Söndag

Heeey!

Okej först måste jag bara få ut lite aggressioner angående Facebook: för en gångs skull, just idag, tänkte jag lägga upp lite bilder från igår. Jag lägger aldrig upp bilder. Men självklart, till min stora besvikelse, verkar det inte funka? Det blir en vit ruta med ett rött kryss inuti istället för bilden jag vill lägga upp. WTF WTF WTF måste dom ha tekniska problem (lr vad det nu är) JUST IDAG? AV ALLA DAGAR!?

Igår åkte jag, Jenny, Sofie, Nille, Sterner, Micke, Josse och hennes polare till Söder till nån skön krog där vi satt och myste och hade kul hela kvällen. Mkt trevligt!
Ikväll är det Beck och ja man kan väl säga att det har börjat bli lite som en tradition att åka hem till Jenny och kolla, så det är exakt vad vi ska göra! Först ska vi som sagt åka och handla godis och sånt till kryssningen.


Breaking me down

Nej ingen tripp för mig inte, får vänta tills på söndag då vi handlar godis, vatten o sånt inför kryssningen..

Bond ikväll!!!! You only live twice

Fredag

Lov lov LOV!
Njut förfan nu hörni snart är det över.

Ikväll kommer jag bara vara hemma, se på 100 filmer och ladda inför imorgon. Kommer väl bli en tripp till Ica för inköp av diverse godsaker, exempelvis godis.

Akon - Birthmark

En lång dag kvar, sen lov. Det är sjukt vad jag har längtat, det här lovet kommer bli jätteskönt! Det bästa blir ju såklart kryssningen, men sen blir det bli massa annat kul.

Läste precis ut franskaboken, den var riktigt tuff.. Jag kan inte ens imagine hur underbart det kommer bli när man har tagit studenten. Att slippa tänka på överhuvudtaget nånting som har med skolan att göra, det kommer bli 100% njutning som Natta brukar säga och det kommer bli så jävla nödvändigt efter alla dessa års slit.
Tydligen är det 100 dagar exakt till studenten på torsdag!

                         


Torsdag

Hejhej!

Har precis ätit middag och varit barnvakt.
Det blev jättemysigt igårkväll, vi hade köpt massa godis (som vi knappt åt nåt av men ändå. det måste liksom finnas där) och så såg vi på The Descent (Instängd) nån komedi och Eurotrip. Längtar tills på lördag nu.. då ska vi gå ut allihopa!

Sen blev det dock problem när vi skulle hem (vid halv 2) och upptäckte att tunnelbanan slutade gå redan 12! Vafan 12!? Så vi satt i säkert en halvtimme allihopa o försökte klura ut hur vi skulle göra.. men så skramlade vi ihop 150 spänn till taxi som Jag och Jenny fick åka till vår tunnelbanestation för och sen tog vi nattbussen som inte går hem till mig men till Jenny. Ja jag hade ju inte så mycket annat val än att sova över! :)

                              

Onsdag

Gäääsp! vaknade precis, tog en liten powernap. Har sovit jättekort dom senaste nätterna haha så det behövdes verkligen + att det blir en riktigt kort natt ikväll, vi ska ju ha vår lilla filmkväll vi 4 ikväll hos Micke och det tar ett tag att komma hem därifrån.. Vi ska se nån skräckfilm tror jag, ska bli supermysigt haha :D är taggaaad!


Topplistan

Bästa låten just nu:

Akon - Beautiful

                    

Silly really

Tjoho! Godmorgon och allt sånt där. Ja jag kom då precis hem, har 3 timmar och 40minuters håltimme.. Helt underbart tycker jag, dock suger det att man måste tvinga tillbaks sig till skolan sen men ääh det överlever man.'

Idag ska jag jobba direkt efter skolan och sen blir det plugg.. Imorgon blir det roligare (om det nu blir av men det är mkt troligt) för då ska jag och Jenny åka iväg till Micke och E och ha en liten filmkväll ihop.. ska bli supermysigt :)

Hade tänkt göra pasta med lax och nån sorts sås till lunch.. Mums!
Därefter är det nog dags att göra en liten packningslista till kryssningen?

