Jag har himlen runt hörnet

Hallå!

Ligger med huvudvärk i sängen, som vanligt, av datorn.

Håller på och skriver min lilla inköpslista. Jag älskar listor. Har jag fått från mamma. Men på fredag är det hursomhelst midsommarafton, hade gärna åkt till sandhamn med några av vännerna och festat, men jag jobbar både på fredag och lördag (och söndag) så jag stannar hemma. Ida kommer dock över på middag! Och vilken middag jag ska bjuda på. Kommer typ ha 3 olika huvudrätter (smörgåstårta, lax, grillat kött) med massa massa tillbehör, cola´och cider, förrätt och små aperitifs, efterrätter och massa annat gott. Vi ska äta tills vi spricker. Sen om vädret tillåter går jag gärna en runda och plockar 7 olika sorters blommor..


If she was away, you could do anything

Vet ni vad jag vill allra mest just nu? Åka till L.A. Jag var ju där i 3 veckor 2010, så fruktansvärt kul och härligt. Älskar USA, men L.A är speciellt på nåt sätt.. New York var inte min grej, kul att va där kort men jag gillar inte storstadshetsen. Så extremt mycket folk. I L.A. är det mer natur.. stränder, sol, glada människor. Visst jag har inte råd så än så länge är det bara en dröm, men snart så. Jag ska dit igen. Och bo där, ett tag.

City of angels


What you doing in the back of the club

Är så trött just nu, på en viss grej. Orkar inte mer, jag har gjort mitt bästa men det räcker tydligen inte, och nej, då får det fan vara så. Då lägger jag ner. Tänker inte ta mer snack. Då går jag hellre ett steg bakåt, vilket egentligen är skönare.

Hursomhelst, träffade Hanna påvägen hem från centrum idag. Hon jobbar som reseledare eller vad det heter i Turkiet, så henne ser man inte så ofta. Var sjukt nice att catcha up liksom. Saknat henne!



Ikväll ska jag inte göra nåt alls, kolla på film och njuta av ledigheten (som slutar på torsdag).

<3

Snubblade över dessa underbara skapelser idag. Blev mina direkt!



Rullar på

Hallåååå!

Sitter och taggar till med världens bästa låt Avicii - ID. Går inte att slå! Skulle jag bestämt musiken på nåt flak i år hade jag kört den på repeat under hela resan.. hehe.

Ja nej men jobbet då, det rullar på. Börjar lära mig mer och mer, men det är riktigt svårt att multitaska som Sofia kan, hon är sjukt duktig. Sen har hon jobbat i 4 somrar också, medans jag har jobbat med henne i 3 dagar.

Nu ska jag iväg, 17-01 ikväll!


Idag

Supersämst bild men aja.


Arg

Hej!

Ligger utslagen i sängen efter en krävande och lång arbetsdag. Var extra jobbigt då jag har haft extrem huvudvärk sen igårkväll (hela natten också, vaknde runt 3 och var tvungen att slänga i mig en alvedon fort som attan då huvudet snart skulle sprängas..). Ja inte så kul.

Sen blev humöret inte bättre när jag är på bussen möts av ett par fjortissnubbar som precis rökt och smaskar tuggummi och andas sin FRUKTANSVÄRT VIDRIGA rök-tuggummi-andedräkt bakom mig. Något av det värsta jag vet. Rök-andedräkt. Där var jag nära att få ett utbrott..

Ingen härlig vecka bara.



När jag nu ändå håller på..

Klädsel
Vad har du på dig idag:
mjukisar och vit-svartrandig tröja från Gina
Vad använder du just nu för skor: inga?
Favoritfärg på kläder: Svart tror jag..

Senaste person som
Sov i din säng:
jag själv :)
Du pratade med: pappa
Du delade en drink med: Nabil på jobbet
Du gick på bio med: Min älsklingsCarro
Du gick på stan med: Carro
Skällde på dig: minns inte

Senaste

Låt du hörde:
Honor him - Hans Zimmer (från filmen Gladiator)
Film du såg: Avatar
Mat du åt: Jordgubbar
Kram: Grannen när han skulle till Ica och jag skulle hem från Ica
Puss: I min dröm inatt
Fest: Amba med Carro
Känslan: Rastlös!!!
Ilska: Igårkväll när jag inte fick middag utan fick göra själv :(
Resa: Turkiet -10
Glädje: När jag fick mitt nya jobb
Dröm: Konstig dröm inatt.. nothing to tell.
Boken du läste: Fridays-menyn kanske räknas?
Personen du träffade: Nille
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Ida
Gången du åt en 7-eleven korv: Tror inte jag har gjort det?
Gången du var utomhus: När jag gick och köpte lunch förut
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hmm.. förra veckan kanske?
Saken du köpte: Lypsyl och b.u.s. (tragiskt på sommaren jotack) 

Om dig

Namn: Jenny
Ålder: 21
Smeknamn: Inget, möjligtvis plantan
Syskon: Lillasyrra
Sysselsättning: Servitris
Bra egenskaper: Svårt att se saker negativt
Dåliga egenskaper: Känslig och just nu saknar jag energi till allt
Linje/klass: Gick natur, miljö
Hårfärg: Mörkblond, nu brunett
Ögonfärg: Grönblå
Skostorlek: 38

3 små fina saker





Allt från H&M

!

