Halmstadbruttan

Detta inlägg är tillägnad frugan som är asssssssuuuuuume och den bästa mysis som finns :D:D

Min finaste! Älskar våra timlånga samtal hahaha


Thursday,never looking back

    

Hahahah vad kul det ser ut. Aja, jag försökte alltså ta kort på läpparna med nya läppstiftet men var inte så lätt med mobilkamera. Sen kan jag ju säga att såhär rosa är det verkligen inte, det syns knappt faktiskt... Men ändå!

I'll tell the world that you're a liar

Sådär. Lugn och ro. Usch dagarna går så snabbt.. gillas inte. Stress.

Åkte som sagt in till stan med Sofie trots en krånglig rygg och det gick utmärkt, dock såg jag nog kanske lite skum ut med min ryggskottsgång hehe. Hittade detta idag;
Jag har börjat gilla läppstift. Läppglans är väl vanligt annars men jag har alltid hatat när det fastnar i håret när det blåser, ilandsproblem i know men aja. Läppstift är fint. Detta heter Trip.


-11

Jag längtar helt galet mycket till sommaren nu. Min kusin Adrian tar studenten och jag ska självklart va med o fira, ska bli hur kul som helst! Sen måste man ju vara med på min gamla skolas studentfirande.. får se om man råkar hoppa på nåt flak? Haha känns lite jobbigt när man är 21 men det är så fruktansvärt KUL med flak!! Har åkt 3-4 gånger tidigare. En sån somrig grej liksom. Och bästa känslan ever med sommar, pumpande musik och glada festande människor. ÖS

Nej nu ska jag fixa mig och sen hoppa på bussen där Soffan sitter ;)


Åååååååååh vad sugen jag blir nu

Aaaaaj!

Det här är nog första gången: jag har typ fått ryggskott. Fick ont på kvällen igår och idag kan jag knappt röra mig utan att det sticker till i ländryggen. KUL! Är man gammal eller vad är grejen?? Men tydligen om möjligt ska man röra på sig så mycket som det går för det ökar läkningen, så det blir stan iallafall.
Så om ni ser nån brud på stan halta omkring som en gammal tant.. då är det jag.


                                         

Haha

Horoskop:

Fiskarna 19/2-20/3

Kärlek, kärlek, kärlek. Våren är här och den för med sig massor av härlig romantik, ren passion och himlastormande ljuvliga känslor. Var du inte redan förälskad är det synnerligen sannolikt att det händer under denna period. I gengäld hinner du inte med något annat alls just nu.

                                              

Filmkväll onsdag

Nu är filmen slut. Den var inte alls så bra, skulle kunna sätta typ 3 av 5. Visst jag älskar Svansjön men.. det hände typ inget i filmen. Inte hemskt sevärd.

Nu ska jag kolla på Tangled (Trassel) haha. Sannerligen en filmkväll.
Imorn ska jag och Sofie åka in till stan iallafall, sen MÅSTE jag plugga. Och träna.

For you I bleed myself dry

Äntligen har huvudvärken dämpats. Får i stort sett alltid huvudvärk när måltiderna under dagen blir förskjutna, åt liksom lunch 4, inte bra.

Ska ta och fixa lite med mina naglar nu tänkte jag. Sen fortsätta kolla på Black Swan som än så länge inte är så speciellt bra enligt mig.

Say no more

Hej bloggen!

Var ju som de flesta som har blogg.se vet nåt knas med nåt igår så därför kunde man inte publicera, så mitt inlägg jag skrev igår kom upp nu. Seegt.

Imore befann jag mig som sagt på hemlig plats, och det var bäst. Nu är jag rätt trött så ska bara kolla på nån film. Sen får vi se om det blir utgång ikväll..

hemliiis


Bra känsla

Det var en träning som hette duga, fruktansvärt skönt. Bäst är ju att man blev frisk så snabbt dessutom! Och jag är så himla glad just nu över massa saker. Lycka


Stop!

