Kvällsträning

Den dagen försvann snabbt!
 
Har skrivit klart tentan iallafall, ska korrekturläsa en sista gång ikväll och skicka in till urkund. Imorn blir det stan med Emma! (som belöning)
 
Nu är det dags för en 7kms pw. Hade tänkt gå på bandet på gymmet och sen gå på 30min cxworx men hann inte. Va nyss och handlade inför helgen! Köpte bland annat varmrökt lax. En favorit... dyrt var det dock!
 

Done aaaand done

Godmorgon!
 
Sov djupt inatt, men det var några idioter som var uppe vid 3,30 och festade (?) precis utanför fönstret och skrek och snackade högt. Inte ok. Men somnade om iallafall när dom gick..
 
Nu är hemtentan färdig! Ska bara trixa lite till med lite referenser.. kanske utveckla min slutsats. Kanske inte. Soligt idag och ikväll blir det äntligen träning. Mår super-illa av att sitta ner och skriva en hel dag. Usch.
 

Kämpiga tider

Hejhej!
 
Sitter med hemtentan och våndas. Har 1,5 sida kvar av 4... Det är väl inte supersvårt men det är sååå tråkigt och sååå flummigt.
Sen är jag såååå trött på vissa människor som tror att alla är som dom. Och mina tankar ändrar sig hela tiden - från att önska att x inte gick i vår klass för jag är SÅ trött på x ibland, men sen tänker jag att jag har mkt att tacka x för och att x gör många saker lite roligare. Ibland.
Thoughts thoughts...
 
Now:  back to the studio! (hemtenta)

A thousand years

Hallå hallå
 
Och nu sätter hemtentaskrivandet igång. Dock är det bara en halv tenta så den är mindre än en vanlig och ska därför in på fredag kl 14 redan. Men ändå.. det är den mest skumma hemtenta jag (och alla andra i klassen) nånsin fått. Efter en del revolutioner på lektionerna har vi nu fått svar på det mesta iallafall (NOT).
 
Handlar om ett etiskt dilemma, men du ska hitta dilemmat själv och det handlar om pliktetik men där jag ska "jobba" (Anhörigcentrum) finns typ inga riktiga plikter. SÅÅ SKUMT.
 
Well well. Solig dag som tusan idag och 25+, superhärligt att man måste sitta framför datorn då. Men det blir en PW alldeles strax.. Igår var det pw nästan 3km och 70 min push, har ganska ont i tricepsen idag.
 

2 veckor kvar

Godmorgon!
 
Sovmorgon idag då vi börjar skolan 13, riktigt skönt. Kom till örebro igårkväll och drog hem, åt lite middag och sen till Ica och handlade så jag slipper göra det idag och kan gå på pushpasset istället.
 
Nu är det bara 2 ynka veckor kvar till sommarlovet, men det är en heeel del plugg tills dess. Seminarium idag, hemtenta som ska in på fredag, handledning på måndag + förseminarium, seminarium på onsdagen och sen salstenta på fredagen. Phew...
 

Ännu en helg

Goddag!
 
Ännu en stress-dag igår. I förrgår var vi hos Carro m en del folk och drack lite rosé/rött. Mkt trevligt och blev en del "dans" och en stol som brakade ihop när en av carros vänner skulle ta ton.. hehe. Men sen blev det en hyfsat tidig morgon igår pga hetsig skoldag 10-16.30 och sen stresssssssspacka och sen åka till resecentrum för att vänta en timme på tåget (går 1 buss i timmen och tar jag den sena bussen kommer jag dit 15 min försent). Går på tåget. trasigt. Får vänta 45 min till avgång........
 
Sen nu har jag precis skickat in seminarieuppgiften och tar helg = jobb. Tog extrapass ikväll 15-19.30 och imorn extra 7-15.30 (skulle börjat 11.30) :) duktigt vaaa. Sen fick jag en extra trevlig lönespec igår... omgggg
 
 
I öret för några dagar sedan innan träning

Stresstisdag

Hallååå
 
Imorse blev det skitstressigt när jag kom på att jag behövde ha en grej utskriven till seminariet, så jag fick skriva upp det viktigaste förhand medan jag åt/sminkade mig. Sen fick jag nån slags nervkramp i  vänstra ögonlocket och det har fortfarande inte slutat, kommer och går! Stod på internet att man får det av stress och för lite sömn (som jag fick för lite av inatt!). Gooosh
 
Nu kom jag precis ut ur duschen efter en rejäl 7kms pw med Cass. Sjuuuuukt jobbigt i uppförsbackarna efter benträningen igår.. men det gick. Nu sitter jag med en smoothie: mango, banan, jordgubbar, vaniljkvarg, vaniljyoghurt. Mums...
 
Nu ska jag fixa mat och sen dra över till C för en filmkväll!
 

Söndag - städdag

Hej!
 
