Spara

Jag öppnade ju ett sparkonto när lönen kom, men jag har redan smygtagit ifrån det. Blev alltför höga kostnader på vissa saker som jag inte räknat med, så ja.. och imorgon är det ytterligare pengar som kommer dras och då kommer jag stå där med 15 kr, funkar inte riktigt. Så måste ta ännu mer. Sen är det ta mig fan stopp...



Complete yourself

Hej!

Personalfesten igår var helt okej, innan var dessutom jag och Carro på nåt ställe och tog ett glas. Kom hem runt halv 2.

Idag har jag bara pluggat och njutit lite av solen. Och vad händer imorgon kl 14? Jo - ögonfransförlängning!! Kommer visa före och efter bilder so stay tuned.. ååh ska bli så himla kul!


Måndag

Pluggade hela dagen och är nu klar med fråga 1 av 5. Såg att folk på fb skriver att dom är på fråga 4 redan, hur tusan? Måste haft en händelserik helg kanske? haha. Aja. Jag kommer hinna.

Ikväll är det dags för personalfest med jobbet, var extremt länge sen. Får se hur det blir.. men bara min Carro är med blir allt kul!


tagen i lördags nångång under småtimmarna

Sen.,.

I lördags fortfarande då, så mötte hjärtat upp mig på jobbet och vi åkte hem till mig och fixade oss. Sen bar det av till östermalm där vi mötte upp Cissi och Sara, sen gick allihop till Ambassadeur! Blev en lång, skitkul, flummig och spårad kväll. Precis som den ska vara. Vid 5 var man hemma och igår låg jag nog i sängen hela dagen.



Har tyvärr inga roligare bilder än denna.. haha.


I lördags

Jobbade som alla lördagar. Hade på mig detta;


Jag slängde bort nån slags vän

Hallåå!

Sitter och lyssnar på min gamla favoritsommarlåt Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt. Har lyssnat på den sen jag var liten och den är bääst.

Och ja, helgen. Vart tog den vägen? Sitter nu med den sista hemtentan, något stressad eftersom jag inte skrev nåt i helgen, jag kommer hinna men jag måste skriva mer och chilla mindre bara. Trist.

I fredags var iallafall jag och Carro i stan och vimsade bort oss till Djurgården, dock till en kyrkogård där och blev sentimentaliska. Vi är allt bra lustiga hehe..
         

Tomorrow

Fick nyss mess från min kära att vi ska till stan imorn. Igen alltså.. haha. Dock blir det ingen shopping för mig, men ska stödja henne så gott det går. Sen ser jag fram emot en lunch i solen om det passar sig.


26 Maj

Ja nu klarar man sig ett bra tag på dessa;


Svarta stretch-shorts - Zara

Grymt snygg, tajt kjol i härlig färg - Zara

Underbar tunika - Zara

Korallfärgad (mer rosa än röd, bilden blev inte bra..) kjol - Gina

Hudfärgad slapp klänning - H&M

Bikini med flätade detaljer - H&M


Vitt ribbat linne, sött hårspänne - H&M

Har jag visat denna klänning? Iallafall, köpte den för ett bra tag sen. Sitter perfekt! - H&M

Klar

Skickade precis in tenta 3 av 4. Nästa tenta får jag redan imorgon.. kul.

Idag var jag alltså hursomhelst i stan, syrran kom in efter skolan och joinade. Vi åt en riktigt mumsig lunch på Subways också hehe. Ska strax visa vad jag fick med mig hem! Kändes som att jag behövde förnya garderoben lite, har ju inte handlat på år och dar...

Men igår, jag och Carro såg ju Pirates 4. Såå stört bra film? haha, jag gillade inte 2an och 3an men denna.. skrattade typ vid varje skämt (som resten av publiken). Absolut sevärd, riktigt glatt överraskad blev jag.


^Tyckte lätt scenerna med mermaids var bäst.. så grymt gjort.


Vi skippade popcornen och körde på en god middag på Taco Bar istället. Mums!


Ut i solen!!

Hej bloggen!

Tänkte bara skriva lite snabbt. Ska in till stan och kolla runt, egentligen med Carro men tydligen skulle hon jobba till 4.. så vi får se om vi ses då eller nåt. Skriver mer sen när jag kommer hem :)


Godnatt

Gud vad jag är trött! De ringde precis på Friskis, hade tydligen glömt mitt kort där hehe.. så får hämta d imorn när jag tränar.

