First of the year

Hallooooo!

Vart i stan typ hela dagen. Lånade massa skolböcker på biblan (SÅ värt) och nu ska jag till Ica för att möta Jenny o Sofie.. blir väl vindruvor som alltid! Och te.


Lycka

Jag har fått ett nytt jobb, på Systembolaget! Det som var min lilla grej att berätta för er läsare. Var på intervju igår och provjobbade första dagen idag! Känns hur bra som helst och jag är superglad. Har fått det bästa jobbet!

                      

Uppdrag

Hej!

Jaa hörni. Ska iväg på en grej snart, som hör till gårdagen, berättar nog om det ikväll. Kommer bli superkul! Hoppas verkligen på det här, känns rätt.

Nu har jag precis duschat och ätit frukost, måste äta lunch snart också så jag klarar av dagen.. Inte så hungrig.

Igår övningskörde jag och körde sen hem till Sofie och Stina, pratade om allt och kollade på Lost & BB.

(går inte att ladda upp bilder???)

Sunshine

Hejsan!

Söndag. Åker som sagt tillbaks idag. Och hem igen imorn :)
Har småstädat lite och fixat lite i almanackan.. det är tydligen 10 veckor kvar till sommarlov!

Ja det var väl allt jag hade att rapportera


Guilt

Slutade med att jag som vanligt drog till Sofie, lagade en god middag och kollade på Lost.. och pratade om gårdagen. Så viktigt, för nu mår man mycket bättre. Beror även på ett bra sms som ordnade upp allt. Nu ser man klart igen.

Imorn 19.07 åker jag till Örebro igen, men bara for one night, sen hem igen. Har en extremt viktig och rolig grej på tisdag.. berättar mer senare! :) Men HÅLL TUMMARNA för mig kära läsare.


hehe jag för ett tag sen.. alltid lika roligt

Lördag

Hejhej

Igår blev det utgång, Fenix bar vid slussen. Vi va ganska många, hyfsad kväll, sen kom fler, och ett litet val/svar jag gav förstörde i stort sett hela kvällen (för mig iaf). Lite seeegt sådär. Alla kvällar kan ju inte vara bra, men jag blev riktigt sur igår... på många människor. Riktigt dålig stil.

Ikväll får vi se, antingen är jag hemma o kollar på film, hittar på nåt med Kaijser eller drar nån annanstans.. allt beror på


Skulle gärna vilja ha lite regn, så mysigt

Vårsommar

Heeeej!

TENTAN IS OVER. Det gick bra, klart godkänt, frågan är om man fixar ett VG till o med.

Idag har jag främst njutit av att inte ha något att göra, annars gått pw/joggat lite och solat. Är jättehärligt varmt i solen! Ska strax gå över till Sofie, sen ska vi möta Stina+Koffe+Amanda på Willys och handla, laga middag och föra, sen får vi seeee vart vinden för oss. 

            

Redo

Godmorgon!

Pluggade ett tag igårkväll, kollade på film och drömde om tentan. Gick upp, pluggade. NU är jag klar. Kommer kanske snegla lite innan jag går in i bunkern (där tentan är) men annars är jag KLAR MED TENTAPLUGGET FÖR DENNA DELKURS!!!

Hehe inte för att d är värsta grejen, har ju gjort tentor förr, men det känns alltid lika skönt när man har en heeel helg med vänner och utan plugg framför sig. Dock blir man alltid lite rastlös också, men d gör inget!


Kämpar sliter svettas

Hallooouuu

Så var man tillbaks i hålan igen. Jag har bestämt mig för att jag befinner mig i en jobbig situation. Jag gillar inte att åka fram och tillbaks sthlm-örebro, jag har allt jag behöver i stockholm och mer därtill.
MEN jag typ älskar min klass! Jag vet att jag inte skulle få en bättre klass. Nästan alla är schysta, roliga.. ligger på samma nivå liksom. Bästa var igår/idag när jag och Carro drev med alla inför tentan imorn, typ "hur ska man sidreferera utan böcker? :((((" och alla som inte är så smarta fick panik. Hehehe... humor.

Har packat ner ganska mkt av mina grejer nu, ska ju åka tillbaks imorn efter tentan (thank gooood) :) och sista natten här! (förmodligen). Har en lektion på måndag men jag tror jag kör en pendla-dag då. Sen flytt.


Inflytt 14/1

Godnatt

Plugget avslutat för dagen. Kämpade på ganska bra faktiskt.. peppade mig med att det är sista rycket idag + imorgon och sen kan jag slappa hur mycket jag vill (vilket jag SKA). Och omtenta är inte så himla skoj.

