min kusin Adrian tittade in, kul!
Inatt sov jag som en stock men blev nåt avbrott i mitten då katterna skulle in i rummet och börja tugga på klockor och grejer.. inte okej.

Nu har jag precis pluggat lite (skrivit sammafattning på kap.3 av typ 20.. yeey). Ska ta en paus nu sen mer skojsigt plugg<3
              


Fredagkvällen

Är som vanligt jättejättefestsugen men icke. Har no money och jobb imorn så tyvärr.

Ska sätta på nån film nu och sen sova! Hörs imorn om jag inte går ut då istället på nåt sätt :)


Intet nytt

Hallå

Har inte så mycket kul att berätta idag. Kanske det att jag faktiskt tog mig ut i stormen imorse, dock bara till Ica men ändå.. starkt.

Har precis kollat på en mysig Disneyfilm och nu ska jag försöka plugga lite


will it ever go away?.. no.........


Glad

Hejsan!

Har sett på senaste att jag fått lite fler läsare som stannat, superkul!

Idag var det en lång skoldag enligt oss kursbortskämda, först 9-11 sen 13-15. Faktiskt stört kul idag.. sköna människor gör verkligen allt! inklusive vår lärare idag hahaha. Sen har jag varit duktig hemma och skrivit en sammanfattning på ännu ett kapitel i boken.. fast jag borde nog ha börjat med det tidigare, aja.

Nu ska jag ta ett långt bad tror jag, imorn ledig!

Långa nätter

Hejhej

Kom nyss hem från stan, blev en mysig och lång fika på John Chris (vad annars?) med världens finaste Emma, sen kollade vi lite snabbt i lite butiker och jag råkade köpa en jättesomrig och söt sidentopp.

Nu är jag helt slut. Känns som jag har festat oavbrutet i en vecka? Varför? Skulle lätt kunna somna nu men icke. Ska äta middag (är fett mätt...) och sen plugga :(

Börjar bli lite pinsamt.. jag tar alltid samma sak haha. Hoppas dom inte känner igen mig ;)

uuusch.. mår fortfarande illa. tur att jag inte åt upp allt :/

It feels so right

Godmorgon!

Nu ska jag alldeles strax rusa iväg till bussen och gå på föreläsning 2 timmar, sen blir det förmodligen fika/lunch med Emma och förhoppningsvis Cissi också :) mysmys.

Sen hem och plugga igen, wiho!


Ciao

Sådäär. Är inte helt klar med uppgiften men halva klar iallfall :) alltid något.

Nu stänger jag av hjärnan för ikväll och ska se på nån film nu.. hörs imorn!


Svårt

Hej på er

Kollade precis mailen och såg att CSN äntligen svarat som jag ville dom skulle svara: "ditt kort är beställt och kommer inom 2 veckor!". Bra. Har haft en massa problem med att skaffa d där lilla kortet..hehe.
Idag slutade jag skolan kl 12, underbart. Sen åkte jag hem och åt lunch och läste ett kapitel till i vår "huvudbok". Tänkte kanske börja skriva på nästa gxuppgift redan nu.. vi har 3 som är väldigt nära varandra nästa vecka och då kommer det bli stressigt värre.

                           

Glöm inte

18 dagar kvar...... till lön!

Lugnt

Heeeeeeeeeeeej

Idag var det först skola och sen hem och plugga lite, men nu orkar jag inte så mycket mer tror jag.. ska strax pallra mig över till Kaijser och snacka lite skit o se på film lr nåt.


in schoooool

Godnatt

Nej nu ska jag ta och låta datorn sova. Ligger just nu i sängen och kollar på Wallander.. (ett måste för alla som läser kriminologi).
Imorn är det föreläsning 9-12 sen får man se vad man hittar på, förmodligen plugg och om det är soligt en promenad skulle vara skönt.

          
                                                   mmm sommar.......

Melodifestivalen 2011

Har helt glömt att kommentera helgens höjdpunkt: årets Melodifestival! Jag är som de flesta vet en extrem följare av både detta och Eurovisionfinalen sen. Vad har jag att säga om gårdagens deltävling?

Återigen besvikelse. 1a låten, Dilba, underbar. Bästa låten enligt mig, dock riktigt tråkig outfit och sättet hon och främst dansarna betedde sig på scenen.

Danny då, kunde varit en hit men icke. Vad sjöng han nu igen.. in the club va? Herregud.
Sen lite annat tjafs med godis och skräp. Vilka går vidare? Godisbandet. !?