Först på morgonen ska jag dock följa med Carro till Frisörcenter, hon ska färga, slinga och sätta i extensions!


Till sommaren

Hej bloggen!

Ringde precis ett samtal till Salong Complete Yourself, ska boka tid för en fransförlängning! Äntligen! Mötte Ida efter skolan påväg hem med Sebbe och så berättade hon om att hennes polare hade gjort det där och det var hur snyggt som helst, plus att dom har halva priset i hela maj. Kan inte bli bättre? Eller jo det bästa skulle väl vara om vi kunde få behandlingen samtidigt haha..
Dock var inte Cecilia som gör behandlingarna där, så hon ska ringa mig imorn!

Annars idag, snart dags för träning.


I lördags


Slutet närmar sig

Hej hej hemskt mycket hej

Jätteledsen över den tomma uppdateringen men som sagt, satsar på att fixa tentorna nu i slutspurten. Är i stort sett klar med den jag håller på med nu, ska finslipa de sista dagarna bara. Sen får jag den nya tentan direkt när jag lämnat in den här så ja, lite fullt upp just nu!

Saknar min söta mysis väldigt mycket också.. vi har inte setts på några dagar nu. Men vi kör en Pirates 4 i veckan iallafall! :)


På tal om löning...

Först snackar jag om att spara nu snackar jag om slösa. Herregud. Men iallafall!

Detta kommer jag typ nästan lite definitivt lägga det på:

DuWop Summer Essentials inspired by Petra
^Petras Duwop-samarbete.. älska!


^Somriga färger. Guld och rosa ska bli mina!

^Nya svarta jeans från topshop. Har helt gått sönder.. dålig kvalitet men vad kan man vänta sig för 600? Dock bäst passform och skönast!

No mercy

Är klar med plugget för idag, eller jag var det för nån timme sen. Åt god middag precis - bruschetta! Bäst.

Sitter och lyssnar på taggmusik och vill gå ut i dimman.. men det får vänta tills efter löning. Kanske till och med efter alla tentainlämningar, som firande.

Och när jag får lön på onsdag ska jag öppna mitt första sparkonto har jag tänkt, mailade SEB och frågade om hur det går till men fick till svar "ring" typ. Vafan tror ni jag mailar för att jag vill ringa? Så jag struntar i alla mina frågor och öppnar det bara. Ska försöka leva på runt 2000 istället för hela lönen, spara är bra! Mitt nya jag. Jenny the sparare.


Surprise

Hejsan hejsan

Sitter och håller på med hemtentan som bäst. Tenta 3 av 4. Jag vet, skittråkigt att skriva tenta när man kunde varit på aw med polare ute i solen, men dessvärre är det lite såhär jag jobbar. Fick tentan imorse, och nu måste jag skriva klart den så fort som möjligt. Nästa tenta får jag på fredag när jag lämnar in denna så de här två veckorna kommer bli allt annat än roligt både för mig och er läsare.. hehe. Men så är det ibland. Efter det är det som sagt freeeedoom!

Idag var jag iallafall i skolan också, sista föreläsningen. Och du var där.

Yes!

Pirates 4. On stranger tides. Hörde om den för.. ett år sen? Men trodde inte på det, fanns inga bevis eller bilder liksom. Men nu är den alltså här! Jag ska absolut se den, älskar Depp och speciellt i dessa filmer. Om filmerna är bra eller inte har inget med det att göra.


Onsdag

Sådär. Är klar med plugget för idag. Längtar tills det är helt slut.. fick förresten reda på att lektionen är inställd imorgon (den näst sista), nästan lite tråkigt?
Så det blir mer plugg imorn och sen träning. VAD KUL! Längtar till juni.. då ska jag festa, shoppa, sola och umgås. Fyfan va najs!


I wasn't jealous before we met

Heeeeeeej!

Ja det märks att det är sommar va, inget bloggande.. Men hoppas sen också att mina läsare är ute i solen hellre än framför datorn! Man måste njuta när det går.

Igår var det pw på morgonen, plugg och sen filmkväll. Idag har jag storstädat rummet, pluggat i solen och nu ska jag träna som varje onsdag :D


One look, could kill

Hallååå!

