Naglar

En av mina babes har köpt ett nagelkit eller nåt liknande, iaf så har du tillbehör så att du kan fixa dina naglar hemma (gelnaglar). Och det är sjukt värt än att gå till salong (vilket iofs blir mycket mer perfekt men ändå). Självklart måste jag följa hennes exempel och köpa exakt likadant.
Har älskat naglar sen jag var liten och tycker mycket om att fixa dom..¨så why not göra det själv? Jag ska ge det en chans iaf.

Startkit Gele Profi + Elfil 2000
Kanske inte ska ta ett sånt här stort kit men ni fattar grejen. Åh längtar.. måste bara vänta på lite mer inkomst.


Even if you try to diss me

Hejsan!

Idag var det skola ganska så länge i jämförelse med vanliga dagar, först 9-12 och sen 13-16. Fast det blev egentligen 9-10.45 och 13-15.45. Och jag fick godkänd på mitt första gx! (man får antingen godkänt eller inte). Firas med en kväll i sängen utan plugg.

Dock har jag varit helt sjukt seg idag och just nu mår jag jätteilla och har huvudvärk så det blir nog sovdags snart. Trist.


Friday I'm in love

Introlåten till serien "Andra Avenyn" som gick på 1an för ett bra tag sedan. Var min favoritserie (svensk). Kommer den komma tillbaka Svt?

Nu har jag läst klart för idag och skrivit klart gx uppgifterna, men har kvar 2 diskussionsfrågor som jag måste fixa lite anteckningar om nu.. usch jag hatar verkligen att vara ute så här sent. Pga att jag inte pluggade igår, men det var det lätt värt!


bästa

Söndag

Jag gillar inte söndagar, har aldrig gjort. Idag ännu mindre för att dagen kommer bestå av plugg och plugg only.

Är sjukt sugen på att åka skidor...


Dancing in the moonlight

Godmorgon!

Haha det blev en riktigt rolig kväll igår med Cissi. Först drog vi till Langolo på Stureplan nånstans men det var mer ett fikaställe än vad vi hade tänkt oss så vi drog vidare till Moda eller Mode eller vad det nu hette vid centralen, mycket bättre. Där har de ju en dj också så man blev ju taggad.. fast vi skulle ju inte gå ut :) Meeen ja, vi kunde inte hålla oss så efter ett par glas drog vi till ett hemligt ställe och dansade och drev med folk sista timmen. Så stört kul.


Hmm

Försökte att koppla in hårddisken i den andra datorn och då funkade den helt normalt? Kan andas ut nu, men nåt skumt är det ju iallafall... får kolla upp det senare.

Nu ska jag strax äta middag och sen blir det några glas på nåt mysigt ställe i stan med min babe Cissi. Precis vad jag behöver... om man bortser sömn. Är inte direkt pigg nu om man säger så, upp 4, jobba 9 timmar och sen hem. Jaja! Lördag är det non the less :)


H-e-r-r-e-g-u-d

Min externa hårddisk där jag har ALLT, alltså ALLT, MITT LIV, fungerar inte. Gud gud gud. Jag får panik. Tänk om allt är borta.. jag dör

Like

Dessa skulle jag inte säga nej till att få hem nu:


Fredaaaaaaaaaag

Hejsan!

Har precis lagt undan plugget och tänkte njuta av resten av fredagskvällen som kommer innebära film för min del. Ska ju som sagt upp vid 4 imorn så ja.. inte så mycket annat att göra. Hoppas jag orkar en utgång imorn dock, är stört sugen.

Idag var det skola 9-11, finns det bättre tid? Nej. Sen hem och läsa en massa skoj. Föreläsningen idag handlade om viktimologi (läran om offret). Sjukt intressant!

Godnatt

Nej nu har jag världens huvudvärk igen pga läsande i timmar och stirrande på bärbara datorn (varför?).
Ska se nån film och sen sova, skola imorn igen. Sen ska jag upp kl 4 på lördag för jobb.. riktigt taggad..

             

Torsdag

Detta fick följa med mig hem idag:

Oversize vit tröja


Skitsnyggt halsband


Och sist men inte minst skinnjacka nr 3 i min samling


Juste

Har glömt att visa den här jättefina klänningen som jag prövade på Zara i julas. Borde jag ha köpt den? 600 kostade den tror jag.


Går det bra Norge

Det ringde nyss, nåt långt konstigt nr som började med 0048 osv. Jag svarar inte när det är såna nummer, så jag försökte söka på Eniro men inget resultat. Så får jag ett röstmeddelande, vem tror ni det var? Jo nån norsk man från nån kulturblabla som sökte nån pernilla. Haha.. ja


Helt otroligt..

Hej hej hej

Ny dag. Nya bekymmer :D haha. nä inget mer depp. Nu har jag precis läst 50 sidor och ska läsa ytterligare 50 om nån timme. Just nu har jag paus. Annars kollapsar jag typ.

