Godnatt

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och se nån film. Ska ju faktiskt upp vid 8:30 imorgon och det är hemskt tidigt för mig som går upp 11 varje dag ;)

Älskling kanske kommer förbi en stund senare också<3

Sov gott allihopa

                            
                                    En av mina små bebisar

Why does it rain

När det gäller höstens biofilmer finns det 2 som jag utan tvekan kommer boka platser till:



Ja alltså dels Coco Avant Chanel och dels New Moon.

Visste ni att dom hade satt upp hundratals affischer som denna (chanelbilden) i Frankrike men att dom snabbt fick ta bort dom igen bara för att hon höll i en cigarett?

Ja jag är alltså ett hopplöst Twilightfan och har läst 2an och påbörjat 3an. Älskar filmen och längtar som tusan till den nya!

Saknade

En nackdel med att arbeta på McDonalds (enligt mig) är att man inte får ha varken långa naglar eller nagellack på sig när man väl jobbar. Jag verkligen älskar snygga och fixade naglar och för något år sedan gjorde jag en nagelförlängning på Svartensgatan 7 där jag även klipper mig.

                              
                          Här hade jag dock lösnaglar på mig, i julas.

H&M

I H&Ms höstkollektion har jag hittat ett par favoriter som jag bara till varje pris måste hitta:


Söta va? Jag älskar ju rosa och det syns lite här. Jag är också en riktig jeansmänniska som till vardags för det mesta bor i mina jeans, för det passar ju till absolut vad som helst. Så därför skulle jag matcha i stort sett allt här (kanske förutom den första rosa toppen) till ett par snygga brallor!

Måndag

Var nyss på ännu en skön promenad, hade ju egentligen tänkt träna (iallafall igår) men eftersom jag har halsont blir det promenader istället.
Ni har väl hört att en halvtimmes promenad om dagen är i stort sett det bästa man kan göra för att hålla kroppen i form? men en halvtimme varje dag blir det inte riktigt för mig haha

Idag ska jag skicka in en jobbansökan till en ny Ica-butik som ska öppna i Värtahamnen i november. Men dom ställer så himla konstiga frågor i deras blankettansökangrej på internet..bland annat "Nämn 3 kända personer du tycker har stark utstrålning"? VA? :P

                             


Hihi

Pojkvännen ligger och snusar så sött i min säng nu :) Han har jobbat hela dagen så han är typ stört trött. Jag borde egentligen väcka honom för han har skola imorgon och måste hem och sova men.. han är ju så söt :D

Jobbet (McDonalds) har ringt 4 gånger ikväll nu och tjatar om att jag ska komma och jobba. Herregud, säger man nej första gången varför skulle man säga ja den andra tredje och FJÄRDE? Jag är lite så att när jag är ledig, då sitter jag inte hemma och är redo att åka iväg och jobba så fort dom behöver hjälp. Jag gör faktiskt andra saker :) 


                               

Söndagskvällen

..kommer jag tillbringa med älskling och film. Jag ska snart iväg till Ica och köpa något gott eftersom jag skippade lördagsgodiset igår. Funderar på glass.. har ont i halsen och då är glass så kallt och skönt.

Och imorgon är jag ju ledig igen!

  eller....Texas Pecan ?

Ge mig!

Alice och jag satt och dreglade över lite Louis Vuitton väskor förut..
Jag tänkte nämligen köpa en i Oktober.

                       
      Det blir i så fall den klassiska Speedy antingen storlek 25 eller 30.
                                        Kostar runt 4000:-
  Sååå snygg! Det bästa med den är att man kan använda den tillsammans
                               med i stort sett vad som helst!


Söndag

Hej på er!

Filmen igår var faktiskt riktigt bra! Vi kom dock jätteförsent för Jacob skulle hålla på och duscha..haha och då blir jag alltid så himla stressad för jag vill ju vara där åtminstone 20 minuter innan. Men vi fick gå före i kön och snabbt köpa popcorn och sen tränga oss in till mitten där vi satt.

Idag har jag inte gjort så mycket alls vilket jag tycker är jätteskönt, jag måste vila ut ordentligt innan jobbveckan börjar. Gick en promenad imorse och har spelat spel med syrran.


Nu åker vi iväg till bion

              

                             
                 Ska nog inviga mina gamla Zara skor ikväll som
                   jag köpte för typ 3 år sedan och aldrig använt :)

Nedräkning

...till Julafton

116 dagar, 6 timmar, 37 minuter, 40 sek

Lördag

Ikväll ska jag och Älskling gå på bio på Sergel!
Vi ska se den nya Beckfilmen - I Stormens Öga (vi är båda äkta Beck-fans)

                    
                                  Hoppas verkligen den är bra!