Nej hörni nu är jag trött på att kolla på film och tråka. Drar iväg på träning, megaskööönt

Dagen

Detta gjorde jag och min mysis







Ja så först var vi på värsta eventet eller vad man ska kalla det på Grand Hotel, där Sanna Bråding var "värd". Där fick man kolla på alla tävlande, bland annat Johannes Kinch som var grym på flair, och han vann såklart hela grejen för 7e året i rad. Medans fick man gå runt till olika sponsorer eller vad det var som serverade drinkar, vissa goda andra inte,. om man säger så haha.
Därefter gick vi till Fridays Kungsan där personalen var riktigt otrevlig och maten var kall. Dåligt!


Klipp klipp

Hej allihopa!

Har myst ner mig i sängen, snöar ju för fullt ute.. usch! Känns bittert.

Idag var det skola 10-12 som vanligt och sen hem. Carro skulle kommit över men hon är sjuuk :(
Imorn ska jag iväg till en hemlig person på morgonen och sen blir dt kanske en utgång på kvällen, får se!

På fredag ska jag klippa mig!! Så stööört glad att det fanns tid redan då. Skönt att bli av med den fula färgen jag har nu, ska färga det fint fint. Visar självklart bilder före/efter.

såhär ska det bli.. eller? ;)

Jag fatta allt och ingenting

Just nu: glassa på balkongen. Najs.

Det här var inte vad jag hade väntat mig

Heeejsan!

Har precis kollat klart på Quantum of Solace, bästa filmen. Och missat ännu ett samtal från nån som söker Jenny Planthaber (agenten). De ringer mig i stort sett varje dag nu, börjar bli lite smått irriterad...

Idag hade jag tänkt träna men är fortfarande förkyld så jag väntar. Sen har jag planer både onsdag och torsdag så vill helst va frisk imorn.
Ska berätta och visa bilder på vad jag gjorde igår senare., hade en toppensöndag.

Från i lördags som vanligt

Täppt

Godmorgon på er

Gillas inte riktigt att klockan redan snart är 12.. när den borde vara snart 11. Känner mig stressad. Och imorn ska man alltså upp 7 vintertid.. nää.

Idag mår jag som förväntat, pigg men jäävligt förkyld. Men jag orkar inte ligga hemma hela söndagen liksom, så jag tror nog jag drar iväg iaf.

It get's easier

Hejhej

Äntligen ligger man i sängen. Hatar SL just nu, de kan ju för tusan aldrig matcha in en enda buss rätt. Kommer fram till Ropsten 20.32, när går nästa buss? 20.58. Tack. Sjuk och totalt slutkörd får man sitta i kylan. Tack.

Är bra i halsen nu men störtförkyld istället... underbart.
Imorn ska jag må bra iaf för då blir det som sagt bargrejer med min mysis. Ska bli skoj! Nej nu ska jag fortsätta kolla på Bourne, hörs imorn!

Friday

Usch vad min hals strular :( hatar verkligen detta. Hatar att vara hemma och inte ha nåt att göra. Carro o jag snackade precis i nån timme om allt och inget och hon ville ha med mig till nån grej ikväll men nej självklart kan jag inte gå för att jag mår som jag gör. AAAH vad tråkig fredag!

Men men. Inte deppa sönder för en kväll.
Imorgon är det jobb 11-20, söndag ska jag med henne till Grand :) där en gammal vän också ska befinna sig, trevlans.

haha...

Sockersött

Prövade den här somriga toppen igår på H&M, lär vara slutsåld snart. Jag hade köpt den om den inte hade kostat 300 och varit längre.. hatar korta "överdelar".

haha mysis varför ska du alltid stå bakom mina bilder?? hahaha<3

Gårdagens



Igår

Fika med min lilla Carro<3 Haha älskar när vi flippaaar


D

Heeeejsan

Ligger i sängen och måste egentligen gå och hämta halstabletter men orkar inte. Vaknade imorse och kände mig inte på topp i halsen, och ja nu är man lite småsjuk. Men det går väl över snart.

