On my way!

Är på bussen nu påväg till det fruktade högskoleprovet. Var heelt ensam ute men på bussen? fullt med hpprovsmänniskor! Man vet det, för klockan är 7.37. En lördag.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


Ångest stress frustration aggression u name it

Heeeej!

Ja så som rubriken beskriver känner man (vi som läser biologisk psykologi) nu. VET NI hur många miljarder delar det finns att lära sig? Kom idag fram till att det är omöjligt (inget är omöjligt?) att lära sig allt till tentan. Gillar inte riktigt när en sådan insikt infinner sig.

Har sammanfattat det mesta (nooot) och imorn börjar råplugget.

.. visst handlar mina inlägg bara om plugg nuförtiden? Sjukt deppigt! Ska bättra mig efter tentan mina trogna läsare


Pust!

Hejsan hejsan!

Äntligen är plugget slut för idag. Började 11 imorse och nu är jag klar (hade träningspaus och lite matpauser såklart). Känner mig helt död och det är bra för då somnar jag snabbt.

Imorgon ska jag och några tjejor dra till ett bra pluggcafé och plugga till tentan ihop, sist var det väldigt givande. Plus att dom har jättegoda bagels och varm choklad med grädde.. :)

Nu ska jag göra det jag längtat efter hela dagen: Kolla på Andra avenyn! Ni vet serien som gick på 1an för sjukt länge sen. Världens bästa (svenska) serie.


Tisdag

Hejsan!

Ännu en pluggdag. Dock har jag bakat bröd och gjort vaniljpannacotta! som jag och pappa älskar. Hehe.
Kollat lite på en svensk film från 1993, alla gamla svenska filmer är ju så sevärda!

Avslutade plugget vid 5 och nu ska jag njuta av resten av kvällen utan plugg. Se på nån film och så.

Imorgon samma sak fast träning, var där i måndags också. Älskar träningsrutinerna. Mår så mycket mycket bättre :)


No lifer

Har pluggat typ hela dagen. Mitt huvud och mina ögon har mått bättre kan jag säga, efter att ha stirrat och skrivit på datorn så pass mycket.

Skola 1-3 dagar till och sen är det tentaplugg som gäller, PLUS högskoleprov på lördag (tenta på måndagen efter). Känns som att nästa helg kommer bli fylld av det jag älskar mest va


I fredags

Var jag och Soffan hemma hos hennes polare Richard. Kollade på bridesmaids (jag valde film såklart) och drack kaffe. Blev en helflummig kväll med fruktansvärt mycket skratt, kändes skönt!


<3


(Gammal)

I'm in love with a criminal

Kärlek till hennes nya


Good feeling

                      

                              Sjukt gammal bild. Fan va snygg man va

Produktmomentkorrelationskoefficienten

Heeeeej på er

Känns som en dag går på en minut. Var det verkligen mer än 2 veckor sen mitt senaste inlägg?.. Pust.

Och redan är nästa tenta om någon vecka, sitter och börjar på sammanfattningen as we speak. Har bara 500 sidor kvar! Som sist. Känns kul.

Vad har hänt? Minns inte. Hade kul i stan med kära Cissi minns jag iallafall! Och förra helgen var jag och syrran hos kusinen Vendela och blev bjudna på kladdkaka och en god middag. Älskar att vara där.





Another day

Godmorgon!

Är på hur bra humör som helst idag.. lovar att det är för träningen igår, får alltid en sådan energi.
Ska strax åka iväg till skolan för dagens föreläsning, samma imorn och på torsdag 4hs "experiment" som vi inte har fått reda på vad det är än?

På fredag - träffa pinglan Cissi! Har saknat henne såååå mycket. Vi ska väl gå runt på stan lite och ta en låång fika.. :)


Ladda inför hösten






Och sist men inte minst en efterlängtad DVD-spelare. Perfekt


(vi satte Tvn ovanför)

Set me free

Har glömt att visa håret.. och att ta före-bild. Men ni får se ändå :)

Är inte lika rött som det ser ut men det är en mycket varmare ton än vad jag brukar ha. Blev hur jäkla snyggt som helst.. Tack MIKA!

RSS 2.0