Söndag

Hey!

Jaha då var det dags att åka tillbaks till Örebro igen då. Känns som jag aldrig åker till sthlm men alltid åker till Örebro.. hm.

Har haft en bra helg, först i torsdags var jag och några vänner hos Sofie, i fredags var vi och bowlade + åt middag och igår var jag hemma (!) och kollade på Melodifestivalen :) var SUPERskönt att vara hemma faktiskt.. så längesen.

Övningskörde lite igår också, alltid lika roligt. Åkte ut på lite mer landsvägar och så den här gången, man lär sig så snabbt när det är roligt.


22 Februari

Hej!

Ligger i sängen och kollar på Efterlyst. Tjejerna åkte hem idag så jag är ensam, men d är faktiskt skönt att vara själv.

Har gjort lite intresseanmälningar på lägenheter på Öbo och pluggat. Var i skolan en stund imorse, vi planerade inför alla grupp-projekt.. dom är riktigt stora och vi har samtidigt tentan att tänka på. Gillar inte alls upplägget med en extremt lugn start i 1 månad och sen 1 månad med 2 stora projekt + redovisningar + tenta. Eh?


Tisdag

Hejhej

Kollar på Top Model Sverige parallellt med Die Another Day. Idag var det skola 9-15.. Lång dag! Kommunikationsövningarna var intressanta, vi fick sitta 3 och 3 och agera socialsekreterare.

För övrigt har jag sovit och sökt lite sommarjobb idag. Lagade korvstroganoff till middag så det får man leva på ett tag nu. Hade tänkt stanna över helgen men tjejerna åker + att syrran fyller år så varför inte bara åka hem. Åker tillbaks direkt efter skolan på torsdag som slutar 10.15!


Makt

Hejsan!

Idag hade vi vårt "sista" seminarium i skolan, om Etik och Makt. Rätt intressant. Imorn blir det heldag 9-15 med föreläsning och kommunikationsövning.

Ska strax promenera över med Linda till Nawal (som seriöst typ bor I skolan.. heh.. inte så sugen att gå åt det hållet men) :) Blir fika och mys!


Såhär ser jag ut idag

Hehe

En sån skulle man ha


(Skålen alltså. Katt har jag redan)


I'm not gonna miss you, not anymore

Helt slut. Men det känns ändå som att klockan är typ, 8? Men icke.. halv 1. Kanske för att man la sig vid 4 inatt.

Har kollat på BB med tjejerna, packat upp allt och bäddat nytt. Då kommer jag sova gott iaf!


Söndag

Hejhej

Söndag ja.. redan. Bittert. Åker tillbaks till mitt ensliga rum i Örebro idag. Bittert.

Kvällen igår blev helt sjuk på många sätt. Men för att göra en lång historia kort; först förade jag och Sofie hos henne, sen drog vi till Amba, sen kom Cissi och festade loss med oss. Sen träffade vi vår gamla arbetskollega Carro också :)

Drack inte så mkt igår (kontot ekar snart tomt..) så mår väl okej idag, men känns ytterst bittert (!) att behöva packa och åka tåg. Vill lägga mig i en bil och få skjuts och sova heeela vägen...

Den här goda efterrätten gjorde vi igår



Keep on survivin'

Hallååå

Vet inte varför jag inte bloggat, kanske för att ni efter min lista vet vad jag gjort? Den stämde ganska bra.. ;)

Blev ingen utgång igår som planerat, vi ändrade oss i sista sekund. Så det blir ikväll. Nu är det dags för övningskörning!


Blir ett stopp vid systemet först

See the truth behind the lies

Nu drar jag iväg på årets första träning (känns skitbra, mindre bra att första träningen är ca 2 månader försenad..)


High on life



Måndag: Plugg. Träning! Chillkväll hos Sofie

Tisdag: Fika/lunch m Cissi. Plugg? Film hos S

Onsdag: Plugg. Träning! Utgång???

Torsdag: Plugg. Träning? chill hos Ida?

Fredag: Plugg. Fest/myskväll hos S

Lördag: Plugg? Fest/myskväll hos S

Söndag: Åka till Örebro...............

.


Onsdag

Hejjjjj

Ledig dag idag, fast 11-14 var det grupp-plugg i skolan såå kändes som en vanlig skoldag.
Sen körde jag, Emma och Louise storstädning av lägenheten så nu är det fiiint.

Kollar lite på OC, sen blir det Höstlegender på tv.

