Bangarang

Heeeeeeeej

Valborg! Jobbade 7-16, fick skjuts hem av Kaijser och funderade lite över kvällen.. Vet VERKLIGEN inte vad som händer. Känner att det är dags att dricka upp mitt fina vin jag köpte (ska pröva till jobbet hehe). Men gick liksom upp 5.30 så lär totaldäcka vid tolv. Hm.. 

Ska kanske ner och kolla på brasan iaf.. Eller????

 

Things have been worse

Hejsan hejsan

Har inte tid att skriva nåt långt, ska möta Greta om 10 och ta en prommis i Markaspåret! Skönt, länge sen nu.. Känner verkligen hur jag mår sämre o sämre när jag inte tränat på ett tag. Måste få in rutinerna igen, men det är skitsvårt när man flyttar runt varje vecka. Men ska köpa träningskort hemma. Måste bara hitta viljan att lägga 1300 eller 900 spänn på det...?

Idag var det grupp plugg 8.30-14 och imorn är det liiite skola och sen hemfärd!


ungefär såhär ser det ut här utanför nu.. hm

For what It's worth

Jag tycker det är viktigt att förlåta, men det är också viktigt att se sitt ansvar och kunna säga förlåt


Bra och dåligt

Ekonomin stabiliseras om 3h, så skönt!! Känns som evigheter sen som jag hade pengar jag faktiskt kunde spendera. Har en lång lista, men ska självklart prioritera, allt behöver jag inte direkt.
Sen kommer klippningen få vänta till nästa lön, skönt o va nyklippt o fixad innan sommarlovet.



gammal bild, typ förra eller förrförra sommaren. Köpte aldrig linnet..

Ett fel närmare rätt




Måndag: Grupp-plugg 9-14

Tisdag: Seminarie II 10-12, sen ledigt!

Onsdag: LÖNING! Grupp-plugg 8.30>

Torsdag: Handledning 9.15-9.45, åka hem! Övningsköra/Hem till Sofie

Fredag: Jobb 12-19.30

Lördag: Jobb 7-15.30, sen .. ? fest?

Söndag: Leeeeediiiiiiig (plugga?) Övningsköra!

Trött

Är helt slut. Grupp-pluggade 9-14.30 typ. Galet vad vi pluggar. Är snart klara med seminarie 3 som är nästa onsdag, imorn är det seminarie 2. På onsdag/torsdag börjar vi med Projekt 2. Sen får man inte glömma workshopen nästa fredag. Usch.. hemtenta på det. Tandvärk på det. Man mår ju illa vad dom pressar in allt. 30hp på en halv termin när man är van vid 30 på en hel.

Nu stänger jag av huvudet för ikväll och ska bara kolla på serier/filmer och äta det lilla jag har kvar här. Har inte råd att köpa mat nu ju. Tur att man får cash på onsdag då. Då blir det en god middag!


Snart blir det ljusfärgning.. äntligen


Min framtida bil?

Är jobbigt att hålla på och ta körkort.. vill ju bara köpa en EGEN nu att åka runt i! Men snart. Inom ett år säger vi.
Denna är inte helt fel (Citroën C1, helt ny.. kanske inte så värt. Men fin och liten. Annars finns ju blocket)


Jobb

Hejsan!

Fredag. Åkte hem igår och övningskörde runt på ön direkt, var så sugen! Älskar att köra bil. Snart köper jag en egen..
Idag 13-19.30 blir det jobb. Imorn 7-15.30. Hehe.. Kommer vara död vid 16. Blir ingen utekväll iaf (har inte ekonomin för det ändå).

Nu snöar det för fullt också, liiite trist väder i april!


Såhär ska det se ut!

Hey I heard you were I wild one

Hejhejhej

Har grupp-arbetat heeela långa dagen. Är helt slut nu. Sen spöregnar det ute (IGEN) också, jag gillar ju regn o så men nu börjar det gå till överdrift, i april liksom. Solen måste ju kompensera som fan nu!

