Live your life

Hehe har dissat bloggen lite på senaste för har inte suttit vid datorn så mycket och då pallar jag inte starta datorn bara för att skriva ett inlägg...iaf!  Jag har varit barnvakt (och fått lön! yey!), käkat på royal (pizzeria) hoho som var otroligt efterlängtat med Sofie, Max och Marra, varit ute på lite olika ställen på kvällarna med samma människor, och i förrgår var jag hos Sakke som är Sofies polare där det var chillkrök vilket var trevligt!

Idag var jag i stan tidigt imorse och inhandlade diverse saker, lägger in bilderna senare! Och ikväll blir det dance all night long på Breeze med Sofie, Ida, Sanya och lite mer mysigt folk .. :) Är riktigt taggad så ska bli skitkul! Hoppas alla får en trevlig kväll, kisses n hugs! 
                                


Back home

Ojojoj vilka jävla massa upplevelser man har vart med om den här veckan i Irland..
Jag var så otroligt sliten och sjuk när jag kom hem, men idag börjar jag må bättre, efter 14 timmars sömn två dar i rad börjar kroppen ladda upp sig på nytt! ;)
Varken hinner eller känner inte riktigt för att berätta om allt som skett, men det var en massa bra grejer och lite jobbiga händelser.. men ni anar inte hur mycket jag skulle göra för att backa tiden för att få komma tillbaks och STANNA där.

Iallafall, nu ska jag duscha o äta middag, sen blir det förmodligen någon sorts utgång med lite folk. Gud vad jag är trött på folk som är 17! haha ne men det krånglar till allt så sjukt mkt när man vill dra ut haha
Laterz

Lördagskväll...

haha mongobilder men så blir det...
japp här skedde då det roligaste under kvällen, när min jäkla klack gick AV...(!!!)

 

Tisdag

2 dagar kvar.. sen är jag i Irland! Idag fick vi vårt schema och jag kan ju säga såhär att vi kommer inte ha en lugn stund nångång typ haha :P Det är dagbok som ska skrivas på engelska 60 min per dag, intervjuer som ska göras, föredrag som ska hållas, mat i grupper som ska lagas, 4-timmars promenader som ska klaras av, museer som ska ses.. alltså gud!
Det som är riktigt skönt dock är att man är 18 iaf! ;)

Kom hem från Matilda för ett tag sen, och den lilla busungen var skitglad idag! haha det blir så mycket roligare att passa henne då (såklart) och jag känner verkligen att hon "accepterar" mig helt nu :) känns jättebra! På torsdag ska jag hämta henne på dagis som vanligt igen!

Sen imorn händer det spännande grejer hihi.. men tror jag berättar mer imorgonkväll :)
Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags nu!

Måndag

Sitter och sjunger på Mariah Careys jullåt - All I want for christmas is you, ååh snart är det juuul! bara typ 70 dagar kvar nu :D gud vad jag längtar.. julafton är den bästa dagen på året enligt mig. ;)

I alla fall, idag var vi på "Hare Krishna center" på fridhemsplan med religionen, och ja, vad ska man säga, det var väl ganska intressant? i alla fall historian om hur det började och spred sig, men när vi skulle sjunga och allt.. haha det blev ju lite konstigt efter ett tag :P Sen åt vi maten där (vegetarisk) och den var verkligen inte okej.. usch nej det rekommenderas inte.

Nu ska jag skriva lite mer svenska (har 2 föredrag imorgon :/ både svenska och miljökunskap), klockan 5 är det träning och sen ska jag hem till klaris och plugga på miljön! :)
Vi ska väl dricka te och sånt så det blir mysigt!

Lördagsoutfit


Jag i Emmas kök i lördags!  Fixar resten av bilderna imorgon, för nu kollar jag på Pretty Woman på 5an, det är en sån där film man kan se hundra gånger om och om igen.

Right

Sminkar du dig varje dag? Nja inte på helgdagar då jag bara är hemma eller så, men annars ja.
Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags? Jag är otroligt långsam och vill göra allt ordentligt haha, så en halvtimme ungefär, säkert mer..
Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad? Brukar inte köpa nytt varje månad.
Föredrar du budget eller lyx när det kommer till smink? Föredrar absolut lyx, men det har jag dessvärre inte råd med så det blir blandat.
Vad använder du för smink till vardags? på sommaren sminkar jag mig inte lika mycket, men om det gäller vintern blir det mer; Mascara, concealer, foundation, puder, solpuder.
Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara? Mascara helt klart!

