Jag blinkar till. Tårar kan jag vara utan

Jaaaa jag vet att det sitter en ung liten dam och vill att jag ska uppdatera bloggen (no names. HOSTcissi) så jag måste väl göra mina bloggläsare nöjda höhö.

Men klockan blev alldeles för mycket nu och jag ska upp om 6 timmar så jag får skriva mer imorn. Alltså visa håret. Guuud stört nöjd! :D

Äntligen!

Imorgon är jag ledig. Strålande.

Är alltså äntligen ÄNTLIGEN dags att fixa håret! Ska klippa och färga. Eller slinga. Eller tona. Jag vet inte vad man gör. Men brunt ska det bli.. längtar. Sen ska jag ringa och boka nageltid. Och sen förmodligen träffa älskligen som kommer hem!



Ängeln i rummet

Hallå

Jag kan knappt skriva just nu, för mina fingrar har inget blod i sig typ. Jag menar allvar, det är inte kul. Alltid samma sak varenda vinter, mina jäkla fingrar. Finns det fingervärmare? Jag såg nåt om fleecefilt på Siba med värmegrej inbyggd i, ska jag nog ta och investera i. Jag klarar inte av denna kyla!!

I helgen då. Var på Lobby i fredags med Sofie, såååå kul som vanligt. Blev joinade av tre av hennes polare från hennes jobb också, skoj! Dansade till 2-3 tiden då det spårade ur på olika sätt, sen hemåt. Kom i säng vid 4 och mådde ju måttligt bra. öh.

I lördags pepparkaksbakning! I går första advent. Idag jobb 10-19, och 10 månader<3


Snö

Hallå på er allesammans

Tog alldeles nyss en välbehövd varm dusch, satt fint. Slutade jobbet vid 16 idag och passade då på att ta en liten tur till stan för att leta lite julklappar (i god tid) men jag var inte köpsugen alls.. Så kom hem tomhänt för en gångs skull. Hemvägen tog dock ett bra tag och då inte pga tåg utan pga buss. Föraren som skulle ta över passet vid Torsvik hade inte dykt upp så alla fick gå av och gå vidare. Snällt.

Däremot är jag jättejättejäääätteglad över all fin snö vi har fått! Så himla mysigt. Tack!

                  


Imorse

Mina första stygn ever!


(okej 1 stygn då men ändå)


Take this

Aaaaaaaaaaaarhgh jag blir helt galen! Varför går det inte att logga in på mctime så jag kan kolla mitt arbetsschema!? VAD ÄR PROBLEMET ska man behöva ringa och klaga? SÄMST

Am I right?

Kaijser ringde för ett tag sedan och undrade om jag ville följa med han och grabbzen och kolla på Jackass 3 eller 3D eller vad han nu sa. HAHA. Jag Jackass? ;) Nä var glad att han ringde! men jag hade precis kommit hem och satt på mig mysiskläderna, satt på The OC och väntade på middagsleverans från nedervåningen. Lovade att ses snart iaf. Men jackass.. kollar ni på det tjejer?

NU däremot är det dags för detta, Efterlängtat:


<3

Mmm.. det här var precis vad jag behövde. Är mycket gladare nu.

Hittade ett perfekt adventsljus (?)! Med ljusstake och allt.



No words needed<3


Juleljus! Not open til christmas


Mysvantarna


Lite fina accessoarer


Stickad tröja

Effective

Sådääär. Efter en dag på stan. Eller eftermiddag snarare.. var rätt skönt att åka in sent faktiskt, brukar alltid åka in när affärerna öppnar, men nu var det ganska lugnt iallfall. Ganska.

Är extremt nöjd med det jag hittade! Ska visa alldeles strax. Nu är det no touch tills lönen kommer.. på torsdag.


Drip drop

Hejhej

Gårdagskvällen gick bra, blev lite kaos men det var ju väntat med två små barn som ska försöka läggas av mig för första gången ;) Och när jag försökte sätta på dvdn i en halvtimme med fel kontroll.. jo jag tackar.

Idag skulle jag nog helst vilja sitta inne och inte göra nånting, men det skulle väl inte vara så bra, är lite sur idag också men av andra anledningar än igår. Så det är bättre att gå ut och göra något av dagen. Ska snart äta lunch och sen dra till stan med Ida. Måste köpa ljusslinga och adventssljus eller nåt..

