Kreativititet

Hej på er!

"Första steget mot att bli kreativ är att inse att du är en kreativ person"

Jag har bestämt mig för att (fortsätta) måla! Vet inte varför jag kom på det just nu. Men jag fick ett enormt sug efter att köpa ett stafli, en stor tavla eller vad det heter och en massa fina färger. Låta inspirationen flöda så att säga.

Målade väldigt mycket när jag var liten (inte målarfärg då utan menar akvarell). Hade ett fint stafli och så. Satt jättegärna vid havet.. målade vass, blommor och sånt. Blev väldigt bra. Nu har det runnit ut i sanden, men ta mig tusan nu ska jag sätta igång ett projekt. Projekt tavla. Ska måla något fint som jag ska hänga upp i min egna lägenhet en dag.


Dessa var ganska fina (sista av monet är en favorit). Jag tycker om natur, inte ansikten/människor.


Älskade spion

Heej!

Är helt totalt slutkörd. En helg av massivt pluggande, och en tenta som inte gick som väntat (för många). Frågorna var verkligen absurda.. En fråga handlade om en teori de inte hade nämnt på något sätt (erkände de dessutom) och ingen hade läst om. 4 poäng borta. Och flera.. Godkänt blir det ju men vad tusan!!! Hade lagt ner ALLT!!

Nåväl. Är proppmätt nu, åt en god middag som tröst. Avokado med min speciella räkröra. Bara en drink och lite sällskap som saknades så hade det varit fulländat. Nöjer mig med Bond.. Bond hela kvällen (tills Veckans Brott börjar 21:00).


Bästa pluggpolaren..

Lilla hjärtat


Skorna..

Prövade de här idag som jag bloggade om tidigare. Kunde som jag trodde inte gå i dom.. tror dock inte att det beror 100% på att jag inte har gått i klackar på ett tag. Din sko är inte direkt kända för att ha skor med kvalitet (tkr jag iaf) och de kändes väldigt vingliga.. sååå smal klack är det ju inte. Nej blev inget köp.
 

Ska istället rikta in mig på att hitta denna godbit.. (den med nitar). HUR snygg!? Kanske inte snövänlig men..snygg!!!


Fredag

Hej på er!

Ledsen för frånvaro.. missat högsta läsarantalet för tillfället också. Sorry!

Men jag har drunknat i plugg. Alltså jag får panik, trodde det var lättare den här delkursen om kognition (än biologisk liksom, hjärnan är väl så komplicerat det kan bli???) Icke.

Idag satt jag och JohannaJohn Chris och pluggade (vilket vi INTE gör om, de var extremt otrevliga idag). Kl 10-15. Sen hem. Plugga tills nu. Ja men hade ni också en såhär rolig fredag eller?

Okej ska inte klaga alltför mycket men.. har verkligen aldrig pluggat så här mycket förut. Vet inte om jag gillar det eller inte.

Nu tar jag helg (tills man vaknar igen)


Dagens lunch på JC. Verkligen inget speciellt.. trist.

Eh

Vad.. är det här för väder


Kära blogg

Hmm vilket sug jag hade att blogga idag. Roligt!

Är i vanlig ordning helt slutkörd efter dagens pass, körde på extra idag för jag hade en sådan energi. Skönt nu efteråt, kommer sova gott också.

Imorgon blir det opponeringsförberedelser med en i klassen. Sen hem och fortsätta plugga.. Tycker det är lite väl stressigt att både skriva en rejäl labbrapport, en opponering med diskussion osv på torsdag när hela tentan är på tisdag?


Måndag

Denna dag kunde nog inte ha varit mycket tråkigare. Har pluggat sen 11 imorse, sammanfattar kapitlet Minnet. Har ändå halva kvar och jag slutade nu! Tror det var på 50 sid.. kanske inte så konstigt, men jo, på 5hs plugg borde man hinna klart?

Ska strax iväg och träna. Gör inte direkt dagen mer spännande


Snart är det dags för en den årliga julmarknaden i Gamla stan


We can unite as one

Tjohooo!

Alltså guuuud vad filmen var bra igår! Helt magisk. Man glömde tid och rum. Nej men den var verkligen något extraordinärt, bra jobbat!

DOCK blev det eeh lite jobbigt ett tag där. Hanna och jag fick megaskrattattacken mitt under en allvarlig scen, och alla typ kollade på oss för vi kunde verkligen inte hålla oss! Hahaha så himla kul.. vi satt och grät och hulkade ett bra tag. Längesen jag skrattade så mycket :)


Endless power

Nu drar jag och Hanna iväg ;)


Shoes

Funderar på att slå till på ett par klackskor. De enda jag har att använda vintertid är ett par av dom svarta med stadig klack, ni vet acnepistols liknande som varenda walking girl alive äger. Känns trist.

