Jaha

Hejhej

Så har man gått och blivit sjuk. Förkyld, lock för öronen och riktigt riktigt tungt huvud. Minns inte senast jag var sjuk så det var väl dags...

Vi har fått reda på att vår lägenhet ska säljas (noooo!) så vi har börjat söka nytt. Helst vill vi ju hitta en annan 4a som vi 3 kan dela på, hoppas hoppas. Var på visning igår och ska på en annan ikväll. Är helt död dock..

Nu måste jag försöka få lite plugg gjort, wihoooo


Måndag

Hallooouu


Roliga rubriker jag vet, men har man 0 fantasi så..

Ligger i sängen och pluggar. Hade vårt första seminarium idag. Förra veckan verkade många vara väldigt nervösa men jag visste ju exakt hur det skulle bli (pga plugget innan på su), och exakt så blev det. Chill. Roligt och lärorikt dock.

Hade lektion 10-12 så har inte så mycket att göra idag.. förutom plugg och typ laga middag. Handla. Lite skönt för jag känner mig hängig, har inte tagit det lugnt på länge.


Söndag

Heeej!

Tillbaks i Örebro nu. Lite små-ångest för jag har verkligen ingen aning om när jag ska tillbaks, allt beror ju på skolan. Jag är ledig i över en vecka nästnästa vecka, och tänkte åka hem då, men då kanske vi måste grupp-arbeta.. Aja. Det löser sig. ´

Idag har jag övningskört för första gången!! Var en stark otrolig känsla, men sjuuukt kul. Längtar till nästa gång. Jag har alltid älskat att köra båt så visste att jag skulle gilla att köra bil.


Torsdag

Hej!

Kollar på I am Legend. Den har man väl sett ett antal gånger.. men ändå.

Idag har jag bara pluggat, och därmed är jag helt fruktansvärt rastlös just nu. Men kände att det vore onödigt att dra iväg för jag vill vakna hyfsat tidigt imorn, ska till stan och fixa lite grejer, + luncha med Cissi!
Sen blir det systemet och sen får vi se. Antingen kör vi på fredag eller lördag. Eller båda. Vi får se.


Onsdag

Tjohooo!

Hemma :) Bäst.
Ligger i sängen o pluggar hårt till seminarie 1, har än så länge skrivit klart fråga 1 av 11.. hehe. Men det är lätt, man måste bara ha tid till att läsa allt. 

Igårkväll kom jag hem vid 21.30, packade upp och drog direkt till Sofie där Stina också var. Drack vårt favvo-te och kollade lite på tv.


Guldbaggegalan i bakgrunden

Hejhej!

Ligger i sängen (gör jag verkligen alltid har jag märkt, iaf när jag bloggar) i Örebro. Tänker tillbaks på första dagarna, då jag hade panik. Nu är jag i stort sett helt lugn med situationen. Börjar trivas, och jag gillar mitt boende. HOPPAS INTE ägaren säljer lägenheten.

Köpt biljett hem kl 18.56 imorn, framme vid 20.50. Härligt med ett par dagar hemma! Kommer dock gå supersnabbt, har massa att göra och folk att träffa.


Söndag

"Hemma" i Örebro nu. Smidig resa faktiskt, dock kallt ute när man ska vänta på buss o sådär!
Ligger i sängen och kollar på fotboll. Har världens mysigaste täcke, supertjockt och högsta värmegrad. Fryser alltid på nätterna.

Längtar hem jättemycket nu.. Var extra jobbigt att lämna idag då vi hade så sjukt kul igår. Men tur att jag kommer tillbaks i övermorn, tis-sön alltså :)


Dålig bild av mitt rum (från sängen sett). Ska ta bättre senare när jag har tid nångång


I wanna stay right here

Hejsan!

Alltså igår, fick så många lyckorus!! I fredags också innan jag och Sofie möttes vid Ica. Igår var jag, Sofie, Stina, Amanda och Koffe hos Soffan och drack lite, åt en mycket mycket god middag och flamsade omkring som aldrig förr. Sen joinade Armin en stund också när vi "spelade" TP. Alltså ni förstår inte hur kul vi hade. Vänner är det bästa som finns.





Some chords

Hallå!

Vilken skön natt, fast vaknade med en stickande smärta i ena axeln (fast bakom liksom) från bärande av alltför tung resväska igår.. inte bra.

Igår var jag, Amanda, Sofie och Stina hemma hos Sofie. Kollade på Oceans Thirteen (gillar den!) och åt massa gott.

Ikväll kör vi, ska strax bli upplockad för att dra till systemet!


Hurts like bullets

HEEEEJ

HEMMAAAAA!!! Kan inte beskriva känslan. Hemma är bäst. Verkligen!