Ligger helt utslagen i..gissa? Sängen ja. Har vart o tränat iallafall. Med sprängande huvudvärk. Fick den imorse och den vill inte ge sig, och jag är inte mycket för att ta tabletter så Alvedon får vänta tills det blir värre.

Imorse var jag iallafall hos den hemliga personen igen. Jäättemys. Mmmmm

             


Or what

Mmm nytvättat hår måste vara något av det bästa jag vet. Ligger i sängen (nu igen) och kollar halvt på matchen (1-0 till Sverige joooodå!) och datorn. Ska se Mr and Mrs Smith nu tänkte jag.

Imorgon ska jag iväg till.. berättar imorn.


Ssssöndag

Typ världens segaste och onödigaste söndag. Har mest sovit, legat i sängen, pluggat lite, och kollat på film. Kuuul! När man har såna här dagar och lyssnar på värsta tagglåten blir man extremt sugen på krogen, men ja. Bara att bita ihop.

               
                                                             Igår


Äh vi kör igen

Heeeej!

Igår var det jobb som gick ovanligt snabbt och bra, fick såklart ont i benen men var inte alls lika trött efteråt. Kanske för att.. jag var taggad för kvällen!?

Haha, hade egentligen en toppen födelsedagsfest och en "oj jag har kommit fel- fest" att gå på, men det var ju faktiskt ESC final! Hahaha nä men. Carro mötte upp mig på jobbet och vi flummade oss igenom hemresan för att slänga oss framför tvn. Vi var typ i extas när Sverige tog ledning och låg etta ett riktigt bra tag, men sen blev det en stark 3a.

     

Heeelt slut

Oj oj OJ. Vilket jäkla pass. Det var helt fullt i salen så syret tog typ slut, alla var skitsvettiga och skrek och hade sig hahaha.. riktigt skönt (förutom syrebristen). Fick pröva på intensivpass, och GALET? Hur jävla stark är den där tjejen? Skulle vilja visa er styrkeövningen hon gjorde för det var nog ingen som klarade den.. alla satt bara och gapade typ hahaha.

Nu förtjänar man en lugn kväll. Ska äta en god middag nu och kolla på film, imorn är det jobb.. och... ESC FINAL!!!

           

Work it

Godmorgon!

Vaknade först vid 9, sen 10, sen 11. Nu har jag sovit 10,5h och är nöjd. Varför behöver jag typ mer sömn än andra? Vissa sover liksom bara 5h per natt, vilket är lika som att dygna för mig typ.

Idag är man lite deppig pga regnvädret, mörkt och kallt ute. Ska gå till Ica och handla nåt för kvällen, och som balans till det blir det extra lång träning idag: 90min pass med ledarkavalkad (man får pröva på olika typer av jympa i ett långt pass), ska bli jättekul.


Semifinal 2

Kollar på ESC. Inte många höjdare där inte.. jag säger som jag alltid säger: det blir bara sämre och sämre för varje år. Nån godbit kanske som man lär sig gilla men annars inte okej. När vi körde vår låt jublade alla iallafall!

Dagen blev alltså från att ha 3 planer att sticka iväg på till 0, och har bara varit hemma. Ibland måste jag ha sådana dagar, tråkiga dagar. Men hade gärna velat´ha energi till att göra allt ändå..

            Eric Saade, Melodifestivalen 2011, Popular, bild

Till sommaren

Blev tyvärr ingen dag i stan med Carro, hon behövde jobba över. Det skumma är att jag verkligen kände på mig att det var ingen idé att jag började sminka mig, för att vi typ inte skulle ses. Vi har nog nån mindcontrol thing...

Istället gick jag på mina naglar. Var tvungen att fylla på ena handen, men istället för att sätta igång med det tog jag bort allt. Läs filade bort allt (jobbiiiigt). Men nu är dom målade och fräscha (okej inte än då), redo för sommarens äventyr!



Sen vill jag typ färga håret också. Blont ja, men ändå inte. Gillar verkligen det riktigt mörka.. plus att mitt hår kommer dö om jag ska bleka och hålla på? Nääe...


