Am I wrong

Hej!
 
Semestern i juli tog slut och nu har jobbveckorna börjat. Har varit rätt mycket på jobbet faktiskt, känns iallafall som mer än förra året. Jobbar i stort sett 7-16 alla dagar denna vecka, utom i onsdags (och söndag såklart). Imorn 7-15,30 sen lite helg!
 
Inte så mycket mer att uppdatera om..
 
Detta är kanske 2 veckor sedan, när jag klippte mig och slingade håret ljusare! Jättefint blev det.

Förrförra lördagen/fredagen (?) när vi satt på Verrans balkong och drack sangria! (med soda i... gott!)
 
 

I fredags

 
 
 
 

Sommaren fortsätter

Hallå!
 
Sommarlovet rullar på. Har 6 dagar kvar av semestern i juli sen jobbar jag stenhårt 3 veckor, sen blir det 2 veckor ledigt i augusti, då blir det Turkiet!
De senaste dagarna har bestått av sol och bad, festande och häng med vänner. Idag hade jag tänkt jogga, städa lite osv. MEN det kändes inte bra en av de här sista sommarledighetsdagarna med sol dessutom. Så jag drar med Ida till Fågelöudde och badar istället :) Man måste ju passa på, snart är allt slut igen..
 
Sist såg det ut såhär, hoppas det blir mindre folk idag.......
 

SommarSemester

Hej!
 
Länge sen jag bloggade nu, men har jobbat hårt i några veckor nu innan min 2vs semester! Hade ju hoppats på att vi skulle resa utomlands ett gäng men det blev inte av. Tråkigt. Men så är det. Så nu har jag 2 veckor som jag får fylla med andra roligheter! Igår blev det en joggingtur och sen lagade jag middag hos Sofie med henne och Amanda.
 
Sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda :) Next up är ännu en joggingtur i naturen
 
Nytt sen sist är väl att jag äntligen har klippt mig också! Bilder på det kommer senare
Bild från i våras. Har inte orkat föra över alla nya bilder till datorn än
 

RSS 2.0