Var i skolan en halvtimme på tentagenomgången och fick tillbaks provet, fick ett D! Är riktigt nöjd! Var tydligen jättemånga som fick F också så.... yessssssssssss!!!!



Älskade vårsol<3

Sol

Godmorgon bloggen!

Gick o la mig rätt sent igår så därför vaknade jag typ nyss.. fast det var skönt. Nu ska jag äta frukost, plugga och sen in till stan o fika med Carro om hon bara svaraaar (lite svårt när man jobbar iofs men).

Soligt var det ute idag också, dåligt att det är orkanvindar bara?


Like a fool, I've trusted you

Nu är jag extremt rastlös igen. Och frustrerad över att plugglistan bara blir större och större.
Men nej, nu ska jag iväg och träna! Gud vad skönt det ska bli.

Idag

Lite bilder från dagen;

Jättefiiin topp med paljetter (Topshop).. kom ej hem dock.


Hittade ännu en fin topp men den kom inte heller hem


Brallorna däremot! Prövade svarta jeans i 5 olika affärer innan jag hittade det bästa paret. Mina gamla från Carlings har töjt sig alldeles för mycket.



Handlade man över 500 fick man det fina skärpet på köpet. Bra


Sen köpte jag även denna topp från H&M



Heard to many stories

Hej hej

Kom hem från stan för ett tag sen, åt precis sen lunch. Vid 5 blir det träning! Redan imorse när jag satt på bussen kände jag mig jätteseg och huvudet kändes tungt, så jag blir nog hemma ikväll. Tråkigt :/

Var bl.a. på nya topshop på hötorget, riktigt fräsch affär!

Rastlös

Gud vad jag har tråkigt just nu. Alltid efter en dag av massa skoj när man kommer hem blir jag så oootroligt rastlös. Har ingen lust att sitta vid datorn, inte att se på tv.. inte göra nånting. Vill tillbaks till kungsan med mina classmates!

Imorn ska jag åka till stan iaf. Behöver nytt.
Kanske att man styr en utgång sen?

Just nuuuu

Första riktiga vårdagen!

Åååh vilken härlig dag! Var överlycklig när jag kollade på termometern tidigt imorse i skuggan och den visade över 10 grader, inviga den nya skinnjackan och allt!! LOVE

Först var det skola 10-12 som har varit roligare haha, sen åkte jag, Nilo, Milli och Lovisa in till kungsan och åt lunch i solen, och när solen försvann tog vi varsin latte på Coffehouse. Så himla härligt!

Blondin eller brunett?

Ska fixa håret nån dag här snart tänkte jag, eller ja boka iaf sen får man se när det finns tider.
Men frågan är nu.. i mars. Brunett eller blondin? Jag gillar brunett för tillfället. Blondin blir jag alltid till sommaren nomatterwhat men vad säger ni?


Underbart!

Gud vad jag mår bra nu. Igen.

Nytränad. Nyduschad. Jordgubbar och ny nagel. Haha.. its those little things

Jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Nu är nageln fixad. Skönt. Älskar mina naglar! haha.

Nu ska jag verkligen försöka tvinga mig att läsa nåt kapitel i en av våra böcker..har skjutit upp det pga att det har hänt så mycket de senaste dagarna och därför ligger man ju efter rejält (men vem i gruppen gör inte det).

Sen blir det träning 18.30 :)

So please come help me out

Hallå!

Ny dag. Igår hade jag blandat ihop med nästa söndag, då jag ska iväg på en rolig grej med min mysis.

Imorse var det skola, tungt att gå upp.. som tur var har vi bara 2h. Sen hem och nu har jag precis ätit lunch och ska fixa en av mina naglar som gått sönder. Ont som jag vet inte vad för nageln är så tunn under.

Vad jag hade på mig igår


Igår

Hej hej

Sitter här vid datorn och fryser. Har balkongdörren öppen, envisas om att det ska vara varmt nu när det är sol. Men inte än.

