Imorgon

MEN KUL att jag måste gå upp halv 5 (!!!!!!!!!!!) imorgon bara för att vi måste gå "Strindbergspromenaden" kl 7:00 med svenskan. TACK FÖR DET

1a Advent

GOD JUUUL!
Nu har jag satt upp min fina fina julstjärna också hihi :D

Sitter och snackar på msn med en av de franska studenterna i Rennes som vi typ ska bo hos när min grupp åker dit i mars! :) Han heter Xavier haha.. :D och har en flickvän i halland eller nåt sånt. Verkar väldigt trevlig. Pax för att bo hos honom! Han lyssnar på Håkan hellström också.. wow liksom

Imorgon börjar julkalendern, vad tror ni då? Jag tror den kommer floppa rejält :)

Lördag

Här sitter jag och skriver lite projektarbete.. (!!) haha

Idag köpte vi utegran! vi brukar ha en inne och en ute nämligen.
Haha det bästa är att vi är nästan dom enda i hela området som har så mycket julgrejer ute nu. Vi har en gran med ljusslingor i, en typ grön ren med ljusslingor i, ett träd med ljusslingor, en buske med ljusslingor, ett "staket" med ljusslingor och snart kommer vi ha ljusslingor på balkongen och 3 lysande paket också.. i love it! Det blir verkligen inte lika kul med julen om man inte fixar till allt! 100% julstämning är påväg

Ikväll hade jag kunnat gå ut.. men ska vara barnvakt igen hehe. Aja det passar väl som sagt ganska bra pga min medicin. Ska få pengar ikväll dessutom, då känns det alltid lite bättre. ;)
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Etnografiska.. hoppas deras restaurang är öppen!


Denna söta sak köpte jag vid julgransförsäljningen!

Roisin Murphy - Let me know

Aaah lite bloggtorka sry! ;)

Har inte alls hunnit skriva några inlägg för det har varit sjukt stressigt de senaste dagarna. Har jobbat, varit hos doktorn och äntligen fått medicin för min konstiga sjukdom som aldrig vill gå över, så nu och 8 dagar framöver går jag på antibiotika.
Och ni kan ju själva räkna ut vad det betyder? Inget festande för mig på fredag.. SNYFT! Okej, visst kan jag dra på fest ändå men det blir inte riktigt lika kul.. jaja vi får se hur jag gör, kanske ska på middag med en polare om jag dissar festen. :)

Utvecklingssamtalet gick bra. Ligger helt okej/bra till i alla ämnen förutom Projektarbetet där jag har ig-varning haha.. eller hade iaf, men det berodde ju på min sjukdom som jag har förklarat för min projektledare nu.

Snön har nästan smält bort nu vilket är både bra och dåligt, och i helgen tror jag vi ska köpa utejulgran! Sen på söndag då det är 1a Advent ska jag och min pp (projektpolare, KUL VA!) åka till Etnografiska muséet och kolla runt lite..
Nu ska jag duscha och sova, Laterz!


 Fast mina är inte rosa! :(

Madcon - Beggin

Heeeey!
Idag träffade jag som jag skrev igår vår syo, och hon sa väl inte så mycket som jag inte redan visste.. Typ att det blir antingen att satsa på att få högt på Högskoleprovet (typ 1.2 eller nåt) eller läsa upp på komvux. Så det blir väl både och för min del för att försöka satsa så mycket som möjligt.. åh har verkligen bestämt mig för juridik nu så varför kan jag inte bara få komma in!

Hur ser resten av veckan ut då? Plugg plugg plugg (yeah right),jobb, utvecklingssamtal och förhoppningsvis fekke på fredaaaag ;D haha Sen är det ju 1a Advent på söndag! Åh gud så mysigt det kommer bli, fan om snön är borta då bara..

Imorgon ska jag inviga mina nya skor från Irland köpta på Penney's (tror jag det hette?), visar bild imorgon.. världens mysigaste skor!  :)
jättegammal bild på mig hihi ;)


Beyonce - If I were a boy

Nu har jag snart bara Brott & straff kvar, duktigt och ovanligt va? Jag brukar verkligen inte kunna plugga så bra på söndagar..