Imorn är det brukardagen i skolan 9-15 sen blir det fotbollskväll hos Lucas med Andreas, Annie och Jocke. Blir kul! Lucas ska baka sin eftertraktade paj tydligen.. får se hur den smakar.

Nu ska jag äta carbonara och slappa järnet


You could call in sick

Tycker lite synd om mig själv och det här "tuffa" livet


Troubled

Hej!

Aj vad det drar i käken. Visdomständerna. Nawal opererade bort en idag.. nästan så man blir avis. Men hon har nog ont nu. Jag med iofs.

Var och handlade lite idag efter en timmes (mer klarade man inte av) föreläsning av (förlåt) världens mest opedagogiska föreläsare. Tydligen har folk gått och klagat. Tycker synd om honom.. men men.

Jag har haft otroligt mycket idag känns det som. Huvudet är fullproppat. Fick reda på att en av mina böcker skulle varit tillbaka på biblan den 10e, alltså 6 dagar sen = 60 spänn åt helvete. HELT I ONÖDAN. Alltså, jag hade inte brytt mig, om det inte vore så att jag har runt 60 kr nu att leva på till den 25e. Och jag behöver verkligen den boken nu. Hur bra är man egentligen??


Tråååkigt

Hejsan hejsan

Söndagar är alltid sega, visst är det lite så? Har pluggat lite och annars bara kollat på Solsidan säsong 2. Känner mig lite rastlös.. skulle ju gärna gå ut lite. Skulle vilja handla. Men det är en bit till Willys och utan bil och utan busspengar är det ett för stort projekt. Är för lat idag. Jag får leva på morötter och.. te. Det är det jag har.


Lördag

Hallå!

En heeeelt ledig dag, superskönt. Tog en långpromenad imorse och sen har jag tillbringat resten av tiden i sängen/soffan och kollat på film och så. Det är nån grej här i skolans område om att "fira in våren" eller nåt sånt så det hörs dunka-dunka på hög nivå. Inte för att jag klagar

Igår var jag, Greta, Linnea och AndreasRestaurang Pizzeria Tybble och åt middag, riktigt trevligt! Vi går ju i samma klass och har massa intressanta tankar..

Ikväll blir det lugnt, ska snart laga middag och sen kolla på Pirates som går på tv sen.
             
Hade inte tackat nej till den här middagen som jag åt för ett tag sen på Al Forno m mamma och pappa när jag flyttade... mums!!

Cupcakes

Dessa godbitar åt vi i tisdags på grupparbetet..

Torsdag

Heeeeej

Kom nyss hem från en lång skogspromenad med Greta och hennes vovve som hon passar! Var helt otroligt skönt ute, frisk luft och sen satte vi oss vid en sjö i solen och njöt. Vilken energi man får! Där kommer jag gå många gånger.

Nu har jag faktiskt inget att göra, var på redovisning i skolan imorse men vi hade ju vår igår. Imorn har vi Forumspel.. får se hur det är. Så nu ska jag väl kolla på film eller nåt!



Urladdad

Hejhej!

Hade redovisning med vår grupp idag i skolan, gick bra. Sen fick alla reda på att tentaresultatet låg ute och alla blev hysteriska. Själv kammade man ju hem högsta betyg (VG) + alla rätt! Kändes ju gaaanska bra va!

Efteråt åkte jag och handlade med Andreas, Annie och Lucas och sen hem och sov. Ligger i sängen nu och ska kolla på nån film och äta lite glass, känner att jag har lite ont i halsen men framförallt i en visdomstand.. snyft.


Extremt ful bild på mig men den bjuder jag på. En liten "lunch" efter dagen

Tisdag i Örebro

Hejhej!

Riktigt längesen jag skrev nu. Har inte blivit av, har haft otroligt mycket att stå i.

Det största och bästa är väl jobbet, har börjat jobba lite smått och det känns superbra.

Idag har jag haft en föreläsning om samhällsarbete och grupp-pluggat i några timmar med min underbara grupp. Vi har så sjukt kul ihop!


Vi körde lite Plankan också...

RSS 2.0