Idag efter skolan råkade jag gå av vid Karlaplan, så råkade jag i samma veva ta mig till Fältöversten, och där helt random råkade jag komma in på BikBok. Sen såklart råkade jag få syn på en skitsnygg skinnjacka.. och den råkade sitta ganska bra så just nu hänger den på en krok i mitt rum. Konstigt

Visar bilder strax ;)

Trött

Halloj

Nu har jag precis lagt undan kriminologiboken. Är på fruktansvärt dåligt humör. Är besviken. Har oändligt med sidor kvar i alla olika böcker och det känns som att trots att jag sträckläser i timmar kommer jag ingenstans. Klart att det gör jag ju, men inte så avsevärt iallafall. Sen har jag huvudvärk på det. Sen känns allt så pointless just nu. Jag vet att ungefär 30% av det jag läser och har läst kommer jag komma ihåg, allt annat i ALLA 5 böcker och artikelsamlingar måste jag läsa om senare. Hej omotivation. Och gud vad jag är trött på vissa människor. Människor som inte fattar vinken. Som inte fattar det minsta. Varför så svårt att fatta.

Godnatt


En Vaio har fötts

Här har ni min baby:


Onsdag

Godmorgon på er
Idag börjar jag kl 13, och vaknade lite extra tidigt av någon anledning så har tid över för datorn<3
Egentligen skulle jag ha följt med lite tjejor ut till Collage ikväll men det blir inte av, pga skolan för mig. Har typ 200 sidor som jag verkligen måste läsa och sen börjar jag 9 imorn, inte helt topp. Men men!

I´m looking at an angel

Hej mina små älsklingar!

Åååh jag är så himla glad. Det blev en ny dator idag! Efter så många års snackande om det blev det äntligen verklighet. Har haft min gamla i 10 år tydligen, helt sjukt ju. Alltså den här nya är så stört fin och det känns så konstigt.. har ju haft stationär så länge nu, men det är bara att vänja sig vid bärbar. IM IN LOVE

Visar bilder imorn, måste verkligen plugga lite nu. Har suttit med min nya älskling och fixat och trixat i flera timmar nu :)


tagen från nya datorn för nån minut sen hihi :P

Tiden är inne

Exakt... 4 timmar kvar. Ni vet väl till vad? LÖN! men som vanligt lär ju det bli mer eller mindre än vad man hoppades men det återstår att se. Grejen är den att imorn är möjligheten stor att jag smyger in till stan och köper en dator. Yes you heard me, its time.

The big question is.. vilken dator???




Vaio kanske?...


En bra dag

Hejhej

Vet ni... det gick jättebra på diskussionen imorse! Är så himla glad. Det var lite läskigt såklart, men inte alls likadant som jag trodde. Alla var typ jättenervösa precis som jag, och jag pratade till och med mer än vad jag trodde att jag vågade.. det var massa där som inte sa ett enda ord. Får väl lov att känna mig lite stolt för en gångs skull. Inte för att det var värsta grejen, men jag menar jag lever ju!

Sen åkte jag hem, såg på lite film och somnade som en stock hehe. Att gå upp vid 7 tär på krafterna.

Gårdagens outfit


Counting down

(Typ) Klaaaaaaaar! Har säkert skrivit nåt fel här o där men aja. Ska kolla igenom allt igen senare, men annars är jag klar med uppgiften. Så stört skönt. Dock kommer jag ha feta ångesten imorn påvägen dit, alla andra kommer säkert ha skrivit hundra gånger bättre och diskussionen sen.. kommer dö? Har lite svårt att diskutera vad som helst med människor man inte ens träffat.



                  


Feel like letting go

Har legat sen kl 12 i sängen och läst min äckliga engelska bok som man fortfarande inte förstår något av. Nu ska jag skriva klart den sista frågan till imorn och sen slappaaaaa. Är helt slut i huvudet just nu.

Do it with your hair!

Åååh jag vet jag är efter här men glömde bort låten när den först kom ut, men nu har jag börjat lyssna och jag dör lite. Will Smiths dotter Willow - Whip my hair. Galet

Är lite gladare nu. Visade sig att jag kunde svara på fråga 1 ändå, men nu måste jag läsa allt engelskt svammel på söndag istället. Och skriva svaret på den frågan då. Plus diskussionsfrågorna, men dessa har jag redan skrivit lite småsaker på. Skönt

Nu ska jag se på Inception igen, eftersom det inte går nåt på tv as always


.....

Hejhej

Var ledig idag, så har legat i sängen och läst som bäst.. trodde verkligen jag var klar, och redo att börja skriva gruppexamination nr 1. Så kollar jag på baksidan av det pappret så står det att man ska använda den engelska boken, sid 1-52. AAAAAAAAAH just den boken jag INTE läst. Whyyy why?

Hur ska jag hinna. Jobb 10-19 imorn liksom. KUL HELG

Fint

Älskar min nya samling av nagellack.. Kan ju äntligen använda det nu när jag inte jobbar varje dag (får inte ha det där). Mina naglar blir typ tusen gånger starkare dessutom.


