Dan före dopparedan

Gud vad dagarna försvinner! Har inte gjort nåt speciellt idag och ändå är klockan halv 6!?
Iallafall, åkte till SEB och fixade lite med mitt kort. Det blev ju stulet och vi spärrade det efter några timmar, dock hann personen/personerna som stal kortet använda det på både Mc Donalds (244 spänn!) och på 7 Eleven (198:-), dvs. ställen där de inte kollar leg. Så fett irriterande. Men jag kommer få tillbaks pengarna som tur är.. frågan är bara när?

När jag väl var i centrum kilade jag in på H&M också och köpte franska manikyrnaglar från Depend som jag tänkte ha imorgon, men självklaart så köper jag fel sort ser jag nu hemma - köpte den "kortare versionen".. fan MINA naglar är ju längre än dom. Snyggt!

Imorgon är det den bästa dagen på hela året. Vi ska till våra kusiner i Gröndal och fira, ska bli lika underbart som alltid! Ikväll ska vi klä granen också, det gör vi alltid kvällen innan.
GOD JUL<3

Writer's block

OH YEAH its finally in my possess........

My new älskling.
Sprang runt med kusin och syster som en galning igår i jakt på denna 8gb i rosa. Slutsålt överallt förutom på ON-OFF! Sån jäkla tur, + att den var billigare just där (!?) :) Måste hitta bra skal nu bara.


Yes

Klippningen gick jättebra som tur var, och yeeeeees nu är jag "riktigt" blond igen. Vart ju lite lite missnöjd sist när jag tyckte att det blev för mörkt haha..

I love it, tack Liza!

Hon som klippte mig var skitskön, o hon berättade bla att hon hade jobbat på T-jarlen och eftersom jag inte har nåt "riktigt jobb" atm så sa hon att jag skulle komma förbi med mitt cv till henne så skulle hon lämna d till dom (hon känner dom)och det betyder att jag kommer före alla andra som söker.. :) NICE! Så ska tillbaks o lämna d nästa vecka tänkte jag.


Längst fram i taxin

Nu är det dags att börja på Miljöinlämningen, max 2 sidor ska det vara, tur det.

14:50 går bussen mot Slussen, sen ska jag klippa mig på Svartensgatan 7! Älskar att sitta där och bli ompysslad.. för jag färgar/slingar alltid och då tvättar dom och håret och ger lite massage..underbart. :) Får se hur jag gör, klippa topparna och slinga ljusare tror jag..

Imorgon är det Avslutning, och direkt efter dvs. kl 11 ungefär ska jag in till stan och julshoppa och äta lunch med syrran och Vendela (kusin). Ska bli skitmysigt! Och om jag nu ska köpa ny ipod så gör jag det då.. börjar känna att jag verkligen VERKLIGEN behöver ha min musik................

Men blääääääää

Jag borde seriöst byta namn på den här bloggen, till typ.. "Sjuklingens blogg", om hon som aldrig blev frisk!?!"+!?

I måndags blev jag typ magsjuk, trodde först det var matförgiftning från kycklingen vi åt till middag dan innan, men eftersom ingen annan i familjen insjuknade så var det väl nåt annat då. Och nu är det onsdag och jag har inte ätit i stort sett nånting förutom nyponsoppa sen dess = jag är svag som fan och ligger bara o sover och har ont i magen och kan inte äta nåt. :( Fast just nu mår jag lite bättre.. så imorgon SKA jag gå till skolan. Det måste jag för i mitt skåp väntar ett oerhört viktigt miljöhäfte som behövs till min miljöpolitiksinlämning till på fredag!
Så jag missade föredraget i måndags, min grupp lackade ofc, jag kunde inte sitta barnvakt igår (samma som förra veckan, greaaat) och ja.. allt löste sig utmärkt helt enkelt.

Aja nog med det negativa? Imorgon ska jag göra polkagrisar på kemin (WEEEI) och klippa mig, och på fredag är det avslutning och sen ska jag vara barnvakt. OCH SEN ÄR DET LOOOOOOOOOOV<3
Många ska tydligen ut på fredag till Berns men jag vetefan om jag orkar.. plus att mitt leg är stulet..aja det får vi ta senare.
Nu ska jag gå och dricka vatten!


Att göra

Min lilla Att göra lista veckorna framöver...

