Snart över!

Hejhej
 
Nu är äntligen en av dom kritiska faserna i pluggprocessen avklarad! Nämligen inmatningen av alla koder.. Bara dags för själva testningen imorn då. Dags att se om man blir verifierad eller falsifierad.. (ok jag jag vet jag pratar i lite för mkt pluggtermer............. kan inte hjälpas). Men det BORDE gå. Man behöver tydligen bara få 50% rätt. Återstår att se.
 
Men nu ska jag nog sova snart, tentan börjar nämligen 8(-14). Och 16 går tåget till borlänge där buss tar mig till hundfjället! Tar totalt 5 timmar och då ska jag nog hinna se lite filmer.. Sen skidåkning t.o.m. lördag! Får se om jag bloggar nåt där.
 
Annars får ni ha det så bra och vara riktigt avundsjuka på mig som kommer glida omkring i sälen och bara glömma allt som har med skolan att göra
 
 
Suuuuupergammal bild (som ni ser)
 

Torsdag

Hejhej
 
HEEELT slut. Varit en lång ledig dag. Började med att skriva klart min sammanfattning på 30 sidor. Blev klar vid 17 och sen träning, nästan 5 km intervaller på bandet och sen superlite styrka. Imorn blir det nog bara CX, kanske lite kondition. Sen plugg resten av helgen.. och på måndag tenta sen sälen!
 

Uncover

Hallå hallå
 
Nu är denna delkurs slut och tentan är sista steget. Skola 9-12 idag och sen hem och skriva sammanfattning, har 1 lång föreläsning på 52 sid kvar att sammanfatta sen går jag över till böckerna imorn och sen skriver jag ut allt, lär bli 40 sidor.. hehe. Brukar ligga på 60.
 
Nu är det äntligen dags för lite IQbefriande träning med Cass! Favoriten push & lift på 70 min med bästa ledaren Hanna 17.15.
 

Tisdag

Hejsan hejsan
 
Ledig dag idag. Har bara pluggat. Nu lägger jag dock ner, ska laga middag och sen träna. Gillar inte att äta innan men nu börjar passet inte förrän 19.35 och det är rätt sent.. men men.
 
Fick reda på att vi har skola fram till den 7e juni. Tack för den.
 
Nu ska jag laga" nacho de luxe.. mummmmmms.
 
 

Isoleringsveckan tar sin början

Hejhej
 
Helgen hemma gick supersnabbt, kom hem fredagkväll, jobbade 7-15.30 på lördag och sen åkte jag tillbaks 16 på söndagen. Hade tänkt gå ut lite men eftersom jag började så pass tidigt tog det dom sista krafterna efter skolveckan och det var superskönt att bara vara hemma och se massa filmer med familjen istället!
 
Idag blev det en fruktansvärt lång skoldag, 9-16. Men vi jobbade på extra så vi kunde vara lediga imorgon, för tentan närmar sig. Åkte och handlade en del med Cass också så man har lite föda under tentapluggsveckan..
 

Alla hjärtans dag

Hejhej
 
Dagen har försvunnit så himla snabbt. Vaknade 10, drog och tränade till 12.45 med cass och sen åkte vi till ica och handlade lite. Sen har jag lagat mat, packat lite, diskat, pluggat. Och nu är det kväll redan. Ska till Cass och äta ost och kex, kladdkaka och dricka lite rött. Sen sova för vi börjar tidigt imorn..
 

Onsdag

Hallå!
 
Snabbt inlägg innan jag drar iväg, ska möta upp Carro vid Tybble och köpa middag på "restaurangen" typ kebab blire nog. Idag var det skola 9-12, faktiskt bra lektion. Bra till tentan. Sen drog jag och Cass och tränade direkt, blev 5 km på crosstrainern och lite styrka. Vi har ganska ont överallt från push and lift passet i måndags, det är iiinte nådigt!
 