Så Emma, duktig jag var som fixade det så snabbt eller hur? ;)
Nu utmanar jag Ina!

Igår

Haha det blev precis som jag trodde, hann inte blogga igår :)
Så vad hände igår då? Jo först åkte ju jag mamsen och syrran som insisterade på att följa med till stan och inhandlade diverse grejer som jag behövde till resan, lite smink och lite tvål och shampo och sånt ni vet. Köpte till min stora lycka ääntligen ett par nya innegympaskor som verkade asbra, ett par snygga svarta skor som jag ska ta kort på senare och en tröja + ännu en mysig halsduk! Bruna stövlar ska vi åka och köpa lite senare i höst.. :)

Sen när vi kom hem var det dags att direkt hoppa in i duschen o börja fixa mig inför kvällen, och därefter åkte jag ju som sagt hem till Emma som bor låångt långt bort (tycker jag haha) i Svedmyra ;) Där bjöds jag på en jättegod middag och vi blandade lite drinkar och taggade till :) + att vi hade ju massa att snacka om eftersom vi inte ses så mycket längre (vi gick ju i samma klass förut).. synd!!

Efter allt detta var det alltså dags för att bege oss till Huset, och där mötte vi Jessica med company, så vi blev ganska många! Askul!
Men det hände lite mer grejer också på dansgolvet lite senare.. och jag säger bara guud vad jag är glad. Igår blev en av dom mest lyckade kvällarna på jävligt länge, det var verkligen helt underbart. Haha sitter här och ler som fan! Kan berätta mer lite senare..  Är jävligt glad över att vi gick dit i allafall!

Jaja nu ska jag plugga lite svenska och miljökunskap (suuuuuuuck), så återkommer ikväll med bilder på allt som hände igår! Haha hände en jävligt jobbig men rolig grej också.. men som sagt, ikväll kommer bilderna


Bridget Jones

Åh vad skönt med fredag! Dock är jag bokstavligt talat översvämmad ända till huvudet med läxor och prov och inlämningar och nej jag vet inte vad.. ja det blir verkligen spännande att se hur jag hanterar detta. Jag är seriöst sämst i världen på att komma igång med pluggandet på helger.
Okej, överhuvudtaget.

Nu ligger jag i min säng i mitt elementuppvärmda rum och ser på favorit Bridget Jones, fast 2an tror jag att det är. Eller finns det en 3a? Då är det nog den.
Med min karamellkungenpåse såklart, och .. "laddar upp" (på ett lugnande sätt) inför imorgon hahaha. Ska upp tidigt nämligen (usch det betyder att på söndag blir den enda dagen som jag får sova ut ända till höstlovet!! Åker ju till Irland nästa fredag och då ska vi "få sovmorgon ända till 7 ibland!" enligt vår lärare.. ja vad säger ni, kan det bli bättre?) japp, upp tidigt och shoppa med mamsen, mest smågrejer inför själva resan och så, men jag har helt riktat in mig på att köpa två par bruna stövlar med och utan klack.. och gympaskor ute och inne, men får se hur det blir med den saken.

Sedan imorgon kväll ska jag förmodligen åka till min gamla klasskamrat Emma och äta middag,föra och sen dra ut! Ska bli skitkul, vi ska möta upp lite fler människor väl ute och det blir antingen Huset, Blå eller Chaplins.

Nu ska jag återvända till Bridget, hörs imorn om jag hinner hihi :)
Love her!


Torsdag

Hehe oj bloggtorkaaa! Men jag har ju mina ursäkter; pluggade ju som sagt sön-tis typ seriöst hela kvällarna och tränade, sen igår hade jag min lilla vilodag efter allt pluggande och idag har jag varit barnvakt ända sen klockan halv 12 imorse! Så det blev 11.30 - 18.10 idag :) Det  var riktigt skönt för Matilda skulle sova middag vid halv 1, sen sov hon i 2 ½ timme.. haha så jag satt och slappade ;)

Ja irlandsprovet är nu äntligen över! Det gick dock inte sådär jättebra.. även fast jag hade pluggat! Grejen var att provet var typ väldigt väldigt skumt gjort.. så det var många som inte fattade om jag säger så. Jaja ett g är ju klart, men högre än vg är nog ganska kört.

