Klippning

Hejsan!
 
ÄNTLIGEN ska håret fixas. Har gått runt och mått lite dåligt över det ett bra tag nu.. klippte mig ju senast innan julen. Inte okej. Kluvna toppar ska bort och håret ska få en somrigare nyans. Trevligt. Ska försöka ta några bra bilder sen så ni får se. Efter klippningen ska jag träffa min kära Ida, har saknat henne nåt så enormt! Får se vad vi hittar på, ska ju tydligen regna sen??
 
I julas typ..

Skarpö

Hej!
 
4hs jobb avklarade. Kan säga att det var ganska dött i butiken jämfört med dagen före midsommar.. ;)
 
Nu håller jag på o packar, ska på kurs imorn! (min första riktiga!). På Skarpö som ligger ganska nära Vaxholm, jättemysigt. Äntligen får jag en bit av skärgården in i min sommar. Sover en natt där och har ingen aning om vad man kommer göra exakt så tar med mig lite olika klädalternativ hehe.. Bussen går iaf 10 imorn från centralen. HOPPAS jag hittar bussen, är så dålig på sånt
 

Midsommardagen

Har, förutom promenaden, inte gjort nånting alls idag. Superskönt. Har plöjt igenom Watchmen på 2.45h som var sådär, gillar den typen av film, lite speciellt gjorda, men den var ändå inte så bra.
 
Ska kolla på nån till film, ligga i sängen tills jag somnar, med tända ljus. Bara regn som saknas då.

Örebro

Saknar örebro faktiskt, eller jag vet inte om jag saknar just staden. Vi har inte haft en bra början jag och Örebro, den blev fruktansvärt rörig. Men nu när jag har min egna lägenhet känns det såklart enormt mycket bättre, men de gamla minnena kring staden är ju kvar. Aja. Ett tag kvar innan man flyttar dit igen. Men jag saknar att bo själv, älskar att bo ensam. Att kunna göra vad jag vill när jag vill. Bara en egen bil som saknas.
 
Fick VG på tenta nr 2 också = överlycklig (Örebro Universitet har det sämsta betygssystemet med U, G och VG istället för alla andra normala universitet som har A-F.....)

Midsommar 2012

Hej!
 
Min midsommar blev verkligen helt okej, först var det ju jobb hela torsdagen, och jag kan säga att det var ganska stressigt. Men vi bjöds på tårta på jobbet vilket var trevligt!
 
 
På midsommarafton åkte jag och Sofie till Anna för en midsommarlunch bestående av massa grillade grönsaker och ryggbiff, plus drinkar och snaps. Sen fixade vi oss och åkte iväg till Sticklinge, där det skulle vara fest. Var där resten av kvällen där vi spelade kubb och boule och sånt. Åt lite middag också bestående av ännu mer grillat. Tog en taxi hem vid halv 11 och somnade direkt. Jättetidig kväll men det var skönt.. vi höll ju igång sen kl 13. Och så kunde jag gå upp 9 imorse och ta en promenad i regnet.

We dont waste no precious time

Hejhej

Vilken skön morgon! TUR att man är ledig ibland, att ladda upp inför jobbveckan är verkligen nödvändigt. Ösregnar idag också, så då är det extra skönt att ligga i sängen och kolla på film, och inte använda hjärnan nånting..


          


Dagens inköp

Från H&M, perfekta i sommar!




TV

Har ju flyttat min tv till örebro, och är därmed utan tv här hemma. Känns inge vidare, gillar att kolla på film eller nåt efter jobbet, inte stirra på datorn. Så därför letar jag efter en ny, stor tv (min gamla är rätt liten). Supersvårt att välja dock.. ska in på Elgiganten/Mediamarkt/Siba eller nåt o kika i juli, sen får det bli ett köp! :)


Min fina lilla lägenhet

Här kommer bilderna! Vill egentligen inte lägga upp dom för vill som sagt visa i verkligheten (för dom som bor i Örebro då..), men det är för långt till hösten. Nu stress-fixade vi lägenheten så den är ju inte helt klar, men en bit på vägen iallafall. Glömde ta bild på hallen när den var klar också, vi satte upp en superfin krokhängargrej och skohylla på golvet + fin liten matta. får visa i höst. Kom på nu att det är fler saker som inte är med i bilderna men aja.
















Lördag

Hallå

Äntligen. Ledighet. 1 kväll och en dag. Dock dåligt väder, såklart. Men det ska väl bli hyfsat till midsommar och då är jag också ledig! Har köpt all dricka som kan tänkas behövas (vet inte ens om jag ska göra något speciellt, men ändå).
Är helt död i fötterna och huvudet nu, vill bara äta gott och ta det riktigt lugnt nu (*gammal*).


Min fina långklänning som jag hade igår

Grankotten

Hej!

Har inte alls hunnit skriva på senaste, har haft så stört mkt att göra. Har jobbat typ varje dag förutom i helgen, då var jag i Örebro och flyttade!! (För 3e gången på ett halvår...*S-L-I-T-E-N*). Alltså jag bor så jävla fint. Det är ju totalrenoverat så varenda skruv är ny liksom. Känns fruktansvärt fräscht att ingen annan har rört lägenheten innan. Var på Bruka, Ikea och Elgiganten och shoppade loss. Brände en hel del pengar men det var det verkligen värt. Är så nöjd nu så det finns inte! Vill gärna lägga upp bilder här så alla kan se, men vill ju att mina vänner ska se det i verkligheten först? Men det är ju inte förrens i höst? Hur ska jag göra, vill ni se NU eller kan ni vänta? ;) (om nån vill se dvs)


Livet

Hej!

Alltså, jag vet inte om det är bra eller dåligt, fast nej bra tror jag nog, att livet går så jäkla snabbt. Jag har sagt det förr, men nu måste det väl ändå vara på riktigt: det händer så galet mycket i mitt liv just nu. Har lämnat in tentan, fått sommarlov, fått en EGEN renoverad lägenhet i örebro, jobbat en massa.. ja. Galet. Enda jag saknar är att jag inte har träffat vännerna på ett tag, men det kommer nu. Är ledig imorn, då ska jag göra något kul! Vädret drar ner förstås men det gör inget. Det kommer sommarvärme. Får lönen på fredag. Annars längtar jag jättemycket till när jag sitter i frisörstolen, senast jag var där var innan jul.. herregud. Och vilka upplevelser jag har gått igenom. Bott själv (inneboende dock), men nu när jag flyttar över mina grejer nästa vecka till den egna lägenheten, asså i höst kommer jag bo ensam! Helt underbart. Livet!!!!


RSS 2.0