Skolan:

Läsa ut Brott & Staff för helvete  [  ]
Skriva klart Miljörapport  [  ] 
Skriva klart miljöpolitiksarbete  [X]
Ha Religonsföredrag om Religiösa Symboler  [  ] 
Göra en massa projektarbete  [  ]

Övrigt:
Köpa klart alla julklappar  [X]
Hitta nyårsklänning med tillbehör  [  ]
Klippa mig  [X]
Köpa ny ipod  [X]
Skriva om CV:t och leta jobb  [  ]
Vara barnvakt  [X]
Köpa present till Jenny  [  ]


Imorgon klockan 07:00 är det traditionellt Luciatåg på kanal 2, det har jag kollat på sen jag var liten så självklart blir det upp tidigt imorn o se på det! Bäst av allt är ju att man kan lägga sig igen sen

Fredag

Såg klart på idol nyss, har inte följt det alls och har aldrig fattat det intressanta med att kolla på när folk sjunger, men eftersom det var final i globen idag blev det ju lite större än vanligt och ganska kul o kolla på faktiskt =) Kevin tyckte jag skulle vinna, så det var ju tur att han gjorde det också.. jag tyckte Alice valde helt fel låtar, speciellt Pinks låt som inte passade henne alls enligt mig haha..

En liten uppdatering; Ja Nobelmiddagen kollade jag självklart på i onsdags, fastklistrad framför tvn som alltid. Miljöprovet tror jag gick helt okej.. fast det får vi se. I torsdags hade jag inte möjlighet att blogga för hade en skittråkig franskabok att tvinga mig igenom..  Var barnvakt idag och nu tror jag att jag ska se en film.. typ Ensam hemma 2 haha! Juliga filmer är ju ett måste nu så man på alla sätt som det går kommer in i julstämningen.
Juste fick hem polisanmälan imorse också som tur var, så nu ska jag skicka in den till SL för att få ett nytt kort.. sen får vi väl se vad som händer antar jag?

Tisdag

Hehe har varit sjuk sen i söndags (det tillhör numera vardagen?) så jag var hemma idag och igår för att försöka försäkra att jag inte blir sämre. Mår mkt bättre nu är bara fortfarande förkyld så jag ska gå till skolan imorgon iaf...

Min polisanmälan har inte kommit än men den är påväg, och det är även mitt nya H&M-kort och CSN-kort. Får se hur det blir med hemförsäkringen och sånt.. Tänkte gå o köpa en ny ipod snart för det klarar jag mig inte utan. Blir i så fall den nyaste nano modellen, den "lila-rosa".
Mobil har vi en extra hemma som är hyfsat ny och ett nytt simkort är påväg också. Då återstår bara leg, busskort och bankkort.. det är även påväg, förutom leg som jag måste gå och fixa.

Har haft mardrömmar om julafton, att jag inte ska hinna köpa alla julklappar och att jag inte ska hinna slå in allt haha.. Det är klart att jag hinner det. Bara jag har råd med allt nu när jag tänkte köpa ipoden.. men det ska väl gå.

Imorgon är det Nobelmiddagen! Jag älskar att kolla på den, dock krockar det rejält med mitt plugg till provet dan efter men det fixar jag.
Sen på torsdag är det dags för första Lucia föreställningen i skolan, då för föräldrarna.. ska bli jättemysigt som det alltid är.

Allt stulet

Det som inte får hända när man går ut hände mig i lördags.
Jag, hanna och sofie var på Huset och hade skitkul. Träffade bla Jakob, Ellinor och Erik där, så det var jättetrevligt.
När vi ska gå hem, vid halv 3 tiden ungefär, och får våra saker i garderoben upptäcker jag till min stora förvåning att mitt busskort är borta. Jag tänker att jag kanske tappade det när jag packade ner allt så snabbt när vi skulle lämna allt i garderoben? Men nej.
De som jobbar där säger att jag ska få prata med ägaren.
Vad händer sen då? Jo jag börjar leta efter min mobil. Den är borta. Jag kommer på att min ipod låg i väskan. Den är borta. Min plånbok. Borta. Jag får panik och börjar gråta och blir skitarg på garderobspersonalen.. så kommer ägaren till slut. Världens otrevligaste människa! Fick inte det minsta hjälp från honom utan han var bara fruktansvärt dryg!

Jaha så då var allt förstört. Allt borta. Någon hade alltså rotat igenom min proppfulla väska och hunnit hitta allt av värde. Personen måste ha haft tid på sig eftersom jag hade allt på olika ställen, plus att den var proppfull så det är inte direkt att bara stoppa ner handen o ta nåt. Jag är så jävla förbannad fortfarande, och chockad över att sånt kan hända på ett så bevakat ställe. Det går fan runt väktare och grejer överallt där. Men visst, kan lika gärna vara garderobspersonalen som har stulit allt.
Pappa och jag satt uppe till klockan 5 och spärrade kort och polisanmälde och allt sånt.. SUCK varför skulle det här hända...
Allt jag vill nu är att få fast den här personen och slå ihjäl den jäveln. Så arg är jag.

