Ut

Jaaaha egentligen var det planerat att jag skulle se Avatar i helgen, men nej ödet har andra planer som vanligt. Haha. Så nu ska jag, Kaijser, Grannen och Simon dra o hyra film o köpa pizza. Bakiskväll för dom, lunch för mig. Perfekt ju?




Hej igen

Nu undrar ni allihopa såklaaart: Hallå vad har Jenny haft för sig de senaste dagarna!? Jo det ska jag berätta för er.

I torsdags när jag sist skrev städade jag ju, sen var det dags för jobb 17-00.

I fredags var jag egentligen ledig men jobbet ringde och jag tog ett pass 11-15. På kvällen åkte jag hem till N<3, åkte hem igårkväll då han skulle jobba. Blev en tur till Ica och köpte massa onyttigt lördagsgodis hihi.

Idag sov jag till 12, sen drog jag till stan och bytte mina converse. Blev 2 andra köp också (dah) men det visar jag senare :)


Vad är detta?

Vad har hänt med blogg.se? jag fattar ingenting, dom har gjort om en massa. Jobbigt.. jag som hatar förändringar när det gäller sånt man precis lärt sig.

Iallafall! Igår efter jobbet (där jag glömde berätta: jag gjorde världens vurpa och gled över hela golvet. Så jäkla snyggt Jenny.. ungefär lika snyggt som blåmärket jag har på knät nu) drog jag över till grannen med Kaijser. Vi hyrde "Sommaren med Göran" som faktiskt var rejält rolig! Vi snackade massa skit om allt och inget och jag drog hem runt halv 1 tiden.

Nu sitter jag och lyssnar på taggmusik och ska städa. Wohoo!
Ringde precis och bytte min klipptid dessutom, blir nästa lördag istället för imorgon. Synd..

                      
                                       

Onsdag

Snöstooorm! Va tusan är det här? Jag som precis trodde att det kanske började bli lite varmare, 0 grader är ju helt okej. Men näe då. Januari är ju den första riktiga vintermånaden ni vet, så det har bara börjat. :(((( Jag som vill använda min nya skinnjacka och nya converse...

Jaja nog depp. Kom nyss hem från jobbet, och nu ska jag iväg om en timme på träning. Känns asbra att ha börjat köra igång igen! det behövs hehe.

                      


Stan






Converse tunna - Feetfirst (dock måste jag tillbaks och byta dom.. fick hem en 38a och en 38,5. PALLA)
Skinnjacka - H&M Divided
Halsduk - Topshop
Baströja - Topshop
Clinique Mascara - Kicks
Ögonfransböjare - Kicks
Björn Axén spray - Kicks
Leggings och tights - H&M
Solpuder - H&M


Break Your Heart

Hejjjj bloggen

Har inte skrivit dom senaste dagarna, har inte hunnit typ.

I lördags var jag ju på födelsedagsfest för Veronika och Jenny, var hur kul som helst förutom vissa saker men det ordnade sig. Sen var det mindre kul att gå hem i kylan kl 4 också.

I söndags sov jag till 2-3 sen var det jobb 17-00.

Igår var det jobb 11.30-15 vilket gick braaa. Sen träning 17-18.
Och det var även löning! Underbart att äntligen ha pengar igen, har varit fattig i en månad?

Idag var jag hos tandläkaren kl 8 imorse (inga hål, duktiga jenny höhö) sen åkte jag hem och sov till 12. Därefter blev det en shoppingrunda i stan. Ska visa mina underbara köp snart :)

Lördag

Godmorgon

Åh jag har sovit 12 timmar inatt, underbaart! Precis vad jag behövde. Så nu kan man snacka om att jag är laddad inför ikväll, då det blir födelsedagsfest hos Jenny för henne och Verra. Ska bli skitkul! Just nu tänkte jag börja leta efter lite nya festlåtar (jag ska fixa musiken som vanligt höhö. Min musik är bäst!!).

Och nu är det bara 2 dagar kvar till löööön!<3



Tankar

Hello!

Idag var det jobb som vanligt, 11-17. Gick jättebra också som vanligt. Men en sak är förändrad när det gäller jobbet, but that's a secret.

Just nu är jag fastklistrad framför OC, tröttnar aldrig. Ska nog sitta här hela kvällen.
Imorgon blir det fest!


                         

Klippningen

Nästa vecka på fredag ska jag ju klippa/färga håret. Var ett par månader sen nu så det är verkligen på tiden. Färgen har gått ur ganska mycket. Är jättesugen på att färga det ännu lite mörkare.. inte för mörkt, brunett vill jag inte bli, men ännu mer mörkblond liksom. Men vi får se!