              

Nöjd

Heeeej

Har precis skrivit klart min gx uppgift till imorn, herregud vad skönt att ha det klart såhär tidigt på dagen! Duktiga Jenny. Igår var det ju jobb 11-20 och det blev ingen utgång sen, var totalt död. Däremot blev det en riktigt rolig dag tack vare alla sköningar på jobbet!

Idag ska jag ta det lugnt resten av dagen och kolla på Solsidan ikväll. Förresten, min hårddisk är inlämnad på en reparationsservice på Lidingö. Hoppas!



H&M

När jag var i stan idag kollade jag snabbt in Elin Klings kollektion för H&M. Min åsikt? Njä. Kollade verkligen in snabbt men jag hittade ingenting som jag skulle vilja köpa.. tråkigt. Och whats up med att H&M typ har haft samma kläder i ett halvår nu? Man blir ledsen.

             

This is real

Usch vad jag känner mig dålig nu på alla sätt o vis. Jag har inte pluggat nåt, jag har inte tränat på år och dar (jag vägrar betala fullt pris, jag ska ha studentrabatt, det skiljer fan 500 spänn men jag har inte fått mitt mecenatkort än) och sen känner jag mig som världens svikare som inte följde med Cissi ut ikväll (jag brukar aldrig gå ut dagen innan jobb, plus att jag mådde dåligt idag). Sen har jag så många jättekära vänner som jag inte har träffat på länge.. som jag verkligen vill träffa men det blir av någon jobbig anledning aldrig av känns det som. Varför är det så? Jag har tid. Vänner går före allt. Jag älskar mina vänner, dom är ju mitt liv. Hoppas dom vet det.
              


Sjukt

Hallå

Ligger i sängen nu och orkar knappt röra mig. Sprang runt över halva stan och försökte hitta nån NÅN som kunde hjälpa till med min stackars hårddisk, men icke. Plus att jag mådde skitdåligt, hade jätteont i magen och huvudet och kallsvettades. Denna kombo är inte att rekommendera, jag vill bara dö. Nu borde jag råplugga men jag klarar inte. Jag ska sjunka ner i sängen och aldrig mer gå upp. Fast det är jobb 11-20 imorn........

Helgen

Imorn är jag alltså ledig, som tur är. Ska mestadels plugga men på morgonen tänkte jag dra in till stan en snabbis för att lämna in hårddisken som inte alls fungerar som jag skrev tidigare utan den är helt paj. Sen kanske man skulle ta en titt nånstans för att leta efter nåt att ha på mig på lördag om det skulle bli en utgång, för jag har verkligen ingenting.


Torsdag

Hejsan!

Gud vad jag är trött, fattar inte ens att jag fortfarande är vaken.. förmodligen för att jag somnade vid 3tiden innan och sov ett par timmar.

Idag var det skola 9-12, sen direkt till Lidingö centrum och äta lunch med min lilla Ida. Blev såklart avokadosallad för båda som varje gång haha :) 

            

Solig morgon

Godmorgon!

En skön lång sömn, sitter alltid lika fint. Imorn ska jag upp vid 7 så det blir andra bullar, men på fredag ledig igen :) Då är det dock plugg som gäller. Ska äta frukost nu och sen åka iväg på en föreläsning 2 timmar.

Idag är det sol ute! Underbart!


Några månader kvar till lyckan..

Viljan

Varför tänker man alltid så fruktansvärt mycket på kvällarna? Iallafall vissa. Ikväll är en sån kväll. Jag tänker på allt jag vill ha och vill göra. Hur bra jag faktiskt mår. Har betalat räkningar och skickat mail till csn och pluggat idag. Sjukt effektiv. Skulle kunna skriva en rejält lång lista på alla saker jag vill just nu.. men det får bli en annan dag.


Man tager vad man haver

Jaaa helst hade jag ju velat visa en bild på ett par self made fransk manikyr naglar men det får duga med lite rosa nagellack så länge..


Mumma

Nu har jag läst lite iallafall, inte alls så mycket som man behöver men är inte motiverad för tillfället.

Detta var efterrätten jag slängde ihop tidigare idag:


Vanilj(stång!)pannacotta toppad med passionsfrukt


I just came to say Hello

Hej hej hej på er

Idag var lilla jag ledig, helt lovely. Har grovstädat hela rummet och fixat en suverän efterrätt till alla ikväll, tar bild sen när den är fixad. Kan avslöja att jag har vaniljfrön eller vad det är överallt just nu..,

Nu är det allt dags att läsa lite :(


RSS 2.0