Är helt slut nu.
Tåget går 14.07 imorn, och måste småpacka lite.. ska bara stanna en natt så.

´          


Allt löser sig

Hejsan!

Nu har jag lite inre frid, och lite excitement.

Kollade precis deklarationen, ett riktigt glädjemoment. Kan säga att sommarens hyror är betalda. Känns FRUKTANSVÄRT skönt.
Sen löste jag ett annat stort problem som komma skall. Löste det riktigt fint. Inte till skolans/budgetens fördel dock men det är det verkligen värt. Kan tyvärr inte berätta denna spännande händelse. Ever.

Nu är det hög tid att återgå till tentaplugget, jippiiiiiiiiiie


Sommaren, du är härmed officiellt välkommen att inträda när du känner för det (inte för sent såklart)

Måndag

Heeeeej!

Lyckorus.

Sitter o plöjer igenom min 30-sidors sammanfattning.. går sådär, är på sida 6. Om 2,5 timmar ska jag nomatterwhat över till Sofie. Sen blir det no-life till på torsdag. På onsdag åker jag till Örebro, och på torsdagkväll tillbaks igen.. HEHE. Kommer bli fruktansvärt skönt nästa helg, INGET plugg!!

Igår var vi på långpromenad hon o jag, sen övningsköra, sen bort till hemlig destination.. <3


Lördag

Hejsan!

Igår var det riktigt mysigt. Blev bjuden på en supergod middag av mina 3 fina vänner, Koffe, Stina, Sofie. Sen efter en drink där också drog vi till Lion Bar på Norrmalm, hyfsat ställe faktiskt! Sen kom lite fler folk dit, kul!

Sen drog vi runt lite på stan innan vi bestämde oss för att dra hem, vid halv 2. En bra kväll.

Idag har jag råpluggat och övningskört en massa (produktivt!!).
Nu ska jag äta grillat och sen traska över till Sofie och de andra som vanligt, se på Saw och köpa lite gooodis.


Fredag

MMM vi ska ut, dock inte utgång (tror jag), men vi ska ut och äta en riktigt god middag iaf! På Stockholm Steak House, aldrig varit där så hoppas att det blir en höjdare. Lite drinkar lär det ju bli också..


Skidor och plugg

Hej!

Ja tvn står på som vanligt med alpint och plugget i bakgrunden. Kämpar på med min sammanfattning.. 17 sidor klart och jag tror att jag har det saftigaste kvar faktiskt.

Ikväll får vi se vad som händer, känner mig rätt seg men man vet aldrig. Nej, nu är det tillbaks till tentaplugget, sista rycket!


Thats how it supposed to be

Hey!

HEMMA, hem ljuva hem. FRUKTANSVÄRT skönt alltså. Var ju i Örebro längre än nånsin och det känns ska jag säga.. (bokstavligt talat också; smutstvätten som jag tog hem var inte nådig höhö, supertungt ju..).

Sen tog jag hem ALL kurslitteratur inför tentaplugget också; typ 8 böcker?

Men nu har jag myst lite i soffan, ska packa upp, sen kolla på nån film kanske. Imorn blir det ös/chill med hjärtat iaf. SOM vi längtat<3


mys!


Onsdag

Hejhej!

Ledig idag, skulle egentligen haft redovisning dag 2 men vi tryckte in alla igår istället! Det gick hur bra som helst för oss, vi blev godkända och fick BARA bra kritik av läraren, känns super.

Nu är det fokusering på tentaplugget då. Håller på med min vanliga sammanfattning, klar med vetenskapsteorin bara allt annat kvar då..
Ska hem imorn iaf! Slutar runt 11 så efter det nånstans :)


Sommarvärme

Hejhej!

Kom nyligen hem från en långpromenad ute i solskenet och värmen. Är säkert 15 grader ute (i solen)! Riktigt uppiggande. Inte lika kul att komma in igen och plugga dock, vill helst vara ute.. grilla med vänner., bada! åka båt. Somriga saker.

Skrev iallafall på kontraktet idag! Så nu är det på riktigt. 18 dagar kvar! Känns superbra.


NU TAR VI DOM


After sunshine comes...

mmmMMM. Inte för att det är väärsta grejen (snarare verkligen inte) men jag blir lite bitter när jag har lagat middag, allt står färdigt och klart, väntar bara på den bakade potatisen i mikron som är snart är klar. Tar ut potatisen. Inte klar??? Brukar alltid vara klar efter 10? VADHÄN!?!? Jo, den är rutten. Alltså. Då blir man ju bara sur. Får ställa sig och koka vanlig potatis. BITTERT

Ja, här har ni ett typexempel på ett riktigt problem i Jennys liv i örebro för tillfället.