Jag hann faktiskt med lite shopping imorse (mellan 10.30-11.00) haha! och då köpte jag dessa godbitar:
 
Stor stickad tröja - H&M 98:-
Mysig halsduk - H&M 129:-
Skärp - H&M 79,50:-

Måndag

Usch har rätt så mycket plugg nu och då blir bloggen lidande som kanske märks, igår satt jag ju hela dagen i stort sett och försökte på mig engelskan. Det gick väl sådär.. det är så sjukt mycket som har hänt i Irlands historia haha! Har typ mer än hälften kvar, så måste plugga ikväll + imorgon också sen är det ju provdagen..
Suck längtar till helgen som blir ganska chill (när det gäller plugg) och äntligen utgång på lördag! :)

Väldigt snart är det ju Irlandsresan så måste skriva en packningslista! Det allra jobbigaste är ju att väskan bara får väga 15 kg.. aah hur ska jag klara detta? :P


Mina älskliiingar

Idag delade dom förresten ut bullar i skolan, och deeet var väl tur eftersom jag inte hade fått några i helgen! lägligt värre
Aja nu ska jag panikplugga vidare ;)

Lördag

Hey! Idag är det lördag och alla vet väl att det är kanelbullens dag! dock kommer jag tyvärr inte äta nån bulle, utan det blir en väldigt massa annat gott! Kl 5 kommer lite släkt hit på middag och fika och sånt, så hos mig har det städats, bakats och lagats mat sen igårkväll. :)
Jag, syrran, Adrian och Vendela (kusiner) brukar alltid köra buzz-/singstar-/guitar hero-maraton, och det är så jäävla roligt!
++


Börjar känna mig lite smått nervös över engelska provet som vi har på onsdag om Irland.. får man dåligt på det provet, ja då blir det inget Irland för den personen. Så är jag lite stressad eftersom jag inte riktigt har börjat plugga ordentligt än? JA. Men ska sitta hela dan imorgon+måndag+tisdag.. så det fixar sig nog, engelska är ju som tur är roligt och ganska lätt :)

I torsdags var jag barnvakt på kvällen för första gången med Matilda, och det gick faktiskt väldigt bra! Iofs så ville hon inte alls sova när jag släckte och började skrika.. men det fixade jag genom att läsa fler böcker för henne. :) Då slocknade hon medans jag läste, haha så otroligt gulligt!

Nej nu ska jag börja fixa mig! Ha en bra kanelbullens dag ;)


Lite shopping från i tisdags

Var ju ledig i tisdags så jag drog till Lidingö centrum och lånade böcker till projektarbetet, efteråt gick jag in på H&M (som har världens sämsta utbud här egentligen) men nåt hittar man alltid;



Gråa idrotts/mysbyxor, svart baströja, ljusrosa trekvartströja (inte på bild: svarta strumpbyxor och strumpor)

Magnus Uggla är bra

Eller hur!

Kom hem från träningen för ett tag sen och hade ju som sagt ätit våfflor till middag.. alltså det borde jag inte ha gjort. Mådde fruktansvärt illa under hela träningen och fick håll och allt sånt jobbigt, så kunde inte ge järnet! :/

Jaja nu sitter jag vid datorn och ska öva lite Engelska glosor (har prov nästa vecka) och dricker:

"En fruktdryck som förbättrar upptaget av järn. Med extra järn, vitamin C och folsyra." Låter ju gottis eller hur ;) Men tyvärr måste jag medge att den inte alls fyllde mina höga förhoppningar.. hade fått för mig att den skulle smaka lite mer Yoggi Yalla Jordgubb, men nja.. :P äh den får en 4,5 av 10.


Onsdag

Denna regniga och gråa dag blir det plugg, våfflor och träning med Klaris för min del! :)

                    

Ny ljusrosa trekvartströja - H&M
Jeans - H&M


RSS 2.0