Igår var det jobb som sagt, sedan åkte jag hem, slängde in mig i duschen, slängde i mig lite mat och gick sedan hem till Kaijser där vi snackade om allt och inget. Sen drog vi till Simon där Nille va och kollade på "From dusk till Dawn", riktigt gammalt. Och drack kaffe. Och jag satt och garvade ihjäl mig som vanligt, dessa sköna människor...



I just cant get enough

Nystädat. Nyduschad. Det snackades om hemmafester hit och dit men jag stannar hemma, tråkigt. Aja! Imorn är det jobb 11-20 sen hem. På söndag.. vem vet. Har bokat upp mig totalt. Så vi får se på söndag istället hur det blir med allt :)


Nu ska jag mysa ner mig i sängen och se på film.., och messa hela kvällen med en speciell person.

För Snabbt

Godmorgon bloggen

Vilken dag det var igår.. är fortfarande helt uppe i varv. Gick inte o la mig förrens 2 och jag GLÖMDE att äta middag. Stört!

Nej nu måste jag lugna mig. Ska städa och sen plugga, feeest.


Hahaha fan va vi höll på igår, 14 pånytt. hahaha<3


GLAD!

Jag är så hiiiiiiiiiiimla glad nu gud vad allt flyter på

Love u mysis<3


Buhuuu

Carro ville inte fixa naglarna idag för hon ska ha nån bar-test-grej på söndag (hon är bartender) så vi tar det nästa vecka. Lite synd för jag var jättesugen haha.
Men självklart kommer hon hit ändå :) Vet inte vad vi ska hitta på, typ se på film? Tänk hade det varit sommar hade vi typ kunnat åka och bada eller nåt.............

Haha vi på Whiteroom..

It's getting sick on the floor


Torsdag

Hallåååå

Idag är jag ledig igen, ska plugga snart. Sen runt 5 eller nåt kommer Carrobarro hit och så ska jag ju fixa hennes naglar.

Nu vill jag ha vår på allvar! Invigde min tunna jacka som jag nog inte visat er än igår, men jag höll verkligen på att DÖ av kyla. Synd!


Gilla

Att man äntligen kan ha converse! Visst det är snö kvar ute men vad gör det, fruktansvärt skönt med nätta skor!

Vår

Hej bloggen!

Har inte vart vid datorn en sekund typ så därför har jag inte skrivit. Igår jobbade jag ju extra, gick verkligen hur bra som helst. Hade en sån energi! Sen kom finaste Sara förbi också.

Idag kom Carro förbi, vi tog världens vårpromenad (som dock var väldigt kall...) till badstället på ön och sen blev det en sen lunch i centrum. <3 dig mysis!
Imorn kommer hon hit igen så ska jag fixa hennes naglar, min första "kund" haha :D

Haha jag vet att jag ser stööörd ut men jag bjuder på det

Tröttis

Just nu känns det som att jag knappt orkar skriva, ögonen nästan faller ihop. Energin sögs verkligen bort från träningen idag.. skönt faktiskt. Det bästa som finns är att sova när man är riktigt trött!

Imorgon är det skola 10-12 sen tog jag mig an ett extrapass på jobbet 17-21. Kvällar gillar jag så det ska gå bra!

Thought it would be over by now but it wont stop

Heeeeeej kära blogg

Ska precis springa iväg till bussen mot skolan med grannen. Har haft hela morgonen på mig, men ändå ska jag sega så mycket så jag får stressa sista biten. Allt är som vanligt.

Ikväll blir det träning.

Än strålar solen

Godmorgon!

Igår slutade jag ju 19 istället för 20 som jag brukar, så jag hann hem perfekt till Melodifestivalfinalen! Kunde innan allt började se framför mig hur tidningarna skulle visa bilder på vinnaren Eric dan efter, och jovisst vann han. Bra för ingen annan låt var bättre.

Nu ska jag läsa min extremt roliga bok om "Samhällsvetenskapliga metoder".

