I can tell by the look in your eyes

Heeej!
 
Kom hem för nån timme sen efter ännu en dag på stan. Åkte till karlaplan med Ida och fikade på Thelins. Köpte bara linsvätska, bra. Och lite redbull inför kvällen. Har packat en hel del nu, bara småsaker kvar (=allt utom kläder dvs). Har dock inte köpt biljett ännu.. för vet inte vilken tid jag vill åka. 2? 4? På söndag?? Får se.
 
Ikväll blir det fest hos Kalle med grabbarna, kommer nog bli riktigt kul. Är sjukt taggad. Hoppas bara man inte blir för bakis imorn, då är det bara superjobbigt att åka tåg och hålla på och fixa i lägenheten...
 

Damn girl

Hallå
 
Kom precis hem från stan. Åkte in vid halv 12. Herregud. Åt lunch vid 3 och kan säga att jag är ganska hungrig nu. Kom hem med en jäkla massa.. 3 par jeans bl.a. Sjukt bra. Träffade äntligen Vendela, vi hade galet mycket att catcha up om så det var trevligt. Alltid så kul att träffa min lilla kusin.
 
Nu ska jag kolla igenom mina inköp (och kontot.........) och äta middag. Sen film och sova. Imorn ska jag göra samma sak igen fast med Ida, och inte köpa så mkt.. typ bara linsvätska och sånt kul. Låna studielitteratur kanske.
 

Here I am

Det tror jag på

Mitt jobb

Heeeej
 
Sista arbetspasset avklarat (för ett tag) nu! Gillar verkligen mitt jobb. Klart det är stressigt ibland (trodde aldrig jag skulle kunna bli stressad efter alla mina tidigare jobb men jo klart man kan det. Stress finns i så många olika former!). Men alla arbetskollegor och atmosfären där, plus arbetsuppgifterna, tycker jag otroligt mycket om. Älskar verkligen när en kund känner att han/hon fått bra hjälp/service.. ibland så råkar man höra "oj så trevlig personal/men en sån här bra service har jag aldrig varit med om!!" och då ler hjärtat. Idag fick jag kramar, godis och superfina komplimanger av kollegorna som "hejdå" eftersom att jag inte ska jobba lika mycket nu. Hur glad blir man inte då?
 
Åker på lördag, alltså har jag torsdag och fredag kvar här. Imorn blir det stan, har lite småsaker att köpa, och så ska jag äntligen träffa min fina Cissi. På kvällen får jag se. Sen på fredag ska jag träffa Ida och packa! På kvällen blir det en sista fest på ön. Älskar att bara ha roliga saker framför mig ..
 

You know my name

Mmm jaha ska duscha nu, fixa mig lite, slänga i mig middag och sen dra ut med Nille för att möta upp dom andra och göra nåt.. tydligen fint väder vilket jag inte vet ngt om, har svept ner mig i sängen efter den frånvarande sömnen men måste passa på att göra saker nu innan..skolan,.....
 

Slutet på augusti

Hejhej
 
Helt ok kväll igår. Jag och Nille tog bilen till Vincent och mötte upp Jimmy och Sebbe, vi hyrde 2 filmer ("Kvarteret Skatan reser till Laholm" och "I huvudet på en seriemördare"). Båda var bra, men den Kvarteret Skatan är så fruktansvärt rolig så jag dör. Trodde inte det men den är verkligen underbar. Den andra filmen handlade om seriemördaren John Wayne Gacy. Blev inte mkt sömn inatt, drack en redbull till middagen (som var viktväktar skräp.. usch!!), åkte hem vid halv 1 och låg och messade till typ 2. Gick upp 5.30 hehe. Men får sova mer inatt, dock ska jag upp lika tidigt imorn.
 
Bara 4 dagar kvar här nu. Sen 2 veckor borta. Blir jobbigare och jobbigare. Kommer må dåligt på tågresan dit. Lämna allt ba mm hejdå. Har så mycket jag vill göra här (okej låter som värsta avslutet men ahhh orkar inte vänta till julen för att få va hemma lite längre igen). Är inte så taggad på grupparbeten heller kan jag säga. Ett sommarlov till tack.
 

Söndag

Hej
 
Duschade precis, va ute o gick en promenad i ÖSregnet innan. Superskönt. I fredags drog jag till Vincent där Jimmy, Sebbe, Teddy och Nille var och så spelade vi lite ölspel o grejer. Sen skulle vi gå och bowla men det var såklart stängt, så då irrade vi runt på ön och snackade massa skit. Sen hem och sova. Igår gjorde jag inget, nu ska jag till Vincent igen och kolla film med Sebbe och Jimmy. Perfekt filmväder!
 

Disparate Youth

Heeej!
 
Jobbet gick snabbt och superbra, många roliga som hälsar på (handlar)..
 
Nu är jag heelt slut efter 5hs sömn och spring hela dagen men ska hoppa in i duschen, fixa mig och slänga i mig en macka och sen ska jag ut nånstans. Jätteirriterande messade/ringde typ 6 pers men INGEN svarar, hatar det, vill ju börja planera kvällen liiite liksom. Sen svarar alla samtidigt. HehhhHHH. Nä men jag ska ut med grabbarna som vanligt.
 
Va på H&M lite efter jobbet också, 10% nu ju. Fick med mig 3 tröjor, leggings och lite hårgrejer.
 
       
Dricka ikväll kanske? eller kanske inte..