Är typ fett deppad just nu för räknade nyss ut mitt snittbetyg som man ska använda för att söka in till högskolan/universitet och jag hade planerat Juristlinjen. Klart man visste att det var stor konkurrens i storstäderna speciellt i Stockholm men .. höga snittbetyg för att komma in hade jag ingen aning om att det var. Jag är med andra ord helt körd för juridik? Eller? Jag fattar inte riktigt så jag ska boka en tid med vår studievägledare.. får se vad hon har att säga.

Söndag

Jag hatar söndagar.. hittar aldrig nåt bra med söndagar. Ingenting! Idag ska jag plugga mandarin, kemi, miljökunskap och läsa Brott & Straff.

I fredags var det roligare! Då var det SACO-mässan i Älvsjö som i sig var jättejobbig för jag klarar inte av när det är varmt och fullsmockat med folk vilket det alltid är där.
Men innan åt jag, Sofie och Jenny lunch i Kungshallen (Taco bar för min del ofc), och efteråt fikade vi i flera timmar på John Chris. Jättemysigt café, jag tog en latte och morotskaka ;) Vi planerade lite inför eftergymnasietiden, det kommer sannerligen bli spännande...


Våra ljusslingor på baksidan..mysigt det ser ut va :)

Baby breathing your love

Såg precis på Atonement (Försoning) med mamsen, faktiskt väldigt bra film! Och jag ger den 5 av 5 toasters haha..toppenkul


Gotta keep in goin

Igårkväll satt jag barnvakt från 19.30 - 00.00 = moneymoney = mer julklappar. Var ganska segt att sitta en fredagkväll då jag kunde vart på fest men aja. Hon sov hela tiden så det gick jättebra och dom hade köpt typ massa godis och gott till mig så jag klarade mig ;)

Imorse blev jag väckt av syrran som var helt till sig pga all snö som kommit under natten! Hur mycket och hur mysigt som helst.. Passade perfekt också för idag bakade vi pepparkakor här hemma.



Ikväll har jag taggat till med massa bra ny musik för jag skulle dragit ut men i sista sekund så bangar folk och så blir det inget.. JAG SOM VAR FESTSUGEN!? När jag blir det är det inte okej när det visar sig att det inte kommer bli nåt överhuvudtaget....inte okej.


Torsdag



2 par vantar - H&M
Örhängen och hårspännen - Glitter
Mascara - Åhléns

Ääääntligen hittade jag vantar! Mina händer är räddade! Synd att det inte fanns rosa bara :/
Lumene mascaran rekommenderar jag verkligen,jag är en sån som använder 3-4 mascaror samtidigt för olika funktioner, och denna använder jag för att separera fransarna och det blir otroligt lyckat resultat!
Köpte även 2 julklappar till mamsen och 1 till min kusin, men det är verkligen bara början..

Ne-yo - Miss Independent

Jag tröttnar aldrig på den låten.. så otroligt mysig. Påminner om Irland :)

Nu ska jag snart ta en buss till stan för att leta lite julklappar och sånt, men ska även som sagt kolla på en väska till mig eftersom jag inte har någon bra och vantar behöver jag! Stickade rosa tumvantar vill jag ha.. Sen är det direkt till kören som vår lärare snygglars ska hålla idag hahaha ;) Hörs senare och då tänkte jag visa det jag köpte om det blev nåt bra!

Ne-yoooo


Onsdag

ÅÅÅH DET SNÖÖAR!!! JAAAAAAAAA JUL JUL JUL!!

Fast det är inte första snön, det var i söndags tror jag.. men gud vad det är underbart med snö! Regn och slask kan jag gärna vara utan men det bästa med vintern är snön (förutom julen).  :)
Snälla låt snön ligga kvar tills imorgon.. alltså fulländat det vore


Idag var vi på Käppala Reningsverk eller nåt sånt med miljön, och det kunde säkert ha varit intressant om man hade hört vad gubben snackade om men.. aja det var kul i krisses bil med klaris och jessica iaf haha.

Och ja jag är nästan helt hundra procent frisk nu! Lite förkylning sitter som sagt kvar men det blir mindre och mindre.. så imorgon tänkte jag ta en tur till stan eftersom jag slutar 10.20 och börja leta lite julklappar, och kanske leta efter en väska och plattång till mig. :) Tänkte kolla väska på Souk, Friis & Company, dom brukar ha väldigt snygga väskor, får se om dom har fått in nåt nytt! Ska även omboka klippningen som jag missade.
Sen blir det den efterlängtade kören..
Ikväll ska jag försöka få lite plugg överstökat, men till min stora besvikelse går det ingen Andra Avenyn ikväll! VA!

