What you gonna do

Heeej
 
Söndag. Har nog aldrig gillat söndagar, alltid kan dom klämma in lite ångest över kommande vecka. På tisdag kl 18.30 går jag på semester iaf. Galet bra.
 
Idag har jag packat och chillat. Sovit lite. Sett klart filmen Melancholia, inte sevärd alls. Trist. Igårkväll va jag hos Anna med Sofie och åt middag, sen var det planerat en helkväll med festande men jag var på dåligt humör och drog hem vid 23 istället.
 
Nu blir d ju jobb 7-18.30 till tisdag så får se om det blir nåt litet blogginlägg innan vi drar till värmen!
 
Kantarellsoppa, det åt vi för några dagar sen.. jag som inte gillar svamp tyckte faktiskt om detta!

Fredagkväll

Hejsaaan
 
Jobb 9.50-19.30 idag. Fort tiden går! Tre pass kvar sen åker vi som sagt. Underbart. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, imorn blir d jobb, sen lite dricka och sen ska jag nog över till en person.
 
Min fina vän och jag igår
 
 

As if getting older wasn't dramatic enough

Hejhej
 
Ledig dag. Gjort: inget. Tänkte sola... men det var ju stenmolnigt liksom. Sen har jag ont i alla visdomständerna. Inväntar arbetsdagarna. Och (framförallt...) lönen. Ja hej jag heter tråkíg människa idag.
 
Igårkväll var jag däremot hos Sofie med Jenny och lagade en riktigt god middag, såg film och flummade runt. Drog hem vid 1.
 
 
 

This is what we're waiting for

Heeeeej
 
Så fort man sätter på en av favoritlåtarna så blir man på bra humör, älska!
 
Nu ska jag ta bussen till jobbet, är grått, kallt och regnigt ute så det passar väl bra. Sen ska jag hem till Sofie och chillaaaa. Imorn är jag ledig och då blir det också dåligt väder (NÄHÄ?). ´På kvällen.. ja det får vi se imorn.
 

Hans och hennes

Hej!
 
Vilken händelserik helg. Sånt gillar vi. Vart en riktigt bra kväll igår, dock kunde den gärna ha varit längre, men hade nästan dygnat när jag drog mig hemåt vid 1 tiden ju så var ganska trött.
 
Imorn är det jobb 14-18 och sen är jag ledig på tisdag, sköönt. Dock 4 heldagar efter det och 2 12hs pass må-tis men onsdag åker vi! Det närmar sig och man kan ju inte tänka på annat..
 
Idag har jag bara legat ute tills molnen kom och sen har jag kollat film. Första lugna stunden på den här helgen. Men det är bra. Nu började precis "Hans och Hennes" på 11an, sett den ett par gånger, bra film.
 
         
 

Igår

Här åt vi middag igår :)

Ny TV

Så galet snygg!
 
 

Angels come and knock me out

Helluuu
 
Jobb 7-15.30 idag som vanligt. Dock extra trött och småbakis, va på inflyttningsfest igår (en kortis). Klart värt iaf! Blev en fem timmars sömn, inte så okej. Men får sova 12h inatt istället. Ska dock iväg snart igen.. till inflyttningsfestpersonen så att säga.
 
Nu är det 7 pass kvar sen åker vi till värmen! Va och shoppade igår, blev en hel del.. får väl visa sen då.
Vintras..

And we never look back

Hej!
 
Nu börjar datorn återgå till sitt vanliga jag. Men med mer utrymme och mindre virus.. hehe.
 
Jobbade 7-16 idag och igår, imorn 7-18.20, torsdag 9.50-19.30 och lördag 7-15.30. Hårt men om 2 veckor exakt är det semester i 2 v och sen jobb 3 v, sen skola. Händer inte så mkt roligt just nu. Efter jobbet är man ju helt död. På fredag är jag iallafall ledig och då ska jag och syrran in till stan och shoppa inför Turkiet, har lite grejer som jag måste hitta. Shorts, skor, bikinis osv. Men har sett att skobutikerna börjar få in riktigt snygga höstnyheter.. aja det får jag ta senare. 
 
Nu ska jag duscha och sen sova.. upp om 8,5 h heh.
 

12 Juli

Hej!
 
Ledsen för långt uppehåll. Ska visa håret också, men det är inte så superförändrat, är ju svårt att gå från "mörkt" till blont. Men la i ljusa slingor och tonade och sånt. Just nu jobbar jag typ varje dag.. imorn 7-19.30. Lördag 7-15. Sen jobb må-to och lördag nästa vecka. Osv. Osv. Osv. Sen om 2-3 veckor är det semester! Turkiet!
 
Ska visa ett grymt köp också. Nu ska jag duscha, får se om jag bloggar senare eller imorn! Om jag lever imorn efter det mördarpasset dvs
 
Har omformaterat datorn också (pga trojan, yey). Så har inga bilder att bjuda på.. :)

RSS 2.0