Nästa köp

Kollade runt efter skorna jag visade i några inlägg sen, men Clarksen var jättefula i verkligheten. Förstår inte varför, mina Clarks (vanliga svarta höstskor) är jättebra. Men de där curlingkängorna såg man sömmarna på och såg riktigt B ut så att säga. Så det blir nog dessa istället! Riktigt sköna och snygga, plus att det är 10% om jag köper dom på onsdag och så har jag en 100krs check! Awesome
 
 

Måndag

Hallååå
 
Händer så mycket just nu! Resa hit och dit, plugga, jobba, träffa kompisar and so on... Har tänkt blogga om massa saker men så skjuts det bara upp.
 
Iallafall. Har en lugn stund nu så tänkte väl bara uppdatera lite!
 
Idag hade jag tänkt åka till Öret men det blir imorgonkväll istället. Idag har jag pluggat som en galning till projektseminariet ons-tors. Sen har vi tenta om en vecka men det hinner man ju inte nu, känns jättestressigt!! Sen tog jag en riktigt blöt pw i ösregnet.. min jacka var inte direkt vattentät.
 
Imorgon blir det klippning kl 10, ska visa bilder!! Sen hem, plugga, åka till örebro, handla och plugga sen däcka i säng.
Vet inte om jag presenterat min nyaste tillökning i parfymsortimentet? Fastnade direkt, nu har jag som vanligt tröttnat lite, men den funkar bra!
 
 

Vinter

Ja det ska ju snöa lite i .. länet? Nej.. jo. Vad detta län nu heter. Men det ska snöa i områdena här omkring imorn. Lite. Jag har ju köpt snygga skinnstövlar och vanliga svarta skor. Men jag har inga vinterkängor! Så det ska jag kika på i helgen lite. Tänkte kolla på dessa, vad tycks?
 
 
 

Tandläkaren

 
 
Hallååå bloggen!
 
Det var länge sen. Blir så jobbigt när man inte skriver på ett tag, för då känner man att man har jättemycket att skriva om och så blir det pressat.
 
Nu i skrivande stund ligger jag i sängen, i örebro dårå, och chillar lite. Vi har haft 2 intensiva skrivdagar (vi skriver om människor i kris, mkt intressant). Nu är jag klar med mitt nästan 5 sidors stressarbete.
 
Imorse var jag hos tandläkaren för första gången på .. 2.. nej 3 år? Det såg inge vidare ut va.
 
1. Jag har inflammerat tandkött
2. Jag har 1 hål (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH)
3. Jag har 1 minihål, ett sånt som man inte behandlar (enligt läkaren iaf)
4. Jag pressar tänder. Men det har jag vetat om ett tag.. beror oftast på stress. Vi pratade inget mer om det men jag har gjort mina efterforskningar. Har jättekända käkmuskler kände vi iaf när vi tryckte lite. Blir väl en bettskena på det.
5. Jag tecknade iaf frisktandvård! Nu blir det en massa besök i framtiden yeeeeheey
 

Glossybox September

Fick min efterlängtade glossybox i veckan!
 
Detta var innehållet

Öppnade den tillsammans med Cassie och vi blev väl båda lite chockade över hur SMÅ produkterna var!! Har läst runt lite och tydligen hade jag (såklart) otur med denna box eftersom den var typ den sämsta nånsin. Brukar vara bättre/större produkter så jag tänker faktiskt ge det en chans till.
 
> 2 filmnedladdningar - the great gatsby (redan sett... duh) och Ego.
> ett nagelbalsam - ska bli intressant att pröva faktiskt, kan behövas då mina nagelband är snustorra
> läppbalsam - eller ngt. Kan väl vara kul...
> weleda schampo - jaha. kan väl ha den till mina sminkborstar?
> l'occitane duschgel - har redan denna i typ 10ggr större storlek......... :)))
> mineralhighlighter - GAH hemsk färg. den är alltså vit men typ, silvervit. vad ha den till!?
> kylmask för ögonen - vad har man denna till egentligen? och när? varför?
 
Jaaa som ni ser. Inte så nöjd. Asken var ju fin iallafall........... men som sagt. Ger tyska (?) glossybox en chans till. Better shape up guys
 

Tisdag

Tjoho!
 
Så var den helgen över. Blev en myskväll med Sofie i lördags, med en SUPERgod middag och Gatsby. Igår var jag och Cissi i stan och sprang omkring. Slutade upp på Espresso House på NK med varsin "smoothie", snarare bär blandat med is. Gott gott.
 
Nu är det dags att åka tillbaks till Öret för ett seminarium imorgon och lite grupp-plugg. Men sen får jag se om jag stannar i öret i helgen eller åker hem igen.. är ju ledig tors-tis och cassie ska hem, blir tråkigt att va kvar själv ;)
 
 

RSS 2.0