Nya tag

Japp såklaart såg blev jag sjuk igen(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i onsdags, och var sjuk ända tills i söndags. Är självklart fortfarande förkyld (vad annars) men.. annars ser det ljust ut! Grejen är ju den att när man är sjuk blir man mycket mer mottaglig för sjukdomar och jag gick ju till skolan (det är alltid viktiga lektioner som man inte kan skippa..) så därför fick jag sjukdom på sjukdom.. osv osv.

I torsdags då, ja jag fick avboka allt roligt.. klippning och födelsedagsfika, kör och shopping.. suck dubbelsuck
I lördags bakade vi lussebullar här hemma! Det tröttnar man aldrig på eller hur? Alltså.. doften av saffran..aah jag blir julgalen.. :)
Idag och igår var jag barnvakt iaf, och på fredag ska jag sitta kväll. Asbra med lite pengar nu när julklappsköphysterin snart börjar.. bara typ 32 dagar kvar!! Har bara jul jul jul på huvudet nuförtiden..
Julkalender snart, nån som tror att den blir bra? Inte jag.. efter alla dessa skräpkalendrar som lassemajas detektivbyrå, En decemberdröm.. förra årets En riktig jul var verkligen ingen höjdare heller. Ska det vara så svårt svt?


Årets; Skägget i Brevlådan (...va)

Sjuk igen/fortfarande?....

Ja det verkar så, har haft sjuk migrän hela dagen och fick ont i halsen som ett plus på det. Har jag fått världens sämsta immunförsvar helt plötsligt? Jag som ätit så mycket c-vitaminer på sistone och försökt sova ordentligt!? Buhuu vad är det här för jävla sjukdom................

Och imorgon ska ju jag klippa mig! Hur ska det gå? Jag har iaf sjukanmält mig till de enda 2 lektionerna jag har på morgonen, känns bättre att vila ut mig ännu mer vilket jag eh tydligen behöver.
Undrar hur det kommer gå med franskaprovet också, har inte ens börjat plugga bara för att jag slängde mig i sängen så fort jag kom hem och sov ca 2 timmar, tog sen ett varmt bad, det brukar hjälpa lite.

Suck och just imorgon som är en sån rolig dag! Katarina i min klass ska ha födelsedagsfika, jag har jul-kör ;) och så hade jag planerat att leta runt efter en ny plattång också.. aaaaah

 
kanske blir denna? dock är den ganska dyr och jag använder inte plattänger så värst ofta :)

Kanske filmkväll

Gick precis på promenad med mamsen ute i regnet.. Eftersom jag har varit sjuk så otroligt länge (minns inte sist jag var sjuk så här länge!), har jag inte kunnat träna och det har iofs varit helt okej men ändå inte, man känner sig inte lika bra! Så nu har jag börjat lite smått med promenaderna haha.. Friskis får nog vänta en vecka till, är inte helt frisk än och då är det bara onödigt och träna eftersom alla celler och sånt inriktar sig till hundra procent på att återställa kroppen göra dig frisk.

Nu orkar jag inte tänka på plugg längre utan ska lägga mig i sängen och kolla på lite Andra Avenyn som jag totalt har fastnat för och sen Desperate Housewives.. Har franskaprov på fredag men äh, det tar jag imorgon. La mig 12 igår så är gaaanska trött..

Ha en bra kväll =)


No stress

Min syster ska få min bruna Fjällräven jacka som i storleken passar henne bättre, och därför har jag nu börjat kolla runt efter vilken ny vinterjacka jag ska köpa.. Hade tänkt Fjällräven i större storlek och annan färg, men jag tror jag hellre vill ha nåt annat.
Kan verkligen tänka mig en Canada Goose!;



Den vita ser inte alls snygg ut här haha men hittade ingen bättre bild. Har ingen aning om vilken färg jag hade tänkt mig men det blir väl lättare att avgöra när man är i affären.. :)
Dom ser så sjukt mysiga ut! Har en Canada Goose väst som är jätteskön, så varför inte köra på en jacka också?

Dagens outfit



Svart kofta - Only (köpt i Irland)
Vit tröja med volang- Zara (från Irland)
Svarta strumpbyxor - H&M

Måndag

Efter sömn känns allt bättre!

