Ikväll

Fredag! Dock typ söndag för mig eftersom jag jobbar lö-må kväll/natt. Men men.

Ikväll är det kräftskiva hos grannen, med massa roligt folk. Ska träffa Stina i centrum om ett tag och handla lite, mina kräftor ligger och tinar ute.. Gud så gott det ska bli! Kräftor ligger bland mina toppfavoriter bland maträtter. Somrigt.


Min nya älskling

Äntligen!


Middag med Ida

Åt ju middag med Ida i måndags tror jag det var. Jimmys steakhouse blev det. Gooodaste på länge ska jag säga er...





Håret

Före
 (slitet som tusan.. jag har tydligen sånt hår. Kul va?)

Efter:



(Ljusare kunde vi inte göra med tanke på att det slits så mycket då, men nästa gång lägger vi i mer ljust. Sen klippte jag av mer än en dm iaf! Slitna toppar borta.)

Heeeeeeej!

Gud så länge sen! Men eftersom jag läser runt 30 bloggar har jag märkt att jag inte direkt är ensam.. nästan bara storbloggarna som bloggar under sommaren. Man har ju annat för sig! Inte datorsäsong så att säga.


Idag är en ledig dag, som igår. Igår var jag först på synundersökning hos Stureoptikern samt köpte linser, sen mötte jag upp kära Cissi som jag inte sett på evigheter, så det var riktigt mys! Gick runt i stan och svettades båda två (var typ 30 grader och inget syre...) och sen invigde vi Strandbryggan.


Sen åt vi lite också..

På Thé huset i kungsan, riktigt härligt att sitta utomhus under ett stort träd.


Shopping

Var ju i stan med syrran för några inlägg sen som jag skrev, och detta hittade jag:







Sommar

Hejsan bloggen!

Ledsen för uppdateringen, men i bloggvärlden gör jag som de flesta andra - är ute mer på sommaren och inte lika mkt vid datorn och suget att blogga försvinner lite. Men det kommer tillbaks lovar jag.

Jobbet går bra. Är ledig imorgon och då ska jag äntligen till frissan! Ska färga, hur vet jag inte än, och klippa topparna. Visar före/efter som vanligt..

Nu ser jag på film och njuter av en kväll hemma :)


Onsdag

Heeej

Gissa vad jag gör? Ligger i sängen såklart. Utslagen såklart. Helt slut efter 3 arbetsdagar.

Nu är jag ledig i 2 dagar och imorn ska jag som sagt åka till stan med syrran och på fredag har jag inga planer vilket känns skönt.


Måndag

Hej!

Jobb 10.45-17.30 idag och två dagar framåt. Idag var första dagen utan stora problem, känns riktigt riktigt skönt. Ska faktiskt strax sova, behöver alltid mycket sömn när jag jobbar. Runt en 10 timmar.

Torsdag fredag är jag ledig och ska in till stan nåndag, har seriöst inte shoppat på.. en månad? Inte kul. Bra men inte kul. Har ändå inte så mkt pengar, så hur har det gått till liksom? Jaja. Har en lååång lista.. fast juste jag ska fixa håret (färga/klippa) den 18e också så får inte göra av med för mycket.


Still here

Hej kära blogg!

Ledsen att jag inte har skrivit på så länge, men allt har inte vart på topp och jag har dessutom inte haft så mycket intressant att skriva om.

Idag drog jag, pappa och syrran till Fågelöudde och solade och första badet för mig! Har fått massa färg. Nu ligger jag i en alldeles för varm säng och kollar på Bond.



RSS 2.0