Jag vet inget om dig men jag är fast inatt

yeeehhoooo hejhopp
 
 
Här pågår eller pågick kanske man ska säga storstädning dvs torkning av samtliga ytor, dammsugning och torkande av golv. Nu är det skinande rent och jag är nöjd såhär.
Somnade snabbt och "tidigt" igår för jag var så fruktansvärt död efter en heldag på stan, plus att jag hade typ träningsvärk i benen/vaderna hehe.
Nu ska jag faktiskt ge mig på att baka cupcakes, aldrig gjort förut. Tänkte bjuda Annie imorn när hon kommer hit på morgonen och då ska jag även bjuda på amerikanska pannkakor innan vi drar iväg till Marieberg Galleria och IKEA. Sjukt kul d ska bli!
 
Gårdagens lunch, suuupergott på cafét Bara Vara som förövrigt är typ Örebros bästa café. Orkade inte pröva deras onyttigheter men det får bli en annan gång.

Lördag

"Ännu" en lördag i Örebro. Hade såååååå gärna varit hemma nu och dragit ut med vännerna, är riktigt sugen på krogen faktiskt (händer inte ofta numera). Men här sitter man, med en jäkla värk i fötterna eftersom jag valde klackar idag när vi sprang runt i stan. Får väl ta en filmkväll nurå och köra hårt nästa/nästnästa helg. Längtar!
 

Dagens fångst

D här fina hittade jag idag
 
Bilden gör ingen rättvisa alls.. den är alltså helsvart. Här ser den nästan smutsig ut. Men orkar inte ta en ny bild. Plus att den är inte lika fluffig. Gjorde ju en helkonstig pose men ajaaaa

I <3 money och idag är jag glad

Hej på er
 
Vilken underbar dag! Trevligt sällskap, shopping och god mat. Och glatt humör heela dagen. Och en mycket mycket uppskattad smskonversation kl 4.30 inatt.
 
Linda och jag möttes på Våghustorget vid 12.30 och sen började vi direkt vår lilla shoppingrunda, som för min del slutade med en vinter/höst/vår-jacka från Monki, 3 tröjor, 1 par träningsbrallor, skitsnygga mockastövlar med klack och en mascara. GRYMT nöjd.
 
Sen drog vi till Ica och handlade bland annat ingredienser till cupcakes och kaffe.. som jag dricker nu. Älska.
 
Visar all shopping i nästa inlägg :)

Fredag

Hejhej
 
Seg dag alltså. Hade gärna åkt hem till ön istället men å andra sidan har jag planer imorn så. Va i skolan 9-13 idag och sen drog jag hem, satte på Andra avenyn och sov 3 timmar tills nu. Onödigt...... Har beställt hem mat nu för jag hade inget hemma. En så lat dag som det kan bli. Har dessutom ont överallt från "träningen" igår, hehe effektivt ju.
 
hemma i våras eller nåt

Studentlivet

Hallå
 
Ligger utslagen i sängen efter en skön dusch, har precis haft ett träningspass. Ja. Hemma. Hur dumt låter inte det? Men jag orkade verkligen inte gå ut i regnet och dra till friskis, så jag satte på samma musik som dom spelar på friskispassen hemma och körde ett pass med styrka och kondition. Gick superbra och blev skitsvettig, linnet hänger fortfarande på tork. Förmodligen inte lika effektivt kanske men det funkade. Bättre än inget tydligen.
 
Nu ska jag äta middag och kolla på Andra avenyn
 

Onsdag

Tjenare
 
Sååå skönt att sova ut imorse! Äta långsam frukost. Ha på svt 1 med psykoterapeutiska parsamtal. Skönt.
 
Nu är jag precis klar med Seminarie 2, blev 2,5 sidor! Jättenöjd. Man blir faktiskt lite stolt över sig själv, när jag läser mina texter är jag nöjd. Tycker jag har utvecklats i mitt skrivande.
 
Jaha vad ska man göra resten av kvällen då? Hade jag varit hemma hade jag väl dragit ut och hängt med polarna. Har skola tidigt imorn så det blir väl att spela lite gh och laga middag.. skoj.
 

De vet du

 
Heeeej
 
Skola 9-12 idag, med grupp-arbetet. Gick superbra och vi blev klara (seminarium på torsdag). Nu är det bara halva individuella kvar då.. men jag gör nog det mesta imorn.
 