                               

Something kinda ooh

Måndaaaag! Tog seriöst fem minuter för mig att komma på vad det var för dag idag..Berodde kanske på att jag inte var hemma igårkväll som man brukar vara på söndagar. Var nämligen hos Jenny igen och såg på Beck med Sofie, Nille och Armin! Tyvärr var det nog en av dom sämsta Beckfilmerna jag sett.

Sen påvägen hem med Sofie, med mina högklackade stövlar på, gjorde jag historiens största vurpa och slår i handled och lår på den hårda isen. Fick världens chock och kunde inte andas, kändes som om mina revben hade krossats. Hemsk upplevelse! Men som tur var gick allt bra och det blev ingen gipsad arm den här gången, Woho!

             

Freedom

Har gått och skaffat Spotify, ni vet det där populära musikprogrammet. Jag är helt kär i det! Helt underbart program.

Hittat massa Akon låtar.. rysligt bra låtar. De flesta artister gör en eller två riktigt bra låtar ibland, medan alla de andra låtarna på deras cd-skivor är inte så mycket att lyssna på egentligen.. Men seriöst, Akon har bara bra låtar! Hur kan det bli så? Jag har aldrig varit nåt riktigt extremt Akon-fan men jag har blivit det nu.

Igår var jag ju hos Jenny med Sofie, Nille, Linda, Koffe och Armin och myste med kaffe, morotskaka, chips, dipp och massa godis.. Vi hann igenom tre och en halv film: Tropic Thunder (SE DEN SERIÖST), Zack and Miri make a porno, All the boys love mandy lane och halva Kill Bill Vol.1. Det var en riktig mysig alla hjärtans dag<3





Glad alla hjärtans dag!

Så var det den 14e, den speciella dagen som jag då ska spendera hos Jenny med lite folk :) ska bli jättemysigt!
Idag har jag städat hela rummet.. är helt slut så ska ta en skön dusch nu och börja bestämma mig vad jag ska ha på mig inför kvällen.. Puss på er!

My life would suck without you

Suuuuuck kunde knappt somna igår för min hals, och idag är det värre.. gud så otroligt fruktansvärt segt. Jag trodde jag hade varit tillräckligt sjuk? Jaja det är bara att köra på med mina halstabletter...
                  

Idag har jag vart i skolan och sen jobbat, imorn blir det samma sak.
Åh längtar tills på lördag.. då ska vi (eftersom vi är panka och måste spara till kryssningen) ha mys/filmkväll hos Jenny några stycken.. och då är det ju Alla hjärtans dag också, perfekt! :)

Ljudet av mitt hjärta

Phew, ja ska allt ett medelpass kännas!

Idag var jag ju som sagt på um och sen till apoteket där jag köpte en ny handkräm, och eftersom jag har haft en lite konstig känsla i halsen hela dagen (typ som att jag precis är påväg att få halsont..) så tänkte jag köra på lite c-vitaminer:
                    
Visste ni att.. det faktiskt är bra att sjunga när man har ont i halsen?
21:00 börjar Andra Avenyn, ni kollar väl?

Tisdag

Sådär. Då var det väl dags för engelska då.

Om typ två veckor tror jag är det ju Sportlov, och då blir det riktigt kul! Då ska nämligen bl.a. Jag, Jenny, Nille och Sofie åka iväg på Kryssning. Ska bli så jäkla roligt, och idag bokades biljetterna. Dock är jag helt pank nu vilket inte är så bra eftersom vi förmodligen ska gå ut i helgen.. hur ska det gå? :P

Nej nu ska jag snart iväg och träna så det är bara att sätta igång med engelskaboken, hoppas förresten passet idag är bättre än i torsdags!
                                       

@school

Sådäär nu har vi fixat klart det mesta.. Egentligen är projektet så gott som klart. Skönt!