Idag är det specialschemadag i skolan vilket jag älskar, för det betyder ledighet! Dock hade vi en liten föreläsning imorse mellan 8:00 och 10:10. Det var Sioma Zubicky som berättade om förintelsen, han var nämligen på ett koncentrationsläger när han var liten och var med om allt det där hemska som försiggick där. Jag har redan varit på en föreläsning med honom när jag gick i 9an eller nåt, så kände igen lite. Men den här gången hade han en bok med sig som man fick köpa för 50:-, då även signerad. Varför inte tänkte jag! :)



Kommer nog inte läsa den förrens på jullovet, har så mycket prov och Brott och Straff på 700 sidor ska vara utläst till den 8e december..


All I want for christmas

Vill ha jullov nu så man kan få hinna tänka.. allt plugg förstör det. 

Festen igår var sjukt kul, dansade och drack vin och hade jättetrevligt. Men så är det alltid nåt jobbigt som ska hända förstås som gör allt allt allt så jävla komplicerat och svårt.
Det här året har varit det jobbigaste nånsin för mig och det känns som om allt händer samtidigt och det är jag som blir the bad guy hela tiden. Jag har varit deppad mer än halva året och det är inte okej, och nu när nåt nästan lika jobbigt ska hända igen så vet inte jag hur eller om jag kan ta det.. Jag klarar inte av att sitta hemma och må dåligt igen. Jag har inte orken för det. Just nu skulle jag göra vad som helst för att få resa iväg, långt bort från lidingö, stockholm och inte komma tilbaks förrän jag känner mig helt återställd..
Men det är tyvärr inte ett alternativ.. så jag får väl ta smällen igen. Kul

Jahapp

"Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"


Ändrade planer!

Weeei blir fest ikväll iaf! Var så jäkla partysugen så det passar mig perfekt. Dock har jag rejäl klädesångest nu, har fan inget att sätta på mig.. fast så är det väl nästan alltid om man nu inte har köpt nåt nytt?
Jag, Sofie, Jenny, Hanna och lite mer skönt folk ska på fest hos Sakke vid 10-tiden. Har redan sminkat mig (vilket är riktigt ovanligt, jag är den personen som gör allt i sista minuten) så ska äta lite tacos nu och försöka bestämma vad jag ska ha på mig.. =)
hoppas alla får en trevlig kväll!


Tonight

Ikväll ville jag egentligen dra ut men verkar inte bli så, fast möjligheten finns!  Men annars kommer jag väl dra till Rigoletto med Ida och se nån vampyrfilm som hon har tjatat om ett tag nu haha.. :) Funderar på att ta mina högklackade jag köpte i Irland, som jag inte ens har visat bild på än? Köpte ett par svarta i mocka, och ett par Uggsliknande skor.. och lite mer grejer, får visa bilder på det senare.

Kom precis hem från Ikea, behöver ingenting just nu egentligen förutom kanske en stol, men småsaker kan man alltid samla på sig när man är där så det fick bli:


2 vita mattor, fin växt, klocka och en jättemyyysig filt

Nu måste måste jag återgå till kemin.. ;/

Fredag!

Och nepp än jag är inte frisk.Var hemma idag till och med bara för att... nu har jag fått hosta också! Toppenkul

Ikväll blir alltså en hemmakväll med Fredag hela veckan och Gothica. Åt precis middag - bruschetta! Sjukt gott
Imorn ska familjen till Ikea så jag hänger på, känns lite som att jag gör vad som helst för att undvika att plugga kemi.. Har ju stort prov på tisdag. :/ Och på fredag är det franskaprov, på vem fan vet vad...

Har iaf skrivit ut min julönskelista idag och satt upp den på kylskåpet.. :)
Bl.a. Asus Eee PC Minidator, vit. Den är ju så otroligt praktisk pga storleken (så jag tänker köpa en efter jul om jag inte får den i julklapp tänkte jag).
Nagelförlängning i år igen, älskade det.
Pengar
L Vuitton plånbok
Pilgrimsmycken
Make Up store necessärer och smink
Dior Addict parfym.. m.m!