Torsdag

Heeej ÅNGEST
 
Asså, jag VILL INTE lämna lidingö och vännerna för Örebro. Känns så fruktansvärt segt, och känns verkligen inte som att jag gjort allt i sommar som jag velat. Är inte redo att överge allt det roliga för skola, ensamhet, mörker och kyla. NEJ!
 
Idag var det iallafall jobb 14.20-19.30, imorn 7-16 sen får man se.. vad man gör. Är ju löning o grejer. Vill helst dra ut nånstans tror jag. Får se.
 
Förresten är det någon som ser ngt konstigt med bloggen? När jag går in är alla inlägg superkonstiga och huller om buller.. :S
 

Is that really what you want

Heeej
 
Jobb 9.50-20.40 idag. Inventering o grejer. Gick bra. Igår va jag ledig, gick en skönt promenad på morgonen och sen drog jag till Nille, där Vincent och Sebbe var, så chillade vi ett tag, mötte upp Kaijser, Fredrik och Simon och nån till och drog till nån restaurang i stan o åt middag och sen gick vi på Snabba Cash II på Rigoletto kl 21! Filmen va sjukt bra, älskar verkligen den typen av filmer. Visar en annan sida av Sthlm. Och så skadar det inte med snygga JV och Jorge.
 
Nu ska jag sova snart. Fan vad jag mår bra när jag sätter på en bra Guetta låt på högsta volym, så sköööönt.
 
 
                     
 

Hej

Igår va en bra dag. Först jobb 7-14.30 (efter 4 timmars sömn, de ni) sen drog jag hem och duschade o så, sen drog jag, Nille, Vincent o Sebbe till Bosön och fiskade (Nille och Sebbe fiskade). Blåste dock som fan. Sen åkte vi till Zias och åt middag, sen hem till Nille och kollade på naturprogram hela kvällen.
 

You shoot me down, but I won't fall

:)
 

Örebro

Om exakt 13 dagar åker jag. Hade tänkt stanna runt 2 v första gången, får se hur det går. Kanske blir mer eller mindre. Men har ju jobbet här hemma också. Synd att det är så dyrt att åka tåg fram och tillbaks så mycket.
 
Vaknade för en två timmar sen, ska upp o äta frukost nu och sen typ slappa. Se film. Grabbarna snackade om att typ äta picknick idag, får se hur vädret är.. ska ju typ regna. Men nåt kan man kanske hitta på.
 

Res-depp

Hejjjj
 
Kan inte släppa känslan av att åka till Arlanda, och vara påväg nånstans o bara glömma allt och alla här hemma. Är SÅ trött på Sverige just nu. Vill till Turkiet igen.. värmen. Maten. Luften. Människorna. Stranden... Havet.
 
Drog ut igår iallafall, vi cyklade iväg till en brygga och kollade på fyrverkerier som nån sköt upp på olika delar av stan och ön. Mysig kväll, tills typ alla skulle åt olika håll, då drog jag hem.
 
           

Helg

Hejhej
 
Nu har man helg. Jobb måndag, onsdag och torsdag nästa vecka. Direkt efter jobbet cyklade jag hem och åt lunch (vid 16 tiden..) och duschade. La mig i sängen, satte på Sagan om konungens återkomst och somnade. Superskönt. Igårkväll va jag o grabbarna hos Simon och chillade o drack lite, va tänkt att vi skulle göra samma ikväll eller dra ut till Södergarn och "bada" (inte jag då). Men nu kan dom inte bestämma sig, så jag får se om jag orkar dra nu. Börjar snegla på sängen igen :))))
 

Nevermind, I'll find someone like you

Heeeej
 
Sommardag idag ute! Åt frukost på terrassen precis, och pratade lite med en ekorre som kikade förbi.
 
Igår var det första jobbdagen på ett tag, 7-18.30. Idag är jag ledig, men har massa småsaker att ta tag i. Som att leta böcker till skolan (på internet dock......) och ringa Öbo. Mycket förberedelser nu inför HT 12 så att säga. Bara 2 veckor kvar. Känns superkonstigt, jag kommer nog vänja mig hyfsat snabbt (snabbare än i våras när allt var KAOS). Måste fokusera på att det är bara 3 år kvar nu exakt, och sen kan jag stanna i kära Stockholm livet ut, hehe..
 

Don't wake me up

Hej
 
Hemma från Turkiet, som var superskönt! Hotellet va inte d bästa jag varit på (man förväntar sig alltid så mkt när man betalar en del o så..). Men semester. Underbart. Solade o badade och åt gott. Fick lite färg. Stängde av huvudet. Nu dröjer d ett tag till nästa resa men jag måste definitivt bort igen.. önskar att man kan resa i vinter, får se.
Nu har man inte så mkt att se fram emot så det känns ju bittert, och vädret här hemma var verkligen inte topp. Skolan börjar om 3 v och jag måste på nåt sätt få fram dom svindyra böckerna, och idag när jag fikade med örebroaren Annie fick jag reda på att hon har hoppat av... min klippa. Jahapp. Ännu mindre att se fram emot. Aja. Bita ihop ja.
 
Ikväll vet jag inte vad som händer.. vet inte vad jag är sugen på - fest eller hemma eller häng m nån kul människa. Är ganska trött, vaknade tidigt. Är inne i Turkiet-tid där jag gick upp 6.30 varje dag (5.30 svensk tid :S).
 
haha omg..................

RSS 2.0