Men det lockar ju måttligt att dra ut i det här vädret! :(


Ett sånt här ljus som man tänder lite varje dag vill jag ha. Vad heter dom?

Om jag fick välja

Jahaa då ska väl jag börja laga middag då. Eller ja.. göra smörgåsar snarare. Hinner inte laga nåt och är inte direkt hungrig. Men orka äta middag när man kommer hem vid 1 inatt? Nä.

Ska alltså vara barnvakt ikväll 17.30-23 eller 01. Är lite sur faktiskt.. vill verkligen verkligen gå ut ikväll. Haha. Man kan inte alltid få som man vill. Får vänta en vecka till.

Ha en bra kväll

The hair

Guuuud vad jag är sugen på att färga håret nu. Eller slinga. Nånting som gör det mörkare iallafall.. är så trött på nuvarande färgen så ni anar inte. Men måste vänta till den 30e... suck
       
         Jag skulle typ vilja ha exakt likadan nyans som Blondinbella här. Skitsnyggt

Godmorgon

Ååååh jag som trodde jag skulle få vakna upp till tjockt med snö där ute men det är bara slask och regn. Deppigt värre.

Jaja, idag ska jag inte göra så mycket.. se på massa film och inte sätta en fot utanför dörren. Ikväll blir det helt otippat barnvakt all night long hehe. Var så fruktansvärt taggad på att dra ut igårkväll men då kan såklart ingen annan, just my luck som vanligt va. Istället låg jag och kollade på Spiderman 2 eller 3 eller vad det var och smsade med älsklingen hela kvällen, inte helt fel det heller.


:)

Lite av de senaste inköpen har ni här:

Sockersött halsband/halssmycke eller vad man ska säga


Armband som jag älskar!


Nytt från idag! Im in love helt klart. Kan användas både som topp och typ klänning 

Underbar blus från Zara


Glittrig sak. Kommer nog användas vid jul har jag tänkt..(och massa därefter såklart!)

Vanligt sött linne


Tröja. Ser vi ett lila mönster här?..


Jobbar bredvid en videobutik så det är svårt att hålla sig borta

Livet leker

Imorgon är man som sagt ledig. Ska luncha med Ida vid 12 (= precis efter frukost?) och snacka massa skit. Sen efter det kanske gå en runda i Lidingö centrum och sen hem.. på kvällen träning med Sofie! Äntligen frisk och kan träna, ska bli skönt. Känner mig lite.. seg.


Lyssnar på världens bästa låt just nu (Pitbull feat. T-pain - Hey baby) och är så jäääkla festsugen! AAAH

Måndagens outfit


Älska mina nya strumpbyxor. Läckra haha


Försökte ta lite snygga bilder på stövlarna förut... blev inte så lyckat men här har ni ändå.


Atm


Min ursnygga julmugg jag köpte på Indiska när jag och älskling var där i Globen. Love it

Frisk som en nötkärna!

Jaaa hörni nu är man på topp igen, både hemma och på jobbet. Ska bli arbetsledare nu, så himla himla kul faktiskt :) Känns bra.

I veckan har jag inte gjort nåt speciellt, jobbat och försökt ta det lite lugnt. Imorn är man ledig igen, herregud. Även lördag & söndag. Meeen nästa vecka blir det andra bullar, jobb alla dagar utom lördagen ;)
Saknar min älskling också såklart.. men han kommer hem den 30e igen<3

I vanlig ordning

Ja det finns inte så mycket att säga här tyvärr, ligger hemma och fortsätter vara sjuk. Gör ont som satan i pannan nu också (bihålorna?) så det är skojigt. Är fortfarande täppt och låter som jag andas genom ett sugrör med slem typ :)

Men imorgon är det jobb, 9.45-19, så det måste jag klara. Är ledig dagen efter så om jag kollapsar är det lugnt.