Igårkväll

Hej!

Hehe jag tog en rejäl sovmorgon imorse, gick inte upp förrens halv 3. Men jag låg och såg på någon sorglig film på 3an innan.

Igår var vi som sagt på The Bridge och det var precis som jag hade väntat mig: likadant som Toxic och inte något speciellt alls. Men det blir ju alltid skitkul med alla polarna så jag hade riktigt kul ändå!
Mötte storbloggaren Kissie där också och jag kunde inte hålla mig och sa att jag tyckte hennes blogg var jättebraaaaa (precis som sist när vi möttes på Fellows) haha ;)

Jag hade på mig detta igår:

                        


The Bridge

Ikväll blir det utgång för första gången på ja jag vet inte ens hur länge!
Det är dels Jessica och massa folk, det är nämligen hennes sista utgång innan hon lämnar oss och reser iväg till USA ett år. Sen är det Sofie och lite folk också som ska dit, så det kommer förmodligen bli världens toppenkväll!

Vi ska pröva den nya (?) klubben The Bridge. Hoppas det är ett bra ställe för Toxic som låg på samma ställe innan var sämst.

Har dock VÄRLDENS problem med klädseln.. jag har ingenting nytt och ingenting som lockar att sätta på sig men nåt måste det ju bli..!?

Fredag

And im leeeeediiiig!

Blev inget bloggande alls igår för jag var på jobbet hela dagen. Jobbade 10-18 och sedan kl.19 var det dags för servicemöte vilket blev rätt kul faktiskt. Det jobbar ju så mycket sköna människor där så det är inte sant :D

Idag vaknade jag runt 11 och åkte iväg till Lidingö centrum en sväng. Hittade detta:

                      
                                 Armbandet tänkte jag ha på mig ikväll!

Mums


En dagens lista

Dagens mående:  Först mycket mycket bra, nu huvudvärk.
Dagens vill ha: Skinnjacka...
Dagens klädsel: Trasiga jeans (favoriterna), vit tröja med svart text och paljetter, svart slapp cardigan
Dagens smink: Mascara, solpuder, ögonbrynspenna
Dagens frisyr: Plattat utsläppt
Dagens händelse: hmm.. fick reda på att min lön blir högre än vad jag trodde?haha
Dagens låt: The hawaiian rainbow singers - over the rainbow och Akon ft David Guetta - Sexy bitch
Dagens planer: Stan
Dagens sjuka: ?
Dagens drog: tuggummi
Dagens köp: se nedan
Dagens humör: strålande
Dagens ord: Strålande

Lön

Åh längtar nåt så enormt efter min allra första (riktiga) lön!!
Fick reda på att jag inte alls kommer behöva dra av 30% i skatt som jag trodde, utan det kommer försvinna runt 940 sek eller liknande. TOPPEN säger jag!

Den ligger på en större summa än jag någonsin fått (även fast den inte är sådär jättestor) och jag vet att dagarna efter att jag fått den på kontot kommer det klia nåt så fruktansvärt i fingrarna. Jag kommer med andra ord inte kunna stoppas. Det blir storshopping!

Blir dels småsaker som man alltid måste ha nytt.. ni vet, trosor, bh, strumpor. Sen ska jag som sagt hitta den perfekta skinnjackan och jeansen. Har även spanat in halsdukar och handskar från H&M.
Nya Vinter/Höstskor är också en självklarhet.

                               

Dagens shopping

Det blev lite köp iallafall! Är jääättenöjd med det jag hittade, och det är jag inte alltid. Underbar känsla



1. Plommonfärgad tröja - H&M
2. Nya jeansleggings - Gina
3. Halsband - H&M
4. Väska - H&M
Behövde verkligen nya mörka leggings. Mina gamla köpte jag en storlek för stora så jag sydde in dom, och jag sydde in dom alldeles för mycket..
Jag älskar det rosa inuti väskan!

Godafton Sverige

Jag kan säga så mycket, att träna för första gången efter en månads uppehåll kändes! Eller ja det kommer väl kännas mer imorgon. Uppfriskande var det iallafall och det är väl tur det.

Älskling var precis här en stund, vi såg på nåt program han insisterade på skulle vara dökul - Top gear. Okeej jag kan erkänna det var lite halvt hysteriskt kul då och då. Men bilprogram går inte hem hos mig i övrigt!!

