Torsdag

Hallå
 
Redan helg snart??? Hänger verkligen inte med. Igår var jag iallfall i stan med Emma och köpte en mysig kofta, ljusstake, värmeljus, förlängningssladd (som blev fel SÅKLART...så måste byta imorn), lampor och lite sånt kul. 2 glögg"muggar" också.
 
Idag var det heldag skola 10-15 och sen gick jag och Cassie till gymmet och körde ett 40-45 minuters pass på en av maskinerna.. vad den nu heter. Sen lite styrka och sen hem. Kändes skönt! Dock slängde man i sig allt man hittade när man kom hem eftersom jag inte åt så mycket lunch och hade inget mellanmål med mig. Men man lär sig..
 

Vinter

Hejhej
 
Skola 9-15 idag, seminarie 7 som gick bra. Sen drog jag och Cassie till universitetsgymmet och jag signade upp mig för allkort/årskort! Känns skönt att inte behöva tänka på kostnaden utan att bara gå och träna när man vill. Idag gymmade vi i ungefär 2 timmar, kommer nog kännas i armarna imorn. Nästa pass blir imorn eller torsdag, men då blir det nog "jympa" i någon rolig form, kanske bodycombat eller step.
 
Imorn är vi lediga, då blir det nog stan med Emma och Cassie och kika lite på julsaker och sånt!
 
Andra gången snön kom hit till Örebro idag förresten, blev lite snökaos i trafiken och massa slask. Men lite mysigt.
 

So I twist and turn

Hejsan hejsan
 
Då var den helgen över. I fredags var jag hos Kalle med gänget och drack lite vin (för min del då.., dom andra drack öl och gick ut sen). Drog mig hemåt vid 00 tiden. Jobb dan efter som vanligt som ännu en gång gick ovanligt bra! Alla är så trevliga, både kollegor och kunder.. Här kommer jag verkligen stanna länge länge. Känns kul. Längtar till nästa arbetspass.
 
Idag har jag haft skola 12 och tjugo minuter framåt. Sen hämtade vi ut tentan. Sen åkte jag och Cassie och handlade upp hela CSNbidraget (nästan...) på ICA. Glöggen fick vi för 9,90 iallafall eftersom vi kom över 300krs sträcket!
 
Nu sitter jag med en jobbig värk i hela underkäken (känns som tandställning) pga mina underbara visdomständer och är mätt och belåten efter en god middag bestående av makaronsnäckor (nån ny grej?), pastasås med vitlökssmak och köttbullar. Blir en fin matlåda imorn.
 
Hehe julshoppingen för 1 år sen..

Fredag

Plingeliplong i lilla butikeeen
 
Åkte hem med Cassie igår efter seminariet som gick bra.
Idag har jag vart i stan typ 6 timmar, är heeelt hjärndöd (FULLT med folk denna lönedag,,) men fick tag på 2 tröjor, ett mobilskal, en söt glittrig necessär och en jul"stjärna" till örebro. OCH så tog jag en tur till SU campusbokhandeln för att kolla läget med mina små älsklingsböcker, som TYDLIGEN hade blivit sålda, hej 500lappen till Jenny! Passade alldeles utmärkt. Att byta 500 lappen mot 2 obligatorisk-litteratur-böcker som jag behövde tackade jag prompt nej till. Heh.
 
Nu ska jag äta snabbmiddag och fixa mig, sen ska jag dra med Nille till Kalle där gänget väntar och typ umgås lite. Blir inte så sent för min del då jag jobbar imorn som vanligt!
 

Onsdag

Hallå
 
Heeelt slut nu. Ledig idag men har pluggat 12-18 ungefär, dels med en norsk bok som är superjobbig att läsa, dels rättsfall, dels grupparbete. Imorn är det seminarium 6, sen vid 16 tar jag och Cassie tåget hem igen! Stannar dock bara till söndag..
 
Igår va vi och tränade också, mitt första Zumba-pass. Antar att det är olika från ledare till ledare men jag tyckte inte alls det var så kul som jag trodde. Det var jättesvåra (snabba) steg med salsainslag, inget för mig. Tycker mycket mer om "riktig" träning (enligt mig då..hehe) med styrka och sånt. Så nästa gång ska vi på Cardiobox! Boxningspass ungefär med inslag av styrka. Låter mer i min smak
 

Lite såhär


Do you believe in magic

Hejhej
 
Ledig idag. Har pluggat nonstop (känns d som iaf) 9-17.30. Är heeeeeeeelt död, mest i ögonen eftersom jag har stirrat på skärmen så pass länge. Inte bra.. men bra för plugget. Dels har jag gjort en del på grupparbete 1 med emma, dels grupparbete 2 med 4 andra, dels individuella till sem 6 i övermorgon. Har typ hundra saker till att göra men nu räcker det för idag.
 
