Ny kategori: Just nu!


Coco avant chanel filmen

Jag var ju på bio igår och såg den omtalade Chanelfilmen, en av storfilmerna i höst. Jag tyckte faktiskt den var riktigt riktigt bra! Jag älskar ju franska filmer, de innehåller så otroligt mycket mer tänk och känslor och mening än amerikanska filmer. Blev dessutom jättesugen att snacka franska igen..
Visst, det hände inte några storslagna chockerande grejer i filmen men det var skönt som omväxling. Den var lite sorglig också, vilket jag både gillade och ogillade (jag hatar att gråta på bio).

Men den rekommenderas!

Coco vs Audrey Tatou

Halloweenhelgen och pynt

Halloween. Vissa firar inte, andra kör på och firar och dekorerar som vilken högtid som helst. Vi gör det sistnämnda, och jag tycker det är jättekul. Varför inte liksom? Dock ska jag inte klä ut mig eller gå på någon sorts maskerad tror jag, jag gillar inte att köpa maskeradkläder som jag använder en gång.






Lite av det pynt vi har hemma (ute och inne) :D


Freeedag

Tjeenare bloggen!

Haha vilken otroligt dålig uppdatering det har varit, men jag har ju jobbat varje dag nu i veckan så ni får ha lite förståelse ;) Sen så hinner jag aldrig ta outfitbilder på mornarna och efter jobbet är det bara MAT som står först eftersom jag inte får lunchrast på jobbet, så då byter jag om direkt när jag väl är hemma. Men ska försöka fixa det.. :)

Nu är det iallafall äntligen helg och dessutom halloween på det. Ikväll är jag trött efter veckan så det blir hemmakväll med nya Johan Falk filmen (del 2). Imorgon däremot blir det hemmafest/utgång!




Haaaaha lite mongobilder :D

Bio!

Hejhej!

Idag har jag jobbat (11-15) och tränat, så nu kvarstår den bästa tiden på dagen = säng + tv (efterlyst!).

Imorgon blir det lite mer stressigt haha, först jobb som idag 11-15, träning 17:30-18:30 och sen ska jag på bio och äntligen se Coco - Avant Chanel 20:30-22:00! Hoppas verkligen den är bra :) Kan ge en liten recension imorn!
                            

Tisdag

Gah vilken typ träningsvärk jag har i benen alltså! Jaja det är väl bara att sova så går det över. Ska hoppa in i duschen nu och sen lär jag slockna direkt, är så fruktansvärt trött. Orkar knappt dra mig mot duschen...

Längtar till på lördag! då ska jag in till stan på jakt efter jackor.. :)

Godnatt hörs imorn


Dagens. Jääättedålig bild igen, men jag ska försöka börja ta bilderna hemma istället för på jobbet det är så fruktansvärt dåligt ljus där nere :P

Magnificent

Just nu:

Död från jobbet. Och pappa har gjort chokladpudding... hehe


Vinterjacka

Har ju snackat om att jag ska köpa en Canada Goose jacka, men ja..
1) dom har bara M/L kvar (jag ska ha typ XXS/XXXS)
2) lönen räcker tyvärr inte längre (för denna månad)

En tjej på mitt jobb har en Boomerang jacka som jag tycker är dösnygg, så jag har tänkt kolla in på Boomerang om jag hittar nåt där, på lördag tror jag. Sen så tänkte jag kolla Peak Performance, Stadium, Esprit och Benetton o se vad dom har för utbud. Nån jacka ska det bli iaf, kan ju inte gå runt utan en rejäl vinterjacka :)
                                  
                                                 Ser riktigt mysig ut!

Countdown


Litet dilemma

Bio eller inte bio? Några från jobbet ska se Inglorious Bastards (stavning?) kl 21:00 - 23:30 , men det är lite för sent för mig..jag är en sån där jobbig person som måste ha mina timmars sömn annars dör jag av trötthet dan efter. Hade det bara varit på en helg eller nåt så absolut.

