Äntligen tillbaka

Heeeej!
 
Ja den där tröttheten efter jobbet jag skrev om KANSKE var Influensan som jag fick i onsdags. Har legat till sängs sen dess. Inte kunnat röra en fena i stort sett, tvingade i mig mat som jag tvingade mig att "laga". Usch vad jobbigt det var alltså.
 
Men NU är jag alltså på benen igen och imorn är det tillbaks till praktiken som gäller. Och på fredag åker jag äntligen äntligen hem..
för jobb på lördagen som vanligt
 
Längtar verkligen till våren nu
 

F**kin' problems

Halloj
 
Vårterminens praktik dag 2 avklarad. Har gått jättebra hittills, men jag tycker det kräver supermkt energi att komma till ett nytt ställe. Alla är snälla. Men kommer ta ett bra tag innan man kommer in i det nya jobbet.
 
Somnar snart. Detta är även det tråkiga med att vara på praktiken 8-16.30 må-fre. Är DÖD när jag kommer innanför dörren = ej mkt fritid
 
RAMLADE (halkade) på bussen påvägen hem också. Så jävla gött med lite svanskote/handledsskador på det
 
 

Nya Iittala assietter

Är jättenöjd över årets rea-fynd på NK!
 
 

Sista måndagen med sovmorgon

Halloj!
 
Försökte njuta riktigt ordentligt imorse eftersom detta är sista måndagen som jag inte ska upp tidigt på ett bra tag. Praktiken börjar nästa måndag och sen fortsätter det fram till juni..
 
Nu har snön också kommit lite mer ordentligt! Tycker det är supermysigt, fattar inte alla som klagar. Jag har SÅ mycket hellre kallt och snö än 10+ och regn. Iallafall nu i januari!
 
Just nu håller jag på och storstädar, skrev klart hemtentan imorse så det var skönt att slippa tänka på den. Ikväll blir det träning, push and lift som vanligt :-)
 
Min goda rotfruktssoppa jag gjorde igår! Mums
 
 
 

2014

Hallå!
 
Nytt år! Jätteskönt som vanligt, dock tycker jag alltid att själva nyårsafton FLYGER förbi. Jag vill att det ska gå långsamt så man hinner tänka och se fyrverkerier.. och jag skulle helst vilja dela på mig så jag dels kunde vara med släkten/familjen och dels med vännerna. Men men! Det var ett bra nyår, hos Sofie med lite folk :)
 
Nu är det lördag, första lördagen på jag vet inte hur länge som jag faktiskt är ledig!!! (på ön iaf). Så jag ska njuta ordentligt. Ska strax ta bussen för att träffa Ida, vi ska laga nån god lunch hos hennes mamma. Ta en te på Princess. Bara ta det lugnt.. skönt! :)
 
Dock hade det gärna fått vara en skön sommardag ute istället för dis och regn och slask.. usch!
 
 

RSS 2.0