Tåg/bussresan hem var något av det värsta dock, först fick jag sitta ute i isande kyla för inomhus i Örebro var det fullt. På tåget fullt (gick först på fel vagn och sa till en tjej "MmmMMM nu sitter du på min plats där :)" när hon sa att "Nej det är fri placering här...?" och jag kom på att jag hade kommit fel. Jobbigt. Under resan dricker jag cola och blir kissnödig, ska gå på toa, upptaget och en före (10 min innan slutstation sthlm). Personen (IDIOTEN) på toan kommer aldrig ut och NÄNÄ då är det dags att gå av.
Min bag vägde förövrigt 40 kg minst. Så trycker jag mig förbi alla överallt på tc, går på bussen i Ropsten. Såklart fullproppad, en tant absolut MÅSTE sitta där jag ´har min väska. Otrevlig jävel.

TRÖTT HUNGRIG och sliten. Men glad! Ska snart trippa över till Sofie och ta det hiiiimla lugnt :)


Take me away

Heeej!

Mitt huvud spräng snart av alla saker jag måste hålla reda på just nu. Förmodligen beror det på att jag fortfarande inte har kommit in i Örebro-rutinen (knappt ens fattat att jag verkligen är här).

Igår var jag, Nawal, Linda och 3 andra tjejor på Java och fikade. Var riktigt trevligt! Java är tydligen "the place to be" här när det gäller fika.. :)

Sen efter det traskade jag och Linda hem till henne och chillade o snackade om allt möjligt.. Är så himla glad att dom bor här! har saknat dom. Vi var ju för dom som inte vet gamla arbetskamrater vi 3.

Idag gick jag till stan (tar typ 10 min!) och åt väärldens godaste lunch på Java (hehe) med Milli. Sen köpte jag lite välbehövliga saker som skärbräda, bunke, visp, potatisskalare.. en skål, matlådor, lite kläder osv.

IMORN 14.10 ÅKER JAG HEM


"gammal" bild

Skolstart

Heej

Första skoldagen avklarad! Riktigt segt att gå upp tidigt imorse, och imorgon blir det ännu tidigare. Börjar 8.15.. Slutar 15. Har dock 3h's rast men ändå. Seegt. Och segt med håltimme, då måste jag ju åka fram o tillbaka hem. Hur gör dom som pendlar då? Chillar i biblan?

Annars rullar det på. Ringde o snacka m Sofie nån timma.. så man känner sig lite mer hemma. Längtar som fan till fredag då jag kommer hem! Kommer bli askul.

Fick en hemuppgift idag också, skriva om varför man valde d här o så. Lätt.


Haha älskar den här bilden

We're going through changes

Mmmmm visst gör vi. Vad snabbt allt kan ändras. Vet ni jag mår hur bra som helst just nu, varför? Vet inte exakt. Kanske för att jag precis blev bjuden på värsta goda middagen av min "sambo" Emma och hennes pojkvän, sen satt vi o snacka om allt o inget ett braaa tag. Känns mycket bättre nu! Har helt ändrat inställning. Klart att jag fortfarande saknar Sthlm och alla vänner.. men jag överlever nu :)

Det här kanske inte blir så tokigt


Kampen fortsätter

Hallåå

NU är jag ensam. Mamma och pappa åkte nyss.. 
Åkte runt innan och kollade in bussar, köpte busskort, hittade klassrummet för imorgon. Im ready.

Pratade precis med mitt hjärta, skönt att höra hennes röst.. men man längtar hem ännu mer då. Nu förstår jag vad hemlängtan betyder.

Jag försöker lura hjärnan. Jag har skid VM eller vad det är på på tvn, snö ute, och låtsas att jag är i fjällen på "semester". Att jag faktiskt ska hem nästa helg! (det ska jag, inte den som kommer utan nästa.. LÄNGTAR).

Live from Örebro

Hej på er!

Sitter nu i min nya säng, i nya lakan, i mitt nya rum..
Kollar på min älskade tv och en gammal film, så man känner sig lite som hemma. Jag är FRUKTANSVÄRT trött, efter en dag som började kl 6, lång bilresa, inlastning, ikea-heltur, en jäävla massa ihopsättande av möbler, middag på restaurang och sedan hem igen. Diska lite. Packa upp ALLT.

Det är visning av denna lägenhet imorn. Jag har bestämt mig (tror jag) för en liten grej.. OM lägenheten säljs, åker jag hem, söker socionomprogrammet på SU till nästa termin (om d går att byta..). OM den INTE säljs, kör vi. Då kör vi här.

Så tror jag. Vi får se vad ödet bestämmer.


Saknar min kära nåt så infernaliskt

It starts today

Hej!

Inte idag, men i övermorgon. Mitt nya liv?

Jag är supernervös. Himla glad över att jag har ett bra boende som väntar, det kommer bli kul. Men allt nytt.. ny stad. Ingenting kommer ju vara sig likt. Kommer inte kunna traska över till Sofie varje kväll som jag gjort den senaste tiden. Men jag får inte fastna i vad jag INTE kan göra utan vad jag vinner på detta. Vilka erfarenheter.. jag är ju ändå 22 år.

Imorgon är det utvecklingspsykologi-tenta, hoppas på ett bra betyg.

Kl 07.30 på lördag åker flyttlasset med mig i. Hörs nånstans där!


.

Bästa nyåret. Nånsin.

Så jävla nöjd.

RSS 2.0