Lördag

Godmorgon!

Sådär då var två långa jobbdagar över.. men det är ganska mycket more to come om man säger så. Men men! Inatt sov jag äntligen igenom hela natten, jag har nämligen vaknat vid 3tiden 2 nätter i rad nu, pga en läskig film jag och älskling såg hehe.. "The fourth Kind" heter den, handlar om bortföringar av utomjordingar (låter tråkigt men den var riktigt scary faktiskt). Men nu har man gått vidare.

Ska duscha och fixa mig nu, och äta lunch, sen åker jag in till Tcentralen och möter Sanna, vi ska hem till Emma (båda gamla arbetspolare hehe) och mysa hela dagen/kvällen :)

             
                                   Alltså guuuuuuud vad jag vill tillbaks....


Ett Halvår<3


The Violet Hour

Oj vad många inlägg Jenny lyckas med ibland. Helt otroligt!

Nu har jag ätit middag med mamma och pappa, syrran är fortfarande i Grekland.. avis? Nej inte alls. :(
Iallafall, ska hoppa in i duschen nu och sen åka iväg till min älskling, han slutar inte jobba förrens vid 23-00 men jag får sysselsätta mig.. ska försöka installera The Sims 3 på hans dator! hahaha
Annars har vi hyrt 4 filmer, 3 har vi kvar.



Oskrivna lagar och höst

Vaknade redan vid 8:30 imorse men kände att det var inte läge att gå upp så pass tidigt en ledig dag.. det kändes fel. Det vore att bryta mot lagen. Så jag väntade en halvtimme tills jag tillät mig att vakna till ordentligt.
Sen vid 12tiden åkte jag in till stan en liten tur.



Jag prövade den här mysiga jackan.. men den satt inge vidare på.

Men nåt liknande skulle jag gärna sätta på mig höstiga dagar. Ja. HÖST. Smaka på ordet. Höst. Snart är det Höst. Just nu kan jag tänka mig höst, men när det väl är dags vet jag att jag kommer ångra mig. Man blir visst aldrig nöjd.

Igårkväll

            Efterrätt bestående av melon, jordgubbar och hallon. De ni...
         

Mysväder

Visst vill jag också ha sol, jag vill ha kvar brännan, men ändå kan jag inte låta bli.. så himla mysigt väder! Plus att jag kan använda mina nya (faktiskt skitsnygga) jeansleggings som jag desperatköpte igår. De sitter like a glove. Och jag har faktiskt inga jeans som sitter bra.. så det var ett måste. (hehe vem är bäst på att hitta bortförklaringar? nej men seriöst. jag behövde dom.)

Nu ska jag äta lunch och sen dra antingen till stan eller direkt till älsklingen.. blir nog det sistnämnda. Om han är vaken? 

Imorgon börjar ju jobbet. Med en jäkla start: 10-19. Suck kommer Jenny överleva detta?

            

Från och med Du

Oskar Linnros, var inte han med i Snook förresten? Eller är det jag som kopplar helt fel.

Iallafall, Hej på er

Igår var det löning, ett ljusstrimma i mörkret kan man säga. Haha nej så deppig är jag inte.. men visst får man en rejäl ångest när alla andra bloggare drar iväg på underbar solresor och själv väntar månader av jobb innan man kan ens tänka på att resa bort igen. Man får försöka se det positiva.. ska faktiskt bli kul att träffa vissa på jobbet igen. Jag gillar dom.

Idag hade jag tänkt ta det lugnt. Typ åka till centrum och hämta mitt paket linser som väntar på mig sen resan.. plus betala linspaketen+undersökning (runt 2000 bara. lugnt.) :(
Ska för en gångs skull försöka spara pengar nu, till hösten.

3 dagar semester kvar

Hejhej

Man blir lite deppig de här sista dagarna, liksom jag alltid blev söndagen innan skolan började i veckan. Så segt bara. Men det finns inget man kan göra åt det så.

Igår åkte jag och pappa till landet över dagen igen, fick träffa min lilla kusin Tilda, supergullig tjej som jag ritade med typ hela dagen. Blev inget badande.. blåste för mycket ute i skärgården.

