Det är så mycket

Usch jag gillar inte känslan av att lönen snart kommer ha runnit ur mina händer. Här har vi lite av det som pengarna kommer/måste spenderas på:

- Mobilräkning
- Klippning och slingning
- Solkrämer och Aftersun, Shampo, balsam, bok,  småsaker och sånt för resan
- Linser och synundersökning (Svindyrt ju!)
- Mat
- Lite mer sommarkläder och gärna en till bikini och ett par "bas-skor"

jag vill inteeeeeee. Kan ingen bara ge mig det här så slipper jag slita på mitt stackars kontokort? Vad sägs?


Biotherm är bästa solskyddet. Dock lite dyrt...


Börholmen

Imorgon skulle jag egentligen jobbat 10-16,men en snäll person på jobbet tog mitt pass. Så jag kommer istället åka till vårt landställe, där jag inte har varit på typ 6 år. Vi var där över dagen för 2 år sen, men det minns jag knappt. Nu ska vi i och för sig och dit bara över dagen igen, men ändå. Kommer bli jättehärligt, jag älskar egentligen vårt landställe. När jag var liten fiskade jag dagarna till ända, var en riktig storfiskare minsann. Duktig också. Men mest brukade jag vara vandra omkring på ön (ja det är en jättejätteliten ö.. som man går runt på typ 10 min haha) och filosofera. Hahaha. Men skärgården är verkligen det bästa jag vet. Trivs enormt bra där, alla dofter och den friska havsluften.. Alla djur. Och att köra båt! Roligaste som finns.
Vi har förresten ingen el på vårt landställe, men det har bara varit skönt att komma ifrån. Det får en att läsa en massa istället, något som aldrig hinns med hemma.



där är den lilla ön.. Börholmen. Ljusterö ligger precis åt vänster tror jag.

Igelkott

Kolla vad Sascha sniffade fram igår.. haha så söt! Undrar om jag nånsin ens har sett en i verkligheten? Måste i så fall varit när jag var väldigt liten.


Hallå

Dålig uppdatering.

Iallafall! De senaste dagarna har rullat på som vanligt. Förutom midsommar och en extremt bra löning dårå.

Midsommar spenderades för min del i ledighetens lycka hos min älskling. Vi handlade på Ica maxi och hade sen picknick i solen med hans bror och Sascha (hunden):


hahaha herregud vilka tråkiga bilder. aja

Sen tillbringades en dag i veckan på Fågelöudde med syrran och kusinen:



Mmm.. sommar.

Sommar

Idag var det verkligen sommar. Dessvärre kunde jag inte njuta av denna fina dag för den bestod av jobb för mig 10-16. Men jag hade en liten skön stund ändå, väl hemma:



Nu är jag så trött så jag dör, så tänkte lägga mig i sängen med jordgubbar och kolla på kvällens match. Imorgon är jag ledig så då drar förmodligen jag, syrran och kusinen till Fågelöudde här på ön och badar, om vädret tillåter. Somrigt!

Jag vill ha


Making me money

Hallååååå

Igår var det ju dubbel-20-års-fest i Käppala, och gud vad kul det var! Något dansande blev det inte men inte gjorde det nåt, var rysligt trevligt ändå. Sköna glada människor.
Vid 1 snåret drog jag mig hemåt och somnade kvickt, har inte varit uppe så sent på länge hahaha. Gammal har man blivit.

Idag har det varit en dag som man förtjänar, men låg och myste i solen ett bra tag så det var okej. Dock är jag lite arg på mig själv att jag inte åkte hem till älsklingen som jag tänkt.. jag ser inte fram emot att lägga mig och sova utan honom. Nån som vill skjutsa?







Ja



de här drömskorna hade jag planerat ha på mig imorgon på festen när jag köpte dom i veckan.. men vi kommer gå runt på gräs så då fungerar det inte alls. Väldigt dystert.... 

Dagen före

Hejsan!

Idag jobbade jag 10-19, kom hem för nån timme sen. Åt middag med älsklingen på ett ställe precis vid jobbet, sen skulle han jobba natt och jag åkte hem och åt jordgubbar och däckade. Är heeeeeelt slut!
Imorgon väntar 4h jobb, fast på Slussen faktiskt. Blev ditskickad för dom behöver tydligen hjälp, ni vet bröllop och grejer. Hoppas inte det blir alltför kaos?