Nu närmar sig Sälen -13, ska bli gryyyymt att bara glida omkring på skidorna och äta gott och sova ( minus sova, för d händer aldrig på semestern m familjen men men).
 

Som en söndag

Hallå
 
Va helt säker på att det var söndag idag eftersom jag är ledig. Känna som söndag iallafall eftersom jag måste göra allt jag hade tänkt göra igår idag istället - städa och träna.

I lördags blev det utgång med Charlotte, Robban, Emma, Erik, Carro och Jocke, eller "utgång", större delen av kvällen va vi hos Carro och stökade runt, sen drog vi till Pitchers, nån slags pub. Men det blev en riktigt lyckad kväll, kom i säng vid 5. Så igår gjorde jag ingenting förutom pluggade lite lite.

 
Nu ska jag städa vidare men bjuder på några härliga bilder från i lördags dårå.. ok dom va typ inte så roliga men men.
 
BTW va hände m typsnittet?? ser ju askonstigt ut
 

Godmorgon

Hejsan hejsan och godmorgon
 
Igår vart det stan på dagen och sedan träning, vilket gjorde att jag lika gärna kunde ha somnat vid 21 för då var jag totaldöd. Men kämpade på till 01, för annars hade jag aldrig orkat vara uppe ikväll heller och det vill jag kunna eftersom vi ska över till Carro.
Nu har jag ätit frukost och ska sätta mig lite med seminarieuppgiften som ingen i klassen förstår sig på men det är bara att köra.
 
Hade tänkt baka bröd idag, hade alla ingredienser klara och så.. men självklart. Jästen låg i ett hyllfack där min mozzarella hade läckt ut och runnit runt så jästen var en enda deg. Jahapp. Har ingen lust att åka till Ica bara för ett pkt jäst så jag får skjuta lite på det.
 
 

Super 8 o'clock

Hejsan hejsan
 
Heeeelt slut. Skönt att man vänt tillbaks dygnet nu, somnar 23.30 och vaknar 8.40 nåt. Bra.
Idag var det skola 13-16, sen körde jag och Cass intervaller på bandet på gymmet, lite armstyrka, sen 60min core. Core passet var dock uuurtråkigt.
Sen hem och äta massssssa mat<3.
 
Nu kollar jag på film och lite fotboll.
 

Campusmässan -13

 
Hejsan!
 
En härlig ny dag. Gårdagen kan jag gärna glömma.
Sov ut riktigt ordentligt till 8.45, vaknade till och med av mig själv. Sen kl 10 var jag, Cassandra, Carro och Emma på Campusmässan. Har aldrig riktigt gillat såna mässor, dom som står vid montrerna är så himla på och jobbiga. Jag menar VARFÖR skulle nån vilja jobba i Värmland eller Motala? Men samlade på mig 4-5 pennor iallafall.
 
Sen blev det en god soppa till lunch, sen träning i form av CXWORX och nästan 5 km på crosstrainern. Svettigt värre som vanligt, sen hem och proppa i sig lite gott formbröd.. hehehe.
 
Nu håller jag på med en otroligt spännande kvalitativ analys av 11 SKITLÅNGA intervjuer.

Ocean of love

 
Hejhej!
 
Nyss hemkommen från en heldag på stan med Cissi. Har saknat henne såå mycket! Vi åkte direkt till Kista Galleria för stans butiker känns så stökiga.. Hittade dock inte mycket i gallerian heller, det är sjukt vad mycket tråkiga grejer ALLA butiker har just nu i klädväg. Samma grejer om och om igen. Men jag kom hem med underkläder, en väska och ett par svarta jeans.
 
Här är väskan! Den var från Scorett, billig och perfekt som skolväska (plats för block och sånt..). Min som jag har nu från DonDonna (Accent,.ännu billigare) har sett sina sista dagar snart.
Döskallarna är guldiga och inte silvriga som dom ser ut på bilden. Och den ser mkt bättre ut i verkligheten..

RSS 2.0