Funderar på någon av dessa, förutsatt att jag kan gå i dom? :)
THEODORAHIGH HEEL THEO

Söndag

Heeej allihopa!

Reserverade nyss 2 biljetter lite spontant till ikväll, blir den efterlängtade Breaking Dawn! Hade nästan gett upp, jag är lite mer för att köpa filmerna än att se dem än gång på bio och sedan ändå köpa dem, men den här filmen är en sån man nästan bara måste se på bio också. Kommer bli storslaget.

I helgen har det inte hänt så mycket för min del så ska bli skönt att komma ut lite. Det enda som egentligen har gjorts är pepparkaksbak. Julen närmar sig...

                   

There's no point in living, if you can't feel alive

Hejhej!

Puh.. har precis satt i mig en utsökt köttbit, eller gastronomisk som Mogi så fint brukar uttrycka det. Hemgjord coleslaw, bea och ugnsbakad delikatesspotatis (en mindre potatis helt enkelt?). Mår inte så bra. Har ätit mig ca 140% mättare än vad jag borde vara.. men det var gott!

Skulle gärna följt med Sofie och andra ut ikväll på en öl men jag orkar inte. Jättetråkigt.. men jag gick upp 6 imorse, hade föreläsning i 2h, labbskrivning i 4h och sedan en timmes resa hem efter handlande av mat. Känner mig med andra ord som ett totalt urladdat batteri.

Längtar till ett julfirande med Cassel (min moster, mosters man och kusiner). De är bäst!

Torsdag

Hejsan!

Vilken behövlig ledig dag. Somnade 23.30, vaknade 9.50. Skönt. Städade och pluggade i några timmar. Att räkna ut produktmomentkorrelationskoefficienten tog typ 2,5h bara det. Brukar inte göra det men jag hade 40 x och 40y att räkna på om det är någon som förstår vad det innebär?

Imorgon är det skola typ 9-15, segt men sen är det helg! På lördag blir det pepparkaksbak.

                        
                                                          Längtar

Yesterday was dramatic. Today is ok.

Hej!

En trött Jenny som ska sova nu om man säger så. Gick upp 8, åkte till skolan, skrev på rapporten i 5 timmar. Åkte hem, slängde i mig lunch fort som tusan, drog till träningen, åkte hem. Är dööööd.

Imorgon är det egentligen föreläsning, men jag orkar faktiskt inte. Hade skolan legat nära så absolut, men en timme det går bara inte. Plus att jag måste dit på fredag IGEN.

Så imorgon ska jag ta det lugnt.


Min fina nya lampa! Borde kanske ha tagit en bild på den innan. Och på lampan i dagsljus. Och tagit bort lappen där.. Men den är fiin!

Solen

Hehe lite aggressioner innan där om det var någon som hann läsa. Onödigt inlägg så tog bort det.

Kom nyligen hem från träningen och ligger nu och kollar på ensam mamma söker, eller ja det tog slut nu. De är utomlands där så fick ett enormt sug av att resa.. plus att Cissi ska resa på fredag. Jag vill också bort!! I en vecka. En vecka av sol bad, god mat, lugn, god sömn, sällskap, vacker miljö. Jag orkar verkligen inte med den här kylan.. börjar frysa av minsta lilla vindpust och känner att jag inte står ut, alla andra ser ut att stå där med sin tunna jacka och inte bry sig ett dugg. Jag får verkligen panik när jag fryser.

Ocean Beach Club
Ja tack

Måndag

Hejsan!

Känner mig lite snurrig i huvudet, som vanligt när jag äter lunch så sent som 3. Funkar inte..
Men idag var jag i skolan och fick mina timmar för experimentdeltagande (man måste uppnå 4h). Fick dessutom tillbaka biologisk-psykologi-tentan! Fick ett B. Mitt första. Så-jävla-stolt över mig själv.

Nu ska jag iväg och träna om en timme :)


Såhär ska appletini se hur förövrigt

Söndag

Hej på er!

Sitter och skriver på vår labb i kognitionskursen, går rätt bra känns det som. Tvn i bakgrunden är på med skidåkning/vinterstudio... avis man blir! Vill också ha snö. Men kikade lite på vädret och det kanske kanske kommer några flingor på tisdag :D

Småstormar ute så ska hålla mig inne idag, med film och labb. Ikväll är det Beck!

                     


They've got so much to do, never time for you

             

Take over control

Hejhej!

Ligger i min varma säng och kollar på Water for Elefants, verkar faktiskt bra so far. Kanske inte så konstigt att man tycker det eftersom Pattinson är med?

Idag var det introduktionskurs på körskolan! Hur intressant som helst, timmarna flög iväg. Dock extremt tråkigt att det kommer dröja ett bra tag innan jag får börja övningsköra (alla dokument som ska skickas och godkännas..). Vill verkligen börja nu! Kommer bli så himla kul. Längtar tills den dagen jag införskaffar mig min alldeles egna bil.