Lön idag. Kollade nyss kontot. Gryyyymt nöjd! Mycket bättre än vad jag trodde, jobbade inte så mycket förra månaden och väntade mig typ 2-3 tusen max.
Lista på vad jag behöver (får prioritera lite och ta lite nu och lite senare, självklart inte allt på en gång):
 
> Höstjacka (NU)
> Kudde (hehe har bara 1 kudde här i Örebro, håller inte)
> Värmeskyddsspray till håret
> Breaking Dawn dvd pt 1
> Höst/vinterkläder
> Träningskläder
> Örhängen, ringar, armband
> Linsundersökning
> Frissan
> En matta
 + Till sparkontot (körkortsbuffert..?)

De här jackorna har jag kollat in än så länge. Vill inte ha för tjock eftersom jag har en dunjacka från Boomerang men min skinnjacka är alldeles för kall nu!
 
Ganska snygga. 1a bilden från H&M och de övriga från Vero Moda.
 

Sann romans

Såå nu är jag klar för idag med skrivandet. Blev en sid bara, men den blev bra. Får kanske ta och läsa lite på tåget, men jag mår ofta illa om jag läser när jag åker bil/tåg/buss så vi får se hur det blir med den saken. Kommer fram till Örebro vid 20 och lär vara hemma strax innan 21 eftersom deras buss-system är SÄMST.
 
                                   

Skolstress

Hejhejhej
 
Nu har skolstressen satt igång. Känner verkligen min puls höjas över dom sidorna som ska vara inlämnade på torsdag. Jätteintressant skrivning och jag kommer hinna, inga problem. Men det betyder att jag måste skippa att lägga den tid på grupparbetet som jag gärna ville. Men nu är det som det är. Kl 18 går tåget till Örebro, och denna gång stannar jag i 3v (längsta eveeer). På dessa 5 timmar ska jag hinna skriva 1,5 sidor minst och packa + säga hejdå till en vän som ska iväg en längre tid. Hej STRESSSSS
 
                              

Fredag

En av favoritfilmerna på tv (på 3an) och hemma i min stora säng. Superskönt. Imorn blir det jobb 7-15 och sen vet jag inte.
 

Take on me

Hejhej
 
Fortfarande sjuk men på bättringsvägen tror jag, med nässprayen kunde man få till en vanlig natts sömn iallafall! Superskönt. Fick tyvärr hoppa morgonens föreläsning som lät jätteintressant med kriminalvårdslagar (typ det roligaste inom juridiken vi läser verkar det som..) men jag orkade bara inte. Huvudet är som en klump dimma.
 
Nu packar jag lite och förbereder mig för att äta lunch, har ingen som helst aptit nu. Försökte äta middag igår vid 20 då jag aldrig blev hungrig, men icke.. fick slänga allt. Såååå tråkigt.
 
Det enda roliga är att Annie följer med mig på tåget (hennes pojkvän bor i sthlm). Skönt med sällskap. Åker 14 och är hemma 16.
 

Torsdag

Tjenare bloggen
 
Japp, fortfarande sjuk ja. Mer förkyld idag också, riktigt segt.. senast jag va sjuk va i typ februari så man har ju glömt hur jobbigt det faktiskt är. Men jag SLÄPADE mig till seminariet idag (så man slipper göra ersättningsuppgifter). Var riktigt intressant faktiskt. Men jobbigt..
 
Imorn åker jag hemåt, dels för att hoppas på att man blir frisk så jag kan jobba, dels för att säga hejdå till 2 vänner som ska lämna landet i ett halvår och dels så att jag kan ta hit mitt playstation så man kan spela lite roliga spel när man har tråkigt. Får se hur helgen blir beroende på hur jag mår.
 
Nu ska jag se film och vara sjuk
 
Hehe so true..

Då börjas det...

Hejhej

Ligger i sängen fortfarande, var ledig idag men hade planerat att åka över till Linda med Nawal för en fika.

Men då har man gått och blivit sjuk förstås. Kände lite i halsen igår och så vaknade jag vid 6 och då hade det brutit ut ordentligt. Halsont m svullna halsmandlar och förkylning. Perfekt tidpunkt.. Har obligatorisk 3 timmars lektion imorn och måste egentligen hem på fredag. Nu får jag se hur jag mår då.

Idag blir det sängliggande och lite plugg. Kul att man har 1 halstablett att hamstra med.......


Tillbaka

Hejsan
 
Haft en sååå bra helg, med massa skratt och vänner. Älskar verkligen att hänga med grabbgänget, det är en helt annan grej än att hänga med tjejkompisar (vilka betyder lika mycket men det är bara annorlunda). Med tjejer tänker man så mycket mer på problem, vilket kan vara skönt att slippa för en stund.
 