Guuuuud vad jag har tråååååååkigt. Ska dock inte klaga eftersom jag är ledig, och jag njuter samtidigt som jag har riktigt tråkigt (?). Vill att det ska vara skitvarmt så man kan åka iväg o bada men nejnej.. känns som typ 16 grader när solen försvinner. Och så vill jag shoppa.. var länge sen.

Ska förresten inte alls gå och vaccinera mig, kommer säkert bli sån där avgift när man kommer dit också, och blir det 350+140 spänn och nääää. Tar det senare.


Down under

Godmorgon

Kändes riktigt bra att få sova ut till 10.30 imorse. Nu ska jag sätta igång med storstädningen, och ikväll kanske jag ska iväg och vaccinera mig (TBE lr vad d heter). Men såg nu att det kostar hela 350 spänn!? Orka?

                
                               Hata... (har extrem sprutfobi).

Onsdag

Hejsan!

Idag var det jobb 10-17.30, gick helt okej. Känner mig lite stressad bara, önskar man kunde lära sig allt i sin egen takt men man måste ju skynda skynda. Skrev dryck-provet imorse, om vilka fatöl och flasköl och juicer osv vi har. Ska skriva hela matprovet på söndag.. Äh det kommer jag fixa lätt.

Nu ska jag kolla på film. Helt ledig imorn! Känns lite magiskt.

           

Would you like to be

Åt precis en liten middag bestående av smörgås och te. Ska strax äta jordgubbar doppade i choklad.. somrigare eller godare finns inte.

Idag efter provet och handdatorkursen fick vi åka hem, runt 12.30, känns som längesen jag slutat så tidigt eftersom jag jobbat till 8-9 de senaste dagarna. Är helt död.. Men det är det värt.

I torsdags var jag ju på min kusin Adrians student! Sån himla kul och lyckad dag.


Talk to me

Heeeeeeejsan!

Hehe härliga bloggtider va. Sommar och jobb och jag vet inte vad. Längtar tills juni-lönen kommer iaf.. den kommer man kunna glädjas åt ett tag.

Allt rullar på på nya jobbet, har lärt mig grunderna nu och ska strax börja gå follow-up (jag följer efter och blir lärd av en annan servitris, ska lära mig ta beställning osv). Hade bord-provet idag, gick hur bra som helst.


You used to hold me

Hallåååååå

Okej, jag har FÅTT NYTT JOBB! Det var grejen som jag höll på med de senaste dagarna. På Fridays i Kungsan, så jag hade min första arbetsdag idag och det gick jättebra!


I need to get out of sight

Heeeeej!

Kom precis ut ur duschen, känns extra skönt när man har legat och stekt i solen ett tag. Ska strax iväg på en sån där grej igen, som jag berättar snaart snart.

Förresten, Felix Herngren ringde mig imorse. Sökande efter agenten Jenny och inte mig då iofs, men ändå! Riktigt trevlig var han haha..

          


Man down

Godmorgon bloggen

Igår gjorde jag typ ingenting, jätteskönt. Spelade spel ute i sommarluften med syrran och kollade på The Patriot.

Nu ska jag ut och sola hela dagen! :)



Söndag

Hejsan

Ligger i sängen nu och njuter. Jag har inget att göra. Absolut ingenting. Inget plugg, inget jobb, inget att fixa eller köpa. Lycka när man har stressat hit och dit hela vintern och våren.. Och nu börjar saker dessutom hända, tar ännu ett steg framåt. Ska berätta när man är säker, men glad som tusan är jag fortfarande. Och tacksam!

                 

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

FRIIIIIIIIIIIIIIIHEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!

Sommarlov, en skitbra dag av många anledningar och så jävla glad.

Nu ska jag in till stan och mysa i solen med min älskade älskling, som lämnar mig och Stockholm imorn ett par månader..
             


Snart där!

Hejsan!

Har pluggat precis hela hela dagen, kul va? Är snart klar, sen blir det sommarlov för min del.
Fick precis ett förträffligt samtal så imorgon kl 12:00 får ni hålla tummarna för mig, berättar efteråt för er som inte fattar haha.

Nu ska jag fortsätta skriva så jag är klar tills imorn då tentan ska in ;)

      


För länge sen

Idag (med en söt gammal gumma i bakgrunden haha)

Snälla låt det va som i en film

Såå hörni. Jag är nöjd. Det var inte som jag trodde riktigt, trodde det skulle ser mer ut som lösögonfransar, men det blev ändå riktigt snyggt och eftersom det var halva priset kan jag inte klaga! Får se om jag fyller på om en månad.. maybe!


Var svårt att ta bra bilder med skräpmobilen.. men ja här ser ni före-bilderna, och ja jag har verkligen inga ögonfransar. Tappar extremt lätt och får ofta stora mellanrum, skitjobbigt.

Såhär blev det efter ögonfransförlängningen:

(det lilla mellanrummet här, som inte syns lika mycket i verkligheten tycker jag, beror på att jag hade tappat fransar där och då kan hon inte bygga där - dom bygger ju på dina egna fransar) :)

RSS 2.0