Dessa var det ju inget fel på precis

Laissez

Heeej!

Kunde precis sätta på datorn igen, efter en lååång genomsökning av datorn. Den har strulat lite och mailade Sony och de beskrev lite grejer jag skulle göra, och jag har inga fel på datorn, därför blir det en omformatering. Dock imorgon för det tar ett tag..

Idag var det skola, sen stan med mamma. Köpte en superfin lampa! Visar imorgon :)

Imorn ska jag vara med på ännu ett experiment, och sen till biblan och skriva på labben med några tjejor. Sen HELG!


Nyår

Det gäller att vara ute i tid. Vet dock inte om jag ska köpa någon klänning, eftersom jag inte har planer för nyår än och jag vet att jag har en tendens att gärna vara med familj/släkt och mysa med en god lång middag istället för att festa. Men ifall att!

Image 1 of ASOS Embellished DRESS with Ruffle FrontImage 1 of ASOS Party Dress in MeshImage 1 of ASOS Skater Dress with Lace and MeshImage 1 of ASOS Mini Bodycon Dress with Cross Front

Aj...

Jaaa. Möjligt att jag börjat få en visdomstand, eller få och få, den har börjat krångla snarare. Är svullen och det är inte så trevligt, gör ont när jag tuggar på den sidan osv. Hoppas det går över! Är inte sugen på att lägga pengar på tänder för tillfället..

Någon av mina läsare som har dragit ut nån tand?

                      

I fredags

Jag och Ida var ju på Jimmys i fredags. Vår favoritrestaurang. Och vi tar alltid samma sak..

Nytt för den här gången var varsina appletinis. INTE goda! Smakade bara sprit. Plus att de ska inte se ut såhär, de ska vara lite grumliga (pga juicen.. som jag tkr ska ingå) och ha en äppelskiva. Kommer jag någonsin få smaka lika goda som på Bankomat för länge sen?

Decisions, decisions..

Jag har bestämt mig. Vad jag ska ge i julklapp!

Äntligen.. efter alla om och men. Känns skönt. I jul ska jag dit, med Cissi. Julklappen är till: mig. Har länge längtat och önskat. Så den ska bli min.

Vad det är? Får ni se efter julafton..


8 november

Hallå

Tänkte skriva ett snabbt litet inlägg innan skolan 13-16. Jobbig tid förresten, när har de tänkt att man ska äta lunch? För mig tar det 1h att åka in, ska jag äta lunch 11 då? Eller 17? !!!!!

Ringde nyss någon från DN, snackade om nåt hemligt säkert..hehe. Nej men det var bl.a. om Ola R. och ja, han ringde alltså fel. Som alla andra intressanta. Någongång ska man kanske låtsas att man är agenten istället? För omväxling.

Igår var det träning och skola. Eller skola och skola, jag var med på ett experiment. Sjuuukt tråkigt: i en timme fick jag sitta vid en dator och lära mig fraser som "borsta med en diskborste" och "böja en tråd".. sen lite mattefrågor på det.


En storm vi måste rida ut

Heeeeej!

Sitter nyduschad i mitt nystädade rum. Mmm.. älskar den känslan. Allt är rent och fräscht.

Ikväll har jag riktigt mysiga planer! 17.50 ska jag och Ida se på Contagion på bio. Verkar spännande! Därefter blir det en härlig middag någonstans, jag röstar nog på Jimmys eftersom de har godaste maten i hela stan.. 

Ska nog börja fixa till mig nu så jag slipper stressa :)

                                    
                             Hmm.. snacka om att proppa in alla kändisar i en film?

Dice

Hejsan!

Ska alldeles strax lägga mig i sängen och se på fler Andra Avenyn-avsnitt. Kom nyligen hem från träningen (veckans enda pass?..) och är heeelt slutkörd i vanlig ordning.

Idag var det delkurs nr 3's första föreläsning. Direkt efter den timmen fick jag skjuts hem heela långa vägen av snälla Dell! :)

Betalade precis lite grejer. Dels introduktionskursen (övningskörning HERE I COME äntligen!) och två biobiljetter till på fredag


Shoreline

Lyssna! Otroligt värt


Oh we're shadows in the alley

Hejhej! Vilken dag. Har bara tagit det lugnt. Vaknade 9 (somnade sjukt tidigt igår pga tentamorgon och lång halvdag på stan med Cissi, Emma & Sara). Gick en pw. Tog sedan ett hett bad, dock lite för hett.. blev svimfärdig och extremt illamående + typ hjärtklappning? Kändes inget vidare. Fick sätta mig och dricka kallt vatten.

Nu lyssnar jag på lugn musik och väntar på "Veckans Brott"

RSS 2.0