Kom igen nu!

21 sidor avklarade. Dock inte avslutade, men det är en annan sak. Läst dom har jag iaf. Bara 1479 kvar! Hehh.

Försöker verkligen spara pengar nu till Örebro, OM jag ska flytta dit lite. Kan va kul att kunna köpa lite möbler liksom. Men jag behöver verkligen ett par höstskor.. börjar bli lite kallt med mina små tunna sommarskor.
Ankle bootVAGABONDNILSONNILSON
Nåt liknande..fast jag kör aldrig klackar till vardags så. Tusan såg en tjej idag i skolan som hade den perfekta modellen, ljusa mocka boots som var låga. Åh skulle frågat vart dom kom ifrån!

Onsdag

Hejhej!

Var några dagar sen, sorry.

Kommer inte ihåg allt jag har gjort, eller jo jag har varit på East i söndags med typ 15 andra från jobbet, riktigt trevligt. Sen började skolan i måndags. Och allt jag kan säga är, gud vad intressant det är med psykologi! Har hamnat helt rätt. Dock har jag lite panik över framtiden.. skickade precis iväg ett mail till nån studievägledare på Örebro universitet om hur jag ska göra. Jag vill verkligen fortsätta med psykologi, men programmet är omöjligt att komma in på? ska jag läsa psykologi II och III eller läsa typ ekonomi istället? Knas.

Vi har en jäkla massa att läsa, men det är som sagt väldigt intressant så det gör inget. Men det är på engelska så går lite långsammare, och till tisdag ska vi väl ha läst.. tja, runt 1000 sid? 1500 var det kanske snarare. Mm juste..


Nån som är intresserad av kriminologi-litteratur?

Frescati Hagväg 8?

Kom nyss hem från en liten tur på SU, kände att jag behövde kolla läget.. hade nämligen absolut ingen aning om vart tusan Frescati hagväg 8 ligger dit jag ska på upprop på måndag, och med min dåliga orienteringsförmåga och allt var jag tvungen att checka in stället.

Det är alltså psykologiinstitutionen, som ligger typ mitt i skogen, mörkt och läskigt (psykiskt) på andra sidan vägen. Måste byta bussar och tbana jag vet inte hur många gånger för att ta mig dit.. om jag åker vanliga vägen (går av universitetet) måste jag gå 1300 m. Neeej tack?

Nu ska jag kolla på Lost säsong 1 (börjar om från början, köpte nyss 6an (sista) så har många avsnitt kvar..). Börjar känna halsont också, kommer sjukdomarna alltid på hösten? har varit frisk sen sist.

                        

Ut och gå

Godmorgon!

Har ätit en liten frukost och är helt rastlös så ska ta och gå ut på en liten promenad, passa på nu när det är sol.. regn ska komma senare tydligen, men det gör inte mig nåt.
Betalade lite räkningar och fixade lite småsaker också så det känns bra att ha det klart.


Tisdag

Hejhej

Ligger utslagen i sängen efter en god middag (hemlagad pot.&purjolökssoppa) och efter höstens första träningspass. Det var tufft och svettigt, men jag klarade mig bra.. dock kändes det ganska hårt att man inte tränat sen.. maj? juni? minns inte. Ett jäkla sommaruppehåll. Men nu är det andra bullar!

Imorgon har jag min sista lediga dag inför 4 dagars jobb och sen börjar Psykologikursen.


Film

Såg nyss "I rymden finns inga känslor". Älskar vanligen svenska filmer, men denna var något av det värsta jag sett. Ingen intresserande handling överhuvudtaget, störande och irriterande, man blir inte ens lite sugen på att kolla klart. Har ni inte sett den? Gör det inte.


Måndag

Hejsan!

Vilken dag. Först vaknade jag vid 11 och gjorde sen ingenting, åkte in till jobbet där vi knappt hade några gäster (börjar bli vintertider) och fick därför äta en fasligt god vegetarisk quesadillas och åka tillbaks hem! Skönt.

Nu är jag ledig i 2 dagar och har lite grejer som ska hinnas med.. bl.a.:
- Städa
- Sälja böcker
- Träna för första gången på evigheter
- Baka blåbärsmuffins (måste i augusti)
- Rensa kläder (ta fram höstkläder och ta bort sommar? redan?)
- Fika med nån! Kusinen kanske.. hehe.


Konstigt ljus det ser ut som va! Men det var ju bara världens finaste solnedgång..

Söndag

Hej på er

Ska precis klä på mig lite vettiga kläder och traska iväg till jobbet. Igår var det något svårt att prata med gästerna när The voice hade sin konsert i kungsan.. ganska hög volym om man säger så, dock bra musik så man ska väl inte klaga.

Kom hem vid halv 3 inatt och vaknade vid 12. Ja. Har inte så mycket skoj att snacka om just nu.


Såhär fint sminkade gick vi runt på jobbet under pride.. hihi.

June Bug

Måste tipsa om min favvodrink från jobbet. June Bug. Lustigt namn egentligen, men den är verkligen såå god. Till maten funkar den självklart också men just att sitta och sippa på, mumma.
Innehåller bland annat midori, malibu och bananlikör. Try it!


My new baby

Unnade mig denna vackra skapelse förra veckan





20 Augusti

Ja hallå ja!


Sommaren är i stort sett över nu, och hösten är på intåg. Känns lite skönt fast inte riktigt eftersom jag inte har hunnit  njuta nåt men så är det ibland. Ska strax åka iväg till jobbet för en långt kvälls/natt-pass men innan tänkte jag skriva lite iaf! Visa att man faktiskt är kvar.

Har funderat massa om framtiden. I höst blir det psykologi (kurs) på SU, och jag har kommit fram till att jag inte gillar SU. Det är kallt och stelt där bland annat. Har snackat med en gammal arbetskollega som studerar i Örebro och jag tror det är dit ödet för mig. I vår ska jag söka lite program i Örebro, och jag står redan i deras bostadskö. Om (hoppas!) jag kommer in dit betyder det runt 3-5 år där borta, och det ska bli skönt..

Skolan börjar om en vecka och jag måste hinna med att sälja böcker och köpa böcker. Samt jobba alla dagar utom 2.


Augusti

Hejsan!

Ligger i sängen efter en lång dag av jobb och sedan ett svalkande dopp i havet efter en grillmiddag. Kollar på "I still know what you did last summer". Jag har en grej för typ halvdåliga skräckfilmer som har uppföljare, som scream. Mkt bra.

Känner lite nu när det är augusti, att det inte var så himla kul att jobba en hel sommar. Första sommaren (i mitt liv tror jag) som jag inte har rest utomlands eller nånstans alls, när alla andra gör det... och deppigt värre är det. Att veta att nästa resa kommer om ett år? Näääe,.


RSS 2.0