Idag har jag faktiskt rensat vinbärsbusken i trädgården på mogna bär som vi fryst in. Städade även mitt rum för första gången på riktigt länge. Nu ska jag duscha och fixa mig lite för att möta älskling efter jobbet (okej han slutar 22 så det är ett bra tag kvar...) och åka hem till honom.



Vinbär.. vilka gillar ni bäst, svarta eller röda? Jag röstar svart! Dom är sötare ;)

Snart höst?

Fick hem H&Ms höstkatalog idag. Eller ja min syrras katalog men ändå.. min kommer väl också småningom. Hittade inte så värst mycket i den, bra eller dåligt? Sommarkläder har jag nog av nu men på höstsidan av min garderob ser det inte så ljust ut.. alls.

Hittade "Snabba Cash" dvdn till ett okej pris på ICA som fick följa med hem, den lär man ju se ikväll. Nu tänkte jag placera mig framför tvn.. är slut efter en dag i solen på Fågelöudde med Ida. Vi hade picknick, jättemys! Sen så fick jag ett jättefint armband av henne från hennes resa i Tunisien. Tack<3



Gröna lund 2010

Igår åkte jag och älsklingen till Gröna lund! Vi tog Djurgårdsfärjan dit och tillbaks gratis med SL-kortet, mycket smidigt och skönt. Vi kom dit vid 12.30 och stannade ända till 20-tiden :)








Turkietbilderna

Sommar sommar sommar!

Än har Jenny lite lite semester kvar vet ni. Så det är bara att passa på och njuta för fullt innan tiden runnit ut.. långt bort.

Okej, men nu ska jag väl visa bilderna från vår semester i Turkiet då? Några av dom iaf.

obligatorisk frukost på Arlanda typ 4 på morgonen...












 -->blev-->



Dumma

Hej!

Först och främst förlåt för att jag inte skrev i förrgår, men det blev inget datorsittande i det här fina sköna vädret, tyvärr. Och jag som hatar när folk skriver att dom ska lägga upp något inlägg dagen efter men aldrig gör det, så är jag precis likadan själv. jaja!

Nu har jag dessvärre bråttom så hinner inte berätta nånting om resan :( ska iväg till älsklingen som vaknar snart.. och imorn ska vi till Gröna Lund!! Men jag bloggar på tisdag (hoppas vi nu)


Hemma

Nu är jag tillbaks i (varma!) Sverige igen. Flygresan kunde varit bättre, berättar allt imorgon. Jag har nämligen varit uppe ett dygn nu och fått ca 3h sömn så jag känner att det är bäst jag rör mig mot sängen istället.

En alldeles alldeles underbar resa har det varit iallafall, med min finaste<3


eeeh orkar jag?

Hejdå!

Nu skjutsar pappa mig till Ropsten och där tar jag tåget mot Alby, och min älskling hoppar på vid Tcentralen (han har jobbat) och så åker vi och handlar middag och åker hem till honom.

Rysligt tidigt imorgon är det alltså äntligen dags för vår efterlängtade resa, så det blir inget bloggande förrens jag kommer hem igen. Ciao!




En dag kvar

Sen åker vi till Turkiet!!! Ååh vad det ska bli härligt. Är nästan helt klar med packningen, och imorgon åker jag över med väskan till älskling och så ska vi försöka lägga oss tidigt.. för vid 4 kommer taxin och hämtar upp oss, så bär det av till Arlanda och Side. Gud vad underbart<3


Juli

Hallå hallå!

Det är högsommar och extreeeeemt varmt = Jenny sitter inte vid datorn = inga blogginlägg.

Men men, det här har jag bland annat sysslat med under de senaste dagarna:

Vi åkte till landet över dagen



^det hade redan kommit blåbär! i juni liksom. hur sjukt?


Jag och älskling gick på bio och såg Eclipse som var döbra


Jag åkte till stan och inhandlade det allra sista till resan.. och prövade en jättefin långklänning från H&M men det blev inget köp...

RSS 2.0