Nu ska jag alltså iväg på lite äventyr hos Ungdomsmottagningen.. spännande.
Vad ska man göra ikväll då? förutom att tvångsläsa engelskaboken som är så tråkig så man måste ställa klockan var 5e minut för att inte sova bort hela lästiden. Går det inget bra på tv? JOO juste Andra Avenyn!!

Jahapp

Då bär det av till skolan då.... jag gillar inte riktigt att vara i skolan när man är ledig men a girl got to do what a girl got to do (projektarbete)
Sen 15:00 ska jag iväg på en annan grej så det är väl lika bra!


Viper 7/2



Helt försjunken..

Idag var det Kemi B prov, typ.. det svåraste provet jag någonsin haft faktiskt, så därför kanske ni förstår varför jag inte har haft tid att blogga! Det har varit kemi kemi kemi kemi kemi kemi och jag har suttit djupt försjunken i min älskade kemibok. Älskade bok.
Som jag också ska bränna upp sen. ja! precis som loggböckerna.

När skrev jag sist egentligen? I lördags.. Ja haha det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss då, vi drog iväg till Viper istället där jag mötte både Madde (gammal klasskompis!) och Rebecka (USA språkresan) :D Haha så det blev en riktigt rolig kväll!
Igår blev det som sagt bara kemi. Och idag har jag bara haft det fantastiska provet.
Imorgon är det friluftsdag = jag är ledig men ska göra projektarbete med Natta.

Här är det somriga linnet jag köpte på Zara förut!: 
        


Gyllene Tider

Godmorgon!

Sitter här och lyssnar igenom alla låtar jag har med Gyllene Tider och Per Gessle.. det är ju så mycket sommar i dom låtarna så man blir alldeles galen av längtan... + att jag var i stan igår och köpte världens sötaste topp som jag ska trippa runt i när det blir dags. Visar bild senare!

Igår var Jag, Jenny, Sofie, Nille (gamla vanliga gänget hahaha) på Nivå 22. Vi tänkte bara ha det lite trevligt och sitta o snacka lite så det vart perfekt. Dessutom mötte vi upp tre andra polare, dock skulle dom vidare och Jenny och Sofie skulle ju jobba idag så vi satt kvar :)

Idag ska jag plugga kemi hela dagen ända fram tills ikväll då det lutar mot festBrommaplan igen! Hoppas det är lite mer fest då än chillkväll som det var sist...Jag är taggad!


Torsdag

Men oj först och främst måste jag ju bara säga: snälla människor! ni behöver ju inte fylla kommentarerna till max bara för att jag frågade vad ni skulle göra på alla hjärtans dag! lugna er!

Kom precis hem från friskis, ännu ett medelpass. Jag är djupt besviken. Om jag uttrycker det såhär: folk gäspade. GÄSPADE. Jag också. Ska det vara så? va? är det så? Ska man behöva uppgradera till medel puls nu eller? Kanske till och med till intensivpassen? OFTA

Idag var det först skola, sen käkade jag och Fellan på Gavvan och snackade om precis allting. Skittrevligt! Efter det var det dags för Natta och mig att köra lite Projektarbete.. vi börjar, otroligt nog, närma oss slutet. Sen när allt är över ska jag göra som Fellan gjorde, bränna mina projektböcker HAHA!

Imorgon blir det kemiplugg.. heela dagen framtill eftermiddagen/kvällen då det blir fika med lite personer för att planera kryssningen och sånt! :)

Alla Hjärtans Dag

Ja herregud nu börjas det igen. Den här dagen kan verkligen bli hur "hemsk" eller underbar som helst. Men jag hoppas och tror att den kommer bli riktigt bra i år. Ja. Den kan bli underbar.
Allt är inte alls klart än men om allt funkar och om alla kan kommer kanske Jag, E, Jenny, Micke, Sofie och Nille äta middag någonstans. Man kanske ska börja leta restaurang? Några tips? :)
Äta på restaurang på alla hjärtans tycker jag känns otroligt romantiskt!