Nej det blir ett nej. Det blir sömn för mig. Tråkiga jenny :D Men jag är tråkig med Emma så det hjälper ju lite haha.

Ajaaa nu ska jag iväg till Ica och köpa lunch till imorgon


Igår - stan med Vendela och syrran

Hehe nej självklart kunde jag inte stå emot lite köp ändå:




Mörkbruna tofflor - Shepherds
Lackleggings (äntligen!) - Gina
Mörklila kofta - Gina
Läppgrejer och täckstift - Apoteket
Strumpor - H&M
Ny månad ny JFfilm (del2) - Åhléns
Pälssjal - Sturegallerian (Friis&Company?)

Sen blev det självklart lunch på John Chris





Godmorgon!

Gud vad jag älskar vintertid, kunde gå upp halv 10 (halv 11 sommartid) idag (brukar aldrig gå upp så tidigt på helger) och ändå ha sovit ut. Jag älskar att gå upp tidigt egentligen, då har man hela dagen kvar liksom.

Nu har jag inte så mkt tid att blogga, ska iväg till stan med syrran och kusin Vendela. Ska kolla in lite jackor och ipods.. och uggs! Sen ´får vi se om jag köper nåt eller inte, usch vill inte göra av med min lön haha!

Hörs laters

Lördag

HÖGSKOLEPROVET AVKLARAT! (ännu en gång)
Har räknat lite och tror jag fick bättre än sist, men inte mycket bättre. Är nöjd bara jag inte fick sämre ;)

Nu ska jag dra till Ica med Sebbe och Niclas och köpa nåt gott och sen se film :)

Hörs imorn!

                                

Nervös

Alltså.. varför blir jag inte trött ikväll? Nej just ikväll måste jag självklart vara jättetaggad och pigg och må jättebra. Haha, jaja får väl stänga av musiken kanske och lägga mig och läsa lite så jag varvar ner.
Jag säger bara en sak: USCH för att gå upp kl 6 imorn

Nu har jag pluggat lite på gamla högskoleprov, känns lite bättre med mattedelen nu (inte för att jag fick så många rätt men ändå).

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG IMORN!

                                 
                                      usch mattetabelldelen.,...

Music

Älska just nu:

Ola - Sky's the limit

En (dåligkvalitet) dagens


Fett bra

Hehehe fick precis min lönespec, och ooooh vad underbart det känns nu efter allt kämpande! Är riktigt glad över summan. Nu gäller det bara att fördela den noggrant till det jag verkligen behöver. Blir svårt.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ätit lunch, ska snart cykla iväg till Askrike och köpa pizza med systeryster :) Hoppas bara pengarna är på kontot?!


Oj det visste jag inte

Läste något väldigt intressant precis:

- Äter man en grapefrukt en gång i veckan minskar man risken för stroke eftersom Grapefrukt innehåller Folat. (Jag äter ju det typ precis en gång i veckan! Älskar grapefrukt till frukosten när jag är ledig. Dock är jag kanske inte i riskzonen för stroke annars men ändå ;D)

- Motionerar man regelbundet åldras man 10 år långsammare på cellnivå


Yummie

Högskoleprovet

Ja på lördag är det dags. Då ska jag sitta hela dagen och skriva prov, och hoppas på ett bättre resultat än sist. Skriver provet här på Lidingö, och ska åka dit med Sebbe. Har haft ångest hela veckan men har övat lite på ett gammalt prov och ska öva imorgon, men vi får se. Jag tycker om ord-delen och läs delarna (eng och sv), men när det kommer till matten är jag inte alls på det torra. Jag har alltid haft oerhört svårt för matte och så är det bara, jag är inget mattesnille.
Jaja, jag tänker lite som jag brukar: går det inte otroligt bra är det väl inte menat att jag ska gå någon extremt bra högskoleutbildning. Då passar jag ju inte för det.

Torsdag

Hellu!

