Lite ledighet

Hej!
 
Länge sen (som vanligt). Har inte haft tid/lust att blogga bara men bara så alla vet kommer bloggen nog alltid finnas kvar hur långt uppehåll jag än har. Så håll koll... (*skrivasomomjagharmassareaders*)
 
Iallafaaaaaaaall. Kom nyss hem från Örebro och nu stannar jag en heeeel vecka. Jätteskönt. Har en del plugg, jobb och lite mer roliga saker att göra så det kommer nog gå fort.. :(
 
Skulle somna om jag la mig i sängen nu eftersom min dag började 7 imorse och en 2hs tågresa drar alltid ur all min energi, men nu ska jag iväg på arbetsmöte på jobbet. Tog ett extrapass imorn också + att jag ska kanske jobba på willys på onsdag m deras inventering - kachiiiing!
 
 

Ledighet

Hejsan hejsan!
 
Idag skrev vi i gruppen klart arbetet till på tisdag så nu är jag ledig, ända till torsdag. Men har en del läsning att ta igen..
Idag skrev vi som sagt på arbetet, 9-12, sen gick jag en 4kms pw, tog de lugnt idag eftersom det blev hårdträning igår och musklerna får ju inte brytas ner. Sen drog jag hem och hade egentligen inte tänkt göra nåt men jag totalstädade hela lägenheten (var typ.. en månad sen sist!?). Usch. Det var jobbigt. Värker i fötter och armar.
 
Nu ska jag se på tv (längtar till jag har ny tv så jag kan kolla på film från usb... kolla på datorn funkar liksom inte) och snart sova!
 

I helgen blir det IKEA! Denna byrå hade jag nog tänkt mig i hallen<3

Back again

Helloo
 
Måndag. Tåget till Örebro går 15.25 och framme vid 17. Sen hem, handla så jag slipper stresshandla imorn och ja. Skolveckan börjar. Kommer bli intensiv.. Har mkt att göra. Kuuuul.
 
Mmm det var väl den uppdateringen jag hade!
 

Söndag

Hejsan hejsan!
 
Helgen redan slut, hann knappt börja? Men igår så vart det jobb 11.30-15.30 och sen hem, duscha och möta Sofie, Stina och lilla Vilda (hunden) på Ica. Till middag gjorde vi supergoda hamburgare, nachos + guacamole och till efterrätt lite paj och lite dipp.
 
Idag är det tråkdag, pluggdag. Har en rapport som ska in på tisdagmorgon som sagt och jag måste typ skriva klart den idag eftersom morgondagen kommer bestå av tågresa och lite handlande..
 
Min lilla mini som har fått kattsnuva..<3

Fredag

Hallå!
 
En dag på stan. 4-5 timmar tog det. Först gick jag runt i hundratals butiker (kändes det som..) och hittade faktiskt hur mycket fint som helst! Speciellt inne på Zara, dock tycker jag att deras kläder (iaf just nu?) sitter skitdåligt.. dom är snygga och så men dyra och sitter dåligt = inget köp. Dock köpte jag faktiskt ett par beiga chinos som satt perfa!
Sen gick jag vidare och slutade upp med 1 par supersöta och billiga ballerinas och 4 toppar. Visar later!
 
Sen lånade jag 2 böcker på biblan, en till kursen och en till min självreflektionsuppgift som vi håller på med nu. Supersegt att börja på den.. 4 sidor max tror jag den får vara. Men imorn blir det mys med Soffan och hennes nya lilla vovvsing (efter jobb)!
 

Onsdag

Hallå!
 
VILKEN LÅNG DAG. Den började egentligen inatt då jag sov ovanligt dåligt (vilket ´flera i min klass också gjorde, COINCIDENCE!?!??? I THINK NOT!!!!).
Sen upp 8,
stan vid 9.30 för att möte gruppen, snacka och dricka kaffe,
sen intervju med en T5a på "Unga mammor och pappor" som var huuur intressant som helst,
sen lunch på Jensens med några i klassen,
sen seminarium 13-16,
sen träna 16.45-18.25.
Sen hem, äta, packa.

Nu: Däcka.
 
Imorn kl 12 går tåget hem iaf! Hem till plugg, jobb och ... frieeendz <3
 
 

Andra spännande nyheter

Jag har börjat tvätta i ÖREBRO!!! Suuuuperskönt! Fräscht! Lätt! Nästan roligt till och med!
(Kan ju också tillägga att white blossom-sköljmedlet doftar himmelskt)
 
Sen gjorde jag rödvinssås i fredags! Jättelätt, gott. Hade ingen sil så jag fick ta .. ja ni ser.
 
I lördags var jag och Cassie ute, (först Kåren som sög, sen hem typ askort till Moes polare sen Ritz som levererade!) och medans vi missade sista bussen var vi på donken och Cass levererade en av hennes finaste inövade autografer.

Det jag skulle berättat/visat för längesen men inte orkade föra över till datorn från mobilen

Hejhej!
 
Kan väl ge en uppdatering först. Skola idag, sen träning. Nu död. Det var det!
 
Jag var ju med Soffan på ett litet äventyr för ett tag sen, och då åkte jag alltså till Rapunzels hårstudio vid värtahamnen och köpte clipons! Rätt dyrt är det ju men fruktansvärt värt.. superkul att bara clipsa in lite extensions så har man långt och fint hår!
 

Fryydayyy

Godmorgon!
 
Vaknade 8.30 egentligen men kände att det var lite för tidigt så sov en timme till. Är ju ledig idag och uppgiften är inlämnad som skulle in idag 12.00 så nu ska jag iväg på favoritpasset push and lift, sen handla lite inför helgen och sen blir det nog en lugn filmkväll. Imorn verkar det bli utgång men det får man alltid se hur alla gör.
 
1 eller 2 år (?) gammal bild på mig och lille Carro i kungsan

Samtalsmetodik

Hej!
 
Onsdag redan. Skola 9-12 med äääntligen en bra lärare.. som inte ens är lärare egentligen utan jobbar på socialkontoret (?). Vi fick lära oss massa bra om att samtala och snart är det dags för rollspel med inspelning. Verkar sjukt kul.
 
Sen är det det här med studentlitteratur.. man glömmer bort den "lilla" summan varje delkurs. 800 gick det på idag och då har jag 4 böcker kvar!! Men 1 ska jag försöka låna och sen ska jag se om blocket har något att erbjuda. Priserna på t.ex. adlibris är ju hutlösa.
 
Nu har jag precis slängt i mig en fruktansvärt god lunch bestående av laxpasta med haricots verts och sparris och juice! MUMS. Sen träning kl 17-18.25 och sen hem till Cassie med Carro och chilla lite. Ledig till måndag!
 

April April

Hallå!
 
Påskledigheten är härmed över. Jag tog dock en extra dag (idag) för jag ville hänga m lite vänner igår. Påsken har varit asbra, har varit på påskmiddag (tacomiddag/tjejmiddag) och haft familje/släktmiddag. Och jobbat. Och tränat lite. Blev ingen utgång faktiskt vilket var planerat både på torsdagen och lördagen men det gör inget. Har haft kul ändå!
 
Nu går bussen om en halvtimme och sen tar jag tåget till Öret, tog ett tidigt tåg eftersom jag ville hinna handla ikväll så jag slipper göra det imorn efter skolan utan kan träna ist. Topp!
 
Längtar tillbaks till Sälen....!

RSS 2.0