                                        
                                          Hur firar ni alla hjärtans dag?

Love games

Suck friskispasset var inte alls bra idag, och det var rätt så förvånande eftersom ledaren som var "vikarie" brukar ha skitbra pass.. hon gjorde för långa styrkegrejer och d var alldeles för segt! Man fick ingen kick som är ganska viktigt så man blir taggad. Jaja.

Nej nu vill jag ha helg. Den här verkar bli en lugn helg av många anledningar, synd tycker jag som är sugen på att gå ut men det är väl bara att vänta till nästa. Lutar mot filmkväll hos någon på lördag i alla fall, det är ju alltid mysigt.. speciellt med dom som vi ska vara med!


Onsdag

Blue foundation - Eyes on fire
Och den här låten som jag älskar just nu kommer såklart från Twilight.

Blev inget skrivande igår! Det fanns inte så mycket att säga, var i och för sig på en modevisning som var jättecool. Försökte ta nån bild men min mobilkamera verkar inte kunna ta bilder på föremål i rörelse..sämst! Sen så jobbade jag också.

Idag var det specialschema-dag i skolan så jag var ledig och hemma, har faktiskt pluggat lite kemi så duktig som jag är höhö. Sen så fick jag ett sånt där infall som man får ibland, och jag kände bara...baka! 
Så jag gjorde dessa, som vi döpte när jag var liten till "Jennys Törnrosakakor":

                         
                                                  Dvs typ hallongrottor

Kan det förresten vara så att om man tränar, någorlunda mycket, håller man sig frisk? Jag har en känsla av att det stämmer...
Den här veckan tänkte jag försöka få ihop det till 4 friskispass, hade ett i måndags, blir ett ikväll och imorn och sen förhoppningsvis på söndag! Det var länge sen :)

Hmm

Har länge gått och undrat över en sak, som jag tror många tjejer också undrar över, varför är killar så dåliga på att skicka sms? Skickar man ett jättegulligt/roligt sms får man tillbaka världens kortaste och tråkigaste svar. Och varför är det aldrig killen som smsar till en först, det är i stort sett allt man själv som "tar initiativet"? VAD ÄR GREJEN undrar jag. Vet dom inte att man faktiskt (utan att vara alltför desperat och galen) blir överlycklig över att överhuvudtaget få bekräftelse att personen i fråga tänker på en? Haha eller är det bara jag? Nej det tror jag verkligen inte. Men allvarligt killar, ska vi behöva förklara exakt hur det ligger till? Jag tror allt att en lektion i sms-regler skulle sitta på sin plats.


Måndag

Jag har blivit smått twilightobsessed! Såg idag på lunchen att nån (vem gör det egentligen?) hade hängt upp Twilight-affischer i matsalen, undrar dock verkligen varför eftersom den har visats på bio skitlänge nu men aja.
Det fanns 2, nu finns det bara 1. Den andra hänger nämligen fint på min dörr nu och uppskattas mkt mkt:

                         

Söndag

Så var den helgen över! Dock blev den lyckad så nu är det bara att vänta till nästa...

Igår åkte vi som sagt över till Brommaplan där det var en så kallad fest hos en kille som heter Tobbe, det var i och för sig inte riktigt vad jag kallar fest haha. Men jag hade jättekul ändå, för det blir ju vad man gör det till!
Vid 2-tiden tror jag åkte alla vi som skulle slagga hos Micke hem till honom på Thorildsplan och somnade direkt.. eller inte, vi satt uppe till 4 ungefär och sen låg alla och skrattade och pratade ett bra tag. Men det var så otroligt kul och mysigt.. vi 6 är som en liten par-trio haha!

Sen imorse gick vi till en pizzeria och åt frukost/lunch och därefter hem. Är dödstrött nu så ska lägga mig och läsa i engelskaboken som är tills på onsdag...


RSS 2.0