Dagen snart slut. Jenny slut. Haha nä men, börjar bli lite småsömnig nu som vanligt. Blev ingen träning idag som planerat, jag kände inte för att stressa idag också.. så jag åkte hem och tog det lugnt och lagade lunch. Nu sitter jag och kollar på Lyxfällan

På tal om kändisar igår på jobbet fick jag ännu en kändis i min kassa idag, dock har jag ingen som helst aning om vad han heter..han ser liksom lite grekisk ut och är med i nån kriminalfilm/serie eller nåt sånt. Jaja

Och imorgon är det LÖN! Dock jobbar jag varje vardag och jag åker bara in till stan på vardagar (mindre folk) så det blir inte shopping förrens i november.

Fint från Gina


Till det sista andetaget

Hej på er!

Hoppas ni mår bra allihopa, själv är jag helt fullkomligt slut. Kan inte minnas när jag sist var såhär trött, vet inte vad det beror på. Jobbade bara 4 h idag ungefär, sen när jag kom hem slängde jag på mig träningskläderna och åkte iväg till Friskis. Kanske är all stress som gör en så sliten?


Igår fick jag vara kassachef ett litet tag för första gången på jobbet. Dock gjorde jag inte sådär jättemycket men det var kul hihi ;D
Dessutom fick jag en kändis i min kassa.. vart lite för uppspelt tror jag, haha pinsamt! Det var sköna Peter Magnusson som kom förbi. 
                       


Huvudvärk

Hejhej!

Var precis på ica och handlade lite grejer till lunch inför imorgon, då blir det heldag jobb (11,30-19). Ska bara göra ost/skinksmörgås, äppeljuice och yoghurt ;) gott!
Jobbade över 1 h idag, så det blev 11-16 = lunch klockan 5 haha, men det är smällar man får ta.

Nu ska jag iväg på träning, med min dunkande huvudvärk


Lite bilder från förra helgen hos jenny :)

Tagga till

Nu är det snart dags för ännu en ny jobbvecka, men jag hänger inte läpp för det! Har bara 1 långdag på tisdagen, annars är det korta pass. Sen så är det högskoleprovet för min del på lördagen, på söndag blir det middag med familjen på Grill. Förmodligen en utgång på lördagen också, om man inte har tagit för mycket stryk efter den tidiga provstarttiden...

                                     
                                                        Hörs imorn!

Pirates of the Caribbean

Haha det är ju nästan så man inte tror att det är sant, men jodå. Någon gång under 2011 kommer den 4e Potc-filmen komma. "On stranger tides" är dess namn (ändrat från Fountain of Youth)

Spännande? Jag har sett de 3 filmerna tusen gånger vardera (har köpt dom), och tycker att den har blivit snäppet sämre och sämre för varje fortsättning.. jaja man måste väl se den ändå ;)


Misslyckat eller succé?

Nyårsklänningar?

Åh jag kan absolut inte bestämma mig! Älskar allihop på olika sätt.
Vilken tycker ni är snyggast?


Alla från Gina

Regn och rusk

Aaah vilket underbart mysväder! Jag absolut älskar det, det är nu jag mår som bäst hihi. Sitta inne med ljus och bara ta det lugnt. Har skrivit julönskelistor typ hela morgonen med syrran..
Får se vad som händer ikväll, beror helt på vad folk gör. Jag har ju som sagt inga pengar så det kanske blir ännu en hemmakväll men det vore faktiskt bara skönt.

67 dagar kvar


H&M


                          


Fredagkväll

Kom hem från jobbet för nån timme sen och åt nyss middag. Trodde att en heldag på jobbet skulle trötta ut mig och att jag skulle vilja vara hemma och sova tidigt ikväll, men seriöst jag är helt stört rastlös!!
Men de flesta är på krogen och jag har bara 18:- på kontot så det blir väl hemmakväll vare sig jag vill det eller inte.

Imorgon ska jag hitta på något kul iaf :)

             
                   Får väl nöja mig med Agnes underbara musik.. haha ;)


Tummen upp för det

Förresten...Idag fick vi tårta på jobbet!

Release me!