Har på mig det första nu :)


Onsdag

Idag var det skola 10-13, drygt jobbigt att gå upp imorse kl 8 men vad gör man inte för kära skolan. Har ju förresten haft kära Lollo med mig under de här dagarna, världens lycka att känna nån, men såklart ska hon hoppa av.. jättejättesynd! Vi som skulle ha så kul. Nu blir jag lämnad ensam :(

Ajaa. Efter jobbet åkte jag direkt till centralen och mötte upp min babe Cissi. Vi var superhungriga så sprang direkt till närmsta café, blev John Chris. Sen strosade vi runt på stan ett bra tag.. men hittade ingenting. Men hon köpte en fin päls.


Pluggis

Förlåt dålig update!

Har ju vart i skolan de senaste dagarna :) Känns verkligen som jag valt en kurs för mig iaf.. är riktigt intresserad. Och då blir ju läsningen mycket lättare. (förutom!: den engelska boken.. gaaaah man förstår inte en enda mening och då överdriver jag inte. Panik?)


Här är den mest intressanta boken av Jerzy Sanecki som dessutom håller i föreläsningarna. 130 sidor avklarade..

Den engelska där ovan... uuuh *ryser*


Nu börjar det

Framtiden.

Imorgon är det första riktiga skoldagen! Känns pirrigt. Jag har som tuuur är min vän Lollo med mig, annars skulle jag väl dö av nervositet. Böcker ska inhandlas innan dessutom. Dyrt! Men det kommer kännas konstigt med så mycket (?) tid. Nu kommer jag kunna börja träna som vanligt igen, träffa vänner oftare. Göra sånt jag inte hann under det senaste året. Körkort nästa kanske till och med?




We´ll do what it takes to get to the highest mountain

                 

Yeah

Hej bloggen

Ett tag sen jag skrev nu, men det har som vanligt varit mycket jobb och annat. Igår var det dock fest! Först jobb 10-19, snabbt som fan hem och fixa mig och slänga i mig lite mat, sen hem till chefen faktiskt, där mina darlings Cissi och Sara befann sig, + 2 andra. Blev lite vin och gott, sen åkte vi vidare till Lobby där fler älsklingar befann sig: Sofie och syrran hennes. Stööört kul kväll :)

Ikväll blir det lugnt, ska precis laga lite middag: ryggbiff med bulgur och avokado. Farvoriten.
Nästa vecka börjar skolan på allvar... Men en lugn dag till imorn innan! Ska förmodligen träffa Ida.

                          

Sant


.

You and me could write a bad romance



Caught in a bad romance

Je veux ton amour
Et je veux ta revanche
I dont wanna be friends
I dont wanna be friends

Want your bad romance




Jenny vill ha




Allt från H&M

Godnatt




Lies

Jag ska.


Helg??

Snart dags att stiga upp! Om 5h närmare bestämt. Börjar kl 6 imorgon så det blir nattbuss :S hmf.

Idag har jag som sagt varit vid SU och checkat läget. Det var stort. väldigt väldigt stort! Men jag hittar iallafall till salen där uppropet är nu, och så hittade jag Kriminologi"tavlan" där typ all info står. Scary its getting closer

Imorn är det som sagt jobb 6-15, sen ska jag väl hem och sova? Jobb 10-19 dan efter igen. Och jobb 13-22 måndag-onsdag. wihooo



Outfit ... måndags och nånting?



Gud vilka sämst bilder. Jaja ;D

Vila

Godmorgon

En ledig dag. Är fortfarande sjuk så istället för att åka till Ida för en filmdag som planerat blir det till att stanna hemma och vila. Bara kolla på film och ligga i sängen.. skönt.

Snart är dessutom dags att börja skolan igen. Blir lite läskigt.. och kul. Säkert jobbigt också, men det ska gå bra.
Imorn ska jag och pappa åka dit så jag lär mig lite vart allt ligger, annars kommer jag inte hitta på uppropsdagen så kommer jag missa allt. Jag är verkligen sämst på sånt.




1/1 2011

Hej!

Äntligen ett nytt år! Som jag har längtat. Jag älskar nyår. Det känns som att man blir en ny människa varje gång. Några nyårslöften har jag dock aldrig, men det gör inget. 2011 ska bli ett superbra år!

Men, jag har gått och blivit sjuk. Nästan lite läskigt, exakt natten till nyårsafton vaknar jag upp med världens mest extrema halsont. Låg vaken hela natten och det var inte en pigg och glad Jenny som jobbade igår. Men tack vare snälla chefen fick jag gå hem vid 7 istället,så det var raka vägen hem till soffan och filten. Hade egentligen tänkt åka till Skansen men det var ju bara att inse fakta. Fick nöja mig med tvn och fruktansvärt god mat hemma: hummer, champagnemoussetårta, oxfilé, pommac.. vattnas i munnen bara jag tänker tillbaks. Mat är livet!

                               


RSS 2.0