Har precis bakat kladdkakemuffins för andra gången i denna lägenhet, förra fick jag slänga alla för dom blev brända och torra. Nu är dom väl helt degiga tänker jag, men skitsamma. Är inte sugen egentligen men det var det enda jag kunde baka med dom ingredienser jag hade.
 
NU kom jag på den stora dystra nyheten jag egentligen skulle berätta: vi har fått klassindelningen till nya klasserna A och B istället för a, b, c. Det gick ju som väntat, Cassie och Emma kom i A och jag i B. Såklart. Varför ska man ha tur med sånt? Men men. Får överleva 2,5 år då. Tackar. *mycketmerargochbitteränvadjaglåter*
 
Sist.....

At the hop

Godmorgon!
 
Somnade vid 1 igår, segt att man börjar vrida på dygnet igen. Men nu är jag uppe och håller på med frukosten, inväntar mitt goda bröd i ugnen.. mums. Sen blir det storstädning. Supersugen på att träna men ekar tomt på kontot så bara att vänta på lönen så att man kan köpa ett årskort på universitetsgymmet som Cassie köpt, 170 i månaden (allkort) + en extra månad gratis är ju grymt!
 
Hade gärna fått vara snö ute nu istället för regn

Not for the dough

Hejsan
 
Igår somnade jag hyfsat tidigt efter en ganska lång dag. Idag har jag inte gjort nåt alls, pluggat liiite lite men annars hållt mig i sängen och kollat på filmer o så. Tråkigt men är man pank så är man, får istället tänka på allt roligt jag ska göra nästa helg när jag är hemma. Då blir det jobb och fest.
 
Imorn blir det väl samma som idag fast häng med Cassie också!
Haha jag och Kaijser för några helger sen

Just let them ring

 
Ledig idag, har inte gjort nåt vettigt förutom att plugga. Seminarie 5 imorn, fortfarande juridik. Men nu när man är inne i tänket går det bra.
Cassie kom förbi en snabbis också. Båda vi har svinont i samtliga muskler från igår.. har aldrig gymmat med såna maskiner förut så det känns på lite ovanliga ställen i armarna och så. Men kul! Sugen på nästa pass. Blir nog nästa vecka (tajt budget atm.....).
 
Imorn ska jag följa med Emma efter seminariumet till en tatueringsstudio för hon ska tatuera sig! Nr 3 tror jag? Såå kul!! Har aldrig ens varit inne i en sån förut så ska bli spännande (att se henne lida).
 
 
Nåt sånt här ska hon göra, mandala kallas det.

Onsdag

Hallå
 
Idag orkade man sig till skolan iallafall, hehe. Grupp-plugg 10-13 och litteratursökningsföreläsning 13-15. Sen hem, slänga i sig nåt onyttigt och mot universitetsgymmet med Cassie. Vi hade tänkt gå på Core 17.15, men när vi kommer fram 17.13 till salen har dom redan börjat? Så vi hoppar väl in... men dom använde lite skumma redskap. Efter 20 minuter sa ledaren tack för idag. Där står vi som 2 frågetecken, det ska ju vara 1h? Så vi går till receptionen som också ser ut som ett frågetecken och låter oss gå in på gymmet istället! Så där stannade vi 1,5h hehe...
 
Nu har jag ätit middag och duschat och ska kolla på matchen sen sova. Ledig imorn dock! :)

Tisdag

Hejhej
 
Såå här är man lite sämst, skypade till 4 inatt och ja. Lektionen började 10. Det gick ju inte riktigt. Och tydligen sa läraren idag att dom ska slå ihop klasserna men dela upp oss, så kanske inte kommer vara kvar i samma klass som Cassie och Emma och DÅ kommer jag dööö, men tydligen går det kanske att ordna..
 
Idag har jag iallafall pluggat lite till seminariet på fredag. Sen vid 19 drog jag in till "stan" och tog en latte med Nawal och Linda på Java.
 

Citroën

Övningsköra lite med lånebilen! Sjukt snygg och fräsch
 
 

Måndag (redan)

Hej!
 
Så var den helgen bortblåst. Tentan gick bra (FÖRUTOM den LILLA detaljen att de 4 frågorna var alldeles för stora för att bli besvarade under 6 timmar, låter jättelänge men tro mig det räckte inte nånstans, blir ett G såklart men VG är lite osäkert med tanke på att man fick panikskriva den sista frågan..).
 
I fredags var jag hos Kalle med Jimmy och Matte + Kalles familj/släkt och drack lite, sen gick vi till Näsets nya "krog" men det var inget speciellt. I lördags drog jag, Jonte, Jimmy, Kalle, Matte, Teddy och Albin till Treat och sen vidare till Spitfire (no shit). Stannade till stängning och hade en flummig och kul kväll! :)
 

LETS DO THIS

Nu kör vi tenta då! ALL IN

Dan före dan...