Aaaah jag har blivit helt Agnes-galen. Spelar Release me och Love love love på repeat hela tiden haha!

Iaf. Hej på er!

Igår var jag ju ledig, så då passade jag på att ha värsta bakdagen:

Mummmms!

Sen på kvällen blev det Johan Falk/kaffekväll hos grannen :)


HAHAHA

Pust!

Oj vilket pass! kämpigt värre. Men nu känns det ju bra. Jag är en sån person som antingen är jag sugen på att träna eller inte, och är jag inte det tycker jag bara att passet kan ta slut på en gång. Idag var en dag då jag var riktigt sugen så jag körde på extra mycket.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. se på Stockholm - Arlanda på 3an förmodligen.
Väntar på att Niclas och Sebbe ska komma hem från träningen, blir förmodligen filmkväll :) Måste passa på när jag är ledig!!

        


Onsdag

Hej på er!

Ny dag. Har sovit ca.. 10 timmar, helt underbart skönt. Behövdes!

Idag har jag som sagt ätit lunch med pappa (Taco Bar<3) och sen fixade jag lite med mobilen på Siba. Fick skicka in både usb-sladd och hörlurar som strulade så det kommer jag få nytt. Passade på att kolla lite på ny ipod när jag nu var där och priset ligger på 1490/1790 för nya nano. Får se om jag har råd att köpa det nästa lön.. Ska ju köpa Canada Goose jacka och lite vinterkläder/skor :)

Nu är det snart dags för träning

                     


Ledig

Hejhej! Nu har jag kommit hem från jobbet och ätit middag och fruktsallad. Gott!! Fick förresten äntligen min namnskylt idag (på jobbet).. haha 3 månader senare liksom.

Imorgon och på torsdag är jag alltså ledig och morgondagen kommer tillbringas dels i sängen, dels i stan för att äta lunch med pappsen och därefter ska jag till SIBA och snacka om min mobil som har krånglat rätt mycket på senaste tiden (ska bland annat byta hörlurarna som är värdelösa).

Dagens bästa: det snöade både imorse och nyss. Love love love

Måndag

Först och främst.. alltså är det bara min blogg som laggar sönder totalt just nu? är det för att alla ska blogga nu på kvällen eller? sjukt irriterande iaf.

Jaja, idag jobbade jag 11-16 och det gick bra som vanligt. Började en ny tjej idag som gick i min parallellklass, kul! Imorn blir det jobb 11.30 - 19 (heldag). Ledig ons-tor!
Och inatt var den första natten på en vecka som jag inte vaknade och hostade ihjäl mig. Otroligt skönt.
Nu ska jag duscha och sen se på sista älskade Hollywoodfruar

                               


Myskoftor från Gina

Ge mig!
 

Kyla

Nu när det på allvar har börjat bli kallare ute och hösten känns lite mer fryser jag nåt så fruktansvärt mycket. Jag har dålig blodcirkulation och mina händer blir som kalla istappar, så varje vinter (inte än alltså) får jag någon gång om dagen värma händerna under varmt vatten annars typ dör dom.
Här hemma kommer alltså elementet gå på fullgång numera ända tills.. det är vår.

                                   
                                 En brasa skulle sitta fint i mitt rum nu....

Partykväll

Mmmm sitter och äter middag nu, kött och potatisgratäng. Mums! :)
Om ungefär en timme går en buss till en kompis där det vankas fest ikväll, är jättetaggad! Ska bli hur otroligt kul som helst! Blir säkert lite bilder också men vi får se. Nu ska jag fixa klart mig.. har självklart inte bestämt vad jag ska ha på mig (som alltid).

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll


Godmorgon

Sådär nu har jag nyss stigit upp. Jag vaknade dock vid 10 men orkade verkligen lämna den varma sängen.. plus att jag sov i stort sett inget inatt. Kom hem vid 2 tiden från grannen, sen kom hostan när jag skulle sova och det blev bara värre och värre.

Jaja nu ska jag äta frukost och städa.

