Ses

Sååå nu är min halva lediga dag över, dags att dra till jobbet. Ikväll blir det ett pass 17-23.45, riktigt skönt faktiskt. Jag gillar kvällar.
Har inte gjort något speciellt idag: sov till 10, duschat, lagat mat, spelat gh. Varit glad över lönen. Skönt :)

Efter jobbet drar jag och N hem till honom, tunnelbanan går ju nu!

Ciao

                     


Väntetid

Hejsan bloggen

Idag har jag jobbat, 11-17, och nu sitter jag här och väntar. Vad tror ni jag väntar på? Något som kommer in på kontot klockan 00 :D Jag väntar med spänning säger jag er, för man vet aldrig vad summan blir. Lägre eller högre än väntat, och förra månaden blev den mycket lägre än väntat så jag håller tummarna för en stark vändning.

haha jaja..

Efter jobbet kom Ida förbi som ville ha tillbaks hennes livsviktiga almanacka som hon glömde här i lördags, så vi passade på att gå till ett kebabställe brevid jobbet där hon åt middag och så snackade vi en massa såklart.


Gillas

Fett fina toppar. Nån blir nog min efter löning kan jag tro.

Gina tricot - 129:- och 149:-


Plans



Måndag: Jobb 10.45-17. Träning?

Tisdag: Jobb 10-15. Träning

Onsdag: Jobb 11-17. Syrran 15 år! Träning?

Torsdag: Jobb 17-23. LÖÖÖN!

Fredag: Jobb 17-23.

Lördag: Födelsedagsfirande på Grand med familj. Sen födelsedagsfirande hos kusinerna i Gröndal. 
            Melodifestivalen del 4.

Söndag: Jobb 12-17. Plugga handledarboken

Insnöad

Hejhej

Nu börjar jag bli extremt trött på det här vädret, kommer det nånsin ta slut eller? Det har ju snöat konstant nu i flera dagar och sl trafiken blir bara värre och värre, och är det något jag hatar så är det att stå ute i kylan och vänta på försenade tåg/bussar. Och ersättningsbussar hatar jag också.
På Sl:s hemsida står det att dom rekommenderar folket att stanna hemma. Herregud står vi inför en ny istid eller? stanna hemma!? jag vill inte!!

Jaja.

Igår hade jag en rysligt mysig kväll iaf, med min fina vän Ida. Vi drog oss mot centrum (i snön, väntandes på försenade bussar och sånt) där vi införskaffade oss mat, chips, dipp, godis, läsk. Ja allt vi kunde hitta i mataffären helt enkelt. Sen åkte vi hem och såg på Melodifestivalen som var riktigt bra, och därefter spelade vi Buzz och Guitar Hero. Blev även lite film och vid 2tiden pulsade hon hem i snöyran.


I'll never let you know

Hej på er!

Ååååh jag är sååå sliten så det finns inte. Hela min kropp skriker av att få typ gå i ide. Jag har inte sovit ordentligt på en vecka, jag har jobbat varje dag och jag äter dåligt och på konstiga tider. Jag behöver få tillbaka vardagsrutinerna NU! Kanske kan fixas när vi åker till Sälen nästa söndag (min 20årsdag dessutom!). Kommer passa fruktansvärt fint.

Nu har jag haft konstant huvudvärk sen igårkväll så jag borde varva ner, men nej nu ska jag duscha och fixa mig. Ska dra till baby (inte för att det är nåt dåligt med det,tvärtom) men jag önskar bara att han bodde liite närmre.. ;)

men först ska jag kolla klart på Inglourious basterds!

                   


Hemma en stund

Hehe förlåt läsare men jag bor liksom inte hemma längre (känns det som iaf) och då blir det inget bloggande vet ni. Men nu är jag hemma och tvättar kläder och sååånt skoj! :)

Det som jag har gjort dom senaste dagarna är bara jobb och varit hos pojkvännen. Var till och med duktig och jobbade extra i torsdags (11-20) då jag skulle varit ledig. herregud!

Igår var det ju alla hjärtans dag också! Först var det jobb, sen åkte jag och N hem till honom och åt en god middag för att efteråt gå på bio med Zishan och Renée, vi såg Farsan och den var verkligen helt sjukt rolig!




Mitt fina fina fina halsband jag fick i allahjärtansdagspresent av baby<3

Bra fråga

Jag satt och kollade igenom almanackan nu och såg att det bara är 28 dagar i februari och kom på frågan, vad gör dom par som blev tillsammans/gifte sig den 29e, 30e eller 31a? Hur firar dom sin 1års dag och halvårsdag osv? Väljer dom ett annat datum eller firar dom innan eller efter?

Klurigt...

Jag är fattig lidingöare

Nu har jag ungefär 270 spänn att leva på de kommande 17 dagarna som är kvar till löning. Jag vill inteee! Men vad skulle jag göra, jympaårskortet skulle betalas, klippningen blev dyrare än väntat, köpte converse och ja ni vet, småköp. Sen blev det lite strul med lönen den här månaden så fick 600 spänn mindre, vilket jag inte får tillbaks förrens den 25e :(

Hursomhelst, nu ska jag sätta mig med handledarboken ett tag. Sen ska jag äta lunch och dra till N<3
Imorgon är det jobb 10.45-17.


I like

Har ju såklart blivit lite lite köp de senaste dagarna:




Nu kör vi

Bloggläsare här är jag! Hur många dagars uppehåll? 3?4?5? whatever, men nu fick det bli dags för ett inlägg iaf.

Har inte sovit hemma på hela veckan förutom inatt, har varit hos N och myst och såå :)
Sen har jag jobbat varenda dag. Därför har det inte hunnits med något bloggande.

Idag fikade jag med Ida och vi pratade om allt som har hänt och händer i våra liv. Mycket trevligt! Sen flummade vi runt lite i mataffärerna.. haha.
Innan det klippte jag mig på Svartensgatan 7 hos Liza, som färgade mitt hår mörkare. Är jättejättenöjd!

innan:

efter:

Jättedålig bildkvalitet, men ska ta nya bättre imorgon.


Bloggen kommer i kläm

Nej bloggen prioriteras tyvärr inte just nu. Händer så himla mycket hihi. Har inte varit hemma på ett tag nu och ska iväg nu igen.. :) Bra grejer!

Vi hörs snaaart

<3


RSS 2.0