Juldagen

Hejhej!
 
Hoppas ni har haft en bra julafton. Jag hade en superbra som var riktigt skrattfylld.. Familjen Cassel var här med mina 2 kusiner och vi hade som vanligt superroligt. Fick nog dom bästa julklapparna jag någonsin fått. Är mer än nöjd. Vid 1 tiden eller vad det var åkte gästerna iväg och alla totaldäckade i säng.
 
Juldagen idag, utgångsdagen, men jag var inte alls sugen och eftersom jag har hela dagen fylld med saker imorn orkade jag inte. På morgonen ska jag kanske in till stan och köpa nyårsklänning (jobbar to-lö). Sen kommer mormor och morbror över. Sen 20.15 ska jag och syrran se The Hobbit på bio!
 
Förra årets. Ska lägga upp lite bilder sen..

Hejdå Örebro 2012

Hej!
 
Ja då var det dags. Skoldagen är slut och jag har jullov. Håller på och packar för fullt, vill helst ta hem allting så man slipper oroa sig över att man har glömt nåt. Bussen går om 40 och sen åker jag med Cassie hemåt. Blev godkänt på PM:et också, kul!
 
Imorn blir det jobb 9.50-20.30 så blir nog inget bloggande förrän typ.. efter jul? Kanske. Jobbar 7-15 lördag. Söndag ska jag köpa sista julklapparna (HEJ STRESS<3). Men om vi alla överlever den 21a så hörs vi efter det nånstans!
 
GOD JUL

All along the watchtower

Hallå!
 
Tillbaka i Örebro, tog 18.25 tåget igår. Eftersom väskan hit var tom så lyckades jag få med min nya skrivare som farmor inte ville ha längre (den är helt ny), otroooligt bra. Slipper man gå upp extra tidigt för att skriva ut i skolan..
 
Nu är det dags för skola 13-16 och sen ett lägligt träningspass! Känns inge bra att jag inte kommer hinna träna mer innan jul.. om jag inte trycker in ett pass på lördagkväll efter jobbet, men det är väl inte så troligt kanske. Får se.
 
5 dagar kvar!

Helgen

Hann med en del julshopping iallafall! Jag och syrran åkte in till stan och träffade kusinen Vendela och åt en supergod lunch på Café Egoïste i Mood Galleria. Fikade lite också. Sen på lördagkvällen drog jag till Sofie där Stina, Amanda och Koffe var, sen drog jag Sofie och Amanda till Spitfire, men det var inte så ös där så vi drog hem igen, klockan var ändå runt 2. Hehe. Men det var kul!
 
Prövade lite nyårsklänningar också.. köpte dock ingen.

In for the kill

Hejhej!
 
Klippningen gick utmärkt, förutom att jag stressade dit och det var inte lätt att gå på oplogade gator när det låg en bra bit bort också. Svettigt. Men sen satt jag och blev ompysslad i två timmar ungefär, och resultatet blev oväntat bra! Hon som jag klippte mig hos på Lyko var ju ändå ny men det gick superbra.
 

Uncover

Hejhej
 
Lyssnade precis på Zaras låt som blogg.se tipsar om, galet galet bra röst.
 
Kom precis hem till ön! Superskönt. Ska iväg direkt till Sofie och laga middag. Som jag längtat efter min fina. Nu väntar några roliga dagar innan det är sista samtalsövningen + handledning i skolan nästa vecka och sen drar jag hem för julen/nyår. Med jobb inräknat.
 
Imorn: lunch med mamma, klippning kl 12 på Lyko! Sen kanske lite julshopping. Kvällen får vi se.
 
I veckan nåndag

12/12/12

Hallå
 
Skola 10-12 idag. Supertråkig föreläsare igen. Dåligt Öru.. dåligt. Har iallafall gjort lite förberedelser inför morgondagens samtalsövning, då jag ska vara klient (pappa till Love 8 år).
 
Ska iväg och gymma lite med Cassie snart, och sen ikväll ska vi dra till Sabrina med lite folk och umgås lite och så!
 