   Före och efter bild sist jag var där

Goodmorning

Usch hade en massa massa riktigt konstiga drömmar inatt om folk jag känner. Sen när jag vaknade visste jag inte om jag hade drömt eller om det hade hänt? Sjukt. Tur att det var drömmar iaf.

Nu har jag precis läst klart och pluggat på första kapitlet eller vad man ska kalla det i boken, känns bra. Måste snart gå och laga middag till ikväll så jag kan ha med mig till jobbet.


Tungt huvud

Hej bloggen!

Kom hem från jobbet för ett tag sen och har ätit middag. Tycker att jag borde vara hyfsat pigg efter 10h sömn inatt men inte då, mitt huvud känns tröttare än nånsin.. blä! Men vi får se, kanske blir en tripp till Simon för film iaf. Om dom inte börjar kolla kl 02 som sist. Killar alltså.

Imorn är jag iaf ledig under dagen, skönt. Ska läsa min handledarbok då, ligger efter lite känns det som...

                       


Gina

Åh vad jag ska hitta dom. Eller helst den vita. Tänk er i sommar till solbränd hy.. mums! Jag i Turkiet -10 säger jag bara.

             

Tisdag

Tjoo!

Äntligen är jag nästan frisk! känns lite otroligt. När man väl är sjuk känns det som att man verkligen aldrig kommer bli frisk igen, det är helt kört. Men ändå kommer tiden då kroppen återställer sig.. härligt med såna tider.

Idag blev det jobb 10-15, imorn blir det 11,45-19. Nu ska jag strax iväg dit igen för Servicemöte :)
Nu är även min provanställning slut så numera är jag fast anställd, wiho!

             
                                   Jättejääättegammal bild haha

Planering

Nästa lön är redan lite planerad till vad den ska spenderas över.

- Förnyat Jympakort årskort Friskis & Svettis


- Klippning 29e januari


Här klipper jag mig! Svartensgatan 7. Dom är bäst

- Naglar månadsfyllning


- Nuknuk Väska

Handväska svart

- Converse?


Fortfarande sjuk

Ja inte är jag frisk än. Snyft! Igår gick det bra på jobbet, var lite rusher då och då men det funkade. Tog en alvedon innan, men i slutet ajaj vad död jag var. Imorn har jag ett pass 10-15 istället för natt, så det ska jag vara glad för. Sen är det ju möte kl 19.

Idag har jag inte gjort mycket, var och köpte lite frukost imorse och sen har jag kollat på Disneyfilmer resten av dagen. Så nu tycker jag förkylningen kan släppa.. har ju vilat till tusen?

Nu ska jag snart se på "Halv åtta hos mig", ett favoritprogram (och typ det enda).

                 

Sjuk

Godmorgon!

Lite ironiskt är detta, så sent som i torsdags när jag jobbade tänkte jag för mig själv: "Gud vad skönt det är att inte vara sjuk. " Jag hatar att vara sjuk, och jag tänkte att jag borde njuta mer när jag är frisk. Sen såklart börjar jag känna mig dålig under fredagsjobbpasset på kvällen, fick dock sluta 2h tidigare så jag klarade mig. Men sen när jag kom hem satte förkylningen igång och nu är jag förkyld som aldrig förr. KUL! Ska aldrig mer säga "oj vad skönt att vara frisk" det leder inte till nåt bra.

Jaja igår var jag ju ledig så låg hemma heeeela dagen och heeela kvällen och kollade på älskade OC. Ikväll blir det dock jobb 17-00 så det får vi se hur jag hanterar.. om det blir alvedondags eller inte.

                         
                                                 Nässpray någon?


Värt det

I måndags var jag och fyllde på mina naglar. 4 hade gått sönder och var helt borta, så det var verkligen dags.  Jag absolut älskar naglar, har alltid gjort det så för mig är det helt klart värt det. Även om det kostar ett par hundralappar i månaden.

             
                              Fixar mina fina naglar hos Fridas!

Jobb

Tjo!

Idag har jag jobbat 9.45-17, gick jättebra. Skönast var ju i slutet när jag fick sitta på kontoret och dricka te och fixa lite i arkiven.. sen fick jag även välja ut ny färg till tjejernas omklädnings rum! En sån ära jo jag tackar.



Sen har jag fått min handledarbok nu. Time to study!


Tröttis

Nu är jag hemma från jobbet, och har ätit middag. Skulle dragit över till Simon för filmkväll med folk om jag orkat men näe.. jag har precis duschat och ska se lite på OC nu innan jag slocknar.

Längtar tills på lördag, då ska jag och Ida se på Avatar! Ett måste säger alla, så det får man väl inte missa..
                  

