Träningsblogg?

Helluuu
 
Ja.. det blir ju lite träningssnack här när jag är i Örebro, inte så mycket annat spännande som händer liksom.
 
Idag var det skola 13-16, sämsta tiden. Sen hem och äta tidig middag. Sen CXWORX och 5 km på crosstrainern. Ett bra träningspass, men var alldeles för mätt... lyckas alltid äta precis innan för det blir så konstigt med tiderna. Men imorn tänkte jag nog ta med träningskläderna till skolan, käka lunch innan och ett mellanmål mellan 13-16.
Då blev det träning förra veckan fre+sö och denna vecka må-ons. Känns grymt men lite för lite, men det gör inget. Älskar att jag kommit igång. Mår så galet mycket bättre. Inte en degpotatis. Men jag har såna perioder. I sommar kommer det inte bli lika mycket träning som vanligt, då blir det mest jobb.
 
Nu ska jag äta upp mina kiwis, dricka ett stort glas vatten (är dålig med det..) och sen kolla på nån trevlig serie, typ Solsidan.
 

Bodycombat

Hallååå
 
Phew. Kom precis ut ur duschen. Hade skola 9-12 som var heeeeeeeeelt onödigt eftersom läraren var sämst och det handlade om vetenskaplig metod (vilket jag har läst både i kriminologi och psykologi.. värt). Så jag sov när jag kom hem istället mellan 15-16, sen direkt till Bodycombat! BÄSTA PASSET alltså. Svetten totalrinner och man bara matar boxningsslag hårt i luften och gör massa sparkar och tränar ben + lite mage. Loooove it. Verkligen min grej i jämförelse med step med danssteg, INTE min grej.. ;)
 
Nu blir det tacos igen hehe.
 

Skolvecka

Hejhej
 
Då var helgen slut då. Var nyss och tränade med Cass som vanligt. Power step blev det idag, helt okej. Gillar dock inte stepbrädan så mycket, känns så ostabilt och ibland krånglar dom till det. Men men. Imorn blir det nog boxning!
 
Annars har jag bara storstädat hela dagen (vaknade 11, tidigt om man jämför då jag gick upp igår..). Imorn kör en hård skolvecka igång, vi brukar ju ha lektion kanske 2-3 gånger per vecka max, nu har vi 3hs lektioner må-tors. SÅÅÅ jobbigt. Hehe. Men på torsdag åker jag hem.
 
Åt tacos till middag. Första gången på länge, är såååå trött på det. Men det var gott. Nu ska jag kolla på En Pilgrims Död och äta mango och jordgubbar<3
 

Freeeedag

Hallå!
 
Nu är jag tillbaks i Örebro igen, åkte i onsdagskväll. I tisdags var en del av släkten hemma hos oss och firade mormor som fyllde 80, trevligt. Och gott med smörgåstårta + 3 olika tårtor. GOTT ja.
 
Igår var det skola, sen drog jag och Emma till Hindersmässan eller vad den heter i stan. Va kul o se men verkligen mest skräpgrejer, köpte lite godisremmar iallafall.. hehe.
 
Har precis däckat ner framför datorn nu efter 2 timmars HÅRDträning. Först 1 timmes pass push-and-lift med nästan alla muskelgrupper, mest ben och armar/axlar. Sen 40-50 min på rullbandet med snabb PW, gick en 4 km iallafall. Åt en god tonfisksallad till lunch! Nu ska jag och Cassie in till stan och införskaffa lite virke för kvällen, det blir nog hem till en i klassen och pimpla vin.
 

Helg

Hallåå
 
Helgen snart slut, men jag är ledig till torsdag så jag njuter vidare. I fredags tog jag 13tåget hem, sen hade jag och mamma myskväll med en fruktansvärt bra gammal svensk klassiker (Ogifta par). Igår var det jobb 9.30-15.30, superskönt pass. Allt flöt på. Sen hem till Sofie och äta middag och ha filmkväll, plus säga hejdå eftersom hon åker till Thailand ikväll i en MÅNAD.
 