It's a cold and it's a broken hallelujah

Ska snart börja fixa mig och sen möta upp min käresta som slutar 17:00. Dock ska det typ regna ikväll och mitt konto ekar tomt efter all studentlitteraturshopping? Men vi will find a way to amuse ourselves.. som vanligt!


Vitsippans år

Hejhej!

Igår efter träningen promenerade jag hem med Kaijser, trevligt, mindre trevligt var att jag var utelåst i 1,5h efteråt. Segt sådär.

Imorse skulle jag åkt över till en viss person men blev inte så. Av många anledningar.



Galet?

Men kanske inte riktigt än

Helloooo

Kom hem från skolan för ett tag sen. Godkänt gx. Seriöst det är 3 föreläsningar kvar.. känns jättetråkigt, kommer sakna alla.

Snart är det träning som vanligt!

                   

However

Hej!

Kom ganska nyligen hem. Har vart på möte på jobbet och sen tack vare det fina varma vädret var Carro och jag tvungna att promenera från fridhemsplan till östermalm. Sjukt skönt.

Idag gick jag upp, pluggade så jag hade det klart och la mig sedan i solen de sista timmarna.


Hide and seek

Först nu kunde jag se mina inlägg.. skumt. Kanske beror på driftfelet i helgen eller vad det var.

Nu har jag skrivit halva gxet iallafall, tar resten imorgon då jag är ledig. Nu ska jag kolla på nån film och sen sova!


Jag, Nilo och Lovisa shoppar studentlitteratur.. sjukt taggaaaaad engelska böcker<3

Ambassadeur

I lördags kom min älskade Carro till jobbet när jag slutade (där allt förövrigt var kaos..) och så åkte vi hem till mig, jag duschade och åt middag och vi fixade oss. Typ första gången jag gått ut efter jobb 11-20 haha! Vi bestämde oss för Amba,och det var sjuuuukt najs där! Helt galet bra drag och sköna människor.

Nästan bästa under kvällen: vi träffade våran idol (haha) Michaela Forni. Ja detta var under småtimmarna så alla var lite flummiga men hon var jättetrevlig!

Vid 4 var det dags att åka hem.



I lördags.. hehe



I fredags

Så ja. Träning klar.

I fredags var jag ju i stan, dock hittade jag varken skor eller kläder.. kom hem med ett fint hårspänne istället.
På kvällen var det ju födelsedagsfirande för Lollo, riktigt trevligt! Efter förandet med skumpa och lite annat gott drog vi till Eken (hör till Hiltonhotellet vid Slussen) där vi fortsatte drickandet. Jag tog det dock ganska lugnt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter!





Maj

Hej kära bloggläsare!

Nu försvann hela mitt inlägg (!!???#"##!#"#) så jag hinner inte skriva nu men gör det senare.

Ska iväg på träning nu :)



Om jag lyssnar mer än pratar

Ligger utslagen i sängen nu efter träningen. Vet inte varför men kändes mkt jobbigare idag fast det liksom inte var det.. musklerna kanske var trötta från igår? Eller så var det dåligt med syre i lokalen. Nåt fel var det för jag höll typ på och svimma kändes det som. Obehagligt.

Nu ska jag kolla på nån film och läsa igenom dom obligatoriska bloggarna som vanligt. Imorn ska jag till stan hyfsat tidigt och sen är det födelsedagsfirande för Lollo!

            


Snart är du min<3

            


H&M

Fina bikinisar eller bikinis eller vad man säger från H&M, kanske man råkar köpa imorn då jag ska till stan på skojakt?


Lunch?

Godmorgon!

Ska precis gå till Ica och handla nåt till lunch. Jag hatar faktiskt lunch. Frukost är väl helt okej, middag är bäst men lunch är så himla tråkigt. Till middag kan man lyxa till det och laga nåt speciellt, frukost kan man variera mellan massa gott, men lunch? Finns inget tråkigare mål.

Aja. Hörs senare!

Varför har dom inte sushi på vår Ica......


Hoppas

Carro kom precis hem igen från sitt lilla Halmstad där hon spenderat de senaste dagarna, och det är jag mycket glad över. Har saknat min lilla babe, och jag fick förresten höra goda nyheter från henne imorse. Hon ska ju som sagt skaffa en lägenhet i Sthlm i sommar, och nästa vecka ska hon kolla på en 1a i Vasastan! Så då ska självklart jag följa med henne, kommer bli hur kul som helst. Hoppas den är fin så hon kan ta den, för jag kan redan se ändlösa kvällar med oss två plus drinkar eller filmer där. Lycka


Outfits måndag och .. tisdag?