Idag är det nästan fullt-ut städdag hos mig. Ska städa hela lägenheten imorn, orkar inte idag.... Däremot tvättar jag och torkar ut lite i kylskåpet plus torkar/organiserar hyllorna i köket som är lite för stökiga för min smak.
 
Och igårkväll då, jag hade en hemmakväll med mig själv och bjöd mig på en dundermiddag med Entrecote + pommac (festligare blir det inte med den drycken..), hemmagjord vaniljpannacotta till efterrätt och en HEMGJORD strawberry daquiri. Hehe. Trodde inte det skulle gå att mixa stora isbitar med den lilla stavmixern men jojo ca 3 sekunder tog det.
 
Kan tillägga att det var en av de godaste jag druckit. Kanske ska man ändra inriktning till .. bartender?

!

Hur har jag kunnat undgå denna exceptionellt rockigt grymma (gamla) låt!? Precis min stil när det gäller såna här, ja, rockiga (gamla) låtar. Hittade den i ett Scrubsavsnitt (!)
 
A-W-E-S-O-M-E
 
MORE THAN A FEELING

Glasäpplen

Goddag!
 
Tiisd...-höll jag på att skriva fast nä toorsdag idag ja juste. Veckorna går fort!
 
Idag var det föreläsning (!!), första på typ ett halvår? Men det var intressant, delvis. Etik.
Sen stod vi ett gäng o bara snacka ett bra tag, en polare i klassen har precis fått barn och lite så. Sen drog jag och Cass hem till Grankotten och låg ute i solen ett tag. Sommar<3
 
Nu väntar jag på min ugnsbakade lax i ugnen och sen sova hyyfsat tidigt. Imorn blir det träning och en jädra massa plugg!
 
Mitt ljusa fina hår i julas. Ska boka in tid....
 

Måndag

Hej!
 
Helgen över. I fredags gjorde jag inget tror jag förutom att sälja saker från Blocket, plus häng i stan med syrran. I lördags blev det utgång! Först hem till Anna m lite folk, sen delade vi upp oss, mötte upp nya och så. Hamnade på Debaser Slussens uteservering. Sen åkte vi (jag, sofie, stina, fredde) runt i bilen ett tag. Sen hem.
 
Idag har jag pluggat, joggat och chillat. Imorn blir det häng i stan med Ida! Härligt. Får dock inte spendera pengar på annat än en liten fika kanske. På onsdag blire Öret en vecka. Ser nästan fram emot det.
 
 
Har jag visat mina nya pjucks förresten!?!?? Här är dom iallafall och jag äääälskar dom

En torsdag

Vilken nästan helt perfekt "sommar"dag!
 
Vaknade utsövd. Pluggade liite lite. Åt en god sill-lunch. Tog en joggingtur så svetten rann och ansiktet blev tomatfärgat. Tog en rejäl dusch. Åt lite nötter/kex och gott mineralvatten i solen m mamma och pappa. Övningskörde. Åkte till thaistället och köpte mat och åt upp snabbt hemma m familjen. Nu: film och sova tidigt!
 
Lugn dag som det ska vara. Ingen stress.
 
 
Imorn blir det stan, ska lämna tillbaks en bok och kanske köpa ett mobilskal och lite så.
 

Gårdagen på Elfvik

 

Strövtåg i hembygden

Hejhej!
 
Nu drar sig "ledigheten" mot sitt slut. Imorn åker jag tillbaks till öret men kommer tillbaks hem redan dan efter och sen åker jag tillbaka för en längre visit på söndag (TROR jag iallfall eftersom det verkar vara tågarbete mellan bålsta-stockholm och jag vet inte om jag .. orkar åka buss på 1h extra).
 
Ska berätta om mina senaste dagar!
 
I fredags var jag i stan med Ida som sagt, och jag var alltså inne i stan 11-19 (!!). Storshoppade INTE vilket var duktigt. Köpte utelöparskor, träningsbyxor, strumpor och en topp.
I lördags fyllde mamma år så vi bakade tårta och grillade, sen drog jag hem till Soffy på kvällen med Amanda, Koffe och Stina och kollade på Wolverine och åt massa gottis. Sprang en runda med dom nya dojjorna också.
 
Igår gjorde jag i stort sett inget mer än att åka på en rejäl cykeltur m syrran till en fin strandkant och åt rostbiff, potatissallad, baguette, ramlösa kiwi, jordgubbar och daimtårta.
 
Idag då! Pluggat lite och satt ute i solen i några timmar med fina Sofie och hennes vovvsing.
 

Torsdag och MAJ!

Hellåååååå
 
Idag blir det en chilldag! Har jobbat och stökat runt nu ett tag så idag ska jag städa, plugga, gå en pw. Inventeringen på willys gick bra och snabbt men hade huvudvärk så det var lite segt ändå.
 
Ja det var väl den uppdateringen. Imorn blir det nog stan med Ida! Ska leta utegympaskor, iphoneskal och lite sånt.

RSS 2.0