 Kan nån fatta att det är 45 dagar kvar nu? 45 DAGAR!? Hoppade in i kören i torsdags (läste kör A förra året, kör B finns inte längre) för nu har kören börjat öva inför Lucia. Den 11e blir det föreställning för föräldrarna, 12e för elever 2 ggr, 13e är ju på en lördag i år.. :) Julstämning yessss

Men på torsdag nästa vecka blir det ingen kör för min del för då har jag bokat tid på Svartensgatan 7 för att klippa mig! Har inte riktigt bestämt mig än för hur jag ska klippa mig, längden ska jag inte ändra, men ska ju förmodligen slinga mig. Mörkare eller ljusare? Det lutar åt ljusare...


Ännu ett deppigt inlägg

Yeeey för att jag hade 12 läsare igår, 17 är rekordet dock :)

Har jag blivit bättre då? Nee .. men jag har fått ögoninflammation nu också! Hurra för det

Svenska provet gick faktiskt mycket bättre än väntat, hade småpluggat på lite under dagen och det hjälpte riktigt mycket. Hoppas på vg eller vg+!

Kom precis hem eftersom jag struntade i miljökunskapen idag, borde jag ens vara i skolan överhuvudtaget när man är så här pass sjuk? typ inte, men just idag och imorgon är det viktiga saker som inte får missas..
Så nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av min latte...i wish! Var är en doktor med medicin när man behöver en


Måndag

And im still sjuk som utav bara helvete. Kan inte andas!
Var barnvakt idag trots det, yesyes pengar måste man ju ha?

Har svenska prov imorgon.. fick reda på vad det var på igår och idag, så.. ofta jag orkar börja storplugga nu? :) äh svenskaläraren är typ rätt chill med proven och sånt ändå så spelar nog inte så stor roll, får man hoppas :)

.....Äh borde väl läsa igenom det iaf
Är det bara jag som inte har börjat på projektarbetet än förresten? gud vad jag är bra

Torsdags

Lite shopping från i torsdags;



Rosa linne med spets - Gina Tricot
Svarta stövlar - Skopunkten
Läppglans - H&M
Örhängen och hårspänne - Glitter
Solpuder (inte på bild; puderborste) - Body Shop
Väska - Wedins

Fick panikköpa en väska (blev därför en billig) eftersom jag inte hittade nån snygg alls och äger egentligen ingen bra.. Aja det får jag ta tag i senare.. Är jättenöjd med pudret och skorna iaf haha, skorna är skitsköna och pudret har jag haft förut så det vet jag är bra. :)

Vad hände med snön då?

Efter allt snack om att snön äntligen skulle komma hit på torsdagsnatten/fredagen hade jag verkligen börjat tro att det kunde stämma och just den natten var jag uppe ända till kl 6 på fredagsmorgonen men eh neeej det blev inte en enda snöflinga. (!!!!!!!!!!)

Aja, för det första tänker jag nu klaga (på...dig!) för att jag har nu varit sjuk i flera månader till och från, och jag börjar tycka att det här suger. Riktigt jävla mycket. Har det nåt att göra med min dåliga men ändå långa (?) sömn de senaste 2veckorna?
Igår kollade jag på The Grudge och When a stranger calls, och jag bytte till och med kanal när det läskigaste kom på, men hjälpte det tror ni? nejnej, jag får ändå panik när jag ska sova, börjar typ seriöst höra saker, tror att jag ska dö och börjar kallsvettas. Aja så ska det väl vara på Halloween? :) ............

I torsdags hade jag iaf jäävligt roligt! Först åkte jag, Sofie, Ida och Sanya till Treat där vi förade lite och så. Haha juste jag och Ida beställde en pommes med bea och gud vad det var gott ;) så sjukt lägligt
Sen kom Max, Nico, Marra och nån Philip som knappt kom in (vissa är 17) och då bangade dom allt och drog till halloweenfest hos Carro där även vi hamnade (fast inte förrens vid 4 tiden).
Sen var det dags för Breeze! Där dansade vi till stängning och hade skitkul, lyckat! Taxi blev det efteråt till Carros fest som dock vid den tiden var död eftersom alla utom Max, tobbe, nicke och sophie sov haha..

Idag blir det liite plugg (jag är sjuk okej), skulle egentligen gått på bio med Ida och Jonathan och sett Quantom of Solace men eh en viss person hade gått och sett den igår redan så det blev ju gaaanska misslyckat :P Iofs är jag som sagt (för hundrade gången) sjuk så det skulle ändå inte gått vägen.

RSS 2.0