Midsommar

Hejhej!
 
Snart Midsommar! Bara 1 jobbdag kvar imorgon, 6-15. Sen ska jag handla mat inför fredagen då Ida kommer över (familjen åker till Turkiet). Det blir bad (?) vid fågelöudde om vädret är bra och grillning på kvällen. Mys!
 
Idag var det jobb 6-15 och efteråt träffade jag ännu en köpare och sålde 2 plagg till som jag sålde på Blocket. Har sålt 3 gånger nu! Går ju jättebra det här med att sälja. Hade ju bara tänkt slänga allt men varför inte tjäna på det + spara på miljön..
 
 

They can read all about it

Vila i frid Bianca Garvetti
Beställt
 
 

Lördagen

I lördags var jag och familjen på Grand Hotel för en bokad Afternoon Tea, sjukligt gott! Sen tajmade vi ju verkligen in rätt dag också, fick se en hel del kungligheter på hotellet!
 

Torsdag

Hallå!
 
Nu flyger dagarna iväg. Sommarlovet har börjat (i fredags kväll) och även jobbet. Denna vecka jobbar jag måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag OCH söndag! Bolaget har ju som alla vet (utom Amanda...) stängt på söndagar men vi ska fylla på ordentligt inför midsommarveckan.
 
Idag börjar jag 13 istället för 6 som jag gjort alla andra dagar, suuuperskönt att sova ut. Även fast jag vaknade 7 och var rätt redo att gå upp.. men tvingade mig att somna om till 9.
 
Så det blir inte så mycket bloggande nu eftersom jag jobbar, men ni sitter väl ändå inte vid datorn så mycket nu när det är sommar??
 
 
Bilden är tagen i helgen, men idag öser regnet också ned! Skönt när man jobbar
 
 

Sista dagen

Hej!
 
Sista heldagen i Örebro innan sommaren! Blir en plugg/pack-dag. Tenta imorn. Dock är det boktenta (man får ha med böckerna på tentan så du slipper lära dig ALLT utantill) så liiite skönt...
 
Igår var jag på "Marknadsafton" i Örebro med Cassie, Carro, Emma och Erik. Riktigt kul! Till 22 höll det på. Köpte en Langos som inte var supergod direkt men ätbar. Sen på Monki köpte jag en skön klänning som kommer invigas redan imorgon då jag åker hem!
 
Snart midsommar! Detta var för 2 år sedan med Ida hos mig, blir nog samma i år

Inte en krona

Halluuuu
 
3,5 dagar kvar till SOMMARLOV 2013
Börjar kännas! Börjar redan sakna lägenheten, staden (eh) och klasskompisarna... NÄSTAN så man längtar till hösten?
Iallafall. Sista träningen på ÖUIF innan sommaren idag! Blev ett passande Push and lift pass, 70 min. Det lär kännas imorn. Mina favoriter är benböj med skivstången och att träna tricepsen på brädan (liggandes och du fäller ner skivstången över huvudet med fast"spända" armar).
 
Idag blev det skola 10-15, sen fick jag vänta till 17 på att träningen skulle börja. Underhöll mig dock med lite stand-ups med David Batra. Satan vad han är rolig
 
 

Söndag

Hallå!
 
Söndag - tränings- och städdag. Igår hann jag iallafall tvätta.. Idag blev det storstädning, en sista gång innan sommarlovet. Innan blev det en ordentlig PW med Cassie. Riktigt skönt!
 
Nu lagar jag kalops, snart färdigt. Sen blir det Wallander!
 
Min kalops förra gången.. mums!

Cover your tracks

Hade jag varit hemma i Sthlm idag hade jag förmodligen gått på begravning. Jeffrey Guerra, kände aldrig honom men han gick i parallellklassen på gymnasiet. Minns att han alltid var glad, minns hans stora leende.
 
Vila i frid Jeffrey
 

We'll be coming back

Halloj!
 
Gårdagen blev i festens tecken. Började dagen med att lämna in hemtentan (som jag var nöjd med för en gångs skull) med Emmis. Sen drog vi till stan, köpte lite småsaker och åt en supergod lunch på Waynes som vanligt. Sen blev det lite bolaget och hem, åt en supergod tapas-middag.
Sen till Carro och föra med Sabrina, thomas, björn, cassie, erik och emmis! Sen gick vi till kåren och hade en heeeelkväll där till stängning 02. ZUPERKUL kväll alltså. Träffade till och med grannen som blev himla glad över att jag var den enda grannen som sa hej haha..
 

RSS 2.0