Två dagars outfit




Hmm jättedåliga bilder ser jag nu men aja. Har ingen bra spegel hemma så jobbspegeln får duga tills vidare.

Tillbaks

Hej allihopa!! Jenny is back in business nu. Jag har jobbad 11-19 och 10-19 nu i 3 dagar så därför har jag inte hunnit blogga nånting alls, men så blir det ibland.

Annars har det väl inte hänt så hemskt mycket, är fortfarande lite sjuk. Hostade i stort sett hela natten, sov inte mycket alls.. och jag som älskar att sova och behöver sömn (sover ca 9 h på vardagar och 10-12 h på helger).

Nu ska jag snart iväg till grannen med Sebbe och se film och köpa godis!

                                      
                                                             Puss!
             

Sjuk och trött och sliten

Gud vad jag känner mig död just nu. Kom nyss hem från jobbet och slängde i mig mat.
Det är min namnsdag idag också så jag fick lite småpresenter och tårta :) Grattis till mig!

Nu ska jag duscha och SOVA och bli frisk. En lång jobbdag imorgon! Puss på er!


Upp, upp..och iväääääääg!

Nu drar jag iväg på träning :) CIAO!

Jag vill ha


Allt från H&M

Jag<3regn

Ja som jag tror några av er redan vet så älskar jag när det regnar haha :) låter kanske lite knäppt men jag tycker det är helt sjukt mysigt. Blev jätteglad när det öste ner igår!
             


Måndag

Har haft lite halvt besöksrekord här under de senaste 3 dagarna, otroligt roligt! Hoppas ni stannar :) Man blir ju mycket mer sugen på att blogga om man vet att fler läser :D tack för att ni kikade in!

Ja nu sitter jag här med alla mina sorters halstabletter.. jag hostade jättemycket igårkväll och kunde knappt somna, så lite dålig i halsen är jag fortfarande. Suck!
Dock blir det ändå träning 20:00, det är den enda gången den här veckan för sen jobbar jag långa dagar.
Idag jobbade jag 11-15 och det gick jättebra.

Funderar

... på att förnya bloggen lite? Jag har helt tröttnat på både headern och bakgrunden så det är nog dags att göra om lite här. Dock hinner jag nog inte det ikväll, plus att jag inte har någon bra headerersättning just nu men det är något som ska fixas snart iaf :)

Jobb-matschema

Den här månaden har jag inte personalmat på Mcdonalds. Vilket bara är bra! Det blir ca 500/600:- mer i lön.
Kommande vecka jobbar jag långa dagar tis/ons/tors och måste alltså ta med mig mat till jobbet.

Det här kommer jag nog äta:

1) Hemgjord Köttbullsmörgås (dock utan sån där rödbetssallad...)
 
2)Vårrullar och Jasminris

3)Nån köpt sallad eller nåt

Gott va! Sen kan man ju ta med sig en frukt eller nåt också :) känns lite nyttigare än pommesfrittes...?


Ja tack


                         
                                          Allt från Gina


Skjortor

Jag har för ett ganska bra tag sen kommit in i värsta "skjort-stadiet"; jag har kommit på att det är faktiskt skitsnyggt med just skjortor, men dessvärre äger jag bara 1. Så nästa shoppingrunda kommer jag hålla utkik!

De här 2 är från Gina... kan inte riktigt bestämma mig, är dom snygga eller inte?


Söndag

Hej på er!

Hoppas ni mår bra allihopa, själv mår jag utmärkt!
Johan Falk-filmen igår var riktigt bra, och nu känner jag bara gud vad jag måste köpa dom andra JF-filmerna när jag fått nästa lön :D

Idag är det ju som alla vet Kanelbullens dag (och även Djurens dag läste jag??), men dock fick jag bara i mig en halv bulle till fikat eftersom vi hade världens godaste hembakade äppelpaj hemma.


Just nu!