I fredags jobbade jag 13-19.30 och sen åt jag för 3e gången igår lite kräftor, sen drog jag till Vinnie med Jimmy, Nille och Kalle. Vi drog vidare till skärsätra där det var någon fest och det blev massa drama (inte mellan vårt gäng dock hehe). Men det var kul! Nästan så att min och Jimmys hemresa var roligast.. däär snackar vi flum på hög nivå. Vi hittade bl.a. en 96a påvägen som var pratglad och när han skulle gissa åldern på Jimmy som nyss har rakat sig och klippt sig och allt sa han 94a. Han blev inte så glad..(han är 89a) hahaha.Aja... insidejokes.
Sen igår va vi hos Vincent igen och kollade på filmer från 20.00 - 03.00. 
 
Nu ska jag packa och åka tillbaks till Örebro, är framme vid 18. Då måste man släpa sig till ICA och handla lite. Suck.
 

Dom senaste inköpen till lägenheten

En billig och riktigt fin ljushållare i badrummet, eftersom det inte är dimmer på ljusen blir det lite för starkt ibland, så då är det mysigt att tända ett litet ljus istället


På dessa bilder kan ni ju även notera det fula golvet dom har lagt in i badrummet och köket..



(Ett litet bestickställ)

Inflyttningspresenten

Hade ju en liten inflyttningsdrink förra fredagen, och då kom fina Linda med en liten blomma till mig. Här har ni en fin (suddig?) bild på den
 

Hoppas den lever ett tag!

Time to go home

Hejhej!
 
Idag var det föreläsning 10-12, sen satt vi med gruppen och jobbade lite på seminarie 1 (vilka jag gjorde klart fråga 1-5 av 13 igår så det underlättade ju lite..) och sen 15.15 hade vi handledning med vår lärare (dvs pratade om hur "allt" går).
 
Sen hade jag tänkt dra till friskis, men var lite osugen så jag drog med Jocke, Simon och Emma och körde lite frisbeegolf istället! Ligger en bana precis vid skolan så vi körde ett par varv, riktigt kul faktiskt. Plus att det var soligt så man måste ju passa på att vara ute.
 
Nu håller jag på och packar lite, drar hem kl 3 imorn (vi har föreläsning 10-12). Har min megaväska här som jag ska ta hem och använda en bag eller en mindre resväska istället. Men ska nog smuggla hem lite smutstvätt iaf.. har fortfarande inte köpt tvättmedel/sköljmedel och då blir det lite svårt.
 
Klart det ska bli skönt att komma hem, t.ex. sängen hemma slår min lilla 90grej här med hästlängder, men annars hade jag gärna kunnat stanna ett par månader..

Turboplugg

Jaaa jag pluggade väl inte så mycket idag, men ändå blev det tillräckligt. HUR!? Jo, för jag är sååå snabb. Jag tog många pauser också.. och kollade på lite William Spetz. Så jobbigt, för jag har fortfarande superont i mag"musklerna" efter träningen så varje gång jag skrattar (eller nyser för den delen) så gör det så inihelvete ont så det är liksom inte värt att skratta.. eller jo.
 
Nu ska jag.. vänta tills Halv 8 hos mig börjar. Och kika runt lite på mitt fina internäät.
 

Produktiv

Hej!
 
Kom precis ut ur duschen, va ute på en svettig PW med Cassandra (vår nya tjej i klassen!) i Markaspåret, det var ett bra tag sen jag gick där. Är heeelt slut nu,.. men jätteskönt. Är ju runt 20 grader ute så det blev extra varmt.
 
Nu är det snart dags för lunch och så ska jag sätta igång med juridik-plugget till seminarie I. 
 

Min fina gångväg till skolan...

Kommande veckor

Hej!
 
Måndag, men faktiskt lite skönt med en ny vecka. Har aldrig känt att jag varit så positiv en måndag, men det jag pluggar gillar jag ju och därför är lektionerna inte så jobbiga som i gymnasiet t.ex. Idag var det föreläsning 10-15.
 
Nu har jag precis snackat med jobbet, och det blir ett pass på lördag, möjligtvis fredag. Sen måste jag åka hem nästa helg igen, hade alldeles glömt bort det, men bolaget ska ha någon slags stor middag med 200 pers typ, 3 rätters, på lördagen och sen "info" dagen efter. Och det måste man gå på!
 
Nu hade jag tänkt plugga juridik, men orkar inte. Är ledig imorn så tar det då.
 

Btw, träningen gick asbra igår! Har superont i magmusklerna och axlarna idag men den smärtan är den bästa som finns. Nästa pass blir nog onsdag!

