On stranger tides

Ja.. jag fortsätter här hemma, halvdöd; snuvig med ett tungt huvud. Bakade faktiskt (sjuukt jobbigt under dessa tillstånd) halva dagen: Zuleikatårta och bröd. Gott...

Nu: Nyinköpta Pirates 4!


Uhh

Hejhej. Mitt första blogginlägg via mobilen..känns spännande. Är för övrigt dunderförkyld och kan knappt andas så jag ska återgå till min kväll av filmer (försöka tänka på annat än förkylningen dvs)....

Vi hörs när vi hörs


Så satans stolt

Heeeeeej!

ÅÅÅÅH tenta 1 i psykologi (önskar jag kunde säga programmet) KLART. Och det gick som en dans, var någon liten grej som jag fick improvisera lite på men oj. Pluggningen i flera dagar i rad gav resultat. Nog första gången jag känt mig så säker. LYCKA



vad ska jag göra ikväll? INGENTING!!!

Laddning

Känner mig helt väck i huvudet. Har stirrat på datorn sen klockan 10 imorse, kan verkligen inte vara bra. Vill ut och röra på mig.. får panik. Men nej. En dag kvar av stress och plugg. Enda ljuset är att det är något jag tycker är kul (ämnet).

Snart måste jag ta semester. Och inte för att inte göra nånting utan för att just göra saker. Känns som jag går miste om extremt mycket?


Saknar dig C.. vi gjorde alltid så mycket kul. Kom tillbaks nu

"Allt som va på riktigt känns nu på låtsas"

Hittade en himla fin rubrik
      


Kämpar

Hej på er!

Ville bara skriva lite. Sitter för tillfället och råpluggar, har imorgon på mig också och sen är det dags. Känns sådär.
Funderar som ni kanske vet väldigt mycket på framtidens plugg, vad jag ska göra och så. Träffade Sofie på bussen här om dagen, och hon går ju socionomprogrammet, vilket jag inte har trott var något för mig. Men det hon berättade verkade hur intressant som helst och efter att ha läst en hel del på internet ska jag faktiskt söka. Socionomprogrammet i Örebro. Hoppas på det nudå!

Have a good feeling about it...


Nytt

Innan vi åt i söndags gick jag och Ida runt i de små affärerna i Gamla stan. Då smög vi bland annat in på en liten barnaffär med nallebjörnar och sånt gulligt, och hittade till min förvåning de snyggaste (och billigaste) ljusbehållarna:



Grill Ruby




Mosig

Hejsan!

Idag var sista skoldagen innan tentan. Klockan ringde 06.40 imorse så jag är helt borta, somnade vid 12, men jag är en sån som måste sova 8-12 timmar per natt! Annars halvsover jag på bussen hem och sitter här helt varm och mosig.

Att försöka plugga var ju ingen idé. Kan knappt blogga? Aja. Imorn är det sovmorgon och sedan klippning/färgning kl 13. Får se hur det blir då.. visar före/efter som vanligt!

To die for

Hejhej!

Är lite stressad så det blir ett snabbt inlägg. Ledig idag med, har pluggat hela dagen och nu ska jag fixa mig för en lång middag med Ida. Jag valde ut en jättemysig restaurang som heter Grill Ruby (Gamla stan), hoppas hon gillar det! Var där för något år sen med familjen och blev inte besviken.


Sist var vi på Jimmys.. otroligt god mat där.

Kognitiv dissonans

Nej hörni vilken energi jag hade idag. Känns underbart! Och bara för det ska jag ta vara på det och sticka iväg på ett träningspass, hoppas inte jag gör av med allt energilager bara för jag har ca 40sidor att sammanfatta innan jag kan ta ledig lördagskväll.


Lördag

Otrooligt länge sen jag var ledig en lördag. Eller okej nej, men otroligt länge sen jag hade en lördag som jag inte vaknade sent på pga jobb natten innan eller jobb på kvällen osv. Känns fruktansvärt skönt av någon anledning.

Igår var jag ensam hemma så spenderade den med matlagning för mig själv samt ett flertal Lost-avsnitt. Gjorde avokadohalvor med vår speciella hemgjorda räk/charlottenlök(stavning?)/gräddfil/mayo/rom-blandning plus hemgjord vaniljpannacotta med hallon till efterrätt.