Ikväll

Igår blev det hemmakväll med aaaasbra film, Zozo gick på 1an. Har sett den nångång tidigare i skolan tror jag, men den är så underbar och sorglig.. grät nästan hela tiden haha. Han är såå söt också han som spelar huvudrollen :)

Idag har jag och systeryster gjort pepparkakshus! Vi har inte riktigt fixat klart allt än.. men ska ta en bild sen så får ni se hur fiint d blev :)

Ikväll blir det krogen, föra på Blue tror jag med lite folk och sen får vi se! Är fett laddad efter hemmakvällen så ska bli jättekul haha! Måste bara komma ihåg att INTE ta högklackat.. jag dör när jag går ut o dansar med högklackat. Nej det går helt enkelt inte


Fredag

Äntligen snart helg! Ska ha franskaprov del 2 alldeles strax.. kul kul med hörförståelse..

Idag ska jag vara barnvakt, sen får jag se om jag åker in till stan och fikar med Rebecka från min språkresa till USA som gjorde förra året :)
På lördag ska jag göra pepparkakshus tror jag? Och på kvällen lutar det iaf åt utgång, hoppas på det!
Sen ska jag plugga till miljöprovet och läsa Brott & Straff, eh jag har ca 600 sidor kvar, tror någon att jag klarar det? knappast haha

 jag och rebecka i californiaaa


Klassfesten

Aaah gud vilken lyckad kväll det blev igår! Hade så jävla roligt. Jag älskar min klass haha! :D
Det var sån otrolig skön stämning när man kom dit (jag kom lite för sent pga att jag som vanligt missade bussen) och alla var verkligen på topphumör! Vissa var väl lite mer påverkade än andra vilket ledde till lite tråkigare avslut på kvällen för dessa men, sånt händer på nästan alla fester.
Dock var jag själv lite smått klantlig när jag kom på lite senare att pga antibiotikan så blir man väldigt mycket mer lättpåverkad.. det hade jag helt glömt. Smart jenny! Jaja idag mår jag inte direkt så bra, har världens migrän men det försvinner väl snart.
Jag säger bara en sak, klassfester är fett underskattade och vi bara måste ha en till väldigt snart!!

Om ca 3 timmar ska jag till skolan och ha kör =) sista genrepet innan Lucia tror jag.. mysigt!

20.30

Snart börjar Andra Avenyn :D:D

Och nu är det fastställt haha, så imorn kl. 20:00 ska jag över till en kille i vår klass på klassfest! Ska bli hur kul som helst. Det som är synd är bara att det är alltid nån som inte kan, så vi blir inte riktigt allihop..
Jag har som vanligt planerat in att jag ska fixa musiken. Det gör jag alltid. ´Min musik är helt enkelt bäst okey :)

Men vad i helvete ska man ta på sig? gah jag har inte shoppat nya kläder på evigheter.. och nu ska man ju köpa julklappar för alla pengar, eller nja nästan iaf. Nån ny klänning till nyår/jul ska jag ha!
Vi får se vad jag hittar längst in i garderoben imorgon..


Tisdag

Hemma för lunch!
Hade franskaprov idag eftersom jag missade när alla andra hade pga att jag var sjuk, det gick inte så jättebra haha.. har tappat såå mkt franska bara för att vi har 1 lektion i veckan. Bra jobbat du som gjorde min klass schema

Bokade precis ny klippningstid, haha jag är jätteseg på att göra sånt för jag gör/säger alltid nåt fel.. nu råkade jag boka fel dag så fick ringa upp igen och hålla på. Den 18e ska jag dit iaf, perfekt dan inan avslutningen! :)

Och typ imorgon blir det klassfest!! Är sjukt taggad!! :D är ju ledig (förutom kör<3) på torsdag så det är asbra att ha imorn :) I helgen har alla planer.

Nu ska jag åka tillbaks o ha miljökunskap och handledarmöte


Måndag - kalenderagressioner

Ni aaanar inte hur fruktansvärt det var att gå upp imorse. 4:30 ringer klockan och jag får den där känslan av att jag inte ens har hunnit gå och lägga mig förrens jag ska upp igen. GAH vad jag hatar tidiga mornar.
Jaja det gick ju tillslut och Strindbergpromenaden var trots allt lite mysig pga all julbelysning på gatorna, och för att vår tant som pratade om honom var jättegullig :)

I helgen eller nu på onsdag kanske vi ska ha klassfest! Vore så jäkla kul, men jag vet verkligen inte om man får dricka när man äter antibiotika?.. haha vår kemilärare sa att det bara förvärrade immunförsvaret för tillfället lr nåt sånt, så jag dör alltså inte? eller? för det är vad jag trodde, att man skulle bli förgiftad o typ dö.

Julkalendern ja! Haha alltså jag har inte så mycket nytt att säga. Jag visste att den skulle vara värre än värst och det var den ju också. Tänkte seriöst skicka iväg ett mail till dom i skåne som producerat detta som ska kallas kalender men.. äh jag får ta det imorgon i så fall. DEN ÄR INTE ENS JULIG!? Jag ser det här som ett stort nederlag svt. Sorgligt

Mysteriet på Greveholm - var det den sista BRA julkalendern vi nånsin fick se?

RSS 2.0