Jag är redo för Johan Falk

En dagens


Lördag

Är rätt trött nu, har städat hela mitt rum och fixat, så nu är det fint och rent igen.
Regnar för fullt här och jag absolut njuter, det är så sjukt mysigt!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, de flesta har åkt bort till landet och sånt nu i helgen och jag har en extrem lust att se på min nya Johan Falk film så det blir nog filmkväll igen. Men det är bäst så eftersom jag som sagt är lite krasslig i halsen.

Ikea

Hemma från en liten Ikea-visit. Hittade bara småsaker.. men sånt är alltid kul! :)


Det är doftljus, så det luktar gott av vanilj i mitt rum nu.

Åt (som alltid) Köttbullarna! Mummmmms


Ny kategori


Helt galet bra låt

Im in love

Iyaz - Replay


Filmkväll

Köpte de här 2 filmerna i stan också:



Johan Falk (Gruppen för särskilda insatser) - 199:-
Morrhår & Ärtor - 149:-

Den andra filmen är en film jag och pappa såg på när jag var jätteliten på tv minns jag, och jag älskar alla gamla filmer så kände att jag verkligen behövde köpa den :) Plus att den är rolig!

Nu ska jag se på Morrhår och Ärtor, sen blir det eventuellt fortsatt filmkväll hos grannen.

Sjuk?

Har känt mig lite smått krasslig i halsen ett par dagar och nu har det blivit värre. Bara inte jag blir jättesjuk nu.. har en rejäl jobbbvecka nästa vecka som jag måste ta mig igenom.
Jaja jag ska ändå ta det riktigt lugnt i helgen (blir inga utgångar) så det ska väl gå bra.

Imorgon ska jag och familjen till IKEA, ska bli jättekul. Älskar IKEA, hittar alltid något skoj där!

Nu sitter jag och väntar på att pappsen kommer hem så jag kan dra iväg till Ica och köpa lite fredagsgodis :)    
                                    
                                  Mina halstabletter som fungerar jättebra

Dagens outfit

Hade självklart på mig mina nya skor och halsband :)


Sista shoppingen den här lönen

Oj vilken lyckad fångst. Det här fick jag med mig hem, och jag är otroligt nöjd:





Jacka - Gina - 299:-
Svart stickad mössa - Gina - 59:-
Jeans - Gina - 399:-
2 Baströjor - H&M - 69,50:-/st

Äntligen

Med min nya mobil fick jag världens bästa erbjudande eller vad man ska säga: jag fick med 60 filmer att ladda ner under ett år på PlayNow movies. Den första jag laddade ner var "På andra sidan" som var .. rätt dålig. Men skoj att se på film på mobilen ändå, det är sjukt bra kvalitet.

Nu har det äntligen kommit lite nya filmer på hemsidan:


Hmmm vilken ska jag ladda ner (av dom överst).....?

Jeans jeans jeans

Haha jag var typ aldrig inne i stan förr. Åkte in någon gång i månaden (inte inräknat krogen).

Men får man lön för första gången kliar det ju i fingrarna.. plus att jag seriöst befinner mig i ett STORT bristtillstånd av vanliga ljusa jeans. Och eftersom ni alla vet att jag är en jeansmänniska; jag har jeans i stort sett varje dag, hatar svarta leggings och sånt, så är detta inte okej längre.

Imorgon åker jag alltså in med jeans i siktet. Ett par lite stretchiga, vanliga, snygga, tajta jeans!
Blir väl nåt annat kul också..

Nu ska jag se på tv, blir väl fängelsedokumentären på 4an
(ja jag tittar alltid på allt som du tittar på nawal hihi)



Bonjour

Hej mina kära kära läsare, kände att jag bara måste säga att jag är skitglad att ni läser min lilla blogg!

Nu har jag alltså kommit hem från jobbet och precis ätit lunch, och om 45 min är det dags för den traditionella torsdagsträningen.

Det här hade jag på mig idag:



Väst - Canada Goose
Vit stickad kofta (nya) - BikBok
Vitt linne - H&M
Jeansleggings - Gina
Skor - Ingen aning! Nilson/Vagabond möjligen

RSS 2.0