I helgen blir det julshopping!

Nyår 2012

Hejsan hejsan
 
Är heeelt uppe i varv, nyårsbörjan är kirrad! Det blir middag hos Sofie som förra året med massa folk. Och som förra året ska jag va med innan och styra lite dukning och mat och sånt. Ska bli sååå kul!! Börjar dock bli stressad som tusan över nyårsklänning + skor + hår. Men det fixar jag sen. Tur att man får lön den 21a..
 
 
förra året! hehe..

Nobel 2012

Ett av de bästa programmen i år! Är den enda i min ålder (tror jag.. möjligtvis att Sebbe kollar nu också) som är Nobelnörd. Men det är en supermysig tradition, att i sista sekund få reda på vilken mat som serveras, vad kungligheterna har för klänningar och lite om årets forskning.
Dock saknar jag några kommentatorer i år som brukar vara med.. men men.
 
Silvias finaste klänning enligt mig, år 2001

Farliga Örebro

Goder morgon
 
Vaknade och kollade som vanligt på mobilen, där Cassie hade ringt och messat om ett eventuellt inbrottsförsök hos henne vid 4 inatt. Dom hade lyst genom persiennerna med ficklampor och ryckte i dörrhandtaget. Sen sprang dom upp och ner i trappan utanför. Sen tog dom en vit bil och drog. Sa åt henne att hon måste ringa polisen nästa gång..
 
Iallafall. Nu ska jag till skolan 10-15. Helgen var bra och lugn med lite jobb. Gjorde pepparkakshuset igår också!
 
Haha.. en bild från midsommarafton, med mörkt hår också. Vi spelade boule!

Winter

Hejhej
 
Verkar som om halva Sverige håller på att snöa bort! Inte mig emot, älskar när det blir lite väder. Bara det inte innehåller slask!
 
Igår var jag och Cassandra på Advents-push-it på universitetsgymmet, vi trodde det var ett vanligt Push and Lift pass (styrka) men icke.. 90 minuters hardcore träning. Galet. En av instruktörerna var verkligen bokstavligt talat galen. Sista grejen vi skulle göra var att SLÄNGA oss ner på golvet, rulla runt och göra stjärnhopp - på ungefär 3 sekunder. Ehh... nej. Sånt tjafs orkade man inte då. Men styrkan var riktigt härlig, känns bra i musklerna idag.
 
Nu ska jag skriva klart PMet som ska in ikväll kl 20!

December

Hej!
 
Ett litet uppehåll, berodde på att jag inte orkade ladda över nya bilder från mobilen till datorn. Tycker det är roligare att berätta om vad jag har gjort kopplat till bilder.
(Men nu orkade jag).
 
Helgen blev lugn och skön. Igår var jag på julmarknad med Emma, visar nere vad jag köpte. Var helt okej, men julmarknaden hemma slår ju med hästlängder. På tal om häst så åkte vi häst och vagn tillbaka till stan sen, det var mysigt iallafall!
 
Vi har ett "stort" PM som ska in på onsdagkväll. Var helt lugn innan eftersom jag gillar att skriva men herregud vilken hets det blev. Alla i klassen fick panik (vi fick i stort sett inga instruktioner), är rätt lugn ändå men lite jobbigt som alla hetsar. Klart man klarar det liksom. Har skrivit 3 sidor av 5 nu iallafall och det känns hyfsat bra.
 
Var nyss på Step styrka med Cassie på gymmet också, var sådär. Blev rätt svettig men man blev inte alls lika slut efteråt som på Friskis. Aja man får väl nöja sig. Imorn blir det nog något annat pass!
 
Bakade lussebullar i lördags!:
 
Sen köpte jag dels denna söta lilla bock (för 5kr) som nu sitter på kylskåpet och dels tomteraden som jag har flyttat till fönsterbläcket nu. Vi gick även in på Bruka och då hittade jag den söta röda muggen.

RSS 2.0