9/9-12

Godmorgon godmorgon
 
Blev hemmakväll igår, med MIB på tv som man sett ett x antal gånger. Idag har jag inget att göra fram till 4 då jag ska iväg till Friskis, det var INTE igår! Ska köpa något slags pröva-på-kort för 3 ggr nu för 150 spänn så slipper jag lägga 800 spänn för ett 3månaders kort direkt nu. Det får jag köra till nästa lön. Hoppas det är lika bra där som hemma på ön...
 

Helgen

Godmorgon på er
 
Vaknade vid 8, sov vidare till 10, låg i sängen och halvsov/slötittade på tv till halv 12. Superskönt. Sen släpade jag mig upp och lagade amerikanska pannkakor, huuur gott!?
 
Idag är planerna att baka bröd (jag gör godaste frullebrödet.. så ska göra upp ett lager så slipper man handla bröd höhö). Sen ikväll ska jag till väster och chilla med några lirare i klassen. Imorgon blir det förmodligen första friskispasset på ett halvår eller så! Känns toppen, är verkligen redo. Ska förhoppningsvis dit med Nawal också :)
 

Min brunch idag
 
 

En fredagkväll i Örebro

Heeeeeeeej
 
YESSSS I HAVE INTERNÄÄÄT så grymt!! Tog ungefär 50 samtal till kundtjänst innan dom orkade göra något åt saken, men såååå värt!
 
Sa nyss hejdå till Nawal och Linda som va här på en liten invigningsdrink + chokladfondue med jordgubbar, kiwi och banan, så himla trevligt. Är dock övermätt nu.. Nästan synd att man har så kul ihop för tiden försvinner så snabbt!
 
Imorn är det lördag. Har inga planer förutom eventuellt filmkväll m några i klassen :)
 

No internääät

Hej!

Har inget internet i min lilla lya för tillfället så gör ett litet inlägg i mobilen. Ska köpa en ny nätverkssladd på fredag så håller vi tummarna för att det funkar då.....


First day at school HT-12

Hejhej
 
Skola 9-12, men stannade till typ 13.30 för att köpa böcker (7 st på campusbokhandeln = 1250 spänn. AHH ICKE studentvänligt :S) och skriva ut lite grejer. Kul att träffa klassen, en ny tjej har vi också. Sen kom jag hem, åt lunch, ringde och pratade med Sofie en timme om viktiga saker och ringde supporten angående mitt internet (som utlovades ska vara fixat inom några dagar, why do I have a slight feeling of scepticism..)
 
Sen vart jag helt slut. Har inte gjort något vettigt alls. Redan 18.30??
Imorn är jag ledig, så då ska jag in till "stan" och kolla runt lite. Efter tvättställ bland annat.

I vintras

I'm fascinated by that gangster shit

Heej!
 
Nu är jag i Örebro. Känns så jäkla skumt, va inte jag nyss här??? Men nu i min EGNA lägenhet. Alltså känslan är bättre än jag trodde, trodde jag skulle få lite småpanik (kanske kommer iofs) men idag har jag haft fullt upp. Tog tåget 11-13, åkte hem, slängde upp lite grejer, åt en macka och drog till willys och megahandlade för tusenlappen. Har dock lite mer som ska köpas. Tur att man får studiecashen imorn dåå. Sen kom snälla Nawal med sin bil och skjutsade hem mig.
 
Nu har jag ätit middag och ska fortsätta fixa och packa upp. Lyssnar på mina nya högtalare just nu, gryyyymma! Sen funkar inte internet egentligen men kör på mobilens internet. Ska ringa supporten och fixa det imorn.
 

Packningen

Det här med att packa. Har hållt på sen igår, omsorgsfullt valt och valt bort, flyttat runt och lagt platt. Bytt till större väska. Men den vill inte gå igen. Vad har jag i väskan? Kläder - i en enligt min mening small amount, tillräcklig för två veckor. Nån skål och matlådor och bestick in an attempt to complete my kitchensupplies. Shampo, smink, plattång osv. Några böcker. 6 par skor. Alltså, HUR kan en stor väska inte GÅ IGEN!??????

1a September

Hej!
 
Lördag. Skulle ha åkt till Örebro, men gör det imorn istället. I figured, why today? Har inget att göra där idag iallafall, och skönare att åka imorn när jag är piggare.
 
Igår var jag, Jimmy, Vincent, Teddy, Albin och Matte hos Kalle. Vi spelade pyramiden som vanligt, umgicks med Kalles katter och snackade skit och ja, sånt. Var riktigt kul, trodde att det skulle bli mer fest men det var helt ok ändå. Vid 2 drog vi hem.
Nu ligger jag i sängen fortfarande, kollar på OC och njuter av dom sista timmarna hemma innan skola och allt..
 

RSS 2.0