Förresten! Igår när jag satt på tbanan och snackade med mysis i mobilen sitter det en surgubbe framför mig. Han börjar skratta och sucka om vartannat hela tiden, och jag förstod att det var åt mig. Sen när han äntligen ska gå av hötter han fingret åt mig och vräller ur sig "Du borde åka till Afghanistan!!!!!". HAHA WHAT?? ;D


Innan utgången i onsdags

Nu

Fredag nu igen. Ligger i sängen och det rinner i ögonen.. mina linser klarar inte att se på film på datorn för länge tydligen. Funderar på att gå till Ica och köpa nåt..typ lax. haha. Och glass., Japp.


Knas

Heeeeeej bloggis

Kom nyss hem från skolan.. borde verkligen läsa men jag skjuter upp dt lite, ska kolla på Lost. Blev inget bloggande som ni kanske märkte igår. Jag är fortfarande lite ställd över vad som hände i onsdags på krogen, är så förvånad. Vissa (många?) människor är verkligen speciella... man blir mörkrädd.

Men men! Nu är det helg, själv jobbar man som vanligt imorgon. Annars har jag inte så mycket mer att säga. Jo, min myyyysis om du läser detta - PUss till dig du är bäst<3

 


Idag är en bra dag

Har tajt schema idag känns det som.

Nu måste jag fixa mig, sen ska jag åka till Lidingö centrum och luncha med Ida, sen ska jag leta efter en bok som vi måste ha i skolan.. sen ska jag handla på systemet inför kvällen. Sen hem, duscha, plugga lite? fixa mig igen och äta middag. Därefter hem till Mickans polare med Cissi och Carro. Sen föra, och sen dra ut. Haha är lite stressad.. men det ska bli en stört kul kväll!!

Födelsedagsblommor jag fick av mamma :)


Shopping

Hittade lite fina saker igår.. sjukt länge sen jag köpte nåt ju!




Lillördag

Godmoooorgon godmorgon!

Hann inte med någon bloggning igår, var i skolan till 12 och sen var jag i stan HELA dan (kom hem vid 7) med Carro... haha! Har inte skrattat så mycket på länge. Min mysis!
Vi fikade på Åhléns uteservering, riktigt skönt i solen faktiskt.

The week


Tisdag: Skola 10-12. Sen stan med Carro

Onsdag: Ledig! Lunch med Ida. Fira med tjejerna - UTGÅNG

Torsdag: Ledig! Plugga...+Träna

Fredag: Skola 10-12. Sen hem och chilla?

Lördag: Jobb 11-20.

Söndag: Sova.... plugga lite. Träna?


Je l'aime à mort

Heeeeeej!

Idag är det ingen vanlig dag.. för det är Jennys födelsedag :)

Var skola 13-16, riktigt riktigt ovanligt segt. Vi hade världens sämsta föreläsare och när alla gick ut ur salen var det nog ingen som kunde svara på vad föreläsningen hade handlat om. Bra.

Ska alldeles strax äta en superb middag. Firande blir det på onsdag.. är ledig på onsdag och torsdag så det passar alldeles perfekt. Collage blir det med Cissi, Sara, Mikaela och Carro! :D Lycka!

Today was a fairytale

Idag är min sista dag som 20. Känns lite tråkigt.. jag gillar 20, det är lagom. 21 också i och för sig.. men runt 24 kommer man ju känna sig lite gammal. Jag vill gärna stanna här tack.

Imorgon 21:28 smäller det.

Igår


6e Mars

Hej bloggen!