Idag har jag haft en göra-ingenting dag. Har legat i sängen och inte rört en fena. Bara kollat på Bondfilmer och spelat spel på mobilen. Wünderbaahr.
 
På tal om goda middagar... detta var del 1 av middagen på nyår. Skulle kunna leva på hummer och pommac/champagne

Over and out

Godkväll
 
Tentan är över. Tog det 6 timmar att skriva? Självklart. Hade gärna fortsatt imorn för att få bättre, om det hade varit möjligt. Snackade med några efteråt, dom tänkte precis som jag.
Den värsta tentan vi nånsin fått, inte för att den var svår, utan den var OMÖJLIG. en fråga: En av studenterna minns 3 frågor, eller likväl faktorer, som är viktiga i det här sammanhanget! Vilka är dessa? Asså. Vi har ett fall på tentan om en unge och två dåliga föräldrar. En NORSK bok som är på runt 800 sidor, och det var FÖRMODLIGEN något ur den boken. Men inget vi snackat om på lektionerna. Alltså. Att välja ut/HITTA dom exakta 3 faktorerna SOM OCKSÅ ÄR FRÅGOR var inte det lättaste. Sjukt. Jag hittade iallafall 3 saker och tog dom.
Sen hade jag och många andra skippat 1 liten bok, för den har vi inte använt. Såklart kommer en fråga på den. Dock bara 1 poäng. TUR. Men men får väl se hur det går. Dör om jag får U.
 
Nu har jag ätit middag, duschat och köpt biljett för morgondagen. Ska bli skönt och komma hem. Inte tänka på skola.
 
Godnatt

This is it

Hejsan hejsan
 
Sista träningspasset avklarat! Step:en som vi va på var dock under all kritik.. läraren hade knåpat ihop Sveriges krångligaste koreografi som inte ens Cassie som är dansare kunde hålla takten till. Varför göra träning komplicerat? Vi stack innan stretching och drog in på gymmet istället och körde lite styrka. Nu kan man vila...
 
Imorn är det tenta 14-20, inget man ser fram emot för jag vet hur huvudet känns efter dom 6 timmarna. Men det är bara att få det överstökat och verkligen satsa på ett G, för om det blir omtenta kan jag säga hejdå till Sälen för i år. Ska nog lyckas.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Efterlyst, läsa en sista gång om överklagan hos förvaltningsmyndigheter (*dör*) och sen sova gott.
 
 

Ett steg i rätt riktning

Hej!
 
Lite sen kvällsskrivning är väl aldrig fel..
Är helt slut. Dock inte pga plugg (inte bara iaf..) som man kan tycka att det borde vara nu innan en tenta, men av träning. Har ont i heeeela överkroppen efter boxningspasset igår. Idag körde vi bara lite "lätt" på crosstrainern. Imorn blir det step. Sen vila i nästan en vecka..
 
Iallafall. Gick på en av mina youtube-kanaler som jag följer alldeles nyss, och såg att tjejen hade tagit bort alla sina videos pga att killarna i hennes klass hade sagt elaka saker till henne osv. Blev riktigt rörd eftersom hon gjorde en video om detta och hon var verkligen ledsen. Eftersom mitt framtida yrke kommer att handla om att hjälpa människor... why not. Skrev ihop några rader till henne. Hoppas man kan hjälpa lite iallafall. En kompis som hade stora problem om en grej kom över till mig för ett tag sen och vi pratade ut ordentligt, och efteråt mådde hon, okej inte hur bra som helst men vi kunde tillsammans se saker på helt andra sätt än när hon först kom och hon sa att det kändes mycket bättre. Älskar den känslan.

Härliga Lördag

Hejsan!
 
Lördag är verkligen bästa dagen på veckan. Det kan aldrig bli fel en lördag. Idag har jag sovit ut hur länge jag ville (gick upp vid 13), pluggat lite (hej duktig!) och bakat cheesecake med hallon och vit choklad. Sen åt jag en god middag och nu sitter jag framför tvn och inväntar Sagan om Konungens återkomst.
Imorn kommer Emma förbi ett tag, sen blir det lite plugg och träning kl 17-18.
 