Frustrationsaggressionsteorin

Hejhejhej

Är ledig idag men måste dessvärre isolera mig med plugg (no waaay?).
Känner mig helt slut, men det är bara att bita ihop. Är dessutom anmäld till HPprovet i höst.

Helgen vet jag inte alls hur den ser ut. Nästa vecka är det skola 1 dag, sen provplugg så det står härliga till inför tentan nästnästa vecka. Det enda jag vet är att jag ska ta en dag (onsdag), till att fixa håret, gå runt på stan och träffa Cissi!


This is what I'm made of

Åååååååh så mycket tankar. Kan verkligen inte plugga på kvällar.. måste ha skola på morgonen och sluta tidigt annars håller det inte (nu slutar vi alltid runt 16, är i eftermiddagsgruppen, iiinte bra).

Saker jag verkligen vill just nu:

- Ta körkort! Orkar inte vänta längre. Vill ha det överstökat. Är sugen dessutom..
- Flytta till Örebro och läsa Psykologi och efter 5 år bli leg. Psykolog. Drömmen!
- Fixa en ordentlig lägenhet sen här hemma i kära Stockholm, gärna bostadsrätt
- Resa en jäkla massa
- Köpa bil efter körkortet! Lätt!!


Svåra beslut

Hejhej!

Fick en kommentar:
Vad är dina planer för din hårfärg? Tycker du passar så grymt mycket bättre i mörkt svall! Om man får skriva så?
Och hur gick det med öhonfransförlängningen? Är det helt borta nu? Var det bra?:-) många frågor haha tack för bra blogg!

Ja tack så mycket! Tycker själv att bloggen lider lite för mycket nu när jag pluggar så mycket.. men jag försöker! Gillar att blogga så. Det var kul att du just nämnde håret för jag bokade precis en ny klipptid nästa vecka och har verkligen panik över färgningen. Jag vet inte vad jag vill! Jag gillar verkligen mörkt men vissa säger att det inte passar. Känner bara lite att jag inte är redo för att gå över till blont igen.. kommer bara ångra mig och det är ju onödigt att ändra hela tiden. Men det är svårt!

När det gäller ögonfransförlängningen har den varit borta ett bra tag nu, ryckte till slut bort de sista fransarna (som man inte ska göra) för det såg konstigt ut med bara några få kvar. Behandlingen var väl bra, men gillar inte att man inte kan gnugga sig i ögonen (har dessutom linser) så nej, det var inget för mig. Men det var grymt skönt att slippa sminka sig!!


Ögonfransförlängningen ^


Typ såhär fast något ljusare ser håret ut nu. Ogillas! Trivs inte alls med mellanfärg..


Här är jag i mitt mörkaste. Var riktigt snyggt faktiskt..


Ljust ljust. Länge sen. Men ja.. det är typ också fint :)

Vad tycker ni?

Måndag igen

Var det en vecka sen jag skrev sist? dåligt av mig. Men jag har helt förlorat energi på senaste tiden, har inte hänt nåt eller så men jag orkar inte. Kanske pga den icke-existerande semestern i somras? Har helt tappat motivationen av träning också.. Känns jättetråkigt, men det kommer gå över som allt annat.


Sitter för tillfället och pluggar som bäst men det går ganska trögt när det är på engelska och man vet att man har ca 20 kap kvar att sammanfatta där kapitlena är runt 50 sid var,  (1 sammanfattning av 1 kap tar 1 dag) och att tentan är om 15 dagar. Wihooo!


Måndag

Hej på er allihopa

Kom nyss hem från stan, har med min psykologigrupp genomfört vårt experiment idag. Det var verkligen sjukt kul och intressant. Fick spännande resultat.

Var i stan i lördags också med min kusin Vendela. Hittade detta:

Skorna jag bloggade om förut.. jättefina i verkligheten. Perfekta höstskorna.
Ankle boot
Och en bra kavaj, som man kan ha som "jacka". Dock har min rosa mönster inuti.

RSS 2.0