Imorgon ska jag ta en liten tripp in till stan i hopp om att hitta lite smått och gott. Mina måsten på höst/vinterlistan är:

#1. En skinnjacka                                 
#2. Nya jeans (det är akut här)             
#3. Lackleggings (om man nu passar i det.) 
#4. Armband                                                         
#5. Stövlar och Stövletter                            


Tisdag

Och nu så har man provjobbat på Vi Skeppet också. Jag är grymt besviken för jag hade hoppats att jag kanske skulle kunna arbeta där även fast det inte blev något kassajobb, men seriöst nej. Jag fick stå och hacka gurka och städa och sånt tråkigt hela dagen. Inte för att kassajobbet är någon fest direkt men det är mycket mer min grej!

Har fått septemberschemat från donken nu och det ser bra ut, korta många pass.

Nu ska jag äta lite och sen dra iväg på första träningspasset på en månad haha

              


Jobb

Snart dags för jobb igen. Sitter o slänger i mig lite lättfil med solrosfrön och crunchy ICA müsli!

Imorse låg jag och solade lite (man måste ju faktiskt passa på nu innan hösten kommer!). Hatar att brännan försvinner så jäkla fort bara..
Imorgon ska jag upp tidigare än jag gjort på mer än en månad bara för att jag ska provjobba hos Vi Skeppet.. hoppas det går bra.

                                         


Söndag

Godmorgon!

Kom hem från Jacob för ett tag sen, har nyss duschat och ätit frukost och om en timme åker jag iväg till jobbet som blir mellan 17-22 ikväll. Älskar att jobba kväll, är inte lika stressigt då!

Under tiden mitt internet låg nere var jag som sagt på Jacobs landställe vid Trosa. Det var otroligt mysigt och för första gången sov vi i en stor dubbelsäng haha, det var lite skillnad! Vi grillade, såg på filmer och tog det lugnt.. det var rätt dåligt väder med regn typ varje dag men jag älskar ju regn. Mysfaktorn höjs rejält med regn tycker jag :)

Var även på en otroligt rolig kräftskíva hos Jessica med folk. Kräftor är nog det bästa jag vet! Det blev väl kanske lite spårat men blir det inte nästan alltid det haha?

Sen så var jag även på intervju hos Vi Skeppet (mataffär) här på Lidingö, och jag ska dit på tisdag för att provjobba.. men jag vet inte riktigt. McDonalds is growing on me! Jag har just börjat komma in i allt och lära känna folk och jag måste säga att jag trivs faktiskt riktigt bra. Det är kul! Så jag får se hur det blir med lidingöjobbet..

Nej nu ska jag fixa mig, hörs efter jobbet!


Hehe

Usch vad dålig jag känner mig men neee det blev inget roligt inlägg idag heller :) blev middag och dusch efter jobbet och nu måste jag fixa ihop allt jag ska ha med mig till jacob (ska sova över).

Pusssss på er så länge

                                       
                     Bjuder på en skitsnygg bild från kräftskivan för ett tag sen haha


Tekniskt avbrott

Nej jag har inte redan gett upp haha!

Mitt internet har legat nere i nästan 2 veckor men nu har jag ett nytt snabbare bredband!

Kommer med roligare inlägg imorgon, då ska jag först jobba 11.45-19.00. Efteråt ska älskling och jag se på nån film och mysa :)

Ha en bra fredagskväll!


Mys

På måndag direkt efter jobbet (slutar 22:00) åker jag och älskling iväg till hans landställe vid Trosa till på fredag. Ska bli otroligt mysigt att få vara med honom så pass länge och skönt att slippa jobba.. Båda vi jobbar nu så det känns som att vi inte hinner ses så ofta som vi önskar, alltid synd!

På lördag nästa vecka är det den 15e och då firar vi 4 månader<3

Jag är en sån som älskar att laga roliga goda middagar på vardagar, så jag hoppas det ligger en mataffär där nånstans så att man kan handla lite?

                         
                                        Vackert vid fågelöudde igårkväll


Rån på donken

Idag blev det 4 timmars jobb istället för 3. Imorgon blir det 6 timmar istället för 4. Jobbigt men .. pengaaaar!

Det hände en speciell grej idag dock, lite action om man får uttrycka det så. Jag vet inte riktigt vad som hände men det var någon snubbe som begick nåt brott (snodde nåt?) och försökte fly, det blev en väldig uppståndelse för alla chefer sprang efter och "tjuven" skulle hoppa över sopstationen  men heelt utan framgång.
Dom fick fast honom till slut som tur var.