:))))


Lördag

Hejsan!

Första lördagen i Örebro som jag faktiskt kan säga att jag mår väldigt bra!

Var nyss på en visning på en lägenhet i Stjärnskruvarna vid skolan, studentboende som tydligen är de lyxigaste dom har, och det håller jag med om! Var en riktigt snygg lägenhet, 2,5a, och ett av rummen kommer bli mitt!!! Är så sjukt glad.
Vår lägenhet vi bor i nu måste vi flytta ur senast 27 maj, och varför inte flytta 1a april istället. Alltså jag ser så mycket fram emot det här! Området och huset är det bästa jag kan tänka mig (för ett studentboende) så jag är sjukt nöjd. Och tjejen som bor där var hur trevlig som helst. Kunde inte vara bättre? + tvättstuga nån trappa ner. + bra hyra. Ojoj..

Sen att det är melodifestivalFINAL och bond ikväll gör inte saken värre direkt!!



Sommarfint

Dessa skulle jag kunna tänka mig. Är alltså på jakt efter sommarskor, för jag har inga. I stort sett.


Young, wild and free

Tjoho!

Torsdag. Snart har jag varit 22 i ett heeeelt dygn! 22 är faktiskt okej, det är vid 23 som den riktiga ångesten kommer ju.

Va i skolan som vanligt idag, sen har jag mest kollat på film, pluggade liiite. Men vi har precis blivit klara med vårt 8 sidors projekt så är GANSKA pluggtrött.

Känns segt att man inte kan åka hem förrens på onsdag.. men men. Då jäklar. Då ska jag leva. (och tentaplugga :)))))))




Min födelsedag

21.28 igår blev jag 22 år




6 Mars

Hejsan!

Idag var nog den tråkigaste dagen på länge, eller iallafall känns det så. Har inte gjort en enda rolig grej. Haha snacka om att fokusera på det negativa. Men jag har vaknat (iofs.. räknas sovmorgon till något roligt?), pluggat, åkt till skolan och grupp-pluggat, hem och pluggat lite och sen nu ligger jag här i sängen och kollar på BB.

Imorn blir det ångest med födelsedag men ändå väldigt kul att träffa mina fina vänner. Dom räddar dagen.

               

Big 22

Heeejhej!

Ligger i sängen och kollar på BB. Hade projekt"redovisning"1 idag, gick bra.
Sen hem, plugga lite, äta lite. Nu sova snart. Gick upp 7 så är gaaanska trött!

På onsdag fyller jag alltså 22. Tror faktiskt det är första gången i hela mitt liv som jag inte är hemma på min födelsedag? Men det kommer bli toppen ändå, har precis ordnat upp tårtbakning med Nawal & Linda. Längar till och med!


All I want is everything. Is that a problem?

Hallååå!

Ligger i soffan och fixar med lite småsaker. Mailar lite, kollar lite.

Söndagsångest i vanlig ordning? Ungefär såhär länge klarar jag av att vara i Örebro. Strax över en vecka.. sen räcker det. Nu vill jag hem.


Lördag

Hejhej

Aaaaall byyy myyyself. Ensam en lördag. Vet inte om det känns okej? Nej jag menar helst hade jag ju verkligen suttit med Sofie på hennes balkong i solen hela dagen och nu legat framför tvn. Eller varit ute på stan och njutit av livet.

Försöker inte glömma bort att det snart blir så, om 3 månader. Fast det kommer ju ta sin tid.

Min budget har blivit jättetajt nu också. 100 kr/dag minus 2 dagar. Inge kul alls.. får nöja mig med BB kl 18, bond 19, melodifestivalen kl 20, sen bond igen 21.30.


Life is a flower

Heeej!

Är fortfarande (!) kvar i Örebro. Hehe. Kommer stanna över helgen, nästa helg också förmodligen. Kanske. Kommer möjligen åka hem den 14e mars. Alltså kommer jag tillbringa min födelsedag (den 7e..hinthint) här. Hade nästan glömt bort det.. Blir väl inget firande. Bittert ja

Har så mycket nu att huvudet kokar. En liten lista på allt jag måste hålla koll på:
- Boende
- Projekt 2
- Tenta (!!!!!!!!!!)
- Pengar
- Sommarjobb
- Träning
- Övningskörning

Säkert tusen småsaker till som jag inte kommer på just nu. Alltid är det nåt.
Får låtsas som det är sommar då livet är lite lättare att leva




RSS 2.0