Jaaa allt rullar på. Dock känns det lite konstigt just idag för på söndagar åker jag alltid över till älsklingen.. men inte idag (han sover nu, jobbar natt ikväll, flyger imorn). Stackars mig

                     

Snuvigt värre

Hej allihopa

Ja jag har gått och fått världens förkylning typ, kan knappt andas. Först var det huvudvärk och halsont ett par veckor och nu förkylning = sjukdomssäsongen för Jenny har börjat. Woho. Vi får se hur länge det håller i sig den här gången.

Har iallfall jobbat i veckan så ska verkligen försöka ta det lugnt nu under mina 2 dagar ledigt så jag kanske blir någorlunda frisk. Ska strax åka över till älsklingen och typ säga hejdå, sista gången vi ses innan han åker iväg 2 veckor :( snyft!




8 november

Hejhej

Idag var jag ju hos min älskling hela dagen, helt stört mysigt. Först sov vi ut imorse (fast jag vaknade vid 9.30...) och sen åkte vi till Globen för att checka deras shoppingcenter. Blev inte så himla imponerad direkt.. men hittade en del saker, och vi åt god mat och fika på Coffeehouse by George :)

Åkte hem nu på kvällen, men ska hem till honom imorn igen. Vill inte åka iväg från honom just nu, han ska nämligen åka till Turkiet den 15e och är borta i hela 2 veckor. Usch vad jag kommer sakna honom, vill inte!



Maaat ;)

Mina nya stövlar

Här är en ganska bra bild på stövlarna jag köpte på Nilson. Ska inviga dom ikväll!



Klacken ser dock lite konstig ut här.. den är inte så stövelaktig heller. Jaja :) Skitsnygg iallafall. Sen så kan man vika ner toppen om man vill.

Hår och Naglar

Den 30 november ska jag äntligen gå till bästa LizaSvartensgatan 7 där jag alltid klipper mig, har varit så stressigt de senaste månaderna att jag inte ens hunnit tänka på håret. Sist jag var där var innan Turkietresan i juli.. hehe. Ska bli så skönt! Ska visa före/efter resultat när det är klart.

Dessutom, lagom till jul och nyår brukar jag ju fixa mina naglar. Det ska jag självklart göra i år också, älska fina naglar.. är helt kär i det. Snart dags att boka tid då, blir hos Naglar på Fridas som sist, dom är jätteduktiga.


Bara

                                                 46 dagar kvar

       

Periodare

Hallå!

Verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag är en riktig periodare. Just nu är jag inne i nån slags period då jag verkligen inte känner för att blogga.. hemskt :) Men det kommer tillbaks.

Iallafall tänkte jag skriva lite idag. Efter en ganska lång arbetsvecka blev det äntligen helg, och nu är jag ledig i 4 dagar! (idag är 2a dagen). I fredags kom jag hem vid 9 tiden och somnade senare.
Igår var det ju Alla Helgons Dag så familjen åkte till gravarna och tände ljus. Gårdagskvällen spenderade jag hemma.. hade funderat på att dra ut men njae, var inte riktigt pigg på det. Så det blev Lost och mys.

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade strax innan 10. Ikväll ska jag åka över till min älskling, och ska vara där hela dagen imorgon. Typ första gången sen i somras som vi har en hel dag tillsammans? Blir förmodligen bio... Vill se Paranormal Activity 2! :)

Glömt att visa lite bilder från hans födelsedag, paketen från mig och tårta:




I 2 av paketen låg tröjor, en stickad tjocktröja eller vad man ska säga och en svart baströja. I Åhlénspaketet låg en jättefin halsduk från Marc O'Polo. Tror han blev glad.. sen får han hårda paket till julen hihi.

Hinner inte

Hej bloggen!!

Förlåt att jag inte har skrivit nåt alls, men jag har varit sjuk och är fortfarande lite risig. Sen är det såklart en massa massa jobb som ska hinnas med också.. så tyvärr har det blivit lite bloggtorka.

I helgen låg jag bara hemma, det är något som går runt på jobbet nu så alla smittar varandra.
I måndags åkte jag till stan med min kära Ida som hjälpte mig hitta present till N, och köpte skitsnygga vinterstövlar. Visar bild snart!

Igår fyllde alltså min älsklingsälskling år, så vi firade med presenter, supergod tårta och massa mys.

Kom nyss hem från jobbet nu så ska däcka i sängen, hörs!

:)

RSS 2.0