Hejsan
 
Tenta imorn. Redan. Har inte haft nån vidare tentaångest efter jag hörde att alla utom 1 klarade tentan sist. Såå hur svårt kan det vara, hehe. Har läst lite idag iallafall, tog en paus med Cassie och tog en välbehövlig promenad i kylan till ica för att handla proviant inför morgondagen.
Ska läsa lite till nu och sen duscha, äta middag och dra över till Cassandra som vanligt för att kolla på New Moon och äta lite popcorn! :)
 
^Händer alltid...

Tentaplugget fortsätter

Hejhej!
 
Var ju hos tandläkaren imorse 9.20, hos folktandvården (första gången jag går dit?), annorlunda från min tandläkare i stockholm.. hon har det mycket finare. Men iallafall, han kollade på tanden, spolade rent och så. Nu känns det faktiskt mycket bättre! 33 kr gick det på, egentigen runt 300-700 men jag hade bidrag som jag inte använt.
 
Nu ska jag återgå till det roliga plugget... går långsamt framåt. Känns så skumt och läskigt att inte öva in allt som man brukar inför salstenta, nu är det mest att hitta det viktigaste och markera det.
 
Mitt lilla halloweenljus

Princess of china

Nu avslutar jag för dagen. Blev en kort pluggdag, men låg kvar i sängen och degade så länge för jag hade ingen lust att gå igenom det smärtsamma projektet med att äta eller att plugga heller för den delen. Men nu är iallafall lagboken lappad och förmodligen klar.
 
Nu ska jag duscha och tvätta håret, surpla i mig lite soppa och sen gå över till Cassie som vanligt och kolla på film/Solsidan. Mys!
 

Tandläkaren

Godmorgon
 
Höll tummarna för att när jag vaknade skulle all tandvärk vara borta och jag skulle kunna tugga normalt och öppna munnen. Men icke. Lika dåligt idag. Ringde 1177, dom ville inte ta min fråga om tandvärk tydligen (konstigt eftersom det står om tandvärk på deras hemsida...) och sen fick jag ringa jourtandvården i örebro. Fick en tid imorgon 9.20. Hoppas det inte är något allvarligt, blir ju typ 700 spänn bara att spola rent om det är det som krävs. Dock har jag tandvårdsbidrag på typ 300 tror jag.
 
SEGT

Lördag 3 November

Godmorgon!
Drog mig precis upp ur sköna sängen, sov sååå tungt inatt. Var en lång dag igår. Först redovisning, plugg, handla med Cassie, laga middag och se Bride wars + Paranormal activity 3 hos henne. Totaldäckade vid 1. Är utvilad nu om man säger så. Dock håller min visdomstand på att döda mig, kan knappt öppna munnen eller svälja. Blir kanske hemmakväll ikväll. Tråkigt men skönt.
 

Dancing in my head

 
Skola 9-13 idag, vi hade ju vår redovisning. Gick över förväntan bra! Riktigt nöjd med allas insats. Sen satt vi kvar lite och försökte lappa i böckerna, men utan lunch orkade man inte länge.
 
Jag och Cassie åkte till Ica och handlade lite mat inför kvällen. Ska dra över till henne om 45 och så ska vi laga middag (fläskfilé och potatisgratäng blev det) och sen se film tills vi somnar. Skönt med en lugn helg, vet att vännerna inte ska festa så mkt hemma heller så man missar inget. Sofie är ju i New York också, inte ALLS avis...
 
Snygga Rihanna (i nya videon?)

Laglöst land

Åt precis en riiiktigt god middag! Lagade (för första gången) kycklingklubbor i ugn med massa god krydda på, bulgur och sallad. Mums! Blev över förväntan. Cassandra kom över och höll mig sällskap också. Så himla trevligt att vi bor nära varandra och kan gå över såhär när vi känner för det. Imorgon ska vi ha mysmiddag och se film. Sen bestämde vi att vi ska gå och se Breaking Dawn pt 2 när den kommer ut nästnästa vecka också! LÄNGTAR
 

Post-its

Hejhej
 
Skola 9-13 idag, först redovisningar för några i klassen och sen fixade vi det sista med powerpointen till imorn då vi ska köra. Har läst min text lite och det ska väl gå bra, speciellt med tanke hur mycket innantill läsning man fick se idag.
 
Börjar dock få damp på post-its, det finns typ ingenstans här!? Jag snackar inte vanliga stora tråkiga, utan det finns ju faktiskt mindre i olika färger (av papper EJ PLAST) som man kan skriva på. Det är typ det viktigaste till tentan, att ha lappat allt. Så ska kolla Ica imorn annars måste jag nästan åka in till stan på lördag bara för att leta post-its....HUR onödigt.
 

RSS 2.0