Igår var det som varje lördag jobb 11-20, gick jättebra, som vanligt med sköna tjejor, blev speciellt glad för min Cissi var där!
Idag är det söndag, och jag ska inte göra ett enda dugg. Förutom att jag nyss städade då. Ska strax äta lunch och sen göra om mina naglar.. 2 gick sönder igår på jobbet. Men jag hade ju gjort hel fel, de var alldeles för tunna,Cissi har lärt mig. Sen ska jag se på en ny film jag köpte igår "En Kärlekshistoria";


Senaste tillskotten

Mina naglar by me

Är jättenööööjd! Med högerhanden (den svåraste haha.. skumt). Men jag ändrade taktik. På första handen hade jag på vit gel, som man ska ha när man gör fransk?? Men tydligen inte när man har vita tippar.. haha jaja man lär sig! Så på högra handen struntade jag i vit gele och då blev det perfeekt. Åååh älska naglar!  



Här under är vänstra handen som blev knas. Ni ser tummen, lillfingret och ringfingret.. det vita blev alldeles fel. Men men!

Värsta av allt: jag fick typ ryck mitt i allt och en skål med gele ramlade ut över hela skrivbordet..

Frihet

Heeeeeej bloggen!

NU ÄR DET ÖVER! (en av tre tentor, men de andra två är hemtentor). Gick sådär, blev lite sur på att dom tog med småsaker som man inte tänkt på. Men men godkänd är jag.

Nu ska jag göra det jag längtat efter: fixa naglarna! visar sen hur det blev såklart :D

Fulländat

Heeej bloggen

Förlåt för dålig uppdatering idag men har pluggat imorse och sen åkte jag till Friskis för ännu ett pass, riktigt skönt! Var C som ledare idag och då blir det tuffa tag. Skönt nu efter dusch och middag, då känner man sig nöjd. Blev promenad hem (som i måndags) också, känns bättre än att åka buss.

Meeeeeeen bästa av allt idag.... paketet har kommit hem!


Ni förstår inte hur det kliar i fingrarna nu.. vill börja direkt! men jag ska vänta med allt roligt till på fredag. Då ska jag fira att provet är över haha, med riktigt god mat, lost säsong 4 som jag inte öppnat och gelenaglar.. ojoj fulländat.

Dessert

Mörk chokladmousse med färska hallon


Most wanted just nu

Alla från nelly.com


Jag hör alla steg i trappen, men inga går till min dörr

Har precis ätit en strålande middag. Hade ingen lust att ligga här drunknande av alla pluggböcker så jag gick till Ica och handlade lite ingredienser. Blev laxpasta och en delicious efterrätt.. den visar jag sen, är inte klar än.

Jag älskar verkligen att laga mat, dock ensam eller ja en kompis kan väl få vara med, men inte med familjen. Märkte det idag, det blev fullt kaos när alla skulle äta och laga mat samtidigt. Jag är verkligen den enda i vår familj som kan behålla lugnet. Jobbigt ska jag säga er.
När jag har egen lägenhet däremot..ojoj ska bjuda på fina middagar varje kväll. Ni ska få se!
 
     Bara synd att det är dyrt.. betalade 200 spänn för middag och efterrätt idag.

Muskelvärk och ledvärk...

En liten kort paus här. Skrev ut sammanfattningen imorse.. herreguuuud vad mycket text. Kommer ta en vecka att läsa igenom det? hahah. Aja. Sitter med alla tentafrågor nu, ska göra klart de 3 proven sen ser jag mig som klar idag typ.

Har förövrigt jäkligt ont i rygg/nacke, lår och armar idag. Precis vad jag ville? Då känner man att man har tränat, att det inte var en dröm haha. Nä men, mör är rätta ordet. Nästa pass blir imorgon :)

Jag vill ha nu: skinnjacka på,sommar, fixade naglar och fräsch bränna. = lycka.


1a mars

Godmorgoooon

Hoppas alla fina läsare mår bra, det gör jag, dock har min tentaångest börjar sätta in riktigt ordentligt. Känner mig enormt stressad, har precis skrivit ut gamla tentaprov och det är inte direkt så att jag kan alla svar om man säger så.

Men men. Idag fyller min finaste kusin Vendela år, stort grattis till henne!<3

Nej nu måste jag sätta igång med plugget. Hörs senare..

Längtaaar..


RSS 2.0