Alltså händer d inte så mkt här i Örebro. Imorn är jag helt ledig så då ska jag nog dra till "stan" och fixa lite grejer. Längtar stöööööööört mycket till fredag... då åker jag hem! Och då blir det F-E-S-T






Viktiga utvecklingssamtal


It's not getting any better

Halloooo!

Har precis ätit en god portion carbonara, mums. Dock mår jag inte så bra ändå, känner träningspressen. Det var senast i somras som det var ett sånt här uppehåll, tycker inte alls om det. Jag är seg och har huvudvärk. Hade jag varit inne i en träningsperiod hade det inte existerat.
Eftersom jag snart är helt frisk kommer ett (två? ett för lidingö, ett för örebro.. dyrt.. ) kort införskaffas inom en snar framtid. Typ när jag kommer hem, så får jag kanske träna något pass hemma också nästa vecka. Mmm skönt det ska bli!!!

Sen i sommar får man köra på halvårskort på ön, för då kommer jag ju bara vara hemma. Nice


Den ständiga frågan

Vilken hårfärg man ska köra på. Det är återigen dags att boka färgtid.

Jag har haft mörkt ett bra tag nu, över ett år? två? Nej 1,5 kanske. Men jag känner mig fortfarande inte redo att bli blond, jag vet att jag kommer bli det sen, men inte nu. Men nu till sommaren känns det lite jobbigt.. att fortsätta färga nu till sommaren kommer vara skonsamt för håret, men det kommer gå ur så snabbt när man är i solen.

What to do

Blir väl till att rådfråga frisören

Vår och Friskis

Hejsan!

Söndag. Roligaste dagen på veckan.

Sov ut ordentligt, känner att förkylningen sakta men säkert börjar släppa. Har dock huvudvärk men det beror på att jag inte har ätit lunch än.. orkar inte.

Känner lite nu att jag är väldigt redo för vår. Och för att träna. Blev ett hemskt uppehåll nu pga flytten, och jag vet att det kommer dröja ett tag innan jag kommer igång i örebro. I sthlm hittar jag och så, då är det bara att åka o träna. Här måste man kolla upp bussar, vägar, priser.. usch. Ingen energi till det.



We're going up up up

Tack Sverige. Äntligen fattar ni hur man ska rösta. Både Loreen och Dead By April vidare! BÄST

 Olle Kirchmeier/SVT

Lördag

Jaa det närmar sig! Känns nästan som julafton. 3,5 timmar kvar.

Har duschat, fikat med Louise och hennes föräldrar som är på besök och fixat lite med bilder på datorn. Min sköna lördag. Nu ska jag snart börja med middagen, entrecote + bakad potatis. Mums


gott...GOTT

7hs and counting

Haaaallå!

Fortfarande sjuk. Yes. But ofcourse. Dock pigg.

Idag ska jag som sagt inte sätta en fot utanför dörren, -17 grader ute så det känns bra. Resten av dagen ska jag invänta det stora ögonblicket ikväll, Melodifestivalen 2012. Speciella artister ikväll men det blir spännande.

Nu: OC

Uääh

Nu börjar jag tröttna på att vara sjuk. 3 dagar RÄCKER. Har börjat småhosta nu också för dom som undrar.

Idag hände det exakt det jag skrev innan skulle hända. Imorn blir det grupparbete 12 och framåt, sen kommer jag handla lite inför helgen och inte gå ut förrens skolan på måndag. WooOOOhooOO va kul

Kollar på Johan Falk nu, National Target


Alla mina bilder från iphone ligger såhär och det går inte att vända dom. Ngn som vet?

Torsdag

Hejhej!

Ledig dag! Otroligt skönt. Har sovit 9-10 timmar. Mår något bättre idag men tänker ta det riktigt lugnt. Ska plugga nu och sen kolla på film eller nåt. Sen handla. Inget mer :)

I helgen blir det första helgen jag stannar här, men jag tror jag klarar mig då det går både Melodifestivalen och Bond på lördag!


Onsdag

Heeej

Fortfarande sjuk, nästan värre. Inte kul. Har ingen som helst energi just nu, huvudet mår värst. Trist!

Idag var det ändå skola 10-12 och sen grupparbete i 2h. Sen hem och totaldäcka i sängen, sova lite. Tur att jag är ledig till på måndag nu.

Ikväll blir det fotboll på tv och tacos till middag. Orkar verkligen inte laga middag..
Längtar hem till vännerna också.




RSS 2.0