<3

Mammas födelsedag idag!



Ångest

21 dagar kvar till lön. Bam. Och just nu blev jag oerhört sugen på att köpa skor ju.. varföör. Och varför har jag inte sparat nåt till sommarresor? Jag kommer typ inte ha råd att resa? Känns inte bra. Har en fruktansvärt otillräcklig summa på kontot. Har som sagt två grejer som jag ska på, och då kommer pengar spenderas. Hur ska detta gå ihop? Plus att man vill ju göra lite saker, fika, handla mat, lite smink kanske.

Summa: jag spenderar mer än vad jag har råd med . Tummen upp!


Denna dag

Godmorgon!

Idag är det inget jobb eller skola. Ska däremot träna vid 17 som vanligt. Just nu ligger jag i vardagsrummet och kollar på film.. har lite plugg att plöja igenom sen också.

            

Vinter sommar vinter sommar vinter

Hejhej

Vad är det för väder vi har? Jag menar visst, man är van vid skumt väder här, men snö i maj? Först sommarväder i april och vinter i maj.

Ska strax åka iväg till jobbet. Har ingen som helst lust att gå ut i regnet, ser förresten att det haglar nu också. Tusan!

Kollar på En kärlekshistoria just nu, fortfarande bra.

Jag ska ha skor

Hejsan!

Är helt DÖD efter dagens arbetspass, men tänkte ändå slänga upp ett litet inlägg.

På fredag ska jag på födelsedagsfest, och nästa vecka ska jag på en hemlig grej. Till dessa två tillställningar skulle jag mer än gärna vilja köpa lite nytt.. lever som sagt på semestersparandet men ändå. Jag vill verkligen!

I skoväg hade jag tänkt något liknande:
LOIS Light Grey Suede Knot Detail Platform SandalsGRACEY Nude Asymmetric Peep Toe ShoesGRACEY Grey Textured Asymetric Cut Out Sandals SUGAR Mary Jane Platform ShoesRIVA Black Strappy Sandals

Men skulle jag kunna gå i så höga klackar en hel kväll? .. förmodligen inte? Men jag ska in till Topshop (där dom kommer ifrån) och kolla iallafall.

Spotify

Hade helt glömt bort att det var sista dagen med Spotify free för igår. Och eftersom jag lyssnar sönder låtar jag gillar tryckte jag på samma låt några gånger men sen tog det stopp! En liten chock, men sen var det bara att köpa Spotify Unlimited. 49kr/månad, funkar. Kunde varit värre!

Kommer förresten kännas konsigt att inte ha reklam längre? Fast stöört skönt.


När jag har min Iphone i sommar lär det väl bli en del Premiumräkningar


We're going all the way up

Kollade precis på Australia, riktigt bra film.

Nu måste jag verkligen plugga. Det jobbiga är att ta tag i det, när jag väl börjat är det lugnt.

Sen tog jag två arbetspass måndag och tisdag också. Hehe bra om man vill ha råd att resa? 11-20 imorn och 15-21 på tisdag. 

           

Ska förresten ta bort mina gelenaglar om nån vecka eller två. Har helt tröttnat på dom just nu och vill ha färgade egna naglar på sommaren!


Stressigt

Hej bloggen!

Ledsen att uppdateringen inte har varit den bästa men sånt händer ibland.
I fredags var det ju storstädning, blev av med en hel del kläder. Igår var det jobb för första gången på 2 veckor, gick väl bra förutom ett litet bråk.. hehe. Sen hem vid 9, äta middag och däcka i sängen. Hade så gärna gått ut med vännerna nånstans men orkade verkligen inte.

Idag ska jag plugga och fortsätta kolla lite resor.. MÅSTE resa nånstans i sommar, snackade nyss med Carro om att ta en sista minuten. Låter bra.

Sunprime Palma Beach Suites & Spa
Hit hade jag allra helst åkt. Sunprime Palma Beach Suites & Spa, i Spanien. Sjukt fräscht men såklart fullbokat

RSS 2.0