Skärtorsdag

Godmorgon!
 
Kom hem vid 23.30 igår efter träning 17.30-19.30 med Simon och Vincent, var sjukt roligt och gick jättebra. Sen kom Sebbe också och så åkte vi in till stan till Jensens och åt en rejäl middag! Verkligen en perfekt dag.
 
Idag är det skärtorsdag och kvällen består av middag med 10 pers hos Amanda, kommer bli riktigt trevligt! Tanken var utgång efteråt men det återstår att se.
 
Nu ska jag iallafall ut i solen på en liten pw
 

Vårkänslor och härliga påskledigheten!

Hej!!
 
Vilken energi man har idag!! Vaknade upp vid 9 med solsken genom fönstret, åt en god frukost och fixade mig. Sen hämtade Sofie upp mig och vi åkte iväg på äventyr, först en grej som jag ska visa sen.. och sen Täby Centrum! Hon köpte lite leksaker till sin nya vovve som kommer på tisdag, jag hittade faktiskt ingenting (ovanligt nog) där. En god och sund sallad till lunch!
 
Nu blir det träning med Vincent och Simon! Sen middag också tydligen. Trevligt
 

Påsklov

Hejsan hejsan!
 
Påsklovets första dag, känns bra! 11 dagar ledigt. 3 dagar jobb. Sen en del påsmiddagar, häng m kompisar och sånt mys. Ser verkligen fram emot det. Är i Örebro nu och har packat bagen fullproppad (u never know what you'll need...).
 
Sen fick jag reda på skatteåterbäringen så att säga satt.. så den var trevlig! Tackar för det.
 
Juste, en annan spännande sak att berätta! Var hos tandläkaren igår (18.30, visste inte ens att man kunde gå dit då???) och dom röntgade visdomstanden, klämde lite på halsen/underkäken och spolade, mm ja, fick utskrivet penicillin och köpte en speciell korttidsmunskölj. Nu får vi väl hoppas att den lille rackaren lugnar ner sig.. växer upp ordentligt.. och inte stör mer.
 
Min goda lunch på Riche förra veckan med Cissi!

New stuff

 
Sämst bild men det är iallafall en mockajacka från H&M. Superbillig och skitsnygg. Bara ett halvår kvar till användning då<3
 
Som jag längtat! Lexingtonpåslakan är ju dom lenaste (och dyraste) så nu slog jag till.. på ett kuddörngott..
Sen byter jag ut min gamla bodyshop brush (som förövrigt är grym) till Kicks egna. Fick superfina Diorborstar i julklapp men ska vänta med dom.. dom är såå fina vill inte förstöra dom hehe.
 
Har inga snygga klackar i Örebro så nu slog jag äntligen till (igen!) + att dom var billiga. Enligt expertisen var det de skönaste klackarna de hade inne just nu så kachiiiing på den. Dock är dom så fina så jag måste nog ta hem dom för en provtur..
 
Sommarskor!
 
Från H&M Home! Doftscentgrej med pinnar.. ja som ni ser. Doftar Cotton Flower som är min favorit.
 
Nytt shampo som ska vara bra enligt min egna hårexpert Emma
 
En Sillburk!!! Dock inte till Sill.. (äter inte det, förutom lite på jul/midsommar). Har te i den just nu. Tyckte bara den var så himla lantlig och fin.
 
Tror inte ni har sett nån av dessa, men de nyaste till gruppen är de två rosa muggarna från Bruka och den lilla gröna äggkoppen. Såå söta.
 
En billig blå handduk från Åhléns! En av favoritfärgerna, just den blåa. Havsblått.
 
Sen har vi lite kläder.. orkar inte fota allt men detta är lite.
 

Onsdag

Hej!
 
Ledig idag. Sov ut till 9.30 och låg i sängen och kollade på tv till 11. Superskööönt!
Helgen var grym hemma, hemma i fredags, jobb lördag dag och sen utgång med hela 14 pers på kvällen! Vi var på Debaser Slussen som inte var det bästa stället jag varit på om man säger så.. men det var riktigt kul iaf! Kom hem vid 3.
 
I söndags gjorde jag ingenting förutom att öppna fina paket från födelsedagen. Ska visa senare vad jag fick. Tänkte först visa bilder från mina senaste shoppingturer och lite så.
 
Ska förövrigt förmodligen ta en titt i Rapunzels salong nästa vecka för att kolla på deras clipons! Har suktat efter det i fleeera år men nu är det faktiskt på tiden att jag går dit! Ska dra med mig Sofie som konsultation. Berättar mer efter besöket.

Long time no see

Hejhej!
 
Länge sen sist.
 
Har börjat med artikelskrivandet i gruppen och det går helt ok. Snart får man tillbaks tentan också!!

Igår var det mellofinal och jag var under dagen i stan i många timmar med Emma, och hittade alldeles för mycket bra saker. Men jag är sjukt nöjd. Kanske visar bilder senare. Det var tänkt att vi skulle gå ut och röja på kvällskvisten men ingen orkade och det var väldigt trevligt att dricka rosé i Cassis soffa istället tillsammans med henne och hennes kille. Riktigt bra kväll! Även fast min favorit inte gick vidare.
 
Nu är det söndag = total städning av lägenheten, plugg, träning. En riktig brakdag med andra ord! Men ikväll ska jag koppla av in i det sista och äta gott.
 
 
 

Tisdag i Mars

Hej!
 
Semestern över. Tillbaks till den kalla, mörka, dystra vardagen! :))) Sälen var grymt, förutom dom 2 sista dagarna då det var storm. Men en heeel del skidåkning och ömma vader och god mat. Visar bilder senare.
Kom nyss fram till hålan, deppigt värre. Massa plugg framför mig men men. Nu har jag huvudvärk så jag ska packa upp, ta en varm dusch och sova.
 

RSS 2.0