Baaaaaadaaaa

Haha ja jag åker och badar igen faktiskt. Det började ju regna förut men nu är det sol igen! (hej svensk sommar...)
Man får passa på.
Så nu drar jag med Jess och Niclas till fågelöudde!

Ledig

Gud vad skönt det var att slippa gå upp sådär hemskt tidigt (kl.9) imorse hehe

Det var riktigt sommarväder imorse så jag och Soffan drog till Fågelöudde för sol & bad. Jättehärligt! Blev bara ett dopp men 20 grader var inte så varmt som det låter.

Eftersom jag jobbar imorgon så tänkte jag nog bara vara hemma ikväll och se nån film. Nu ska jag ta och skriva en liten packningslista till nästa vecka då jag åker till älsklings landställe i 4 dagar! Ska bli myyys :) Jag är ju en sån som ska skriva upp exakt allt och planera allt, så även om jag åker bort en kortis blir det självklart en alldeles för lång lista. Men det är ett måste!

                                       

United Colors of Benetton

Åh jag kan inte bestämma mig.. vill jag ha den här väskan eller inte? Min syster köpte en i London och jag tyckte den var skitsnygg. Men jag har så svårt för att köpa väskor.. dom måste vara perfekta annars tänker jag "det finns säkert en finare..nånstans där ute"

.. fast den kanske inte ens kommer till Sverige?


Rätt dålig bild, mkt snyggare i verkligheten!

Arbetslivet

Idag klarade jag av 4 timmar till på Mc Donalds, och det gick riktigt bra. Jag har faktiskt börja lära mig lite namn nu också.. Ekrem, Zishan, Nawal, Rebas, Özlem...osv. Ekrem är helt underbar! Han är alltid så positiv och glad och det smittar verkligen av sig. Sjukt skön människa helt enkelt.

Nu kommer snart älskling hit<3 Vet inte vad vi ska hitta på.. se på film förmodligen som igår :) då såg vi på Signs, den var rätt .. sämst! haha

Imorgon är jag (om dom inte ringer) ledig!!


Rosa

När jag var ensam hemma förra veckan var familjen i London och då hade dom med sig en liten present när dom kom hem:




Det var från Victorias Secret (älska!) och det var alltså dels en sorts passportbehållare? Och dels en sån där nametag som man sätter på resväskorna. Tyckte dom var jättesöta och rosa dessutom.. mmmm love them!
Gulliga små inslagnings"lådor" också


Sliten

Arbetspass #2: avklarat.

Herreguuud vad jag är DÖD! efter 4 timmar. Det kommer bli kul med 7 timmarspassen snart hihi

Nej nu ska jag duscha och se på Bond - Die another day. (Ja samtidigt)

                       
                           I det rosa söta tjejombytesrummet @ work

Phew

Jahapp tydligen skulle jag börja jobba redan idag! Och tro mig det var inte lätt att jobba på McDonalds. Det var helt stört stressigt och svårt att komma ihåg alla minst sagt tusen grejer..Men det funkade och till slut hade jag faktiskt lärt mig lite basicsaker.

Jobbade till 15:40 och därefter åkte jag med älskling hem till honom och sov ett tag :)
Nu ska jag kolla på Beck och sova "tidigt" för imorn är det jobb igen!

                               
                                Min otroooligt snygga "keps"

Uppdatering

Okej här kommer en liten update av vad som hänt dom senaste 5 månaderna då jag inte bloggat!

Vi åkte iväg på Kryssning till Tallin



Jag gick på lite skivor


Jag åkte till Rennes med skolan


Jag träffade baby<3


Jag tog studenten


Jag åkte med Sofie och Jenny till Mallis


Jag åkte till Turkiet med family


Ja och sen så..

  • Fick jag jobb på Mc Donalds
  • Firade jag 3 månader med baby
  • Festade  jag massa såklart!

The time has come

... for me to continue my blogwriting! Ohyes ni hörde rätt. Jenny is back in business

Jag har tillbringat ca 3 timmar med att förstå hur man byter header, och till slut slog det mig. Imorgon ska jag kämpa vidare med att byta profilbild!

Nu: "Jag vet vad du gjorde förra sommaren"

Imorgon ska jag very briefly försöka sammanfatta allt som hänt sedan jag sist bloggade! Håll tummarna för mig nu

                                         


RSS 2.0