När Emma tatuerade sig

Lite från NK rean och såå

Börjar med det bästa (och dyraste..). En ny jacka! Såg den hängandes där, och va fasligt dyr. Så säger expediten "ja den är på rea, 50% ja". W000000t *handla*
2 superfina ljushållare från Ittala
Och så lite träningskläder!
Och så en liten dagens
 
Köpte även en datorväska från Ordning och reda och NK te
 

Tips till mig själv till tentan


Träning och skola

Helluuu
 
Är heeeeeeeeeeeelt död. Speciellt i benen. Hade skola idag och igår, social utredning som ska redovisas (berättade jag inte om d i nåt inlägg? aja..) och sociala utskott som ska besluta och opponera osv. Det gick grymt bra för vår grupp, läraren älskade oss och supportade oss när vi fick kritik eftersom hon förstod vad vi ville få fram.
Sen hade vi avslutningslunch några stycken i klassen på Java! Vår sista lektion som vår klass. Om en vecka är vi nya klasser och delas upp. Supertråkigt.
 
Men iallafall. Benen. Jag och Cassandra körde crosstrainern 5-6km + gymmet igår, sen idag gick vi på ett Push & Lift pass (styrka). Asså vi dooooog när det var ben-övningar.. satan. Men nu ska vi vila muskelgrupperna och köra crosstrainern imorn, vila lördag och köra crosstrainer + CXWORX (galet svår styrka) på söndag. Superskönt att komma igång.
 
Här har vi den, en del av muppklassen som är galet bra
Min egenkomponerade sallad. Ser kanske inte så gott ut men det var det. + ceasardressing, och quinoa där under.

Ö-bro

Hejsan!
 
Då var man tillbaks igen. Känns som jag satt här i sängen och skrev på datorn igår senast. Men det var ju minst två veckor sen tror jag. Nästa lov blir sommarlovet då, eller kanske ett litet sportlov får man hoppas... För då är Sälen inplanerat.
 
I lördags var jag hos Hanna med Jennifer och Amanda och åt middag och kollade på Snabba Cash II. Det blev en kväll fylld av danska och skratt.. sjukt kul. Sen igår var jag som sagt på rean och sen lagade jag och Sofie en god middag hos henne.
 
Idag började jag dagen med lite plugg, sen packade jag och sen åkte jag iväg hit. Imorn har vi gruppmöte från 10, sen får vi se!
 

NK Rean 2013

Hej!
 
Kom alldeles nyss hem från en rå-shoppingdag på stan med la familia. Alla vart nog supernöjda. Jag kom hem med sportkläder (tröja + bh + "tjocktröja" + underställ till sälen), 2 ljushållare från Ittala, NK te, datorfodral + penna från Ordning & Reda + bäst av allt: en SKITsnygg jacka från SVEA (från MOOD galleria). Ska visa bild på allt sen. Men jag dör nöjdhetdöden + readöden just nu. Alltså jag sparade in runt 3000 kr i rabatt idag. Känns bra.
 
Jag och Jennifer på nyår

På tisdag när jag går till skolan


Astrologen

Hejhej!
 
Sry för dålig uppdatering! Har bara stressat omkring (och njutit???) av jul, nyår och jobb. Inte så mycket ledighet ändå, det kom nu dom sista dagarna när jag blev förkyld. Julen var super, gick för fort som vanligt. Och full av SNÖ.
Nyår började med jobb 7-15.30, galet mycket folk den dagen. Sen hem, försöka sova nån kvart, sen totalstressa över till Soffan som hade middag och fest. Var en riktigt lyckad kväll och kom i säng vid 4 tiden.
 
Nu har skolan börjat göra sig påmind och det känns helt fruuuktansvärt jobbigt. Är inte alls klar med att träffa alla vännerna här hemma.. men det får skjutas upp. Är INTE sugen på att åka till lägenheten heller, för den måste städas och så. Men det blir väl bra. Nu ska vi fortsätta med Skype-plugget.
 

RSS 2.0