Bröllopet ja. Vet inte om jag är så intresserad, kanske vore kul att se, men nu missar jag det. Direkt efter jobbet imorgon kl 16 ska jag fort fort ta mig hemåt. Måste slänga i mig mat, duscha, stressa, sminka och fixa mig innan jag tar buss och tåg mot Käppala på ön där det väntar en dubbel-20-års-fest! Kommer bli hur kul som helst, men jag är bara rädd att det kommer bli riktigt kyligt.. jag klarar inte av kyla

                                         


Juni eller?

Alltså vad är det här för sommar egentligen?? Regnmoln och kallt varje dag ju, man blir ledsen. Aja inte mycket att göra åt saken.

Idag blev det jobb 11-15, höll på en halvtimme att väcka älsklingen imorse som också började 11.,. inte så lätt som man kan tro. Förstår inte hur man kan ha svårt för att gå upp på mornarna, ringer min klocka vaknar jag direkt och slänger mig upp. Inte mer med den saken.

Efter jobbet åkte jag hem och slängde i mig lunch, hade tänkt träna och träffa polare efteråt men det blev ingetdera. Friskis hade stängt just den här veckan (såklart) och varken polarna eller jag orkade ens lämna hemmet.. jag fick dessutom huvudvärk, så jag ska ägna mig åt tvätt och dusch nu istället.

:)









<3







Blåsigt idag

Hej på er!

Har inte blivit av någon bloggning i veckan tyvärr. Har jobbat och sen åkt till min älskling direkt efter varje dag nu sen i söndags. Imorgon är det dags för ett 5h pass igen efter 2 dagars ledigt.

I onsdags fick iallafall jag mina skattepengar tillbaks, satt riktigt fint eftersom jag hade 5kr kvar på kontot efter att vi betalat resan och så. Så det har blivit lite köp sen dess hehe.. Idag var jag duktig och beställde och betalade nytt pass! Mitt gick ut i april så det var ju bra.

Te amo

Åh vilken härligt solig dag vi har idag! Och Sveriges nationaldag och grejer. Stort

Har tillbringat hela morgonen i solstolen och kommit en liten bit längre mot målet att vara brun innan Turkietresan haha. Nu har jag precis duschat och ätit lunch och ska snart möta min älskling, får se vad vi hittar på. Imorgon är det jobb 10-14 iallafall.


Sjung om studentens lyckliga dag...

Idag är det Lidingös studentdag! Egentligen den 5e men ja. Om jag hade kunnat hade jag lätt hoppat på ett flak men jag fick inte som jag önskade idag tyvärr (pga jobb). Nästa år??

Jobbade istället 11-15 och sen åkte jag och älskling till Skärholmen där vi åt och satt i solen och njöt. Sen åkte vi hem och han somnade en stund innan vi var tvungna att åka iväg igen, han till jobbet och jag hem.



Vi äter alltid just det här. Jag carbonara och han penne pollo.... hahaha men det är sjukt gott


Seni Seviyorum


I see you

Hemma från en lång dag av jobb, fast det gick faktiskt rätt snabbt ändå. Tiden går fort överhuvudtaget.

Imorgon har jag min lediga dag, så då ska jag passa på och njuta av solen hela dagen lång, det ska ju för tusan bli 25 grader! Nästan så man borde ta det första doppet i det blå, men det är nog lite kallt och jag hatar kyla...
Nä. Sen hoppas jag att min älskling slutar hyfsat tidigt så jag kan vara med honom hela eftermiddagen/kvällen<3


Juni

Kändes det som Juni idag? Verkligen inte! Efter mina 3 timmars jobb gick jag, älskling och S till Rålisparken och hade tänkt steka på i junisolen. Men inte blev det nåt stekande, det blåste ju och hade sig så det blev bara att vi satt invirade i våra handdukar istället. Jaja mysigt var det iaf :)

Nu hade jag bara tänkt duscha och sova, är helt helt slut i huvudet. Mycket att tänka på, mycket som ska göras.
Och imorgon väntar 9h jobb igen


RSS 2.0