Hej säger vi från Gustavsberg

Nu sitter jag hos Isak i Gustavsberg! hahaha asså jag tkr det är lite kul. Jag är i Gustavsberg! The land far far away... har jag nånsin varit såhär långt bort? Dont think so!?

Haha nä men skämt åsido. Kom nyss hit och Isak står och diskar som en äkta hemma-man. Vi ska väl kolla på nån film eller nåt.. eller han ska ladda ner nåt, lär ju ta hela kvällen HAHA ;)

Menmen hörs imorn efter jobbet (12-21) puss på er!


Godmorgon

Nu har jag precis ätit frukost och vaknat till lite. Haha det blev typ världens flummigaste kväll igår ever! Hade så sjuukt kul.

Det var jag, Hanna, Sofie och Emmelie, och vi drog först till ett ställe som hette kingstown eller nåt, där vi köpte varsin drink och satt och planerade vart vi skulle sen. Vi drog därefter till Pilot där vi gick in fast när dom sa att det var 100:- inträde orkade vi inte betala så vi drog vidare, vi ringde runt hit o dit och åkte till Medborgarplatsen där vi stod ute i kylan i typ en halvtimme och inte kunde bestämma oss. Till slut så hamnade vi på McDonalds (av alla ställen... stackars mig) där vi satt till klockan 3 och deeptalkade heela natten lång om något oerhört speciellt : (Varning! Oväntat ämne:) Killar.

Haha men det var iallafall en väldigt rolig kväll.. nu är jag helt slut trots 9h sömn och ska jobba ikväll 18.45- 01:30 (fast jag tänker dra vid 23.50 för annars kommer jag inte hem).

                        

Vad händer ikväll då

Usch vad jag känner mig seg och deppig, förmodligen för att jag inte ätit så mkt idag.. vill ha middag!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det lutar mot utgång med folk. Annars hade syrran och jag planerat att se Avatar som ska vara årets filmhändelse och alla säger ju att den är så bra, så man måste väl se den antar jag? Men vi får som sagt se hur det blir med den saken. 

                              Fast vad ska man ha på sig?
                  
                                              + leggings

                 
                                       + lackleggings

                 
                                          +...leggings?


Lördag

Hejhej

Har inte bloggat på ett litet tag nu, men har inte vart vid datorn så mkt typ. I torsdags blev det jobb (11-15) och friskis och igår jobbade jag (10-19.30) så jag var heeelt slut när jag kom hem. Somnade runt 11, sjukt tidigt!

Nu har jag precis städat lite och sitter och chillar vid datorn bara, ska snart iväg på träning kl 14.

För övrigt är jag så himla sugen på sommar nu, är ju sol ute och allt. SNÖ SMÄLT!

               


Wihoo

Ny design i bloggen! Fint va ;) Har fixat till lite här och där.. kommer nog mer.

T.ex. länkarna vid kommentarfältet är nu svarta utan understreck ist för orangea med understreck. haha.. jenny leker datanörd!

H&M sommarkollektion

Must haves:








Because of you

Hallåååå bloggish!

Sitter här och njuter av att ha 2 dagars ledighet framför mig, tjoho va härligt.
Jobbade 11.45-16.15 idag så jag åt typ nyss lunch.. inte bra. Hade tänkt träna på 20:00passet som jag brukar ta men icke, dom går efter julschemat så det fanns inga medelpass alls idag snyft!?
Däremot fanns det ett pass 11 imorgon, eeeh tror inte det. Jag ska sova länge :)

Ikväll blir det typ film hos Simon med grabbzen!




Från i lördags på femtiofyra ;)



Irriterande

Hatar när blogg.se helt ska lagga sönder när man just tänkt blogga. Inte okej.

Ajaa nu sitter jag här och taggar för jobbet, blir jobb 20-00. Hoppas det är någorlunda lugnt en söndagskväll? Säkert inte bara för att jag ska jobba.

Igår var vi iaf först på GK, men några polare kom inte in så vi fick dra vidare till Metro där jag var för första gången igår. Tyckte inte det var nåt speciellt alls, funkade. Var där med riktigt sköna människor iaf och då blir allt topp!

.....Nä hinner inte ladda upp bilder det tar för lång tid måste dra till bussen nu pusss!


Återställd

Sådär då är man lite tillbaka efter nyårsfirande och jobb. Jobbade alltså 9.45- 20.00 igår :( Det var inte kul ska ni veta, efter så lite sömn.. usch! Jag och Emma gick och klagade hela dagen haha. Fan va risiga vi var!
Men nu har jag sovit 11 timmar och känner mig återställd, så ikväll blir det krogen med Sofie baby.

                      
           Såhär dött var det på tbanan när jag drog till jobbet på nyårsdagen :(

GOTT NYTT ÅR!

Nyårsoutfiten: (dock utan skor här)







RSS 2.0